Ngahubungan Ka Bagian Imah Bapa Abdi

0
5622
Nunjukkeun doa ngalawan brahala-brahala di imah bapa kuring

Keluaran 20: 4-5:
4 Ulah ngajadikeun anjeun ka gambar ukiran, atanapi anu sasaruaan tina naon waé anu aya di langit di luhur, atanapi anu aya di bumi handapeun, atanapi anu aya dina cai handapeun bumi: 5 Jangan anjeun sujud diri ka aranjeunna , atanapi ngabdi aranjeunna: sabab kuring PANGERAN PANGERAN Allah anjeun mangrupikeun timburu, ngadatangan kalepatan bapa-bapa kana murangkalih pikeun generasi katilu jeung kaopat tina jalma anu hate kuring;

Dinten ayeuna kami badé hasil berhala-berhala ti imah bapa kuring. Nyembah idola mangrupikeun prakték umum di antawis lalaki pikeun sababaraha generasi, karuhun urang nyembah gambar anu béda sareng disebut sareng ngaran anu béda-béda, sapertos dewa guruh, déwa fruitfulness, dewa panén dll. dewa, aranjeunna iblis anu disembah ku karuhun urang. Démitan ieu disembah salaku déwa ku karuhun urang sareng seueur kurban anu dilakukeun ka déwa ieu kaasup kurban manusa. Mangtaun-taun ieu démon-cétan na nyembah sareng nyembah dugi ka subuh peradaban.

Di jaman modéren ieu, seueur jalma ngora anu henteu sadar ngeunaan brahala-brahala di dinya imah bapa. Aranjeunna teras-terasan dina bisnis poean henteu terang ngeunaan kakuatan bahaya anu aya di imah bapakna. Generasi ngora ieu henteu terang naon-naon ngeunaan aya dewa-dewa saha ku kituna aranjeunna henteu ngenali déwa-déwa éta. Hasilna ieu, para dheun ayeuna mimiti ngetren mesen musibah ka generasi muda. Kaduruk sapertos kamiskinan, maot takabur, gagal sareng kuciwasaan, mandul, genetik sareng panyakit terminal, telat pangantenan sareng sajabana Anak Allah, ieu sanés ngan ukur carita, aya kakuatan jahat anu berjuang ngalawan unggal kulawarga, pasukan ieu sumping kana unggal kulawarga ngalangkungan idola nyembah. Nepi ka anjeun ngarobih berhala-berhala di imah bapak anjeun, anjeun moal pernah ngalaman total pangiriman dina kahirupan anjeun salaku mukmin.

Unggal anak Allah mangrupikeun ciptaan énggal, sareng Iblis terang yén, sareng anjeunna bakal teras nyerang kahirupan anjeun dugi ka anjeun gugah teras misahkeun diri tina perjanjian jahat ti kulawarga bapa anjeun. Anjeun kedah ngiringan solat perang sengit pikeun misahkeun diri tina dosa bapa anjeun. Ngaliwatan getih Yesus, anjeun kedah tiiseun unggal sora anu nyarios ngalawan kamajuan kahirupan anjeun dina nami Yesus. Pikeun nangkep kakuatan ieu, anjeun kedah neuleumkeun diri anjeun dina ngado'a anu kuat sareng ngalaksanakeun pangiriman anjeun dina nami Yesus.

Dua Cara Pikeun Ngabebaskeun Diri Kuring Tina Ideu Rumah Bapa Abdi.

Aya ngan ukur dua cara anjeun tiasa bébas tina brahala-brahala di bumi bapa anjeun, hiji deui anu bakal dilahirkeun deui, anu kadua nyaéta ngaluarkeun doa pangiriman. Hayu urang tingali masing-masing.

1). Kasalametan: 1 Korinta 5:17, nyarioskeun ka urang yén upami anjeun aya dina Kristus, hal anu lami dipasihan, sareng sagala hal anu janten anyar. Ieu ngan ukur hartosna yén dinten anjeun nampi Isa Al Masih salaku Gusti sareng Jurusalamet pribadi anjeun, Anjeun janten anak Gusti, anjeun henteu deui nyambung ka bumi bapa anjeun deui. Ieu awal pangiriman anjeun. Kakuatan kasalametan mimiti dibebaskeun anjeun tina brahala-brahala di imah bapa kuring. Pikeun netepkeun pangiriman anjeun, anjeun kedah dipasihan ku kecap Alloh sareng doa. Firman Allah bakal terus muka panon anjeun pikeun ningali anjeun panguasaan berhala dewa salaku anak Allah, sedengkeun ngaliwatan doa anjeun ngalaksanakeun panguasaan anjeun dina Kristus. Ieu ngabalukarkeun urang ka arah kadua.

2). Doa Pangiriman: Lukas 18: 1, Yesus nyarioskeun urang ka salat tanpa lirén, ngalangkungan solat, urang ngalaksanakeun panguasaan urang kakuatan poék. Iblis mangrupikeun semangat anu keras, anjeunna bakal tetep padu sareng kasalametan anjeun, sababna anjeun kedah nolak anjeunna dina salat, anjeun kedah nyéépkeun diri anjeun tina belang gelap ngalangkungan doa. Nalika urang Kristen ngeureunkeun doa, anjeunna lirén nyéépkeun kakuatan, kami sadayana satuju yén anjeun tiasa gaduh listrik di jero imah sareng tetep di gelap. Salami anjeun teu puguh upami teu tiasa pasang lampu switch, anjeun bakal tetep titajong dina gelap, sanaos anjeun gaduh cahaya. Dina cara anu sami henteu ngado'a salaku kristianis sapertos henteu ngagétkeun saklar lampu pikeun ngabebaskeun kakawasaan ka bumi anjeun. Urang kedah tetepkeun doa urang supados tetep nolak kakuatan jahat ka urang. Teu aya hiber anu tiasa dipasang dina kompor panas, ku cara anu sami teu aya setan anu tiasa caket sareng anjeun salami hirup doa anjeun pareum.

Doa Pangantosan

Dinten ayeuna kami badé ngiringan doa pangiriman anu bakal nguatkeun urang pikeun ngahadapi brahala-brahala ti imah bapa urang. Doa pangiriman ieu bakal jenuh kahirupan urang sareng kakuatan surga supados urang malire brahala-brahala dewa di imah bapa urang. Neneda doa ieu sareng iman ayeuna sareng ningali Gusti nganteurkeun anjeun permanén dina nami Yesus. Émut, doa kedah janten gaya hirup pikeun anjeun, anjeun kedah hirup doa supados hirup hirup anu lebet. Kuring ningali pangiriman anjeun ngadegkeun dina ngaran Yesus ayeuna.

Sembahyang Panyembutan

1. Kuring tobat sadaya nyembah brahala karuhun, dina nami Yesus.

2. Satiap idola imah bapa kuring, bobo anjeun nyepeng kahirupan kuring, dina nami Yesus.

3. Unggal jalma anu kuat di bumi bapa kuring, maot, ku nami Yesus.

4. Kuring ceurik ceurik jahat tina kakuatan jahat imah bapa kuring, baheula ngalawan kuring, dina nami Yesus.

5. Sagala akibat tina ibadah kakuatan jahat ti kulawarga bapa nalika hirup kuring, kuring ngusir anjeun ku getih Yesus.

6. Kudus seuneu, bakar sadaya karaton rohani bapa kuring, bumi, dina nami Yesus.

7. Agenda anu négatip tina kakuatan jahat bumi bapa kuring, pupus, dina nami Yesus.

8. Sakur getih, nyarioskeun ngalawan garis generational abdi, bakal dijentékeun ku getih Yesus.

9. Saban kakuatan anu jahat di bumi bapa kuring, nyarios kana takdir, paburencay, dina nami
Yesus.

10. Kuring ngarobih sagala perjanjian karuhun sareng kakuatan jahat ti kulawarga bapa kuring, dina nami Yesus.

11. Saban cai pait, ngalir dina kulawarga kuring tina kakuatan-kakuatan jahat ti imah bapa kuring, garing, dina nami Yesus.

12. Sakur naon waé, ngiket garis kulawarga pikeun naon waé kakuatan jahat bumi bapa kuring, pegat, dina nami Yesus.

13. Saban roh tuan tanah anu ngarobih nasib kuring, lumpuh, dina nami Yesus.

14. Tiap-tiap aliran kulawarga kulawarga sétanic maot, dina nami Yesus.

15. Kuring pulih unggal pedah, dipaling ku kakuatan jahat di bumi bapa kuring, ku nami Yesus.

16. Dimana Tohaan Pangéran Nabi Élia? Hudang, aib unggal kakuatan jahat imah bapa kuring, dina ngaran Yesus.

17. Satiap pandita setan menteri dina garis kulawarga kuring, diberhentikan, dina nami Yesus.

18. Panah kasusah anu asalna tina nyembah brahala, ngecepkeun anjeun, dina nami Yesus.

19. Saban pangaruh kakuatan jahat-bumi bapa kuring dina kahirupan kuring, maot, dina nami Yesus.

20. Tiap jaringan kakuatan kakuatan bumi bapa kuring di tempat kuring lahir, paburencay, dina nami Yesus.

21. Satiap dedikasi setan anu nyarioskeun ngalawan kuring, dibongkar ku kakawasaan dina getih Yesus.

22. Kuring utah unggal tuangeun kalayan pangaruh musyrik anu parantos ku tuang, dina nami Yesus.

23. Satiap teu sadar, altar internal, manggang, dina nami Yesus.

24. Anjeun batu halangan, diwangun ku kakuatan jahat di bumi bapa kuring, digulung, dina nami Yesus.

25. Sora kakuatan dasar tina bapa kuring moal nyarios deui, dina nami Yesus.

26. Saban kuat lalaki anu ditugaskeun ku kakuatan jahat imah bapa kuring ngalawan hirup kuring, maot, dina nami Yesus.

27. Satiap catetan janji syaitan, anu dikaluarkeun pikeun abdi ku karuhun kuring, nyekel seuneu, dina nami Yesus.

28. Baju tina oposisi, dirarancang ku kakuatan-kakuatan jahat di bumi bapa kuring, manggang, dina nami Yesus.

29. Unggal awan syetan dina kahirupan mah, paburencay, dina nami Yesus.

30. Ku kamulyaan, dikubur ku kakuatan jahat di bumi bapa kuring, datang-hirup ku seuneu, dina ngaran Yesus.

31. Kakuatan déwa-déwa aneh anu netepkeun nasib kuring, paburencay, dina nami Yesus.

32. Kuasa kakuatan imah bapa kuring di tempat kuring lahir, abdi nyéépkeun ranté anjeun, dina nami Yesus.

33. Kuring balik deui unggal panah brahala kulawarga kuring, dina nami Yesus.

34. Satiap pantona sareng tangga pikeun nyerang syaitan dina kahirupan kuring, dihapus salamina, ku Darah Yesus.

35. Kuring ngabebaskeun diri tina kutukan, tukang sihir, mantra, sihir sareng panguasaan jahat diarahkeun ku kuring, ngalangkungan impian, dina nami Yesus.

36. Anjeun kakuatan-kakuatan jahat, ngaleupaskeun kuring ku seuneu, dina ngaran Yesus.

37. Sadayana kalebet syaitan dina ngimpi, dirobih kana kameunangan, dina nami Yesus.

38. Sadayana ujian dina impian, dirobih jadi kasaksian, dina nami Yesus.

39. Sadayana percobaan dina impian, dirobih kana triumphs, dina nami Yesus.

40. Sagala gagal dina impian, dirobih kana kasuksésan, dina nami Yesus.

41. Sadaya parut dina impian, dirobih jadi béntang, dina nami Yesus.

42. Kabeh budak dina ngimpi, dirobihkeun kabébasan, dina nami Yesus.

43. Sadayana karugian dina impian, dirobih kana hasil, dina nami Yesus.

44. Sagala bantahan dina impian, dirobih kana kameunangan, dina nami Yesus.

45. Sadayana kalemahan dina impian, dirobih kana kakuatan, dina nami Yesus.

46. ​​Sadayana kaayaan négatip dina impian, janten dirobih kana kaayaan positip, dina nami Yesus.

47. Kuring ngaleupaskeun diri tina unggal kalemahan, ngenalkeun kana kahirupan ku ngimpi, dina nami Yesus.

48. Sagala usaha ku musuh ngabobodo kuring ngimpi, gagal ku hanjakalna, dina nami Yesus.

49. Kuring nampik salaki rohani anu jahat, pamajikan, barudak, perkawinan, papacangan, padagangan, ngudag, hiasan, artos, réncang, dulur, jsb, dina ngaran Yesus.

50. Gusti Yesus, ngumbah panon spiritual kuring, ceuli sareng sungut, kalayan getih-Na.

51. Gusti anu ngawales ku seuneu; tembal ku seuneu kapan waé panyerang rohani datang ka kuring.

52. Gusti Yesus, ngagentos sadaya impian syetan sareng visi surga sareng impian ilahi-diideuan.

53. Gusti anu Maha Agung, kuring ngabalikeun sagala anu eleh yén kuring kantos ngalaman dina impian, dina nami Yesus.

54. Sakur impian anu kuring impian yén saé sareng ti Allah, ku kuring nampa; jeung jalma anu syetan, ku kuring nampik aranjeunna, dina nami Yesus.

55. Unggal wengi ngimpi ngirangan sareng akibatna, matak batal, dina nami Yesus.

56. Kuring ngaku kabébasan tina impian jahat sareng gelisah, dina nami Yesus.

57. Kuring ngaku kabebasan ti ngimpor kahariwang sareng pikiran éra, kana impian kuring, dina nami Yesus.

58. Kuring nangtung ngalawan unggal impian eleh sareng pangaruhna, dina nami Yesus.

59. Sadaya desain setan kuring ngalawan kuring dina impian sareng visi, janten frustasi, dina nami Yesus.

60. Tiap pangaruh setan, disasarkeun pikeun ngancurkeun visi kuring, ngimpi sareng pelayanan, nampi kuciwa total, dina nami Yesus.

61. Saban panangan sihir, penanaman siki jahat dina kahirupan kuring ngalangkungan serangan impian, siram sareng kaduruk ka lebu, dina nami Yesus.

62. Ku getih Yesus, kuring nolak unggal impian anu kasieun, dina nami Yesus.

63. Ya PANGERAN, mugi visi anu jahat sareng impian ngeunaan kahirupan kuring menguap dina kemah musuh, dina nami Yesus.

64. Satiap kutuk demok dina impian, dina kahirupan kuring, dibatalkeun ku getih Yesus.

65. Satiap kutukan impian anu lieur sareng henteu saé, dina kahirupan kuring, bakal dibatalkeun ku getih Yesus.

66. Satiap kutuk pelecehan dina impian ku rupana dalit, tiasa dibatalkeun ku getih Yesus.

67. Kuring ngirim pélor anu ditembak bedil dina impian éta balik ka pangirim, dina nami Yesus.

68. Kuring ngalumpuhkeun sadaya kater wengi sareng kuring nyaram katuanganna dina impian kuring, dina nami Yesus.

69. Sagala impian impian kuring, mimitian ngudag diri anjeun, dina nami Yesus.

70. Sadaya kontaminasi dina kahirupan kuring, ngimpina, dileungitkeun ku getih Yesus.

71. Abdi ngabatalkeun unggal impian mundur, dina nami Yesus.

72. Satiap impian pikeun demosi ka SMP, dibongkar. Kuring bakal angkat tina kamulyaan ka kamulyaan, dina nami Yesus.

73. Ku kakuatan dina getih Yesus, kuring ngabatalkeun kadatangan tanggal sadaya impian jahat dina kahirupan kuring.

74. Anjeun Allah promosi, promosikeun abdi saluareun impian liar kuring, dina ngaran Yesus.

75. Satiap panyakit, tumama kana kahirupan kuring dina impian, kaluar ayeuna sareng balik ka pangirim anjeun, dina nami Yesus.

76. Nun Gusti, mugi hirupna dihapus tina panyerang impian kuring, dina nami Yesus.

77. Ku kakuatan dina getih Yesus, sadaya abdi dikubur impian sareng visi anu saé, sumping.

78. Ku kakuatan dina getih Yesus, sadaya impian kuring sareng visi anu saé, nampi solusi gaib.

79. Ku kakuatan dina getih Yesus, sadaya impian sareng pembunuhan visi, anu didamel ngalawan ngalaksanakeun impian sareng visi anu saé, lumpuh.

80. Ku kakuatan dina getih Yesus, unggal impian sareng visi anu saé, anu parantos dipaling, dipulihan deui ku seuneu seger.

81. Ku kakuatan dina getih Yesus, unggal impian sareng visi anu saé, anu parantos dialihkeun, dibalikeun deui ku seuneu seger.

82. Ku kakawasaan dina getih Yesus, unggal impian sareng visi anu saé, anu diracun, dikalisiran.

83. Ku kakuatan dina getih Yesus, unggal impian sareng visi anu saé, anu parantos dirawat, nampi kakuatan ilahi.

84. Sadaya kontaminasi dina kahirupan kuring, ngimpina, dileungitkeun ku getih Yesus.

85. Sakur panah anti kamajuan, dipecat dina kahirupan kuring ngimpi, dibatalkeun, dina nami Yesus.

86. Kuring nolak ancaman pati dina impian ku seuneu, dina nami Yesus.

87. Satiap impian jahat, yén jalma-jalma sanés gaduh perkawis kuring, kuring ngabatalkeun éta di dunya astral, dina nami Yesus.

88. Satiap gambar syetan dina impian kuring, kuring sumpah anjeun, nyekel seuneu ayeuna, dina nami Yesus.

89. Tiap impian demografi, garansi, dina nami Yesus.

90. Satiap panah maot dina impian, kaluar sareng angkat ka pangirim anjeun, dina nami Yesus.

91. Tiap disponsoran impian tina kamiskinan, ku rumah tangga jahat, sirna, dina nami Yesus.

92. Kuring unggal dash kamiskinan ngimpi ka taneuh, dina nami Yesus.

93. Kuring ngabatalkeun manipulasi unggal impian syetan, dina nami Yesus.

94. Anjeun kakuatan-peuting, ngotoran impian peuting kuring, lumpuh, dina ngaran Yesus.

95. Tiap impian anti kamakmuran, tilem, dina nami perkasa Yesus.

96. Sadayana desain syaitan pikeun kuring dina impian sareng visi, janten frustasi, dina nami Yesus.

97. Kuring ngalumpuhkeun roh-roh anu mawa impian goréng ka kuring, ku nami Yesus.

98. Kuring ngabatalkeun sareng ngusir sagala impian jahat, dina nami Yesus.

99. Getih Yesus, ngahapus sadaya impian jahat dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

100. Impian kuring, kabagjaan sareng terobosan kuring, anu parantos dikubur di dunya poék, datang hirup sareng mendakan kuring ayeuna, dina nami Yesus.

101. Satiap oray impian, balik ka pangirim anjeun, dina nami Yesus.

102. Saban kakuatan, penanaman kasangsaraan dina kahirupan kuring dina impian, dikubur hirup, dina nami Yesus.

103. Sakur program anu jahat, diposisikan kana kahirupan kuring tina impian kuring, dibongkar ayeuna, dina nami Yesus.

104. Kuring balik deui unggal panah brahala kulawarga kuring, dina nami Yesus.

105. Saban kakuatan jahat ti imah bapa kuring, maot, ku nami Yesus.

106. Saban kakuatan jahat ti bumi indung kuring, maot, ku nami Yesus.

107. Ya Allah timbulkeun sareng masalah nekad maot, ku nami Yesus.

108. Tiap siklus kasusah, pegat, ku nami Yesus.

109. Dimana PANGERAN Allah Nabi Elia? Hudang sareng nunjukkeun kakuatan anjeun, dina ngaran Yesus.

110. Kuring netepkeun yén sora satru abdi moal ngalahir takdir kuring, dina nami Yesus.

111. Unggal teror wengi, paburencay, dina nami Yesus.

112. Masing-masing tangtangan sihir tina takdir kuring, pupus, dina nami Yesus.

113. Unggal bibit musuh di takdir kuring, maot, ku nami Yesus.

114. Satiap impian tina demosi, maot, dina nami Yesus.

115. Kakuatan Allah, perkebunan jahat tina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

116. Unggal takdir manuk, muntah abdi terobosan, dina nami Yesus.

117. Satiap kakuatan anu jahat, anu ngudag kolot kuring sareng ayeuna ngudag kuring, ngabebaskeun abdi, ku nami Yesus.

118. ​​Kuring ngaleungitkeun unggal tukang sihir, dipecat dina kahirupan kuring salaku orok, dina nami Yesus.

119. Seuneu Gusti, guludug Gusti, ngudag abdi anu ngirid, dina nami Yesus.

120. Kudus seuneu, ngabersihkeun getih abdi suntikan satanik, dina nami Yesus.

121. Tiap kakuatan jahat di bumi bapa kuring, anu henteu bakal ngantep abdi maot, maot, ku nami Yesus.

122. Saban kakuatan, didamel pikeun ngarusak kahirupan kuring, paburencay, dina nami Yesus.

123. Tiap kakuatan herbal, damel ngalawan takdir kuring, maot, ku nami Yesus.

124. Abdi maéhan unggal panyakit dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

125. Saban kakuatan berhala-berhala di imah bapa kuring, maot, ku nami Yesus.

126. Saban kakuatan jahat, ngiringan kuring ti imah bapa kuring, maot, ku nami Yesus.

127. Saban kakuatan jahat, ngiringan kuring ti imah indung kuring, maot, ku nami Yesus.

128. Satiap tangkal sihir, calik dina plasenta, paeh, ku nami Yesus.

129. Dimana Pangeran PANGERAN Nabi Elia. Hudang sareng tarung pikeun kuring, dina nami Yesus.

130. Satiap ngimpi-demoting takdir, paburencay, dina nami Yesus.

131. Satiap pangawulan, pegatna, dina nami Yesus.

132. Satiap impian, disponsoran ku tukang sihir, maot, dina nami Yesus.

133. Tiap elmu sihir, utah takdir kuring, dina nami Yesus.

advertisements
artikel saméméhna130 Doa Babah Pikeun Nikah
artikel salajengna75 Titik Doa Ngalawan Kakuatan Imah Bapa Kuring
Nami abdi nyaéta Pastor Ikechukwu Chinedum, i am a God of God, Anu Maha gemar ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten terakhir. Kuring yakin yén Gusti parantos nguatkeun unggal mukmin ku tatanan anéh anéh pikeun nunjukkeun kakuatan Roh Suci. Kuring yakin yén teu aya Kristen anu kudu ditindas ku Iblis, urang boga Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngaliwatan Doa sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi kaunseling langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungi kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Chat ku kuring dina WhatsApp And Telegram di +2347032533703. Ogé abdi bakal resep ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Doa Kuat urang 24 Jam di Telegram. Klik tautan ieu pikeun gabung Kiwari, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu