Doa Peuting Ngalawan Arwah Serpér Bagian 2

0
6274

Lukas 10: 19:
19 Behold, abdi masihan ka kakuatan anjeun kembangan dina serpents jeung kalajengking, sarta leuwih sagala kakawasaan musuh: na sia lah ku cara naon baé menyakiti anjeun.

Dinten ieu urang bakal tiasa ngiringan dina bagian akhir tina sholat wengi urang, anu judulna: Solat wengi pikeun ngalawan roh-roh oray bagian 2. Upami anjeun henteu acan maca bagian 1, kéngingkeun bageur Ieuh kanggo éta. Arwah serpér langsung langsung ti Iblis, sareng aranjeunna dikirim pikeun maéhan sareng ngancurkeun mukmin. Seueur anu Kristen anu janten korban tina pasukan ieu angkat ti hiji tempat pikeun nempatkeun solusi tapi sadayana pikeun ayeuna, tapi kusabab éta foundational masalah. Dugi ka roh oray musnah ku seuneu Allah, jalmi éta teu dikirimkeun.

Tapi naon kagiatan jin oray? Di handap ieu aya sababaraha kagiatan diantarana:

A). Roh Salaki sareng Pamajikan Roh

B). Gangguan Dina Buruh Anjeun

C). Unspuitfulness (Boh dina rahim sareng dina kahirupan anjeun).

D). Ngaruwat

E). Sakit Héran (obah obah dina awak anjeun).

F). Maot teu pati

G). Ningali Oray dina impian

H). Oray gigit dina ngimpi (Racun spiritual).

Seueur deui…

Solat peuting ieu mangrupikeun senjata spiritual anjeun pikeun ngalawan jin oray. Kalayan doa ieu, anjeun kedah nyéép sirah unggal oray anu ngagayuh kira-kira takdir anjeun. Kuring ajak anjeun ngado'a doa wengi ieu kalayan sumanget sareng kuring ningali Gusti nganteurkeun ka anjeun salamina dina nami Yesus.

POINTS PRAYER

1. Kuring nutupan sadaya jeroeun kuring, sadaya di sakurilingeun kuring, sareng sadaya anu aya di kuring ayeuna kalayan Anjeunna getih Yesus.

2. Anjeun ular setan, janten réncang-kirang dina unggal daérah hirup kuring, dina nami Yesus.

3. thou serpent of impossibility, paeh, dina nami Yesus.

4. thou serpent sareng kalajengking tina kasiksa, maot, dina nami Yesus.

5. Satiap oray sareng kalajengking, ditebus ngalawan takdir kuring, garing sareng maot, ku nami Yesus.

6. Saban roh oray sareng racun, angkat tina basa kuring, dina nami Yesus.

7. Kuring ngiringan unggal endog anu oray parantos diteundeun dina unggal jabatan kahirupan kuring, dina nami Yesus.

8. Saban kakuatan oray sareng kalajengking, ngempur dina kahirupan kuring, janten aib, dina nami Yesus.

9. Ya Gusti, sasambat sadaya ular sareng kalajengking ditugaskeun ngalawan kuring ngawitan ngalawan diri, dina nami Yesus.

10. Satiap oray, ngutus ngancurkeun kuring, uih deui ka pangirim anjeun amarah, dina nami Yesus.

11. Sagala kakuatan spiritual kuring, sapped ku oray, nampi touch ketuhanan Allah sareng dihirupkeun deui, dina nami Yesus.

12. Anjeun oray, sambungkeun genggam anjeun ku kakuatan spiritual kuring, dina nami Yesus.

13. Saban polusi kahirupan spiritual kuring sareng kaséhatan ku oray, dihapus ku getih Yesus.

14. Satiap manipulasi oray tina kasehatan kuring, janten frustasi sareng janten henteu sabar, dina nami Yesus.

15. Sadayana ular, utah kamakmuran, kasehatan, perkawinan, kauangan sareng kakuatan spiritual anu anjeun parantos dielek, ku nami perkasa Gusti Yesus Kristus.

16. Kuring pada tikét sadayana ular sareng kalajengking; aranjeunna teu tiasa ngarugikeun kuring, dina nami Yesus.

17. Anjeun pelor ti langit, maéhan unggal oray pati, dina nami Yesus.

18. Kuring dipotong unggal-unggal jiwa sareng dasi sareng roh oray, dina nami Yesus.

19. Kuring ngagaleuh racun sareng racun kalajengking sareng oray tina daging kuring, kalayan nami Isa.

20. Kuring ngiringan diri tina sadayana kobra, oray sareng ibadah leluhur, dina nami Yesus.

21. Kuring tobat sadaya ibadah oray, sareng nyembah déwa sato sareng kakuatan hawa, seuneu, cai, jagat sareng alam, dina nami Yesus.

22. Sagala roh oray sareng kalajengking, angkat ti kuring ayeuna, dina nami Yesus.

23. Kuring ngaleupaskeun diri tina unggal oray ngegel sareng racun, dina nami Yesus.

24. Satipun kalajengking, ditetepkeun ku gerak kuring, janten ditambangan-kirang, dina nami Yesus.

25. Satiap oray, ngadamel gerakan pikeun kamajuan spiritual kuring, janten venom-kirang, dina nami Yesus.

26. Ular syetan, dikirim ka kuring, nampi kabencian, dina nami Yesus.

27. Ular syetan, dikirim ka kulawarga kuring, lumpuh sareng panggang, dina nami Yesus.

28. Kuring pijodoeun kana unggal oray masalah sareng kalajengking, dina nami Yesus.

29. Kuring nampi sapatu beusi sareng dipijing kana serpén sareng kalajengking, dina nami Yesus.

30. Anjeun masalah nekad, kuring nyaping kana ula sareng kalajengking, dina nami Yesus.

31. Saban roh-oray, delegasi ngalawan kuring, ngajalankeun ka gurun sareng dikubur dina keusik panas, dina nami Yesus.

32. Kuring ngabantingkeun sirah oray kamiskinan dina tembok seuneu, kalayan jenengan Yesus.

33. Kuring nyaping dina unggal oray sareng kalajengking, ngawaskeun kamajuan kahirupan kuring, dina nami Yesus.

34. Kuring matak sadayana ular tina kalemahan kana seuneu pengadilan, dina nami Yesus.

35. Kuring motong diri bebas tina tangan oray sareng kalajengking, dina nami Yesus.

36. Kuring ngaluarkeun bagian tina oray tina kahirupan kuring sorangan, dina nami Yesus.

37. Sagala roh-roh jahat, liren sareng angkat tina kahirupan kuring, kalayan nami Yesus.

38. Maneh oray PANGERAN, ngelek oray Firaun kuring, dina nami Yesus.

39. Kauntuh oray PANGERAN, ngegelkeun unggal musuh anu disumputkeun tina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

40. Satiap buaya sareng roh oray, kuring maéhan anjeun nganggo hook Gusti, dina nami Yesus.
41. seuneu Roh Suci, maéhan unggal oray sareng kalajengking anu dituju ka Israil kuring, dina nami Yesus.

42. Salaku murangkalih singa dari Yuda, kuring ngudag ula-ular tina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

43. Satiap oray sareng kalajengking kamiskinan, maot, dina nami Yesus.

44. Satipun racun serpé sareng kalajengking, kaluar tina kuring, dina nami Yesus.

45. Satiap oray bengkok, janten dirusak, dina nami Yesus.

46. ​​Hirup abdi, nolak unggal oray sareng kalajengking, dina nami Yesus.

47. Ya Allah, hudang sareng ngagiling oray dasar janten abu, dina nami Yesus.

48. Anjeun ula imposibilitas, dibubarkeun ku seuneu tina Nabi Elia, dina nami Yesus.

49. Unggal-oray impian, balik deui ka anu ngirim, nganggo nami Isa.

50. Tiap oray sareng kalajengking, damel ka nasib kuring, garing sareng maot, ku nami Yesus.

51. Satiap ngimpi-oray, paeh, ku nami Yesus.

52. Satiap oray dina yayasan kuring, maot, ku nami Yesus.

53. Anjeun oray PANGERAN, ngegelkeun unggal oray dina garis kulawarga kuring, dina nami Yesus

54. Satiap oray dina yayasan kuring, maot, ku nami Yesus.

55. Unggal kalajengking dina yayasan kuring, maot, ku nami Yesus.

56. Anjeun oray, leungiteun cekelan anjeun kana kakuatan spiritual kuring, dina nami Yesus.

57. Satiap manipulasi oray tina kasehatan kuring, janten frustasi sareng janten henteu sabar, dina nami Yesus.

58. Satiap oray anu parantos kéngingkeun abdi, Roh Kudus seuneu, ngiringan éta, dina nami Yesus.

59. Satiap oray nyembah dina kulawarga kuring, abdi ngiringan tautan anjeun sareng kulawarga abdi, ku nami Yesus.

60. Kuring mutuskeun yen moal aya oray anu bakal ngontrol hirup kuring, dina nami Yesus.

61. Satiap oray, dipecat kana kahirupan kuring, balik ka pangirim anjeun, dina nami Yesus.

62. Satiap-ngimpi oray, balik deui ka pangirim anjeun, ku nami Yesus.

63. Satiap oray, damel di gugup hirup kuring, maot, dina nami Yesus.

64. Anjeun oray sareng kalajengking tina gelap, ditugaskeun ngalawan kameunangan kuring, maot, dina nami Yesus.

65. Kuring ngabantingkeun sareng nyebarkeun kapala roh oray, dina nami Yesus.

66. Kuring ngarobih unggal perjangjian sareng sumanget python, dina nami Yesus.

67. Satiap oray, napel dina kahirupan kuring, ku manggang ku seuneu, dina nami Yesus.

68. Satiap anu narik roh oray pikeun kahirupan kuring, dihapus ku getih Yesus.

69. Satiap konsultasi sareng kakuatan-pangaruh tina ramalan ngalawan kahirupan kuring, ditungtungan ku kabingungan, di
nami Yesus.

70. Satiap kakuatan ramalan, ngamanipikasi takdir kuring, dirusak, dina nami Yesus.

71. Satiap Orak jahat nganggo nami kuring, dihakan ku seuneu, dina nami Yesus.

72. Saban altar oray, ngadegkeun ka kuring, ngaduruk ka lebu, dina nami Yesus.

73. Kuring mundur nami abdi tina unggal daptar anu jahat sareng ngarekam file, dina nami Yesus.

74. Saban tautan antara sumanget python sareng kahirupan kuring, ngiringan, dina nami Yesus.

75. Tiap perjanjian, kabentuk ku abdi sareng roh oray ku karuhun / sepuh abdi, dirobih ku getih Yesus.

76. Kuring ngaleungitkeun diri tina unggal nyekel oray, dina nami Yesus.

77. Saban racun oray dina kahirupan kuring, kaluar, dina nami Yesus.

78. Unggal endog oray dina bejana kahirupan kuring, dibantingkeun ku palu seuneu, dina nami Yesus.

79. Satiap harta milik oray dina milik kuring, sirna sareng henteu wangsul deui, ku nami Yesus.

80. Satiap tempat istirahat oray dina kahirupan kuring, nampi panas teu kaampahan tina Nu Maha Kawasa, dina nami Yesus.

81. Satiap kuat oray dina kahirupan kuring, dihancur ku seuneu Allah, dina nami Yesus.

82. Anjeun kapala oray, ditambat ku Roh Kudus seuneu, dina nami Yesus.

83. Seuneu Gusti, lebet kana kahirupan kuring sareng meakeun unggal muhrim anu aya, dina nami Yesus.

84. Satipun racun kana maksiat dina kahirupan kuring, lumpuh, dina nami Yesus.

85. Tiap kagiatan sedapan dina daérah hirup kuring, lumpuh, dina nami Yesus.

86. Satiap program siluman dina oray dina kahirupan kuring, dirusak, dina nami Yesus.

87. Saban altar karuhun tina roh oray di kulawarga abdi, bakar ka lebu, dina nami Yesus.

88. Satiap ibadah henteu tobat dina kulawarga kuring, murag sareng maot, ku nami Yesus.

89. Satiap tempat tinggal kakawasaan oray dina (nami desa walungan anjeun), dihakan ku seuneu, dina nami Yesus.

90. Roh Suci, ngeusian vakum roh oray dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

Hatur nuhun ka Gusti, pikeun ngajawab do’a anjeun.

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu