30 Nunjuk Nunjuk Pikeun Kado sareng Rahmat

1
3606

Jabur 5:12 Kanggo Pangeran, PANGERAN, bakal mberkahi wong mursid; kalayan kahadean anjeun badé ngepung anjeunna sapertos tameng.

Saban putrana Gusti ditunjukkeun leumpang di alam migawe kahadean jeung lungguh. Hiji dinten nikmat langkung saé tibatan saratus taun tanaga gawé. Nalika hiji mimiti mikaresep nikmat sareng rahmat, naon anu diperjuangkan ku batur, anjeun mimiti mikaresep ku aranjeunna tanpa setrés. Dinten ieu urang bakal kalibet dina titik doa kanggo kahadéan sareng rahmat. Doa doa ieu bakal muka anjeun dugi ka alam anyar anu nyata tina nikmat sareng rahmat gaib. Nalika anjeun ngiringan doa ieu dinten ayeuna, anjeun moal kakurangan nikmat sareng rahmat dina sagala widang kahirupan anjeun, anjeun tiasa ningali perkasa perkasa Gusti anu diungkabkeun dina unggal aspék kahirupan anjeun dina nami Yesus.

Naon Ari Nikmat sareng Rahmat?

Nikmat nyaéta nalika Gusti nambihan rasa pikeun pagawé anjeun. Nikmat mangrupikeun Gusti ngajantenkeun kajadian naon anu sanés berjuang pikeun batur. Rahmat hartosna teu cocog nikmat, éta hartosna nikmat anu teu pantes, Allah masihan anjeun hal anu anjeun henteu merit, alhamdulilah anjeun ku cara anu henteu pantes. Kami ngaladénan ka Gusti anu teu cocog, nyaéta Gusti anu ngaberkahan ka urang tanpa syarat. Gusti henteu ngaberkahan murangkalih-na kusabab aranjeunna sampurna, Anjeunna ngaberkahan urang kusabab kami téh anak-Na, anu percanten ka Anjeunna sareng Putra-Na Yesus Kristus. Doa ieu ngadorong nikmat sareng rahmat kedah ngiringan anjeun kana alam kahadean dina nami Yesus.

Kumaha Kumaha Kuring Ngaraosan Nikmat sareng Rahmat?

Aya dua cara anu anjeun tiasa mikaresep kahadean sareng kurnia, aranjeunna ku New Birth and Doa. Torojol anyar atanapi kasalametan ushers anjeun ka alam tina nikmat anu teu pantes sareng unmerited. Dinten anu anjeun masihan haté anjeun ka Yesus, ti dinten éta anjeun janten ahli waris Dewa anu teu terbatas, Anjeun janten anak Gusti, anak anu cocog, sadaya perjuangan anjeun ditungtut nalika kahadean Gusti datang kana kahirupan anjeun. Kadua anjeun tiasa neneda jalan ka alam nikmat. Seueur urang Kristen tetep bajoang dina kahirupan sanaos kanyataan yén aranjeunna murba dewa. Hal ieu sabab Iblis bakal tetep padu sareng kasalametan sareng kahadean anjeun. Iblis terang anjeun rahayu, tapi anjeunna bakal tetep nolak anjeun, éta naha anjeun kedah nolak anjeunna sareng kapercayaan sareng solat. Anjeun kedah nganyatakeun nikmat anjeun dina altar doa. Unggal-unggal anjeun ngadoakeun nikmat sareng rahmat, anjeun ngingetan ka Allah tina kecap-Na sareng ngabahas setan terang yén anjeun terang hak anjeun tina kitab suci. Dinten ayeuna nalika anjeun ngalibetkeun doa ieu pikeun nikmat sareng rahmat, anjeun moal pernah kakurangan nikmat sareng rahmat dina kahirupan anjeun dina nami Yesus.

Nunjuk Poin

1. Kuring nampi kahadéan ka Gusti, di bumi anu hirup, dina nami Yesus.
2. Sagala dilakukeun ngalawan kuring pikeun nguja kabingahan kuring taun ieu, dirusak, dina nami Yesus.

3. Ya Gusti, sakumaha Nabi Ibrahim nampi nikmat ti anjeun, abdi ogé nampi kahadean Anjeun ku kituna kuring tiasa unggul, dina nami Yesus.

4. Gusti Yesus, nganyahokeun pisan sareng abdi taun ieu, dina nami Yesus.

5. Henteu janten masalah, naha kuring pantes atanapi henteu, kuring nampi kahadean anu teu kéngingkeun tina Gusti, dina nami Yesus.

6. Tiap berkah Gusti anu parantos dicirian ku kuring taun ieu moal ngalangkungan kuring, ku nami Yesus.

7. berkah kuring moal ngalih ka tatangga kuring, ku nami Yesus.

8. Bapa PANGERAN, aib unggal, kakuatan, anu kaluar pikeun maok program anjeun pikeun kahirupan kuring, dina nami Yesus.

9. Satiap léngkah anu kuring lakukeun taun ieu kedah sukses ka luar biasa, dina nami Yesus.

10. Kuring bakal kabeungitkeun sareng manusa sareng sareng Gusti, dina nami Yesus

11. Kuring dibewarakeun yén kuring dikirimkeun ti kandang setan, dina nami Yesus.

12. Kuring ngahirep deui unggal panah tina kamiskinan dina unggal jabatan kahirupan kuring, dina nami Yesus.

13. Kuring datang ngalawan unggal tukang nyumput tur pinter dina unggal departemén kahirupan kuring, dina nami Yesus.

14. Kuring ngabeungitkeun sumanget kamiskinan, dina nami Yesus.

15. Kuring ngahapus diri tina unggal perangkap finansial, dina nami Yesus.

16. Kuring ngarobih unggal bibit gagal dina kahirupan kuring kalayan seuneu Allah, dina nami Yesus.

17. Kuring ngaleungitkeun unggal sumanget bocor dina kantong kuring, dina nami Yesus.

18. Kuring ngaleungitkeun sareng ngancurkeun tiap-tiap kagiatan polimér suksés, dina nami Yesus.

19. Ngalirangan kauangan moal kantos janten seueur, dina nami Yesus.

20. Kuring moal nuturkeun pola jahat anu gagal, dina nami Yesus.

21. Duh Gusti! Hayu atuh mendakan rahmat di payuneun anjeun ku kituna anjeun bakal mikeun kuring sadaya pamundut abdi (sebatkeun pamundut anjeun) dina nami Yesus.

22. Duh Gusti, hayu atuh nampi nikmat dimana wae kuring dina ngaran Yesus.

23. Duh Gusti, nunjukkeun ka diri anjeun salaku Gusti anu Maha Alih dina kaayaan kuring dina nami Yesus.

24. Kuring ngaku ayeuna yén panebus abdi hirup sareng bakal ngabalukarkeun Rahmat-Na ngajantenkeun kuring nangtung di bumi ieu dina kamulyaan di ngaran Yesus.

25. Gusti nikmat! Nunjukkeun kuring nikmat ayeuna sareng hayu rahmat anjeun ngeja abdi tina jalma anu milari maot kuring dina nami Yesus.

26. Hayu Gusti dipotong sadayana biwir nguciwakeun di sabudeureun kuring supados aranjeunna henteu ngancurkeun kahirupan kuring dina nami Yesus.

27.Oh Gusti! Anggo sadayana di sabudeureun kuring pikeun kauntungan kuring dina nami Yesus

28. Duh Gusti! Abdi milarian ramo anjeun nalika murangkalih milari anu sepuh. Nyababkeun kahadean sareng rahmat anjeun ka kuring dina ngaran Yesus.

29. Duh Gusti, kuring nyauran anjeun dina marabahaya ayeuna. Dengekeun abdi sareng nunjukkeun kuring nikmat sareng rahmat dina nami Yesus.

30. PANGERAN, mugi kabagjaan milu doa abdi numutkeun nikmat anjeun dina nami Yesus.

advertisements

1 comment

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu