75 Titik Doa Ngalawan Kakuatan Imah Bapa Kuring

5
8819
Doa nunjuk ngalawan kakuatan-kakuatan di bumi bapa kuring

Yeremia 31: 29-30:
29 Dina waktu éta, aranjeunna moal nyarios deui, Bapa-bapa parantos neda anggur asem, sareng untu murangkalihna di tepi. 30 Tapi masing-masing bakal maot kusabab kasalahanana sorangan: unggal jalma anu ngahakan anggur haseum, éta huntu kedah diapit.

Kakuatan jahat anjeun imah bapa mangrupikeun perang spiritual anu kedah anjeun lakukeun pikeun nedunan takdir anjeun dina kahirupan. Upami anjeun kedah ngahontal langkung ti batan bapa anjeun sareng ngalakukeun karya anu langkung ageung tibatan karuhun anjeun, maka garis karuhun anjeun kedah dibersihkeun tina sadaya halangan syetan. Dinten ayeuna urang bakal kalibet dina titik doa ngalawan kakuatan imah bapa kuring. Punca doa ieu bakal nguatkeun anjeun pikeun ngasingkeun tina unggal bénténg anu turun anjeun pandemen.

Nalika urang ngobrol ngeunaan "imah bapa kuring" naon anu urang hartosna? Imah bapa anjeun ngan ukur hartosna yayasan anjeun, mangrupikeun bapa anu gaduh murangkalih, sababna akar anjeun sumping tina keturunan kulawarga bapa anjeun. Ieu penting sabab dasar anjeun teu lepat, salira umur anjeun bakal aya Jabur 11: 3. Aya seueur jalma anu dina pasts, aya karuhun anu dipasihan ibadah ka iblis, sareng seueur perjanjian sareng sumpah sumpah anu dilakukeun. Seueur di ditinggali karuhun bahkan aya siki katurunan pikeun déwa-dewa déwasa sababaraha taun ka pengker, sareng dinten ayeuna aya murangkalih anu hébat sangsara pikeun naon anu teu aranjeunna terang. Generasi polos ieu henteu terang ogé terang ngeunaan perjanjian jahat aya bapa atanapi dewa anu aranjeunna nyembah, tapi henteu tahan, aranjeunna masih kénéh korban patikan setan perjanjian. Ieu sababna pikeun anjeun, hal-hal doa ieu ngalawan kakuatan ti bapa bapa kuring tepat waktu pikeun pangiriman anjeun. Anjeun bakal ngusahkeun bébas ayeuna dina nami Yesus.

Upami anjeun perhatikeun masalah-masalah anu teu jelas dina kahirupan anjeun, parios yayasan anjeun, upami anjeun ngémutan pola-pola jahat anu parantos anjeun perhatoskeun deui ku bapa anjeun dina kahirupan anjeun, pariksa yayasan anjeun. Di sababaraha kulawarga, euweuh masalah kumaha saé sareng kabiasaan sapertos kitu, aranjeunna moal tiasa kawin, ieu kusabab aranjeunna parantos didédikasikeun ka déwa anu tangtu ku aya karuhun. Henteu paduli naon anu aranjeunna lakukeun, teu aya jalma anu bakal resep kawin aranjeunna, sababaraha kulawarga tiasa kawin tapi milari sesah gaduh murangkalih, sacara medis aranjeunna henteu kunanaon tapi kusabab alesan anu aneh, teu aya budak anu timbul, sababaraha deui anu henteu maot, henteu hiji naék umur 40, nalika nuju umur éta, aya anu anéh nyandak aranjeunna, sababaraha kulawarga kamiskinan na, henteu masalah kumaha dididik aranjeunna tiasa, sok ditungtut salaku pangemis roti, sababaraha kulawarga anu cerai, aranjeunna henteu pernah tetep dina hiji istri somah, aranjeunna bakal salawasna kawin sareng lumpat saatos bari.

Tapi putra Allah, kuring ngagaduhan warta anu saé pikeun anjeun ayeuna, teu aya masalah naon waé, anjeun kedah dibébaskeun ayeuna dina nami Yesus. Doa ieu nunjuk ngalawan kakuatan-kakuatan ti bumi bapa-bapa kuring bakal bébas anjeun salamina dina nami jésus. Kuring ajak anjeun ngado'a solat ieu ku iman sareng percaya ka Gusti pikeun pangiriman instan anjeun. Tetep rahayu.

POINTS PRAYER

1. Kuring tobat sadaya nyembah brahala karuhun, dina nami Yesus.

2. Unggal jalma anu kuat di bumi bapa kuring, ngecas anjeun nyepeng kahirupan kuring, dina nami Yesus.

3. Unggal jalma anu kuat di bumi bapa kuring maot, ku nami Yesus.

4. Kuring meni ceurik jahat tina kakuatan jahat imah bapa kuring, numutkeun kuring, dina nami Yesus.

5. Sagala akibat tina ibadah kakuatan jahat di bumi bapa nalika hirup kuring, kuring ngusir anjeun, ku getih Yesus.

6. Kudus seuneu, ngaduruk sadaya tempat suci spiritual imah bapa kuring, dina nami Yesus.

7. Agenda anu négatip tina kakuatan jahat bumi bapa kuring, pupus, dina nami Yesus.

8. Sakur getih, nyarioskeun ngalawan garis generational abdi, bakal dijentékeun ku getih Yesus.

9. Saban kakuatan jahat bumi imah kuring, nyarioskeun kana takdir, paburencay, dina nami Yesus.

10. Kuring ngarobih sagala perjanjian karuhun sareng kakuatan jahat ti kulawarga bapa kuring, dina nami Yesus.

11. Satiap cai pait, ngalir dina kulawarga kuring tina kakuatan jahat bumi bapa kuring, garing; dina nami Yesus.

12. Sakur naon waé, ngiket garis kulawarga pikeun naon waé kakuatan jahat bumi bapa kuring, pegat, dina nami Yesus.

13. Saban roh tuan tanah, ngaleungitkeun takdir kuring, lumpuh, dina nami Yesus.

14. Tiap-tiap aliran kulawarga ngaran syaitan, maot dina nami Yesus.

15. Kuring pulih unggal pedah dipaling ku kakuatan jahat ti bumi bapa kuring, ku nami Yesus.

16. Dimana Allah Nabi Élia, hudang, ngomongan unggal kakuatan jahat di bumi bapa kuring, dina nami Yesus.

17. Satiap pandita syetan, ngaladenan di kulawarga kulawargi abdi, didamel deui, dina nami Yesus.

18. Panah kasusah, asalna tina nyembah berhala, ngeculkeun anjeun, dina nami Yesus.

19. Saban pangaruh kakuatan jahat ti kulawarga bapa dina kahirupan kuring, maot, dina nami Yesus.

20. Tiap jaringan kakuatan kakuatan bumi bapa kuring di tempat kuring lahir, paburencay, dina nami Yesus.

21. Satiap dedikasi setan anu nyarioskeun ngalawan kuring, dibongkar ku kakawasaan dina getih Yesus.

22. Kuring utah unggal tuangeun kalayan pangaruh musyrik anu parantos ku tuang, dina nami Yesus.

23. Satiap teu sadar, altar internal, manggang, dina nami Yesus.

24. Anjeun batu halangan, diwangun ku kakuatan jahat di bumi bapa kuring, digulung, dina nami Yesus.

25. Sora kakuatan dasar tina bapa kuring moal nyarios deui, dina nami Yesus.

26. Satiap anu gagah, ditugaskeun ku kakuatan jahat di bumi bapa kuring ngalawan kahirupan kuring, maot, dina nami Yesus.

27. Satiap catetan janji syaitan, anu dikaluarkeun pikeun abdi ku karuhun kuring, nyekel seuneu, dina nami Yesus.

28. Baju tina oposisi, dirarancang ku kakuatan-kakuatan jahat di bumi bapa kuring, manggang, dina nami Yesus.

29. Satiap awan syetan, kana kahirupan mah, paburencay, dina nami Yesus.

30. Ku kamulyaan, dikubur ku kakuatan jahat di bumi bapa kuring, datang-hirup ku seuneu, dina ngaran Yesus.

31. Kakawasaan dewa-dewa aneh, nyatakeun ngalawan takdir kuring, paburencay, dina nami Yesus.

32. Kuasa kakuatan imah bapa kuring di tempat kuring lahir, abdi nyéépkeun ranté anjeun, dina nami Yesus.

33. Kuring balik deui unggal panah brahala kulawarga kuring, dina nami Yesus.

34. Saban kakuatan jahat ti bumi bapa kuring, maot, dina nami Yesus.

35. Saban kakuatan jahat tina indung indung kuring, maot dina nami Yesus.

36. Ya Allah hudang sareng sasaha sadaya masalah nekad, dina ngaran Yesus

37. Dimana PANGERAN Allah Nabi Elia? Hébat sareng nunjukkeun kakuatan anjeun, dina nami Yesus.

38. Sora musuh ku moal digawekeun ku takdir kuring, dina ngaran Yesus.

39. Unggal teror wengi, paburencay, dina nami Yesus.

40. Satiap tangtangan sihir tina 'takdir kuring, pupus, dina nami Yesus'.

41. Unggal bibit musuh di takdir kuring, maot, ku nami Yesus.

42. Satiap impian tina demosi, maot, dina nami Yesus.

43. Kakuatan Allah, perkebunan jahat tina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

44. Unggal takdir manuk, muntah abdi terobosan, dina nami Yesus.

45. Saban kakuatan anu jahat anu ngudag kolot kuring sareng ayeuna ngudag kuring, ngabebaskeun kuring, dina nami Yesus.

46. ​​Kuring ngaleungitkeun unggal tukang sihir, dipecat dina kahirupan kuring salaku orok, dina nami Yesus.

47. Seuneu Gusti, guludug Allah, ngudag abdi anu ngirid, dina nami Yesus.

48. Kudus seuneu, ngabersihkeun getih abdi suntikan satanik, dina nami Yesus.

49. Saban kakuatan jahat di bumi bapa kuring anu henteu bakal ngantep abdi maot, maot, ku nami Yesus.

50. Tiap kakuatan, dirancang ngarusak kahirupan kuring, paburencay, dina nami Yesus.

51. Tiap kakuatan herbal, damel ngalawan takdir kuring, maot, ku nami Yesus.

52. Abdi maéhan unggal panyakit dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

53. Saban kakuatan berhala-berhala di imah bapa kuring, maot, ku nami Yesus.

54. Saban kakuatan jahat, ngiringan kuring ti imah bapa kuring, maot, ku nami Yesus.

55. Saban kakuatan jahat, ngiringan kuring ti imah indung kuring, maot, ku nami Yesus.

56. Tiap tangkal sihir anu ngariung plasénta kuring dina nami Yesus.

57. Dimana PANGERAN Allah Nabi Elia? Hudang sareng tarung pikeun kuring, dina nami Yesus.

58. Satiap ngimpi-demoting takdir, paburencay, dina nami Yesus.

59. Satiap pangawulan, pegatna, dina nami Yesus.

60. Satiap impian, disponsoran ku tukang sihir, maot, dina nami Yesus.

61. Tiap elmu sihir, utah takdir kuring, dina nami Yesus.

62. Kakuatanana penindasan diulang ti kakuatan-kakuatan jahat ti imah bapa kuring, pupus, dina nami Yesus.

63. Ya PANGERAN, mugi kakuatan anjeun ngabalikkeun unggal paréntah jahat anu dikaluarkeun ku kuring ku kakuatan-kakuatan jahat di bumi bapa kuring, dina nami Yesus.

64. Tiap panulis kakuatan jahat di bumi bapa kuring bertentangan sareng katenangan abdi, dihapus, dina nami Yesus.

65. Satiap urang asing ti kakuatan jahat imah bapa kuring dina awak kuring, kaluar sareng maot, di
ngaran Yesus.

66. Seuneu Gusti, bakalan unggal panyiksaan anu diwariskeun tina kakuatan-kakuatan jahat ti bapa kuring, dina nami Yesus.

67. Satiap oray ku kakuatan jahat di bumi bapa ku tukang bisi kuring, maot, ku nami Yesus.

68. Penindasan lingkungan ngeunaan kakuatan-kakuatan jahat di bumi bapa kuring, paburencay ku seuneu, dina nami Yesus.

69. Saban basa kakuatan anu jahat di bumi bapa kuring, ngutuk nyawa kuring, dijentrekeun, dina nami Yesus.

70. Pedah kuring, luncat tina tawanan kakuatan jahat di bumi bapa kuring sareng mendakan kuring, dina nami Yesus.

71. Saban serangan ngalawan nasib kuring ti rahim, ku kakuatan jahat di bumi bapa kuring, paburencay, dina nami Yesus.

72. O sora Allah, nyarioskeun teror ka kubu kakuatan jahat di bumi bapa kuring, dina nami Yesus.

73. Tiap siklus penindasan sareng kasiksa tina kakuatan-kakuatan jahat ti bumi bapa kuring, pegat, dina nami Yesus.

74. Ku kamulyaan na timbul sareng terang luhureun imajinasi kakuatan jahat di bumi bapa kuring, dina nami Yesus.

75. Pamilik beban jahat tina penindasan, mawa beban anjeun, dina nami Yesus.

advertisements

komentar 5

  1. Hatur nuhun pikeun poin solat.
    Utamana pikeun anu ngalaksanakeun doa ngalawan kakuatan di bumi bapa kuring…

    Alhamdulilah anjeun tuan

  2. Hatur nuhun sholat, muga Gusti Nu Maha Kawasa ngaberkahan anjeun saleresna sareng nyugemakeun sadayana anu diperyogikeun sareng anu dipikahoyong.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu