Hayu Gusti Ngagorakeun Nunjuk Poin

0
4532

Psalms 68: 1 Hayu Gusti timbul, margi satruna kasebar: eta oge anu ngajantenkeun anjeunna ngungsi sateuacanna. 68: 2 Sakumaha haseup diusir, ngaungkeun aranjeunna ogé: sapertos lilin lebur sateuacan seuneu, maka si duraka binasa di payuneun Allah.

Unggal rencana na musuh ngalawan anjeun takdir kedah kasebar wengi ayeuna Di nami Yesus. Mugi-mugi Gusti naros poin doa nyaeta titik solat perang, éta mangrupikeun doa pikeun pamalesan dendam. Ieu mangrupikeun jenis doa anjeun nalika anjeun bosen ditolak ku Iblis sareng agén-agénna. Nalika anjeun neneda solat ieu wengi, unggal karya jahat dina kahirupan anjeun bakal musnah dina nami Yesus. Gusti anjeun bakal timbul wengi ayeuna sareng nyerang takdir anjeun dina ngaran Yesus.

Kami ngaladénan ka Gusti Allah pamales kanyeri, Anjeunna disebut Yéhuwa nu perang perang. Anjeunna mangrupikeun Allah anu ngukum duraka sareng ngadesokeun jalma jahat. Seueur urang Kristen parantos kaserang tina duraka, urang nguping carita ngeunaan jalma-jalma dipaehan kusabab sababaraha kasuksésan anu aranjeunna sakedik, seueur percanten anu korban kejahatan rumah tangga sareng sihir. Henteu janten masalah naon anu jadi pasualan anjeun, anjeun kedah naék sareng ngawartosan setan. cukup cekap. Dugi dugi ka naék solat, gusti anjeun moal hudang pikeun nyalametkeun anjeun. Anjeun kedah nempatkeun jalma jahat dimana aranjeunna ngalangkungan kakuatan doa perang. Kuring neneda pikeun anjeun ayeuna, nalika anjeun ngauntungan ieu hayu ku Gusti ngahudangkeun doa, duraka jalma jahat dina kahirupan anjeun bakal ditungtungan salamina dina nami Yesus. Doakeun doa ieu iman sareng nampi anjeun pangiriman dina nami Yesus.

Nunjuk Poin

1. Hayu unggal imajinasi jahat ngalawan kuring mundur dina sirah anu ayeuna, dina nami Yesus.

2. Jalma ketawa kuring nyolok bakal nyaksian kasaksian kuring sareng aranjeunna sadayana bakal éra dina nami Yesus.

3. Hayu rencana musnah musuh anu dituju ngalawan kuring niup dina rupa, dina nami Yesus.

4. Kéngingkeun unggal rencana pikeun ngoyak kuring ngahénggikeun kasaksian kuring, dina nami Yesus.

5. Hayu sadaya kakuatan anu nyepetkeun kaputusan jahat ngalawan kuring janten aib sareng musnah, dina nami Yesus.
6. Kéngingkeun unggal jelema anu gagah nekad diwakilan ngalawan kuring murag sareng maot dina nami Yesus.

7. Kéngingkeun benteng unggal sétan rumah tangga milari ngalawan kuring, dipotong dina nami Yesus.

8. Kéngingkeun unggal roh Bileam nyéwa pikeun ngutuk abdi ragrag saatos tatanan Bileam, dina nami jesus

9. sasambat unggal pembimbing jahat tarung nasib kuring kedah dihakan ayeuna ku seuneu, dina nami Yesus.

10.Tempatkeun unggal manusa sapertos dewa dina kahirupan kuring ragrag saatos perintah Firaun, dina nami Yesus.

11. Gusti, kuring ngaluarkeun malaikat anu murub pikeun miceun unggal blok ka jalan kuring dina kasuksésan dina nami Yesus.

12. Pangéran, buka panon spiritual kuring pikeun ningali kagiatan kapala sekolah sareng janten 7 léngkah payuneun aranjeunna dina nami Yesus

13. Duh Gusti, ku sumanget anjeun, nguatkeun kuring pikeun ngatasi unggal perang spiritual dina nami Yesus.

14. Kuring dibewarakeun yén unggal panah tina Karajaan gelap dituju ku kuring uih deui ka pangirim dina nami Yesus.

15. Hayu kakawasaan naék sareng jangjangna sapertos Garuda murag dina kuring, dina nami Yesus.

16. Nun Gusti, miceun sagala jinis kasieun tina kuring dina nami Yesus.

17. Kuring ngaluarkeun seuneu Allah pikeun ngaduruk kana buku naon anu jahat ku ngaran kuring dina éta dina kumpulan tukang sihir dina ngaran jésus Yesus.

18. Gusti, nyalametkeun kuring tina sagala jahat dina nami Yesus

19. Kuring nguasaan kakuatan gelap gelut g takdir kuring dina nami Yesus

20. Kuring moal matak aib di daérah hirup kuring, dina nami Yesus.

21. Kuring nolak janten pikasieuneun, dina nami Yesus.

22. Abdi moal maot tapi hirup sareng ngumumkeun hasil-hasil Gusti anu hirup, dina nami Yesus.

23. Kuring bakal kéngingkeun kabagjaan sareng kabagjaan; kanalangsaan sareng sesuh kedah ngungsi tina kahirupan kuring, ku nami Yesus.

24. Kuring nampi kasalametan tina sadaya roh-roh kasangsaraan sareng kasangsaraan, dina nami Yesus.

25. Kéngingkeun unggal tangga musuh dina kahirupan kuring pegat, dina nami Yesus.

26. Kuring paréntah para malaikat PANGERAN pikeun ngalakukeun hukuman ka kakuatan jahat ngalawan kulawarga kuring, dina ngaran Yesus.

27. Kuring ngajak sumanget kabingungan sareng pamisahan datangna kana kakuatan musuh, dina nami Yesus.

28. Kuring ngirim panah Gusti kana unggal kakuatan anu nangtang katentreman kuring, kabagjaan sareng kamakmuran, di
nami Yesus.

29. Kuring paréntah angin, panonpoe jeung bulan ngajalankeun sabalikna pikeun unggal ayana syetan di kulawarga kuring, dina ngaran Yesus.

30. Kuring ngabatalkeun sadaya kutukan, anu teu dikenal atanapi henteu dipikanyaho ku ku getih Yesus, dina nami Yesus

31. Ya PANGERAN, tampil. . . impian, visi sareng ketenangan, anu bakal maju cukang lantaranana.

32. Duit kuring, ditangkep ku musuh, dileupaskeun, dina nami Yesus.

33. Dhuh Gusti, pasihan abdi terobosan gaib, dina sagala usul abdi ayeuna.

34. Kuring ngabeungkeut sareng hiber, sadaya sumanget kasieun, kahariwang sareng kakirangan dina nami Yesus.

35. Ya Tuh, mugi hikmah ilahi tumurun ka sadaya anu ngadukung kuring, dina hal ieu.

36. Kuring ngejat tulang tonggong naon deui sareng konspirasi sareng khianat, dina nami Yesus.

37. Ya PANGERAN, palu perkawis abdi kana pikiran jalma anu bakal ngabantosan abdi supados henteu sangsara ti leungit setan ingetan.

38. Kuring ngalumpuhkeun rahayu musuh rumah tangga sareng sirik, agén dina masalah ieu, dina nami Yesus.

39. Anjeun setan, angkat suku anjeun tina luhur kauangan, dina perkasa Yesus.

40. Seuneu Roh Suci, ngabersihkeun kahirupan abdi tina sagala tanda jahat anu ditunda ka kuring, dina nami Yesus
Hatur nuhun Yesus Pikeun Ngalereskeun Doa Kuring

advertisements
artikel saméméhna40 Titik Doa tengah wengi Kuat
artikel salajengna30 Pra Praji Doa Titik
Nami abdi Pendeta Ikechukwu Chinedum, abdi mangrupikeun Manusa Gusti, Anu Gairah ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten-dinten akhir ieu. Kuring yakin yén Gusti parantos maparin kakuatan ka unggal jalma anu iman ku susunan rahmat anu anéh pikeun ngawujudkeun kakawasaan Roh Suci. Kuring yakin yén henteu aya Kristen anu kedah ditindas ku setan, urang ngagaduhan Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngalangkungan Do'a sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi konsultasi langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungan kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Ngobrol kuring dina WhatsApp Sareng Telegram di +2347032533703. Ogé kuring bakal resep Ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Solat 24 Jam Kuat dina Telegram. Pencét tautan ieu pikeun gabung Ayeuna, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu