50 Doa Babah Pikeun Penyembuhan Diabetes

1
2880

Yesaya 53: 5 Tapi anjeunna kacilakaan pikeun panerapan urang, anjeunna lebur pikeun kalepatan urang: hukuman na tina perdamaian kami dipasihan anjeunna; sareng stripes-Na urang disageurkeun.

Dinten ieu urang bakal kalibet dina doa kaajaiban pikeun nyageurkeun diabetes. Numutkeun para ahli médis, diabetes mangrupikeun panyakit dimana kamampuan awak pikeun ngahasilkeun atanapi ngabales insulin cacad, nyababkeun métabolisme karbohidrat sareng tingkat glukosa dina getih. Diabetes mangrupikeun panyakit anu dahsyat sareng seueur biaya jalma hirup. Diabetes sanés kersa Allah pikeun naon waé barudakna. Pangentasan 23:25, saur Gusti, nalika urang ngabdi ka Anjeunna, Anjeunna bakal nyandak panyawat anu jauh tina kami. Yesus Gusti sareng Jurusalamet urang, tiwas pikeun dosa urang sareng naros deui pikeun Sadérék Kita, Anjeunna nyandak nyalira 39 galur pikeun kaleresan urang. Saur bibel, ku gagang-Na, ku urang disageurkeun. Jalur Yesus Kristus kanggo kaséhatan urang sareng kasurupan. Ku sabab anjeun salaku ngado'a kieu doa muji ayeuna, abdi ningali anjeun nyandak penyembuhan anjeun ku kakuatan dina nami Yesus.

Diabetes sanés bagian anjeun, Isa nyandak éta, ku sabab anjeun henteu gaduh. Yesus nyandak sadayana anjeun kasakit kana dirina sareng dipaku salib sareng ayeuna anjeun dibebaskeun dina nami-Na. Ku sabab kitu panyakit teu ngagaduhan hak cicing dina awak anjeun. Awak anjeun mangrupikeun kuil PANGERAN, sareng kuil PANGERAN henteu tiasa nampung panyakit. Doa pangibadah ieu pikeun nyageurkeun diabetes bakal ngancurkeun unggal panyawat diabetes dina getih anjeun sareng ngajadikeun anjeun pulih deui, éta bakal ngabersihkeun getih anjeun sareng ku kakuatan dina nami Yesus ngajadikeun anjeun anyar deui. Doakeun doa ieu iman ayeuna sareng nampi mujijat anjeun.

Nunjuk Poin

1. Tiap kakuatan kakuatan pikeun maéhan, maok sareng ngancurkeun awak kuring, ngabebaskeun ku seuneu, dina nami Yesus.

2. Saban sumanget sayah, ngaleupaskeun kuring, dina nami Yesus.

3. Unggal roh diabetes, kaluar sareng sadaya akar anjeun, dina nami Yesus

4. Satiap sumanget roh diabetes, kaluar sareng sadayana akar anjeun, dina nami Yesus.

5. Sakur kakuatan jahat anu ngajalankeun awak kuring, bisi nahan anjeun, dina nami Yesus.

6. Tiap kakuatan jahat anu ngarawat uteuk kuring, ngaleupaskeun kuring, dina nami Yesus.

7. Satiap roh tentara anu digerakkeun dina awak kuring, kaluar ku seuneu, dina nami Yesus.

8. Saban roh migrain sareng nyeri sirah, kaluar ku seuneu, dina nami Yesus.

9. Unggal roh gelap damel ngalawan Karajaan Allah dina kahirupan kuring, kaluar ku seuneu, dina nami Yesus.

10. Saban kakuatan anu damel dina panon kuring sareng ngirangan wawasan kuring, dihapus lengkep, dina nami Yesus.

11. Sétan-sétan kakurangan insulin, dipilampah ku seuneu, dina nami Yesus.

12. Unggal roh diabetes, ngaleupaskeun ati kuring, dina nami Yesus.

13. Satiap kakuatan jahat ngarencanakeun pikeun sukuna, kuring ngubur anjeun hirup, dina nami Yesus.

14. Saban roh diabetes, ngaleupaskeun kandung kemih kuring, dina nami Yesus.

15. Unggal roh anu seueur urination, ngaleupaskeun kuring, dina nami Yesus.

16. Satiap sumanget diabetes, ngaleupaskeun kulit sareng ceuli kuring, dina nami Yesus.

17. Satiap réh gatalis, angkat, dina nami Yesus.

18. Satiap sumanget diabetes, ngaleupaskeun bayah kuring, dina nami Yesus.

19. Tiap sumanget diabetes, ngaleupaskeun wilayah réproduktif abdi, dina nami Yesus.

20. Kuring ngabebaskeun diri tina unggal roh ngareureutan, sayah sareng visi cacad, kuring ngabeungkeut anjeun sareng tuang anjeun, dina nami Yesus.

21. Saban sumanget kalemahan nyéépkeun, bérés nahan anjeun, dina nami Yesus.

22. Saban roh haus jeung lapar kaleuleuwihan, kuring ngabeungkeut anjeun sareng tuang anjeun, dina nami Yesus.

23. Kuring ngiket unggal sumanget kaleungitan beurat, dina nami Yesus.

24. Kuring ngiket unggal roh rashes, dina nami Yesus.

25. Kuring ngabeungitkeun unggal roh anu nyageurkeun laun tina motong sareng lebam, dina nami Yesus.

26. Kuring ngiket unggal sumanget keur sare, dina ngaran Yesus.

27. Kuring ngabeungitkeun unggal sumanget tina ati ati, dina nami Yesus.

28. Kuring ngiket unggal sumanget panyakit ginjal, dina nami Yesus.

29. Kuring ngiket unggal roh gangrene, dina nami Yesus.

30. Kuring ngiket unggal roh anu ngajentrekeun dina arteri, dina nami Yesus.

31. Kuring ngiket unggal roh kabingungan, dina nami Yesus.

32. Kuring ngiket unggal sumanget saban, dina nami Yesus.

33. Kuring ngabeungitkeun unggal sumanget rugi tina sapuluh generasi sadar, dina nami Yesus

34. Jajaka sieun ku maot, angkat tina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

35. Penjaga gawang jahat tina insulin, ngeculkeun anjeun, dina nami Yesus

36. Tiap kakuatan anu ngancurkeun insulin dina awak kuring, kuring ngabeungkeut anjeun sareng tuang anjeun, dina nami Yesus.

37. Saban kakuatan ngahalangan koordinasi antara uteuk sareng sungut kuring, kuring ngabeungkeut anjeun sareng tuang anjeun kaluar, dina nami Yesus.

38. Unggal roh nyiksa, ngaleupaskeun kuring, dina ngaran Yesus.

39. Saban kakuatan anu nyerang gula getih kuring, ngeculkeun anjeun, dina nami Yesus.

40. Abdi ngala-ngala unggal kutukan tuangeun sareng nginum getih tina sapuluh turunan mundur dina dua sisi kulawarga kuring, dina nami Yesus.

41. Unggal panto dibuka pikeun roh-jiwa diabetes, ditutup ku getih Yesus.

42. Satiap panyakit getih anu diwariskeun, lepas anjeun tahan, dina nami Yesus.

43. Sadayana ngutuk getih, rusak, dina nami Yesus.

44. Satiap kutuk-pegat tina kulit awak kuring sacara teu adil, kudu dirusak, dina nami Yesus.

45. Kuring ngabeungkeut unggal sétan dina pankréas kuring sareng aranjeunna matak kaluar, dina nami Yesus.

46. ​​Sakur kakuatan anu mangaruhan kana visi kuring, kuring ngabeungitkeun anjeun, dina nami Yesus.

47. Satiap panah iblis dina pembuluh getih kuring, kaluar ku seuneu, dina nami Yesus.

48. Unggal sétan stroke, kaluar sareng sadaya akar anjeun, dina nami Yesus.

49. Satiap sumanget kabingungan, ngabantosan ditahan anjeun, dina nami Yesus

50. Naon waé anu ngahambat pangabisa abdi pikeun maca sareng tapa, dina firman Allah, dibedol, dina nami Yesus

advertisements

1 comment

  1. Punten nangtung sareng kuring dina doa kanggo babaturan kuring Crystal Blount, anjeunna ngagaduhan stroke sareng nalika aranjeunna nyeken awakna aranjeunna mendakan kanker dina ginjalna. anjeunna ayeuna nuju di rumah sakit anjeunna ngantunkeun diajar Alkitab nalika ieu kajantenan ka dirina. Kuring hatur nuhun pikeun ngado'a anjeun sabab kuring henteu terang naon anu nyarios nalika kuring neneda. Kuring ngahargaan anjeun sareng doa anjeun hatur nuhun ka adi adina dina Kristus Yesus, Nina

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu