Isukan Isuk: TI SIEUN NU NJAKKEJEU

0
2617
Isukan Isuk

Potongan Isuk: TI SIEUN NU NU TAKKEJU KA Anjeun Ku Mhlekazi

Angka 20: 7-12

Dina Dina Dinten Isuk Pariwara, Urang bakal tiasa ningal topikna: TI INGKEJI KA DIA.
Saha waé anu dipasihkeun, seueur anu diperkirakeun. Nabi Musa ditunjuk ku Gusti ku kakuatan anu hébat sareng ngawasa umatna ka tanah anu jangji. Anjeunna berkomunikasi sareng Gusti, nanging anjeunna nampik asup ka Kanaan kumargi salah sahiji tindak tanduk. Nabi Musa bahkan teras sumping ka Gusti pikeun nyuwun pangapunten tina dosa, sareng naroskeun izin pikeun lebet ka tanah jangji. Gusti ngawartoskeun ka Musa, "moal kantos neneda ngeunaan ieu deui". Deui-kali deui Musa parantos ngadamel syafaat kanggo urang Israil sateuacan Gusti, sareng Allah parantos ngahampura dosa-dosa na. Tapi dina conto ieu, Nabi Musa ogé henteu diidinan pikeun ngahalangan dirina! Gusti khusus dina pitunjuk-Na. "Nyarios ka Bumi", tapi anjeunna ngagentos Batul gantina kusabab amarahna. Allah nyarioskeun naon anu dilakukeun ku Musa mangrupikeun kalakuan teu percaya sareng ogé kagagalan nunjukkeun kasucian-Na sateuacan umat-Na (Nom. 20: 12). Upami aya anu tuh kana hukum-hukum Allah sareng saatos nyarioskeun sasaruaan, teras ngagoda ka godaan, saurang anu nolak Gusti dina dirina.

Kami parantos diajar tina Alkitab naon akibat anu nunggu jalma anu ngabatalkeun. Nangtukeun widang naon waé kalemahan dina kahirupan anjeun, hal-hal anu parantos janten netepkeun dosa ka anjeun sareng nganteurkeun ka Yesus ayeuna. Anjeunna bakal nganteurkeun anjeun. Upami anjeun milih mutuskeun deui, éta bakal ngerepkeun anjeun

Hayu urang doakeun

1. Gusti, ngabersihkeun haté abdi tina unggal titipan tina kafir, dina nami Yesus

2. Ya Gusti, pasihan abdi rahmat pikeun janten Stewart satia anjeun dina nami Yesus

3. Pelanggaran tina panolakan kana kahirupan kuring, garing ayeuna dina nami upami Yesus

4 Iblis, moal matak nganggo kuring ngalawan ka Gusti dina nami Yesus

5. Kuring nampik leumpang kaluar wasiat Allah dina nami Yesus

6. PANGERAN abdi sareng Gusti abdi, ngajarkeun kuring nurut ka anjeun, dina nami Yesus

7. Kakuatan hirup pikeun Gusti dugi ka kiamat, ngalayangkeun kahirupan kuring dina nami Yesus

8. Hatur nuhun ka Yesus pikeun ngajawab doa

Bacaan Alkitab

Zefanya 1-3

ELINGAN VERSE

Yesaya 1:19:

19 Upami anjeun ngan ukur nurut ka abdi, anjeun bakal ngagaduhan tuang.

advertisements
artikel saméméhna50 Ngajak Ayat Alkitab
artikel salajengna30 Ayat Alkitab ngeunaan Kulawarga
Nami abdi nyaéta Pastor Ikechukwu Chinedum, i am a God of God, Anu Maha gemar ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten terakhir. Kuring yakin yén Gusti parantos nguatkeun unggal mukmin ku tatanan anéh anéh pikeun nunjukkeun kakuatan Roh Suci. Kuring yakin yén teu aya Kristen anu kudu ditindas ku Iblis, urang boga Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngaliwatan Doa sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi kaunseling langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungi kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Chat ku kuring dina WhatsApp And Telegram di +2347032533703. Ogé abdi bakal resep ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Doa Kuat urang 24 Jam di Telegram. Klik tautan ieu pikeun gabung Kiwari, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu