30 Doa Dinten Pikeun Kakuatan

0
3691
Doa sapopoéna ngajentrekeun kakuatan

Jabur 46: 1-3:
1 Gusti mangrupikeun pangungsian sareng kakuatan urang, anu pohara bantosan dina kasulitan. 2 Ku sabab kitu urang moal sieun, sanaos bumi dileungitkeun, sanaos gunung-gunung dibawa ka tengah laut; 3 Sanaos caina ngagereg tur kaganggu, sanaos gunung-gunung gonjang sareng bengkahna anu aya. Selah.

Salaku mukmin, urang sadayana kedah ilahi kakuatan pikeun ngatasi tantangan hirup. Aya seueur kakuatan manusa anu tiasa dilakukeun, tapi moal pernah cekap pikeun masihan kami kameunangan dina balapan kahirupan. Dinten ieu urang bakal kalibet dina 30 doa pikeun kakuatan kakuatan. Alkitab ngajadikeun urang ngartos yén ku kakuatan moal aya anu menang, 1 Sam 2: 9. Pikeun suksés dina kahirupan, anjeun butuh kakuatan ketuhanan, teu aya anu kantos di luhur hirupna ukur kalayan énergi dirina sorangan. Kakuatan Allah mangrupikeun naon anu anjeun kedah suksés salaku urang Kristen.

Naon Kakuatan Ilahi? Ieu mangrupikeun Gusti anu nulungan anjeun ngatasi tantangan hirup anjeun. Nalika anjeun ngagentos ku pitulung-Na, anjeun nyarios gaduh kakuatan ketuhanan. David bangkit ku dominan ku kakuatan ilahi, anjeunna maéhan Goliath sabab Gusti ngabantosan anjeunna, Joseph janten perdana menteri sapeuting ku kakuatan ketuhanan, Daniel sareng réncangna janten selebriti di Babel ku kakuatan ketuhanan, Gideon, janten pahlawan nasional anu nyata ku kakuatan ketuhanan . Daptar éta tiasa dihurungkeun. Anjeun ogé salaku pangagem tiasa sukses dina kahirupan upami anjeun salaku Alloh ngabantosan anjeun sareng nguatkeun anjeun. Doa dinten pikeun kakuatan ieu bakal nguatkeun anjeun pikeun ngatasi dina kahirupan sareng naek ka luhur anu ku Gusti parantos ngalantik anjeun.

Entong percanten kana kakuatan sareng kamampuan anjeun nyalira dina kahirupan, percanten ka Gusti. Hayu Gusti bajoang pikeun anjeun, hayu anjeunna membela anjeun dina kahirupan, alhamdulillah pikeun sadaya kaahlian anjeun, tapi henteu gumantung aranjeunna, gumantung ka Gusti sareng masa depan anjeun bakal dijamin. Naha anjeun nyanghareupan tantangan dina kahirupan anjeun ayeuna, narik kakuatan ti ayeuna doa sapopoé pikeun kakuatan, nalika anjeun neneda solat ieu dinten, kakuatan Allah bakal ngaleungitkeun anjeun sareng masihan anjeun kameunangan salamet dina nami Yesus. Ningali anjeun di luhur.

Doa Pikeun Kakuatan

1). Bapa, kuring nganuhunkeun anjeun pikeun salawasna aya pikeun kuring dina nami Yesus

2). Rama, hatur nuhun kanggo pangaksian anjeun saratna anu bakal siap dina kahirupan kuring dina nami Yesus.

3). Bapa, abdi nyuhunkeun kakuatan anjeun ayeuna sakumaha kuring ngajalankeun balapan kahirupan kuring dina nami Yesus

4). Bapana, nguatkeun kuring dina manusa jero kuring, dina nami Yesus.

5). Bapa, kuring nampi kakuatan gaib pikeun ngatasi godaan kahirupan dina nami Yesus.
6). Bapa, kuring nampi kakuatan gaib pikeun nungkulan unggal panah setan anu ditargetkeun ku kuring dina nami Yesus.
7). Bapa, kuring nampi kakuatan gaib pikeun ngatasi kamiskinan, kakurangan sareng kersa dina nami Yesus.

8). Bapa ku kakuatan anjeun, kéngingkeun abdi tina jalma anu langkung kuat pikeun kuring dina nami Yesus.

9). Bapa, ku kakuatan anjeun, nyalurkeun kuring tina lalaki jahat jeung teu asup akal dina ngaran Yesus

10). Bapa, ku kakuatan anjeun, ngabalukarkeun kuring sukses dina sagala usaha kuring dina nami Yesus

11). Bapa, ku kakuatan anjeun, nyalurkeun kuring tina sagala panyiksaan si Iblis dina ngaran Yesus.

12). Bapa, dibaptis kuring ku kakuatan anjeun dina unggal dinten dina nami Yesus

13) Ayah, ku kuring kakuatan kakuatan gaib, ku kuring moal pernah bosen ngaladenan anjeun dina nami Yesus.

14. Nun Gusti, nempatkeun sadaya jalma anu nolak kuring ka éra dina nami Yesus.

15. Nun PANGERAN, ngajantenkeun jalan-jalan kabujeng abdi.

16. Nun Gusti, saha waé anu tarung ngalawan kamajuan kuring, eusian éta pait sareng hayu maranéhna mabok ku wormwood.

17. Nun Gusti, ku kakuatan ilahi anjeun, ngarobih tonggong unggal jalma anu kuat ngalawan takdir kuring dina nami Yesus.

18. Nun Gusti, nutupan kuring sareng rumah tangga ku getih anjeun dina nami Yesus.

19. Nun Gusti, miceun jiwa-musuh abdi jauh tina katenangan sareng hayu aranjeunna hilap kamakmuran.

20. Kuring naksir handapeun suku kuring, sadaya kakuatan jahat nyobian panjara kuring, dina nami Yesus.

21. Nun Gusti, hayu cangkemna dikubur dina lebu, dina nami Yesus.

22. Ya Gusti, hayu aya perang sipil di kemah musuh-musuh _ _ _ mah, ku nami Isa.

23. Kakuatan Gusti, tarik turun benteng musuh-musuh _ _ _ mah, ku nami Isa.

24. Nun Gusti, nganiaya sareng ngancurkeun aranjeunna dina murka anjeun, dina nami Yesus.

25. Satiap blockage ku jalan kuring _ _ _, atos ku seuneu, dina nami Yesus.

26. Unggal klaim setan di bumi salami kahirupan abdi, dibongkar, ku nami Isa.

27. Kuring nolak dirantai ka tempat lahir kuring, kalayan nami Yesus.

28. Sakur kakuatan, mencét pasir ngalawan kuring, tumiba ka handap sareng maot, ku nami Yesus.

29. Kuring nampi terobosan kuring, dina nami Yesus.

30. Kuring ngaluarkeun artos abdi ti bumi si orang kuat, ku nami Yesus.
Hatur nuhun bapa pikeun ngajawab doa kuring ayeuna dina nami Yesus.

advertisements
artikel saméméhna50 Nunjuk Doa Pikeun Kangker
artikel salajengna20 Doa Kuat Kanggo Hikmah Ilahi
Nami abdi Pendeta Ikechukwu Chinedum, abdi mangrupikeun Manusa Gusti, Anu Gairah ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten-dinten akhir ieu. Kuring yakin yén Gusti parantos maparin kakuatan ka unggal jalma anu iman ku susunan rahmat anu anéh pikeun ngawujudkeun kakawasaan Roh Suci. Kuring yakin yén henteu aya Kristen anu kedah ditindas ku setan, urang ngagaduhan Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngalangkungan Do'a sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi konsultasi langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungan kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Ngobrol kuring dina WhatsApp Sareng Telegram di +2347032533703. Ogé kuring bakal resep Ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Solat 24 Jam Kuat dina Telegram. Pencét tautan ieu pikeun gabung Ayeuna, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu