30 Pra Praji Doa Titik

0
3644

Masehi 92: 1 Hal anu hadé pikeun ngahatur nuhun ka PANGERAN, sarta nyanyi muji ka ngaran anjeun, O Mahal, 92: 2 Ngabari kaasih-Mu dina énjing, sareng kasatiaan unggal wengi.

Pra doa anu nunjuk jasa nyaéta titik doa anu dikedalkeun sateuacan a gereja jasa dimimitian. Punten doa jasa anu sateuacanna tiasa digedékeun sateuacan saatos jasa atanapi sababaraha jam sateuacan palayanan éta. Tujuan pikeun ngadoa jasa nyaéta nyiapkeun rohani pikeun palayanan. Unggal pendeta anu hoyong ningali dampak anu hébat dina garéja na, henteu kedah tampil dina jasa garéja. Nalika anjeun ngadeukeutan jasa garéja anjeun sacara kasual, anjeun tiasa nyababkeun korban jiwa karajaan gelap. Tapi nalika anjeun nyiapkeun rohani ngalangkungan doa pikeun saban jasa, anjeun moal pernah kakurangan ayana Gusti.

Dina Mateus 16:18, Isa nyarios 'abdi bakal ngawangun garéja kuring sareng gerbang naraka moal aya kabeneran ngalawan éta '. Unggal garéja handapeun serangan kakuatan tina gelap, naha éta picilakaeun ngadamel garéja henteu ngado'a. Gerbang tina naraka ngan ukur tiasa dilawan ngalangkungan solat. Nalika hiji gereja dipasihkeun pikeun ngado'a kuat, suasana jenuh sareng dieusi ku kakuatan Gusti. Sétan henteu tiasa kabeneran dina hiji kakuatan dimana ayana Dewa-dewa ayana. Doa pelayanan anu wajib nyaéta upami anjeun kedah ningal kakuatan dina sadaya jasa garéja anjeun. Unggal pastor kedah nyiptakeun waktos ngado'a pikeun unggal jasa, anjeun kedah ngamimitian sareng muji syukur ka Gusti dina kasuksésan jasa sateuacana, teras anjeun ngadoakeun payuneunna anu bakal katingali dina jasa anjeun ayeuna, anjeun ogé ngadoakeun dampak tina kecap anu bakal diwartakeun dina unggal palayanan teras anjeun naroskeun ka Gusti Allah ngadatangan unggal anggota bareng aya patalina ilahi sorangan nalika aranjeunna nunjukkeun pikeun palayanan. Ieu praja doa anu nunjuk bakal janten anjeun pikeun waktos hébat di payuneun Gusti. Nalika anjeun ngalaksanakeun doa ieu ayeuna sareng sok, jasa garéja anjeun moal pernah kakurangan seuneu dina nami Yesus.

Pra solat Doa

1: Bapa hatur nuhun pikeun seueur anggota dina jasa garéja urang dina dinten Minggu kamari

2: Bapa, dina nami Yesus, hatur nuhun pikeun patepungan kecap anu rupa-rupa dina kahirupan anggotana

3: Bapa, hatur nuhun kanggo mastikeun kecap sunnat dina kahirupan unggal anggota dina nami Yesus

4: Bapa, ku nami Yesus, hatur nuhun pikeun perkasa anu kuat anjeun balik kamandirian dina gereja ieu dugi ka tanggalna

5: Bapa, kalayan nami Yesus, hatur nuhun kanggo nyoco domba anjeun sareng hikmah sareng ilmu ngalangkungan Rosululloh pikeun ieu garéja ti mimiti aya ti mimiti.

6: Bapa, dina nami Yesus, hatur nuhun waleran instan pikeun do'a salami sholat urang

7: Bapa, dina nami Yesus, hatur nuhun pikeun kasalametan massa jiwa dina jasa dina nami Yesus

8: Bapa, hatur nuhun ku ayana payuneun anjeun di satengahing urang, boh salaku garéja sareng salaku jalma saprak taun mimiti

9: Bapa, hatur nuhun pikeun netepkeun sadaya parobihan anyar sareng anggota énggal taun 2019, anu nyababkeun tumuhuna sadayana pasamuwan-pasamuwan kami di dunya

10: Bapa, kalayan nami Yesus, hatur nuhun pikeun katentreman sareng katenangan dialam Gereja ieu ti mimiti aya

11. Bapa, dina nami Yesus, geuwat nyageurkeun sadayana anu disebut gering dina gareja ieu sareng malikeun kasusna pikeun kaséhatan.

12. Bapa, ku nami Yesus sareng ku wahyu Firman-Mu, supernaturally ngalereskeun kasehatan unggal anggota kaayaan dikepung dina kaayaan terminal ayeuna.

13. Bapa, dina nami Yesus, ngancurkeun unggal wujud cacat ngarusak kahirupan anggota mana waé, hasilna kabiasaan anu sampurna.

14. Bapa, dina nami Yesus, nganteurkeun unggal anggota Gareja ieu tina sagala panyiksaan Iblis sareng ngadegkeun kabébasanna ayeuna.

15. Bapa, dina nami Yesus, hayu unggal anggota ngalaman kanyataan kasalametan ketuhanan sapanjang taun ieu, kukituna ngarobah kami janten kamulyaan anu hirup di antara lalaki.

16. Bapa, dina nami Yesus, hayu sadayana urang nyauran padamelan dina gareja ieu nampi padamelan kaayaan aranjeunna dina sasih ieu.

17. Bapa, dina nami Yesus, nyababkeun unggal anggota pikeun nampi kahadean ilahi nyababkeun terobosan gaib dina sasih ieu.

18. Bapa, ku nami Yesus sareng ku operasi Roh Hikmah, ngaungkeun unggal anggota jamaah ieu dina rupa-rupa usaha, pagawean sareng karir dina taun ieu.

19. Bapa, ku nami Yesus sareng ku sora tina Roh -Mu, nungtun unggal anggota kana realitas tina narabas anu henteu aya taun ieu, ku kituna negeskeun Era Subuh Anyar kami.

20. Bapa, ku nami Yesus sareng ku aksés ka Rahasia ilahi, makmurkeun hasil tina leungeun unggal anggota Gereja ieu taun ieu, ku kituna ngaluncurkeun kami ka dunya ngeksploitasi

21: Bapa, dina nami Yesus, hatur nuhun kanggo ngajantenkeun garéja ieu janten gunung anu disuarakeun ku nyarioskeun nalika Roh Tuhan pikeun ngabutuhkeun kaperluan sadaya anggota

22: Bapa, dina Yesus, hatur nuhun pikeun masihan kami katentreman sapanjang panjang sareng lebar Nigeria (atanapi nyarioskeun nagara anjeun) ngagampangkeun Injil lebet kana kampung-kampung anu nyebat nama Yesus

24: Bapa, dina nami Yesus, hatur nuhun kanggo paréntah Fajar Anyar pikeun konfirmasi kecap dina jasa kami taun ieu, nyababkeun tanda-tanda sareng keajaiban di antara kami

25: Bapa, dina nami Yesus, hatur nuhun pikeun pertumbuhan garéja gaib anu dialaman ku gereja-gereja urang di sakuliah dunya

26: Bapa, dina nami Yesus, hatur nuhun ka hikmah gaib anu damel di hamba anjeun, Rosululloh pikeun ieu garéja ti mimiti

27: Bapa, ku nami Yesus, hatur nuhun pikeun masihan kakuatan ilahi ka hamba abdi salami sataun ieu

28: Bapa, ku nami Yesus, hayu malaikat-malaikat anjeun neraskeun perkebunan sawah kami ayeuna, ngaleungitkeun sadayana benteng-dajatan syetan pikeun nolak umat-umat ti urang digubris kana garéja ieu énjing, Minggu

29: Bapa, dina nami Yesus, kami datang ngalawan sagala interaksi cuaca sateuacan, salami sareng saatos jasa kami enjing dinten Minggu, ngakibatkeun pangiraman karu-pemuatan catetan.

30: Bapa, ku getih Yesus, kami maréntahkeun gerak-gerak bébas pikeun sadaya jamaah asup sareng kaluar garéja ieu dinten Minggu payun

advertisements
artikel saméméhnaHayu Gusti Ngagorakeun Nunjuk Poin
artikel salajengna30 Nunjukkeun Doa Kanggo Tahap Salajengna
Nami abdi nyaéta Pastor Ikechukwu Chinedum, i am a God of God, Anu Maha gemar ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten terakhir. Kuring yakin yén Gusti parantos nguatkeun unggal mukmin ku tatanan anéh anéh pikeun nunjukkeun kakuatan Roh Suci. Kuring yakin yén teu aya Kristen anu kudu ditindas ku Iblis, urang boga Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngaliwatan Doa sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi kaunseling langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungi kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Chat ku kuring dina WhatsApp And Telegram di +2347032533703. Ogé abdi bakal resep ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Doa Kuat urang 24 Jam di Telegram. Klik tautan ieu pikeun gabung Kiwari, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu