30 Nunjuk Nunjuk Pikeun Bangsa-Bangsa

3
3786

Psalms 122: 6 Doakeun perdamaian Yerusalem: maranehanana bakal cilaka anu bogoh ka anjeun. 122: 7 Damai tiasa aya dina tembok anjeun, sareng kamakmuran di jero karaton anjeun.

Dinten ayeuna urang badé ngiringan solat pikeun nusa bangsa. Saban bangsa di permukaan bumi butuh ku Gusti. Alkitab ngabéjaan urang ngunjukkeun katenangan katengtreman bangsa urang. Salaku mukmin, urang ngagaduhan tanggung jawab anu utama pikeun ngado'a pikeun bangsa urang. Urang kedah ngado'a kanggo sukses bangsa urang, anu katentreman bangsa urang sareng ogé warga sareng warga asing bangsa hébat urang. Doa ieu nunjuk pikeun bangsa-bangsa, nyertakeun unggal bangsa di dunya, sakumaha nalika urang ngadoakeun doa ieu ayeuna, urang bakal ningal Gusti ngalaksanakeun mukjijat dina bangsa-bangsa kami dina nami Yesus.

Saban bangsa peryogi doa, sareng éta kusabab unggal bangsa gaduh tangtangan anu unik. Sababaraha nagara kaserang kamiskinan, sedengkeun sababaraha anu kaserang kekerasan, sababaraha nagara ogé kaserang panyakit sareng panyakit, contona aya nagara Afrika anu ngagaduhan statistik ampir satengah tina populasi nagara anu positip HIV. Ieu mangrupikeun anomali anu dahsyat. Urang salaku urang Kristen kedah naék sareng ngahalangan bangsa urang sareng bangsa Bumi. Urang kedah nyuhunkeun ka Gusti revival dina bangsa Bumi. Sababaraha nagara anu mana nalika jaman-ayeuna Kristen ayeuna janten nagara-nagara atheis, iblis bener-bener kajawat miliar milyaran jalma di dunya ayeuna. Hiji-hijina jalan pikeun urang tiasa ngeureunkeun setan nyaéta ngalangkungan kakuatan doa. Urang kedah ngahiji salaku mukmin pikeun nolak kakawasaan urang kapoekan di bangsa urang. Urang kedah nyarios ka setan cekap cekap tina khianat anjeun di bangsa urang. Doa ieu pikeun bangsa pasti bakal turun hujan dina bangsa-bangsa di bumi. Neneda aranjeunna salaku hiji jalma, ogé ngado'akeun salaku kelompok mukmin. Kakuatan Allah bakal turun ka nagara-nagara urang deui sareng Isa Al Masih bakal ngasta paprentahan salamina dina nami Yesus.

Nunjuk Poin.

1). Ayah, ku nami Yesus, hatur nuhun pikeun kaasih sareng kaasih kaasih anjeun anu kantos dijejegkeun bangsa kami saprak kamerdekaan dugi ka ayeuna

2). Ayah, ku nami Yesus, hatur nuhun pikeun masihan kami katentreman kalayan sagala cara di bangsa kami dugi ka ayeuna

3). Bapa, dina nami Yesus, hatur nuhun pikeun nguciwakeun alat-alat jahat ngalawan kesejahteraan bangsa kami dina unggal-unggal dugi ka ayeuna

4). Bapa, dina nami Yesus, hatur nuhun kanggo netepkeun unggal genging naraka ngalawan kamekaran garéja Kristus di bangsa-bangsa kami

5). Rama, dina nami Yesus, hatur nuhun pikeun mindahkeun Roh Suci sapanjang panjang sareng luas bangsa kami, nyababkeun kamekaran sareng ngembangkeun garéja
6). Bapa, atas nami Yesus, demi umat anu milih, ngahimpun Bangsa-bangsa kami tina karusakan parah.

7). Bapa, ku nami Yesus, ngahirupkeun bangsa-bangsa urang tina unggal kakuatan anu hoyong ngancurkeun nasibna.

8). Bapa ku nami Yesus, kirim malaikat nyalametkeun anjeun pikeun ngahimpun bangsa-bangsa kami tina unggal kakuatan karusakan anu diaturna ngalawan anjeunna

9). Bapa, dina nami Yesus, nyalametkeun Eswatini tina unggal genging naraka anu ngarah ngarusak Bangsa urang

10). Bapa, dina nami Yesus, ngabebaskeun bangsa-bangsa urang tina unggal perangkap karusakan anu diatur ku nu jahat.

11). Rama, ku nami Yesus, nyegerkeun pamalesan anjeun ka musuh-musuh karapihan sareng kamajuan bangsa kami sareng ngantepkeun warga nagara ieu disalametkeun tina sagala serangan ti jahat

12). Bapa, ku nami Yesus, pamalesan kasangsaraan ka sadaya anu ngusahkeun katentreman sareng kamajuan bangsa kami sanajan urang ngado'a ayeuna

13). Bapa, ku nami Yesus, hayu unggal geng nyerang ngalawan kamekaran sareng ékspansi garéja Kristus di bangsa-bangsa janten salamina

14). Ayah, ku nami Yesus, mugi kajahatan anu jahat ngalawan bangsa urang dugi ka hiji tungtung ogé nalika urang ngadoakeun ayeuna

15). Rama, dina nami Yesus, ngeureunkeun amarah anjeun ka sadaya pelaku pembunuhan mayon di bangsa ieu, sakumaha anjeun hujan dina sadaya aranjeunna seuneu, walirang sarta ribut pikasieuneun, sahingga masihan sésana permanén pikeun warga bangsa kami

16). Bapa, ku nami Yesus, urang maréntahkeun nyalametkeun bangsa-bangsa kami tina kakawasaan gelap anu ditentang ngalawan takdirna

17). Bapa, ku nami Yesus, ngaleupaskeun alat-alat maot sareng karusakan ngalawan unggal agén setan anu setan ngancurkeun takdir anu mulya bangsa-bangsa kami.

18). Ayah, ku getih Yesus, ngaleupaskeun pamalesan anjeun di kubu jahat sareng mulangkeun kamulyaan urang kaleungitan salaku bangsa.

19). Bapa atas nami Yesus, hayu unggal imajinasi jahat anu salah ngalawan bangsa urang kana sirahna sorangan, nyababkeun kamajuan bangsa urang

20). Bapa, ku nami Yesus, urang maréntahkeun putusan anu gancang ngalawan unggal kakuatan anu nolak pertumbuhan ékonomi sareng kamekaran bangsa kami

21). Bapa, ku nami Yesus, urang maréntahkeun balikkeun gaib pikeun bangsa kami

22). Bapa, ku getih domba, urang ngancurkeun unggal kakuatan stagnasi sareng frustasi militér ngalawan kamajuan bangsa urang.

23). Bapa atas nami Yesus, kami maréntahkeun deui pambukaan unggal lawang anu ditutup ngalawan takdir bangsa.

24). Bapa dina nami Yesus sareng ku hikmah ti luhur, teraskeun bangsa ieu ka payun dina sadaya daérah sahingga ngalereskeun martabatna anu kaleungitan.

25). Bapa ku nami Yesus, kirimkeun kami pitulung ti luhur anu bakal tumetepna kamajuan sareng pangwangunan bangsa-bangsa kami

26). Bapa, dina nami Yesus, hudang sareng bela anu ditindas di bangsa-bangsa, maka lahan ieu tiasa dibébaskeun tina sagala wujud kaadilan.

27). Bapa, ku nami Yesus, ngalestarikeun pamaréntahan kaadilan sareng kaadilan di bangsa-bangsa supados ngalaksanakeun takdir anu mulya.

28). Bapa, dina nami Yesus, ngadatangkeun sagala anu jahat ka kaadilan di bangsa ieu ku kituna ngadegkeun katenangan karawitan abadi.

29). Ayah, ku nami Yesus, urang maréntahkeun kana gencatan kaadilan dina sagala urusan bangsa-bangsa ku kituna netepkeun katentreman sareng karaharjaan di tanah éta.

30). Bapa, ku getih Yesus, nyayogikeun bangsa-bangsa tina sagala bentuk haram, sahingga ngalereskeun martabat urang salaku hiji bangsa.

advertisements
artikel saméméhna30 Nunjuk Nunjuk Pikeun Nonoman
artikel salajengna30 Doa saheulaan Babah Pikeun Penyembuhan
Nami abdi nyaéta Pastor Ikechukwu Chinedum, i am a God of God, Anu Maha gemar ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten terakhir. Kuring yakin yén Gusti parantos nguatkeun unggal mukmin ku tatanan anéh anéh pikeun nunjukkeun kakuatan Roh Suci. Kuring yakin yén teu aya Kristen anu kudu ditindas ku Iblis, urang boga Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngaliwatan Doa sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi kaunseling langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungi kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Chat ku kuring dina WhatsApp And Telegram di +2347032533703. Ogé abdi bakal resep ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Doa Kuat urang 24 Jam di Telegram. Klik tautan ieu pikeun gabung Kiwari, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

komentar 3

  1. Punten doa ieu dugi ka waktosna pas. Mantenna Gusti anu parantos ngilhami anjeun pikeun ngalaksanakeun doa sapertos kitu.

    Alhamdulilah anjeun hamba Gusti.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu