30 Doa Pikeun Kasuksesan Barudak

0
3674

Yesaya 8:18 Lah, kuring sareng anak-anak anu parantos dipasihkeun ku Pangéran kuring mangrupikeun tanda-tanda sareng mujijat di Israél ti Pangéran sarwa, anu cicing di Gunung Sion.

Satiap kolot anu miara bakal ngaharepkeun kasuksésan anu aya barudak. Anak anu suksés bakal salawasna mawa kabagjaan ka kolot. Dinten ieu urang bakal ngiringan solat pikeun suksés barudak. Doa ieu bakal nguatkeun barudak urang kalayan sumanget kaunggulan, anu bakal ngabalukarkeun aranjeunna langkung unggul dina sagala daérah kahirupan. Salaku indung, abdi ajak anjeun ngado'a doa ieu kalayan haté anjeun ayeuna sareng ngarep-ngarep ningali kamulyaan Gusti tina radiasi dina kahirupan barudak anjeun dina nami Yesus.

Barudak urang peryogi doa, khususna dina generasi gancang ieu dimana inpormasi anu saé sareng anu saé aya dina kiat dalil urang. Urang kedah ngangkat barudak urang dina jalan TUHAN, upami urang hoyong aranjeunna langkung unggul dina kahirupan. Urang kedah nunjuk aranjeunna ka arah Gusti, upami urang hoyong aranjeunna suksés. Seueur pisan sepuh ayeuna sibuk teuing pikeun barudakna, sawaréh aya anu sibuk sareng padamelan na, bajoang pikeun nyayogikeun tungtungna, muhun nya kedah kerja keras pikeun ngurus kulawarga, tapi urang kedah terang yén upami barudak urang gagal urang, aya kabiasaan janten kulawarga anu diurus, sareng sadaya usaha urang bakal disiksa. Urang kedah nyuhunkeun rahmat ka Gusti pikeun ngadeudeulkeun murangkalih pikeun jalan Gusti, naha éta ngado'a pikeun kasuksésan barudak urang tepat waktu. Urang kedah nyiptakeun waktos ngadoakeun kanggo murangkalih urang, urang kedah naroskeun ka Gusti pikeun nembongkeun diri ka aranjeunna sapertos budak. Kuring yakin yén nalika urang kalibet ieu titik solat ayeuna, barudakna urang bakal ngajantenkeun urang bangga dina nami Yesus.

Nunjuk Poin

1. Bapa, hatur nuhun kanggo murangkalih anu warisan sareng ganjaran anjeun dina nami Yesus.

2. Bapa, abdi nutupan barudak ku getih Yesus

3. Bapa, mesen léngkah sadaya barudak kuring ka arah anu leres dina kahirupan dina nami Yesus

4. Bapa, sasambat malaikat Gusti salawasna ngajagi anak-anak abdi tina bahaya dina nami Yesus

5. Bapa, hayu hikmah anjeun leres dina murangkalih abdi dina nami Yesus

6. Bapa, tangkap aranjeunna salaku Saul anjeun ditéwak anu dikenal salaku paul dina nami Yesus.

7. Anggo murangkalih abdi pikeun tujuan hébat anjeun dina nami Yesus

8. Bapa, ditungtun abdi henteu janten murangkalih tapi nyalametkeun aranjeunna tina sagala jahat dina nami Yesus

9. Bapa, kuring misahkeun barudak kuring pikeun tiap pangaruh anu teu kejutan dina nami Yesus

10. Bapa, kéngingkeun rahmat anjeun langkung unggul dina kahirupan barudak kuring dina nami Yesus.

11. Anjeun. . . (nyebut nami murangkalih), kuring ngabebaskeun anjeun tina sagala kumpul iblis sadar atawa teu sadar atanapi kasabaran, dina nami Yesus.
12. Dina nami Yesus, kuring ngaluarkeun barudak kuring ti panjara tina saurang anu kuat dina ngaran Yesus

13. Sumangga Gusti hudang sareng sadaya musuh di bumi abdi kabur, dina nami Yesus.

14. Tiap pangaruh jahat sareng kagiatan awéwé aneh dina budak kuring dikoréksi, dina nami Yesus.

16. Nalika kuring ngadoakeun doa ieu pikeun nunjuk kulawarga pikeun ranté mimiti turun tina panangan barudak kuring, salaki kuring, pamajikan, kolot, baraya dina perkasa Yesus.

17. Nalika kuring ngadoakeun doa ieu nunjuk pikeun kulawarga, sabab kuring hiji putra / putri Abraham, dihubungkeun ka turunan Daud, hayu sadaya anu kuring kaleungitan sareng sadaya anu dicandak tina kuring dileupaskeun, sareng pulih dina bagian ganda .

18. Seuneu Gusti anu hirup, sapertos anjeun, ngonsumsi Sodoma sareng Gomorrah, meakeun éta para palawat tina kahirupan kawin ku kuring ngalenyakeun doa ieu nunjuk pikeun kulawarga kuring.

19. Sapertos makam henteu tiasa nahan deui Lasarus ku sora sora Yesus. Kusabab kuring ngahiji sareng ahli waris sareng Kristus, sakumaha kuring ngado'a doa ieu nunjuk pikeun kulawarga ngantosan kubur ngabebaskeun sagala hal anu diayakeun tina kulawarga kuring.

20. Hayu janten gempa misterius sareng tornados anu bakal ngoyagkeun tatapakan dimana kasuksésan kulawarga abdi parantos dijaga nalika kuring ngadoakeun doa ieu pikeun kulawarga.

21. Kusabab teu aya anu sesah teuing pikeun tuan anu ku kuring ngawula, ku kuring nyatakeun yén ti ayeuna, unggal kaayaan anu mustahil anu aya hubungan sareng kulawarga kuring musnah dina nami perkasa Yesus.

22. Kuring paréntah para malaikat anu ditugaskeun ka kuring pikeun nyisihkeun panjang sareng jembar bumi sareng ngaleupaskeun unggal kabeungharan anu ngagaduhan nami kulawarga kuring sareng nganteurkeun ka abdi ayeuna.

23. Dinten ayeuna, kulawarga kuring sareng abdi disalurkeun tina bubu si tukang sihir sareng unggal panyakit pestis.

24. Taun ieu unggal lalaki anu kuat ti imah bapa kuring atanapi unggal awéwé anu kuat ti sisi indung kuring anu ngonci barudak kuring di ruangan gagal gagal muka panto sareng janten aib ku nami Yesus.

25. Hailstones sareng seuneu pikeun di luhur mimiti turun dina unggal philistine anu parantos direbut, disiksa, sareng nyusahkeun kauangan para pembantosan kuring ayeuna.

26. Kusabab Yesus, abdi abdi, sareng gusti, ieu kabangkitan sareng dibebaskeun tina nyekel maot
saatos tilu dinten. Kuring netepkeun yén dina tilu dinten, kulawarga kuring sareng abdi disalurkeun tina unggal roh anu maot, ngahaja sareng ngiringan kulawarga.1corinthians.

27. Satiap kakuatan téritoritas anu ditunda pikeun ngasuh budak sareng kuring ka hiji tempat, ku kituna nyegah urang tina pangkat sareng angkat, hayu guruh ti surga ngambarkeun aranjeunna dina nami Yesus.

28. Hayu panah tina Gusti ngawitan maéhan para wali unggal calabash anéh, ngabalukarkeun teu aya budak dina kulawarga kuring.

29. Dina nami Yesus, hayu urang unggal kapalaatan sareng kakawasaan anu nangtung dina jalan ka Budak kuring sukses, kabeungharan, sareng panguasaan kauangan taun ieu dirusak teras janten éra.

30. Hayu rudal balistik ngadatangan tempat perkawis lalaki anu anéh atanapi awéwé anéh anu parantos néwak hati barudak kuring sareng ngantepna kabeungkeut ku ranté anu sami ku kulawarga kuring terikat.

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu