Nunjuk Sholat Ngalawan Digolongkeun Ka Gangguan

0
5068
Doa poin pikeun nyanghareupan godaan

Mateus 26: 41:
41 Watch sareng neneda, supados henteu lebet kana godaan: sumanget pisan daék, tapi dagingna lemah.

Dinten ieu urang bakal kalibet dina titik doa ngalawan ka godaan. Dedi anu nyata, sareng ngan urang Kristen anu tiasa kagoda. Panggoda ngan saukur diperhatikeun pikeun ngalakukeun naon anu anjeun henteu daék lakukeun sareng henteu tiasa ngalakukeun naon anu dipikahoyong ku anjeun. Roma 7: 14-25, dicét gambaran hébat hiji pangikut berjuang sareng godaan, éta maos:

"14 Pikeun urang terang yén hukum éta spiritual: tapi kuring sacara kadagingan, dijual dina dosa. 15 Pikeun naon anu kuring laksanakeun henteu, pikeun naon waé anu kuring laksanakeun, anu henteu; tapi naon anu kuring cengeng, éta ogé kuring. 16 Upami teras ngalakukeun naon anu henteu matak, kuring satuju ka hukum yén éta hadé. 17 Ayeuna maka éta henteu deui anu kuring ngalakukeun éta, tapi dosa anu cicing di kuring. 18 Kanggo kuring terang yén di kuring (nyaéta, dina daging kuring), teu aya tempat anu alus: pikeun pangersa bakal aya sareng kuring; tapi kumaha pikeun ngalakukeun anu hadé atuh moal mendakan. 19 Kanggo anu saé anu matak, éta kuring henteu. 20 Ayeuna upami kuring lakukeun yén kuring henteu, henteu deui anu kuring ngalakukeunana, tapi dosa anu cicing di kuring. 21 Kuring teras milari hukum, éta, lamun kuring bakal ngalakukeun hadé, jahat éta aya sareng kuring. 22 Pikeun kuring resep hukum Toret Allah ka jeroeun manusa: 23 Tapi kuring ningali hukum anu sanés dina anggota kuring, ngalanggar hukum Torét, sareng kuring dibawa ka inguan kana hukum dosa anu aya di anggota kuring. 24 Wahai manusa anu cilaka! anu bakal nyalametkeun kuring tina awak ieu maot? 25 Abdi ngahatur nuhun ka Gusti liwat Yesus Kristus Gusti urang. Maka teras ku akal kuring nyalira kana hukum Allah; tapi nganggo hukum dosa dosa. "

Tina tulisan anu aya di luhur, urang ningali yén aya kakuatan kakuatan dina daging unggal manusa, sok nyoba narik kami kana arah anu tibalik. Satiap manusa ngawariskeun dosa ti Adam, janten dosa henteu sacara standar. Solusi pikeun dosa mangrupikeun rahmat Yesus Kristus ngahemat. Anjeunna mangrupikeun hiji-hiji anu tanpa dosa, janten nalika urang percaya ka Anjeunna, Nya bener janten kabeneran urang, kasucian-Nya janten kasucian urang. Iman urang ka Kristus mangrupikeun naon anu masihan urang leres sareng Gusti.
Sanggeus terang kaleresan ieu, tiasa waé naroskeun, ayeuna kuring dilahirkeun deui, kumaha kuring nolak godaan?

Jawabanana sederhana, ngalangkungan solat. Doa mangrupikeun mangrupikeun tanggungan mutlak dina pagawean Yesus Kristus. Nalika urang neneda, sumanget Ho! Y nguatkeun urang supaya henteu ngalakukeun dosa. Teu aya anu tiasa ngatasi dosa dina daging, naha éta urang kedah teras-teras neneda ka Allah pikeun anugerah leumpang sapertos Kristus. Mateus 6:13, Yesus nalika ngajarkeun murid-murid kumaha cara ngadoakeun katambah yén aranjeunna kedah ngadoakeun henteu diterangkeun kana godaan, tapi langkung dibébas tina sagala jahat. Doa ieu nunjuk ngalawan ragrag kana godaan bakal nyalametkeun anjeun tina sadaya perangkap jahat Iblis dina nami Yesus. Ku nunjukeun doa ieu, anjeun bakal nungkulan dosa sareng Iblis dina nami Yesus.

Sateuacan urang angkat kana doa ieu, kuring hoyong gancang ngadegkeun kanyataan ieu, Gusti Allah henteu matak ambek ka anjeun, salaku anaking Gusti, Anjeunna mikanyaah pisan ka anjeun sareng Anjeunna moal nyerah. Aya henteu jumlah dosa dina kahirupan anjeun anu bakal ngajantenkeun Anjeunna milu tina anjeun. Ku sababna ngadoakeun doa ieu nunjuk ku kapercayaan ka Bapa anu maha asih. Ogé dicatet yén tujuan ieu titik solat nyaéta pikeun ngahudangkeun anjeun sacara rohani sahingga sumanget anjeun tiasa dilengkepan pikeun ngempelkeun daging anjeun dina ngandap. Doa ieu nunjuk ngalawan ragrag kana godaan bakal jadi titik balik anjeun dina nami Yesus. Tetep rahayu.

POINTS PRAYER

1. Hatur nuhun Gusti pikeun kakuatan Roh Suci.

2. Pangakuan dosa sareng tobat.

3. Bapa PANGERAN, hayu Roh Suci ngeusian kuring langkung lami, dina nami Yesus.

4. Bapa PANGERAN, hayu unggal daérah anu teu dipotong dina kahirupan kuring dirobat, dina nami Yesus.

5. Bapa PANGERAN, ngerjakeun kuring sareng seuneu Roh Suci, dina nami Yesus.

6. sasambat unggal budak anu anti kakuatan-kakuatan ngiringan dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

7. Hayu sadaya urang asing ngungsi tina roh kuring sareng ngantepkeun Roh Suci ngadalikeun, dina nami Yesus.

8. Nun Gusti, catapult hirup spiritual kuring ka puncak gunung.

9. Bapa PANGERAN, mugi langit kabuka sareng kamulyaan Gusti tumurun ka abdi, dina nami Yesus.

10. Bapa PANGERAN, kéngingkeun tanda sareng kaajaiban bakal seueur, dina nami Yesus.

11. Kuring maréntahkeun kabagjaan ka pengker dina kahirupan kuring janten duka, dina nami Yesus.

12. Hayu sadaya jalma anu kuat ngalawan kuring lumpuh, dina nami Yesus.

13. Nun PANGERAN, buka panon sareng ceuli kuring nampi hal-hal anu endah pisan ti Anjeun.

14. Nun Gusti, pasihan abdi kameunangan pikeun ngagoda sareng parangkat setan.

15. Dhuh Gusti, ngahambat kahirupan spiritual abdi supados kuring lirén nguseup di cai anu henteu nguntungkeun.

16. O Lord, lepaskeun Basa anjeun tina seuneu kana kahirupan kuring sareng kaduruk sadaya karusakan spiritual anu aya dina jero kuring.

17. Bapa PANGERAN, ngajantenkeun kuring lapar sareng haus kana kabeneran, dina nami Yesus.

18. Nun Gusti, bantosan abdi janten siap ngalakukeun padamelan anjeun tanpa ngarepkeun pangakuan ti batur.

19. Nun Gusti, pasihan abdi kameunangan pikeun ngantebkeun kalemahan sareng dosa jalma sanés bari teu ngémutan kuring sorangan.

20. Tanda dosa dina kahirupan kuring, indit. Tandha kasucian, datang kana kahirupan kuring, dina nami Yesus.

21. Roh Kudus seuneu, ngagentos abdi sumanget kuring, dina nami Yesus.

22. Saban roh anti-tobat dina kahirupan kuring, kuring ngabeungkeut anjeun sareng tuang anjeun ayeuna, dina nami Yesus.

23. Kuring nampi seuneu seger pikeun maju dina kahirupan spiritual kuring, dina nami Yesus.

24. Sasambat abdi ditarik tina unggal jahat, dina nami Yesus.

25. Hayu korsi kuring janten korsi kesucian, dina nami Yesus.

26. Saban kalepatan, ngungsi ti abdi, ku nami Yesus.

27. Kakuatan hirup hirup suci, datang ka kuring ayeuna, dina nami Yesus.

28. Kuring soak sorangan dina getih Yesus sareng dina firman Allah, dina nami Yesus.

29. Satiap perbalahan batin ngalawan kasucian dina kahirupan kuring, maot, dina nami Yesus.

30. Kahirupan rohani Vagabond, abdi nampik anjeun, ku nami Yesus.

31. Maneh basa seuneu tina surga, purikeun takdir kuring, dina nami Yesus.

32. Nun Gusti, pasihan abdi jero sareng akar dina iman kuring.

33. Nun Gusti, dudung ka unggal daérah mundur dina kahirupan spiritual kuring.

34. Ya Gusti, bantosan abdi pikeun daek ngaladenan batur tinimbang hoyong laksana wibawa.

35. Ya PANGERAN, buka pamahaman kuring ngeunaan kitab-kitab suci.
36. Ya Gusti, bantosan kuring hirup unggal dintenna yén sadar yén poé bakal sumping nalika anjeun bakal nangtoskeun kahirupan rahasia sareng pikiran batin.

37. Ya PANGERAN, mugi kuring daék janten liat dina panangan anjeun, siap diciptakeun sakumaha dipikahoyong anjeun.

38. Nun Gusti, hudang kuring tina sagala bobo rohani sareng bantosan kuring pikeun ngagem baju waja.

39. Ya Gusti, pasihan abdi kameunangan kana sadaya kasucian sareng bantosan abdi janten pusat karep anjeun.

40. Kuring nangtung ngalawan naon waé dina kahirupan kuring anu bakal nyababkeun batur titajong, dina nami Yesus.

41. Ya Gusti, tulungkeun kuring pikeun nyingkir bubudakeun, barang-barang sareng pas dina kadatangan.

42. Ya Gusti, pasihan kuring kuring nangtung teguh ngalawan sagala skema sareng téhnik setan.

43. Ya Gusti, pasihan abdi neda anu ageung susu murni sareng tuangeun padet dina kecap.

44. Ya Gusti, ngawasa kuring pikeun ngajauhan nanaon atawa saha waé anu bakal nyandak tempatna Allah dina haté kuring.

45. Roh Suci, teu ninggalkeun bumi abdi sepi, dina nami Yesus.

46. ​​Ya PANGERAN, abdi hoyong anjeun ngabebaskeun kuring, hayang ka diri kuring maot.

47. Ya Gusti, naon wae anu bakal ngajadikeun Anjeun pikeun ngaganti kuring, cabut tina kahirupan kuring ayeuna.

48. Ya Gusti, pasihan abdi kakuatan pikeun sumanget.

49. Nun Gusti, mugi kasucian janten jajanan abdi.

50. Ya Gusti, terangkeun ka kuring, naon waé anu ngahalang kamandirian spiritual kuring.

51. Dhuh Gusti, bantosan abdi pikeun ngagem kaadilan soca.

52. Ya PANGERAN, tulungkeun kuring ka panyebaran daging kuring.

53. Ya Gusti, tulung kuring ngabantosan dosa kalayan hate anu sampurna.

54. Ya PANGERAN, salametkeun kuring tina diri kuring.

55. Ya PANGERAN, mugi abdi kaleungitan di Anjeun.

56. Nun Gusti, salib. . . (nempatkeun ngaran anjeun sorangan).

57. Roh Suci, ngagaduhan kuring lengkep, dina nami Yesus.

58. Nun Gusti, pipisahan kuring tina unggal dosa diri.

59. Ya PANGERAN, pegat kuring sareng citakan dumasar kana karsa anjeun.

60. Bapa PANGERAN, hayu atuh ngalaman karajaan anjeun dina unggal jabatan kahirupan kuring, dina nami Yesus.
61. Daging abdi, abdi nitah anjeun maot ka dosa, dina nami Yesus.

62. Tiap musuh tina pegat dina kahirupan kuring, angkat, dina nami Yesus.

63. Abdi ngalumpuhkeun sadayana Delila abdi, ku nami Yesus.

64. Dhuh Gusti, nolakkeun kuring kana jero sumanget kuring.

65. Simson kuring dicukur, nampi buuk anjeun, dina nami Yesus.

66. Ya Allah anu nyegerkeun mayit, masihan kahirupan ka unggal paéh anu maot dina kahirupan kuring ayeuna, dina nami Yesus.

67. Roh Suci, angkat leungeun kuring kaluar tina kahirupan kuring sorangan sareng gaduh ka Anjeun Diri, dina nami Yesus.

68. Tiap jahat anu diwariskeun karakter dina kahirupan kuring, dirobohkeun, dina nami Yesus.

69. Bapa Gusti, mugi kersaeun anjeun bakal dilakukeun dina kahirupan kuring.

70. Satiap sayang anu tukang garang jahat parantos ngawangun pikeun kuring, janten rasana, dina nami Yesus.

71. Dhuh Gusti, pegat abdi di daérah anu teu dipotong.

72. Dhuh Gusti, kuring ngabagékeun pegatna di unggal jabatan kuring.

73. Nun Gusti, pegat kuring!
74. Ya PANGERAN, ngadamel abdi pangorbanan.

75. Kuring nampik diusik ku musuh, ku nami Yesus.

76. Ya Allah, aingkeun sareng nganyatakeun kakuatan kuring, dina nami Yesus.

77. Gusti, bagikeun sumanget anu leres dina jero kuring.

78. Ya Gusti, nganyarkeun pikiran kuring kana kecap anjeun.

79. Ya Tuh, hayu kakuatan pembaruan Anjeun ngarobih kahirupan abdi sapertos garuda.

80. Hayu abdi nonoman tiasa diperyogikeun sapertos garuda, dina nami Yesus.

81. sasambat unggal najis dina kahirupan kuring dibuang ku getih Yesus, dina nami Yesus.

82. Ya Gusti, nyiptakeun jero kuring lapar sareng haus sanggeus kasucian sareng kasucian.

83. Nun Gusti, ngabersihkeun sadaya bagian anu digentos dina kahirupan kuring.

84. Ya Gusti, nyegerkeun unggal daérah garing tina kahirupan kuring.

85. Ya Gusti, dudung unggal bagian tatu kuring.

86. Ya Tuhung, bengkok unggal kaku anu jahat dina kahirupan kuring.
87. Nun Gusti, alikeun deui unggal sasaric anu nyasar dina kahirupan kuring.

88. Ya PANGERAN, seuneu seuneu Roh Suci haneutkeun unggal beku syetan dina kahirupan kuring.

89. Nun Gusti, pasihan abdi kahirupan anu maéhan maot.

90. Ya Gusti, pasangkeun seuneu kuring amal.

91. Wahai Gusti, gamulkeun kuring tempatna kuring sabalikna.

92. Ya PANGERAN, enrich kuring sareng kado anjeun.

93. Nun Gusti, nyegerkeun abdi sareng ningkatkeun kahayang kuring pikeun barang-barang langit.

94. Ku kapidhian anjeun, ya PANGERAN, kéngingkeun nafsu daging dina kahirupan kuring maot.

95. Gusti Yesus, ningkatkeun unggal dinten kuring.

96. Gusti Yesus, ngajaga kado anjeun dina kahirupan kuring.

97. Ya PANGERAN, tambang sareng ngabersihkeun kahirupan ku seuneu ku anjeun.

98. Roh Suci, inflame sareng seuneu haté kuring, dina nami Yesus.

99. Pangéran Yesus, iklaskeun panangan anjeun ka kuring sareng ngaleungitkeun unggal pemberontakan dina Kuring.

100. Roh Kudus seuneu, mimiti ngaduruk unggal diri-centredness diri kuring, dina nami Yesus.
Bapa, Abdi ngahatur nuhun kanggo ngabebaskeun kuring di Kristus Yesus Amin

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu