31 Doa Babah Pikeun Bantuan Kauangan

1
3471

Ulangan 8:18 Tapi anjeun bakal émut ka PANGERAN Allah anjeun; sabab anjeunna anu masihan kakuatan ka anjeun pikeun meunang harta, ku sabab anjeunna bakal ngadegkeun perjanjian anu dijangjikeun ka bapa-bapa kaatur sakumaha ka poé ieu.

Urang ngalayanan a kaajaiban damel Gusti, Gusti anu memang urang anu kantos hadir Tulung dina waktos peryogi. Anjeunna moal pernah nyarioskeun kami uih deui enjing, nalika Anjeunna gaduh kakuatan anu ngabantosan urang ayeuna. Dinten ieu kami badé ngiringan 31 doa kaédah pikeun pitulung kauangan, teu aya masalah kumaha goréngna kaayaan kauangan anjeun, anjeun bakal nampi pitulung ayeuna dina nami Yesus. Duit mangrupikeun artos pertukaran barang sareng jasa. Ku sabab éta artos henteu turun tina kahyangan, artos mangrupikeun pahala anu anjeun pikahoyong pikeun nyayogikeun jasa atanapi nyayogikeun barang. Doa pangibadah ieu nunjuk pikeun pitulung kauangan sanés pikeun mujijat artos, ngan ukur pikeun Allah pikeun muka panto kauangan kasempetan pikeun anjeun. Nalika anjeun ngalaksanakeun doa ieu iman, Gusti bakal masihan kauangan gagasan teras nyambungkeun anjeun ka mitra bisnis énggal anu bakal ngabantosan anjeun kauangan. Ieu mangrupikeun doa anu netepkeun Anjeun pikeun tanggung jawab kauangan sareng eksploitasi. Anjeun kedah unggul dina nami Yesus.

Satiap mukmin butuh pitulung ti Gusti, teu aya anu suksés dina kahirupan tanpa bantosan, sareng anu sanés Roh suci nyaéta nulungan kami. Doa anu mujijat ieu kanggo pitulung kauangan bakal nyambungkeun anjeun ka Roh Suci anu ngabantosan pembantu kauangan. Jalma anu bakal ngabantosan anjeun dina bisnis, karir, atanapi naon waé kaperluan kauangan anjeun. ajak anjeun ngado'a doa ieu kalayan semangat sareng iman anu kuat ayeuna. Nyangka mujijat nalika anjeun ngalaksanakeun solat sunat ieu. Anjeun moal pernah kakurangan bantosan kauangan dina kahirupan anjeun deui dina nami Yesus.

Nunjuk Poin

1. sasatakeun kakuatan kebangkitan PANGERAN Yesus sumping kana pagawean leungeun kuring ayeuna, dina nami Yesus.

2. Nun Gusti, berkah ka kuring kana gelar dumbfounding dina nami Yesus

3. Nun PANGERAN, ageungkeun basisir kuring dina nami Yesus

4. Kéngingkeun unggal hambalan dina kamajuan kuring turun sareng kasebar, dina nami Yesus.

5. Kuring nampik larangan Iblis dina unggal daérah kahirupan kuring, dina nami Yesus.

6. Hayu leungeun perkasa Gusti janten janten kuring, pikeun ngaran Yesus.

7. Gusti, dijauhkeun abdi tina sagala kapinteran jahat sareng manipulasi dina nami Yesus

8. Abdi nampik undangan naon waé pikeun janjian sareng duka, dina nami Yesus.

9. Kuring nyebarkeun pirang-pirang jalma jahat ngalawan kuring, dina nami Yesus.

10. Cikaning Allah janten Gusti ngalawan panyiksa kuring, dina nami Yesus.

11. PANGERAN moal janten tontonan dina urusan kuring, tapi aya tiluan, dina nami Yesus.

12. Gusti, nyalametkeun abdi tina tenggelam di laut tina kahirupan nami Yesus

13. Sirah kuring moal anunjang cangcaya, dina nami Yesus.

14. Abdi nampik sagala rupa panyiksa jahat, ku nami Yesus.

15. Kuring moal nyandak panon kuring kaluar Gusti Yesus, dina nami Yesus.

16. Ya PANGERAN, sauh kana rahmat ka sirah kuring dina nami Yesus

17. ​​Gusti Yesus, sasambat ku kuring nampi tanda-tanda sareng kaajaiban ayeuna.

18. Cikaning Allah janten Gusti dina kaayaan Laut Merah kuring, dina nami Yesus.

19. Ya Allah, mugi dipikanyaho yén anjeun mangrupikeun Gusti dina unggal jabatan hirup kuring, dina nami Yesus.

20. Nun Gusti, laksanakeun hiji hal anu anyar pikeun musuh-musuh kuring anu bakal permanén ngabongkar kakuatanana dina nami Yesus

21. Ya Gusti, mugikeun téknik teu biasa dimanfaatkeun pikeun ngerakeun oposisi kuring ngalawan namina kuring dina ngaran Yesus.

22. Hayu bumi muka sareng ngelek unggal anu nekad dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

23. Nun Gusti Gusti Ibrahim, Ishak sareng Yakub, terangkeun diri anjeun dina kakuatan anjeun pikeun ngaberkahan ka kuring.

24. Ya PANGERAN, ngawitan ngangkat unggal kuat lalaki jahat anu berjuang ngalawan kamajuan kauangan ku seuneu sareng manggang aranjeunna ka lebu.

25. Saban kakuatan tangtangan kakawasaan Gusti dina kahirupan kuring, janten aib ayeuna, dina nami Yesus.

26. Kéngingkeun unggal murka musuh ngalawan terobosan finansial kuring janten aib ayeuna, dina nami Yesus.

27. Hébat unggal imajinasi anu jahat pikeun kuring janten frustasi sareng janten hina ku seuneu, dina nami Yesus.

28. sasambat unggal rencana dajal ngalawan kahareup kauangan kauangan kuring henteu aya gunana, dina nami Yesus.

29. Panguasa jahat kumpul ngalawan kuring, sumebar ka ngiles, dina nami Yesus.

30. Nun Gusti, ningali kaancam musuh-musuh abdi, pasihan ka kuring kamulyan ilahi pikeun makmur salami aranjeunna dina nami Yesus

31. Dhuh Gusti, manjangan leungeun perkasa anjeun pikeun ngalakukeun tanda sareng keajaiban dina kahirupan kuring dina ngaran Yesus
Hatur nuhun Yesus

advertisements
artikel saméméhna30 Nunjuk Doa Pikeun Ngahasilkeunan Kasukman
artikel salajengnaJabur 27 Poin Doa Pikeun Perlindungan
Nami abdi Pendeta Ikechukwu Chinedum, abdi mangrupikeun Manusa Gusti, Anu Gairah ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten-dinten akhir ieu. Kuring yakin yén Gusti parantos maparin kakuatan ka unggal jalma anu iman ku susunan rahmat anu anéh pikeun ngawujudkeun kakawasaan Roh Suci. Kuring yakin yén henteu aya Kristen anu kedah ditindas ku setan, urang ngagaduhan Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngalangkungan Do'a sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi konsultasi langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungan kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Ngobrol kuring dina WhatsApp Sareng Telegram di +2347032533703. Ogé kuring bakal resep Ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Solat 24 Jam Kuat dina Telegram. Pencét tautan ieu pikeun gabung Ayeuna, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

1 comment

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu