PEMBANGUNAN UNTUK NEGARA KANGGO

0
2391
Doa pikeun Kamerun

Dinten ieu urang bakal ngiringan ngado'a pikeun bangsa Kamerun. Sacara ati-ati dina haté Afrika Tengah nyaéta Kamerun. Nagara ieu biasa janten kareueus Afrika sentral dina hal ekonomi bouyant, harepan kahirupan anu nguntungkeun, perdamaian sareng persatuan. Nagara dimana kahirupan sareng getih lalaki sakral. Nagara anu dimana pupusna alam mangrupikeun hiji-hijina hartos pikeun rapat Gusti. Tempat dimana getih jalma henteu dipaké pikeun cet jalan beureum. Aya nagara, mangrupikeun hungkul damai, transquility sareng persatuan. Anu parantos kajantenan kana hiji nagara anu langkung gumbira di Kamerun, dimana perdamaian sareng persatuan anu dinikmati ku bangsa Kamerun tanpa ngahalangan. Ieu sareng seueur deui mangrupikeun patarosan anu ngemutan waleran ti Kameronian.

Duh, kuring terang nagara dimana decadence moral anu teu kantos uninga atanapi dipikanyaho, tempat anu teu katingali ku ayana kabiasaan négatip. Hukum sareng katetepan kalayan kasieun TUHAN mangrupikeun patokan anu dilaksanakeun nalika bangsa. Tapi, hal parantos saéna tina anu parah. Imah damai Afrika ieu kaleungitan, naékad moral sareng sosial parantos nyerang sadayana bangsa Kamerun. Anu lemahna ngajantenkeun budak pikeun ngaladina anu kuat salamina dugi anjeunna pantes ngabebaskeun dirina.

Ditilik tina kerangka alam anu nyababkeun nyiptakeun manusa, Gusti nyiptakeun manusa ngagaduhan Dominion kana unggal hal séjén anu parantos diciptakeun sakumaha dijelaskeun dina Kajadian 1:26. Gusti henteu nyiptakeun manusa ngagaduhan kakawasaan sasama manusa. Jelas yén rakus parantos nyéépkeun manah seueur urang Kamerun sareng ieu anu nyababkeun musibah di darat, Paribasa 28:25. Jalma anu sarakah ngadukeun gelut, tapi sing saha anu percaya ka PANGERAN bakal hasil.
Sakedap doa pikeun bangsa Kamerun tiasa ngalereskeun nagara deui ka kaayaan mantenna.

SAHA NU MUNGKU NU NU TAYAK UBAT UNTUK CAMEROON

Anu mimiti, pikeun cinta Kamerun, anjeun diharepkeun ngado'a pikeun Kamerun. Nalika anjeun hirup hirup mahal, anjeun moal hoyong éta barang dirusak. Dina véna anu sami, cinta ka nagara anjeun sapinuh haté, cinta pisan ka buana Afrika sareng anjeun moal butuh batur pikeun ngadorong anjeun ngadoa pikeun éta. Gusti peryogi anjeun sareng kuring nangtung di jurang Kamerun, sakumaha anu dijelaskeun dina buku Yehezkiel 22:30, "Kuring milari saha waé diantara aranjeunna anu badé ngawangun témbok sareng nangtung payuneun kuring dina jurang atas nami lahan jadi kuring henteu kedah ngancurkeunana, tapi kuring henteu mendakan saurang ogé." Kami janten jalma anu nangtung dina celah, anu angkat bangsa urang kalayan sagala nikmat sareng kalepatan di payuneun tahta Allah, sareng neneda yén anjeunna tetep damel di tengah urang.

Moreso, salaku pitados, urang anu pajoang, salamet sareng nalukkeun ngaliwatan Kristus Yesus. Urang kedah henteu ngan ukur lengen leungeun nalika lumangsung, kami parantos nyaksian sababaraha jalma bahkan mukmin anu kaluar tina negaranana kusabab aya kasusah. Anu parantos kajantenan ka altar doa urang, Yakobus 5: 16b doa nu mujarab bener-bener bakal nguntungkeun.

Doa Pikeun panguasaan CAMEROON

Hiji masalah sareng manusa mangrupikeun urang yakin yén pamimpin urang anu maha manéh, ku sabab éta, aranjeunna bageur ku diri sorangan sareng henteu kedah ngado'a. Alkitab henteu salah upami éta nunjukkeunkeun doa pikeun pamingpin urang. Kaseueuran urang gancang pikeun ngahukum rencana anu langkung ageung kusabab urang ngaraos teu kénging dina posisi otoritas.

Catetan: Teu aya wewenang atanapi kakuatan anu bakal tanpa idin ti Gusti Nu Maha Suci, Rum 13: 1 Hayu sadayana jalma tunduk kana otoritas pamaréntahan, sabab teu aya otoritas kajabi anu parantos ditangtukeun ku Gusti. Otoritas anu aya parantos ditetepkeun ku Gusti Allah. Janten anu pangalusna anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta lirén hariwang naha aranjeunna atanapi henteu jalma anu leres sareng mimitian ngadoa pikeun aranjeunna.

Doa Kanggo Panyuwunan CAMEROON

Bank moral Kamerun utamina para nonoman parantos bangkrut. Ngan sapertos para nonoman mangrupikeun kamulyaan Garéja, maka aranjeunna kamulyaan unggal nagara. Bapa founding parantos waktos terbatas kanggo nyéépkeun di dieu, enggal-enggal, para nonoman ayeuna bakal aya dina lingkaran kakawasaan énjing. Aya kabutuhan pikeun hal-hal Gusti pikeun ngadominasi haté nonoman di Kamerun.
Dékadénsi sosial parantos ngarebut nagara ku badai. Kamerunians henteu deui patriotik sapertos baheula. Ieu mangrupikeun salah sahiji alat setan pikeun nurunkeun bangsa ieu, hayu urang sadayana ngusahakeun do'a pikeun bangsa Kamerun.

Doa Kanggo EKONOMI CAMEROON

Henteu aya panyangkatan yén Kamerun ngaregepkeun dirina kusabab janten salah sahiji ékonomi anu paling gancang di Afrika sub-sahara. Sumber pangasilan bangsa anu langkung ageung nyaéta ékspor minyak sareng gas, kayu, penambangan, pertanian sareng seueur deui anu sanés. Ogé, Kamerun nanem modalkeun langkung seueur artos kana kasehatan tibatan nagara sanésna di daérah sub-saharan. Nanging, jumlah urang Kamerun masih maot kusabab kurangna kasehatan dasar kusabab kurang artos. Ieu nyababkeun ékonomi anu pantes di nagara ieu. Doa pikeun ékonomi Kamerun bakal nyalametkeun urang Kamerun sanésna ti maot tina sarap kamiskinan.

Doa Pikeun Baju di CAMEROON

Nembongan yén kamunduran anu parantos kapangaruhan Kamerun ogé mendakan Garéja. Aya henteu langkung Kristen asli di Kamerun sapertos ayeuna. Seuneu kabangkitan dina pikiran manusa ogé maot gancang. Jalma-jalma anu mimiti ngahurupkeun haté ka Allah sabab Gareja gancang-gancang leungiteun éta tina kakuatan spiritual.
Kebangkitan seuneu anu henteu kabeungharan kedah kajantenan deui di gereja-gereja di Kamerun. Sumanget Gusti kedah gaduh cara di gereja-gereja sakali deui, langkung ti heula, Kameréa kedah ngémutan sentuhan anu kuat Gusti.

Upami sadayana ieu bakal kajantenan, Garéja di Kamerun kedah bangkit sareng nyandak jabatanana. Éta pisan tempat garéja peryogi doa anjeun.
Dina kacindekan, doa urang pikeun bangsa Kamerun bakal ngabantosan aranjeunna ngalamun poténsi leresna sareng nanggung gambar anu leres ku Gusti karsa pikeun aranjeunna.

POINTS PRAYER

1). Ayah, dina nami Yesus, hatur nuhun pikeun pangasih sareng sih-kasinta anjeun anu ngajunjung bangsa ieu ti saprak kamerdekaan dugi ka tanggal - Lamentasi. 3:22

2). Rama, ku nami Yesus, hatur nuhun pikeun masihan kami katentreman kalayan sagala cara di bangsa ieu dugi ka ayeuna - 2Tesalonians. 3:16

3). Bapa, dina nami Yesus, hatur nuhun pikeun nguciwakeun alat-alat jahat ngalawan kesejahteraan bangsa ieu dina unggal-unggal dugi ka ayeuna - Ayub. 5:12

4). Bapa, dina nami Yesus, hatur nuhun kanggo netepkeun unggal genging naraka ngalawan kamekaran garéja Kristus dina bangsa ieu - Mateus. 16:18

5). Rama, dina nami Yesus, hatur nuhun pikeun mindahkeun Roh Suci sapanjang panjang sareng lebar bangsa ieu, nyababkeun kamekaran sareng ékspansi garéja - Laku. 2:47

6). Bapa, atas nami Yesus, demi umat anu milih, ngahirikeun Bangsa ieu tina karusakan parah. - Kajadian. 18: 24-26

7). Bapa, ku nami Yesus, tebuskeun bangsa ieu tina unggal kakuatan anu hoyong ngancurkeun nasibna. - Hosea. 13:14

8). Bapa ku nami Yesus, kirim malaikat nyalametkeun anjeun pikeun ngalamun Kamerun ti unggal kakuatan karusakan anu ditumpes ngalawan - 2 Raja. 19: 35, Jabur. 34: 7

9). Bapa, dina nami Yesus, nyalametkeun Kamerun ti unggal genging naraka anu tujuanna ngancurkeun Bangsa ieu. - 2kings. 19: 32-34

10). Bapa, dina nami Yesus, ngabebaskeun bangsa ieu tina unggal perangkap karusakan anu diatur ku nu jahat. - Zephaniah. 3:19

11). Rama, ku nami Yesus, nyegerkeun pamalesan anjeun ka musuh-musuh perdamaian sareng kamajuan bangsa ieu sareng ngantepkeun warga nagara ieu dibébas tina sagala panyerang kajahatan - Jabur. 94: 1-2

12). Bapa, ku nami Yesus, pamalesan kasangsaraan ka sadaya anu ngusahkeun katentreman sareng kamajuan bangsa ieu siga nalika urang ngadoakeun ayeuna - 2 Tesalonika. 1: 6

13). Bapa, ku nami Yesus, hayu unggal geng ngalawan kamekaran sareng kamekaran sareng garéja Kristus di Kamerun janten remen permanén - Mateus. 21:42

14). Rama, ku nami Yesus, mugi duraka kajahatan ngalawan bangsa ieu mungkas sanajan nalika urang ngadoakeun ayeuna - Jabur. 7: 9

15). Rama, dina nami Yesus, ngeureunkeun amarah anjeun ka sadaya pelaku pembunuhan mayon di bangsa ieu, nalika anjeun ngiringan seuneu, batu permata sareng ribut pikasieuneun, sahingga masihan sésana permanén pikeun warga bangsa ieu - Jabur. 7:11, Jabur11: 5-6

16). Rama, ku nami Yesus, urang maréntahkeun nyalametkeun Kamerun ti kakawasaan gelap anu ditentang ngalawan takdirna - Efesus. 6:12

17). Rama, ku nami Yesus, ngaleupaskeun alat-alat tiwas anjeun sareng pupus ngalawan unggal agén setan anu setya ngancurkeun takdir anu mulya di bangsa ieu - Jabur 7:13

18). Ayah, ku getih Yesus, ngaleupaskeun pamalesan anjeun di kubu jahat sareng mulangkeun kamulyaan urang kaleungitan salaku bangsa. -Isaiah 63: 4

19). Bapa atas nami Yesus, hayu unggal imajin jahat anu jahat ngalawan bangsa ieu kana sirah sorangan, nyababkeun kamajuan bangsa ieu - Jabur 7: 9-16

20). Bapa, ku nami Yesus, urang maréntahkeun putusan anu gancang ngalawan unggal kakuatan anu nolak pertumbuhan ékonomi sareng pamekaran bangsa ieu - Pandhita. 8:11

21). Bapa, ku nami Yesus, urang maréntahkeun balikkeun gaib pikeun bangsa Kamerun. - Ulangan. 2: 3

22). Bapa, ku getih domba, urang ngancurkeun unggal kakuatan stagnasi sareng frustasi militér ngalawan kamajuan bangsa Kamerun. - Pangentasan 12:12

23). Bapa atas nami Yesus, urang maréntahkeun deui bukaan unggal lawang anu ditutup ngalawan takdir Kamerun. - Wahyu 3: 8

24). Bapa dina nami Yesus sareng ku hikmah ti luhur, teraskeun bangsa ieu ka payun dina sadaya daérah sahingga ngalereskeun martabatna anu kaleungitan. -Kumpulan.9: 14-16

25). Bapa ku nami Yesus, kirimkeun kami pitulung ti luhur anu bakal tumetepna kamajuan sareng pangwangunan bangsa ieu –Psalm. 127: 1-2

26). Bapa, dina nami Yesus, hudang sareng ngajukeun anu ditindas di Kamerun, ku kituna lahan kasebut tiasa dibébaskeun tina sagala wujud kaadilan. Jabur. 82: 3

27). Bapa, dina nami Yesus, ngalestarikeun pamaréntahan kaadilan sareng kaadilan di Kamerun supados ngajamin takdir anu Maha Suci. - Daniel. 2:21

28). Bapa, dina nami Yesus, ngadatangkeun sagala anu jahat ka kaadilan di bangsa ieu ku kituna ngadegkeun katenangan karawitan abadi. - Siloka. 11:21

29). Ayah, ku nami Yesus, urang maréntahkeun kana gencatan kaadilan dina sagala urusan bangsa ieu ku kituna ngadegkeun katentreman sareng kamakmuran di bumi éta. - Yesaya 9: 7

30). Bapa, ku getih Yesus, nyalametkeun Kamerun tina sagala bentuk ilegal, sahingga ngalereskeun martabat urang salaku nagara. -Kuat. 5: 8, Zakaria. 9: 11-12

31). Ayah, dina nami Yesus, hayu anjeun katentreman mrentah di Kamerun ku sadayana hartosna, sakumaha anjeun cicingeun sadaya palaku kerusuhan di bumi éta. -2 Tesalonika 3:16

32). Bapa, ku nami Yesus, masihan urang pamimpin di bangsa ieu anu bakal ngalangkungan bangsa ka alam perdamaian sareng kamakmuran anu langkung ageung. -1 Timoteus 2: 2

33). Bapa, ku nami Yesus, masihan Kamerun ngaso sadaya-waktos sareng ngantepkeun hasil ieu kamajuan sareng kamakmuran. - Jabur 122: 6-7

34). Bapa, ku nami Yesus, urang ngaleungitkeun unggal bentuk karusuhan di bangsa ieu, nyababkeun kamekaran ékonomi sareng kamekaran urang. -Psalm. 46:10

35). Ayah, dina nami Yesus, hayu perjanjian anjeun katentreman didirikeun di Kamerun bangsa ieu, sahingga dirina janten iri ka bangsa-bangsa. -Ezekiel. 34: 25-26

36).; Bapa, ku nami Yesus, hayu para penyelamat timbul di bumi anu bakal nyalametkeun jiwa Kamerun ti cilaka- Obadiah. 21

37). Bapa, ku nami Yesus, kirimkeun ka urang pamimpin kalayan kaahlian wajib sareng integritas anu bakal nungtun bangsa ieu kaluar tina leuweung - Jabur 78:72

38). Bapa, dina nami Yesus, posisi lalaki sareng awéwé dikurniakeun hikmah Allah di tempat-tempat wibawa di nagara ieu, ku kituna ngiringan bangsa ieu anyar kana karajaan perdamaian sareng Kajadian. 41: 38-44

39). Bapa, dina nami Yesus, ngan ukur sababaraha jalma anu jabatan sasarengan nyandak pamaréntahan kapemimpinan di bangsa ieu dina sagala tingkat ti mimiti - Daniel. 4:17

40). Bapa, ku nami Yesus, ngangkat pamingpin anu bijaksana di nagara ieu anu ku tangan-tangan halangan anu nangtung ngalawan perdamaian sareng kamajuan bangsa ieu kedah dipiceun ku jalan Pandita. 9: 14-16

41). Ayah, dina nami Yesus, urang nyerang koruptor di Kamerun, sahingga nyerat carita bangsa-Efesus ieu. 5:11

42). Bapa, dina nami Yesus, nyalametkeun Kamerun tina tangan pamimpin korup, ku kituna ngabalikeun deui kamulyaan bangsa ieu- Siloka. 28:15

43). Bapa, ku nami Yesus, ngangkat hiji pamimpin anu takwa ku Gusti dina bangsa ieu, ku kituna ngalereskeun martabat urang salaku bangsa-Wulang Bebas 14:34

44). Bapa, ku nami Yesus, mugi sieun ka Gusti anu jenuh panjang sareng lebar bangsa ieu, sahingga ngaleungitkeun éra sareng hina ti bangsa-bangsa kami - Yesaya. 32: 15-16

45). Rama, ku nami Yesus, péngkolkeun tangan ka musuh-musuh bangsa ieu, anu ngahalang jalan maju sareng kamekaran ékonomi urang salaku pujian - Jabur. 7: 11, Siloka 29: 2

46). Bapa, ku nami Yesus, supernaturally mulangkeun ékonomi bangsa ieu sareng hayu lahan ieu dipinuhan deui ku seuri - Yoel 2: 25-26

47). Bapa, ku nami Yesus, ngeureunkeun kasusah ékonomi bangsa ieu ku kituna ngalereskeun kamulyaanna anu saé. - Wulang Bebas 3:16

48). Bapa, ku nami Yesus, ngepungkeun pengepungan bangsa ieu, saéngga ngeureunkeun kaributan politik anu umure kuring - Yesaya. 43:19

49). Bapa, ku nami Yesus, ngabebaskeun bangsa ieu tina gaganti pangangguran ku ngadorong gelombang révolusi industri di darat -Psalm.144: 12-15

50). Bapa, dina nami Yesus, ngangkat pamingpin pulitik di bangsa ieu anu bakal ngalaksanakeun Kamerun janten karajaan Anyar-Yesaya. 61: 4-5

51). Bapa, dina nami Yesus, hayu seuneu kabébasan terus diobong sapanjang panjang sareng napas bangsa ieu, hasilna kamekaran gaib - Zakaria. 2: 5

52). Bapa, dina nami Yesus, ngadamel garéja di Kamerun janten saluran kabangkitan di seluruh nagara-bumi. 2: 8

53). Bapa, kalayan nami Yesus, hayu urang sregep kana PANGERAN teras ngamajukeun manah urang Kristen di luar bangsa ieu, ku kituna nyandak langkung wilayah pikeun Kristus di tanah -John.2: 17, John. 4:29

54). Bapa, dina nami Yesus, kéngingkeun unggal garéja di bangsa ieu janten pusat kebangkitan, sahingga ngadegkeun panguasa para wali dina lahan - Mikha. 4: 1-2

55). Bapa, dina nami Yesus, ngancurkeun unggal kakuatan anu milari ngalawan kamandungan gereja di Kamerun, sahingga nuju salajengna sareng pangembangan - Yesaya. 42:14

56). Bapa, dina nami Yesus. hayu pamilihan taun 2020 di Kamerun janten gratis sareng adil sareng ngantepkeun kekerasan pamilihan umum - Job 34:29

57). Rama, ku nami Yesus, pabarisan unggal agenda iblis pikeun ngagagalkeun prosés pamilihan umum dina pamilihan anu bakal datang di Kamerun- Yesaya 8: 9

58). Bapa, dina nami Yesus, kami maréntahkeun karusakan unggal alat jahat pikeun ngamanipulasi pamilihan taun 2020 di Kamerun-Ayub 5:12

59). Bapa, dina nami Yesus, mugi aya operasi bébas-hentakan sadayana ngaliwatan prosés pamilihan umum 2020, sahingga mastikeun katenangan di nagara-Ezekiel. 34:25

60). Rama, dina nami Yesus, kami datang ngalawan unggal wangun kasalahan elektoral dina pamilihan anu bakal datang di Kamerun, sahingga ngaleungitkeun krisis pasca pemilihan - Ulangan. 32: 4

advertisements
artikel saméméhnaDoa Pikeun Bangsa Afrika Kidul
artikel salajengnaDoa Pikeun Bangsa Uganda
Nami abdi Pendeta Ikechukwu Chinedum, abdi mangrupikeun Manusa Gusti, Anu Gairah ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten-dinten akhir ieu. Kuring yakin yén Gusti parantos maparin kakuatan ka unggal jalma anu iman ku susunan rahmat anu anéh pikeun ngawujudkeun kakawasaan Roh Suci. Kuring yakin yén henteu aya Kristen anu kedah ditindas ku setan, urang ngagaduhan Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngalangkungan Do'a sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi konsultasi langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungan kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Ngobrol kuring dina WhatsApp Sareng Telegram di +2347032533703. Ogé kuring bakal resep Ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Solat 24 Jam Kuat dina Telegram. Pencét tautan ieu pikeun gabung Ayeuna, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu