30 Titik Doa Kuat Kanggo Damai

0
3193

Yohanes 14:27 Damai abdi ninggalkeun sareng anjeun, karapihan abdi masihan ka anjeun: henteu sakumaha anu masihan dunya, pasrahkeun ka kuring. Entong haté janten kaganggu, moal dipikasieun ogé.

Dunya urang anu ayeuna hirup nyaéta dunya anu ngagalura. Warta anu goréng parantos janten tarima dinten, nalika anjeun ngahurungkeun TV, radio atanapi internét, sadaya anu anjeun tingali aya berita négatip di mana waé. Salaku mukmin, dina katentreman Allah tiasa masihan urang kanyamanan di dunya ieu. Di tengah-tengah kekacauan anu teu terkawal di dunya ayeuna, urang masih tiasa tetep katenangan karesep dina Kristus Yesus. Dinten ieu urang bakal nempo 30 titik doa anu kuat pikeun katengtreman. Ieu angka doa anu kuat bakal masihan anjeun istirahat, di tengah-tengah badai kahirupan. Kuring ajak anjeun ngado'a aranjeunna kalayan jantung anjeun ayeuna.

Naon katengtreman? Damai dina kontéks ieu mangrupikeun hartosna ngagaduhan istirahat batin, tanpa paduli naon anu lumangsung di sabudeureun anjeun. Éta mangrupikeun kapercayaan batin yén Gusti Allah masih dina ngontrol kahirupan anjeun. Yesus di Yohanes 14:27 ngadorong murid-muridna supaya rukun sanajan aya dina satengahing masalah. Katentreman mangrupikeun tindakan tina kapercayaan, Allah, sabab nalika anjeun damai hartosna anjeun henteu dipindahkeun sareng nalika anjeun henteu dipindahkeun hartosna anjeun ngagaduhan iman. Sareng iman salawasna jalan. Doa anu kuat pikeun perdamaian ieu bakal anjeun ngahirupkeun sacara rohani sareng internal, éta bakal nyegerkeun sumanget anjeun sareng masihan anjeun pangarep-arep sareng jaminan yén anjeun bakal kaluar tina éta tangtangan anu meunangna. Nalika anjeun ngiringan doa ieu, abdi ningal Gusti nyaurkeun katengtreman dina pernikahan anjeun, bisnis, hubungan, karir, akademisi, kahirupan spiritual sareng sajabana dina nami Yesus. Doakeun doa ieu sareng iman ayeuna sareng nampi perdamaian salamina.

Nunjuk Poin

1. Bapa, sim kuring hatur nuhun kana perdamaian anjeun anu saluareun pamahaman manusa dina nami Yesus

2. Bapa kagungan welas asih sareng abdi sareng hapunten abdi sadaya paréntah kuring dina nami Yesus

3. Duh Gusti endue kuring sareng Roh perdamaian dina nami Yesus

4. Pancuran kuring kalayan katentreman anjeun di satengahing percobaan kuring dina nami Yesus

5. Kuring nampik sumanget kabingungan dina nami Yesus

6. Kuring nampik sumanget sangsara dina nami Yesus

7. Kuring nolak dina murmuring sareng ngeluh dina nami Yesus.

8. Kuring nampik rasa kasieun dina Kahirupan kuring dina nami Yesus

9. Kuring moal pernah kakurangan karapihan batin dina kahirupan kuring deui dina Ngaran Yesus.

10. Kuring nampi rahmat janten rahayu di satengahing badai Hirup dina nami Yesus.

11. Gagasan finansial sareng isin anu sanés sieun ku batur moal aya-beurang, ku nami Yesus.

12. Sieun péngkolan kuring parantos ngarawat atanapi diasuh dina kahirupan kuring moal sumping ka kuring, dina nami Yesus.

13. Sieun teu dicumponan sacara rohani moal bakal berkecambah dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

14. Sasatna sieun ditungtut ku menteri kaluar tina visi kuring, dina nami Yesus.

15. Sieun ngalakukeun dosa anu teu kaapunten dikumbah kaluar ti kuring ku getih Yesus.

16. Hayu sieun moal tiasa ngatasi kalemahan naon di kuring garing kana akarna, dina nami Yesus.

17. Hayu sieun leungitna suka bungah balik deui ka handapeun liang kubur, dina nami Yesus.

18. Kuring ngabeungkeut sareng tuang sadaya kasieun badami iman kuring, dina nami Yesus.

19. Kuring ngabeungkeut sareng tuang unggal kasieun kaleungitan kuring dina panebusan sareng kasalametan, dina nami Yesus.

20. Kuring ngarobih unggal perjanjian jahat anu parantos kéngingkeun sieun dina kahirupan kuring, ku nami Yesus.

21. Kuring nampi karapihan dina nikah kuring ayeuna dina nami Yesus

22. Kuring nampi karapihan dina bisnis kuring ayeuna dina nami Yesus

23. Kuring nampi karapihan dina kulawarga kuring ayeuna dina nami Yesus

24. Kuring nampi karapihan dina carreer kuring ayeuna dina nami Yesus

25. Kuring nampi karapihan dina kaséhatan kuring ayeuna dina nami Yesus

26. Kuring nampi karapihan dina kahirupan spiritual kuring ayeuna dina nami Yesus

27. Kuring nyatakeun yén Yesus Kristus masih dina kadali Hirup kuring dina nami Yesus

28. Ti dinten ieu dugi, kuring moal pernah hariwang ngeunaan tantangan kuring dina nami Yesus

29. Kuring gaduh karapihan anu ngan ukur Kristus anu tiasa masihan dina ngaran Yesus

30. Bapa sim kuring hatur nuhun pikeun ngabaptis kuring sareng katenangan sawarga dina nami Yesus.

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu