Doa Pikeun Perlindungan Sareng Ngalamut Ti Musuh Serang

1
10431

Yesaya 49: 24-25:
24 Naha mangsana tiasa direbut tina perkasa, atanapi tawanan anu halal dikaluarkeun? 25 Tapi ku sabab kitu saurna PANGERAN, Malah para tawanan perkasa bakal dipiceun, sareng mangsana anu dahsyat bakal disalurkeun: sabab kuring bakal pasuahan ka Anjeunna anu padu sareng anjeun, sareng kuring bakal nyalametkeun anak buah anjeun.

Iblis nyaéta Arch kami musuh, sareng anjeunna tiasa dianggo ngalawan kami sareng agén manusa anu sétan. Dinten ayeuna urang badé ngiringan solat pikeun panyalindungan sareng panyalindungan tina serangan musuh. Satiap Kristen anu unggul kedah janten doa Kristen. Tunjukkeun kuring anu mukmin anu suksés sareng kuring bakal nunjukkeun ka anjeun para pendeta doa. Sétan geus sumpah pikeun ngarusak kahirupan para mukmin di bumi ogé ngintunkeun aranjeunna ka naraka saatosna di dieu, tapi urang kedah timbul, kalayan murka suci sareng tempatna Iblis anu milik anjeunna, dina kaayaan suku urang. Urang kedah nyandak perang spiritual ieu ka kemah musuh sareng ngancurkeun sagala perencanaan anu jahat ngalawan kami sareng kulawarga urang ku seuneu !!! Dina nami Yesus.

Tapi naha doa ieu kanggo panyalindungan? Urang kedah ngartos yén salaku murangkalih Tuhan, sacara alami janten target ti gerbang naraka. Salaku pangagem, aya anu sétan gaya, perang sareng anjeun takdir. Ieu kakuatan anu pasukan ti anjeun imah bapa, imah ibu sareng ogé ti anjeun pandemen. Anjeun teu tiasa mampuh hirup ku hirup kalayan teu puguh. Numutkeun Ulangan 2:24, Allah parantos ngaluarkeun sagala pusaka urang dina Kristus, tapi urang tetep kedah padu dina perang sareng musuh pikeun dinikmati. Al Masih parantos ngaberkahan kami sareng sadaya rohmat rohani di langit, pikeun maksimalkeun berkah ieu, anjeun kedah ngalawan tarekat iman, anjeun kedah teras-terasan doa, anjeun henteu kedah kendang dina perang spiritual, ngan teras anjeun tiasa gaduh harta anjeun. Sétan bisa jadi jahat, tapi anjeunna teu kuat, urang salaku mukmin ngagaduhan kawenangan sadaya sétan, Mateus 17:20, Lukas 10:19. Kami boga wewenang pikeun nempatkeun Iblis sareng sadaya détan-démon dina kaayaan urang. Unggal waktos urang sholat, kami nganggo wewenang spiritual ieu. Doa ieu pikeun panyalindungan, henteu ngan ukur ngalindungan anjeun sareng kulawarga anjeun tina Iblis sareng agén-agénna, éta ogé bakal nguatkeun anjeun pikeun ngamimitian ngadedetkeun sadaya musuh anjeun dina nami Yesus. Nalika anjeun ngiringan doa ayeuna, hayu iman anjeun hirup, hayu sétan terang yén anjeun hartosna usaha, neneda masing-masing tina doa kalayan murtad suci sareng iman keras, kuring ningali Iblis ngungsi tina jalan anjeun sareng jalan anjeun kulawarga dina nami Yesus.

POINTS PRAYER

1. Tiap jinx kana kahirupan kuring sareng kulawarga, tatakrama, dina nami Yesus.

2. Unggal mantra kana kahirupan sareng kulawarga kuring, putus, dina nami Gusti Yesus.

3. Anjeun rod tina murka Gusti, sumping kana unggal musuh hirup kuring sareng kulawarga, dina nami Yesus.

4. Malaikat Tuhan, nyerang aranjeunna sareng nuju aranjeunna ka gelap, dina nami Yesus.

5. Anjeun panangan PANGERAN, péngkolan ngalawan aranjeunna, unggal poé, dina nami Yesus.

6. Ya Gusti, bijil daging sareng kulitna janten sepuh sareng bijil tulangna janten rusak, dina nami Yesus.

7. Ya Gusti, sasambatna dijajah ku galap sareng kakerangan, dina nami Yesus.

8. Wahai Gusti, mugi malaikat-malaikat anjeun ngajagi sareng meungpeuk jalanna, dina nami Yesus.

9. Nun Gusti, ngajantenkeun ranté beurat.

10. Nalika aranjeunna nangis, lirénkeun panyambatna, kalayan nami Isa.

11. Dhuh Gusti, jieun jalanna bengkok.

12. Ya Tuh, ngadamel jalanna pikeun dipotong nganggo batu anu seukeut.

13. Ya Gusti, ngantep kakuatan kajahatanana sorangan tumiba ka aranjeunna, ku nami Isa.

14. Ya PANGERAN, péngkolan aranjeunna sareng céngkah kana potongan.

15. Nun PANGERAN, ngadamel jalanna sepi.

16. Ya PANGERAN, eusian aranjeunna ku pait sareng hayu aranjeunna mabok ku wormwood.

17. Ya Gusti, pegat huntu ku karikil.

18. Ya Gusti, tutupna ku abu.

19. Ya Gusti, miceun jiwana jauhan tina karapihan sareng hayu aranjeunna mopohokeun kamakmuran.

20. Kuring naksir handapeun suku kuring, sadaya kakuatan jahat nyobian panjara kuring, dina nami Yesus.

21. Nun Gusti, hayu cangkemna dikubur dina lebu, dina nami Yesus.

22. Ya Gusti, hayu aya perang sipil di tempat kemah musuh-musuh jaman ayeuna mah, nganggo nami Isa.

23. Kakuatan Gusti, tarik turun benteng musuh hirup kuring sareng kulawarga, dina nami Yesus.

24. Nun Gusti, nganiaya sareng ngancurkeun aranjeunna dina murka anjeun, dina nami Yesus.

25. Satiap blockage ku jalan kamajuan kuring, jelas ku seuneu, ku nami Yesus.

26. Unggal klaim setan di bumi salami kahirupan abdi, dibongkar, ku nami Isa.

27. Kuring nolak dirantai ka tempat lahir kuring, kalayan nami Yesus.

28. Sakur kakuatan, mencét pasir ngalawan kuring, tumiba ka handap sareng maot, ku nami Yesus.

29. Kuring nampi terobosan kuring, dina nami Yesus.

30. Kuring ngaluarkeun artos abdi ti bumi si orang kuat, ku nami Yesus.

31. Getih Yesus sareng seuneu tina Roh Suci, ngabersihan unggal organ dina awak kuring, dina namina
Yesus.

32. Kuring ngejat tina unggal perjanjian jahat bumi anu diwariskeun, dina nami Yesus.

33. Kuring ngejat tina unggal kutuk jahat anu diwariskeun ka bumi, dina nami Yesus.

34. Kuring luput tina unggal wujud sihir bumi sétan, dina nami Yesus.

35. Kuring ngaleupaskeun diri tina unggal panguasaan jahat sareng kontrol ti bumi, dina nami Yesus.

36. Getih Yesus, diusir janten pembuluh getih kuring.

37. Kuring ngaleupaskeun panik kana musuh full-time abdi, dina nami Yesus

38. Nun Gusti, kéngingkeun kabingungan nekad kana markas musuh kuring, dina nami Yesus.

39. Kuring ngabingungkeun kabingungan kana rencana musuh-musuh kuring, dina nami Yesus.

40. Unggal benteng tina gelap, nampi kabingungan asam, dina nami Yesus.

41. Kuring leupas panik sareng hanjelu kana paréntah setan anu dikaluarkeun ngalawan kuring, dina nami Yesus.

42. Satiap rencana jahat mah ngalawan hirup kuring kabingungan, ku nami Yesus.

43. Sagala kutuk sareng sétan, diprogram ngalawan kuring, kuring nétralkeun anjeun ku getih Yesus.

44. Saban perang, siap ngalawan perdamaian kuring, Kuring paréntah panik ka anjeun, dina nami Yesus.

45. Tiap perang, siap ngalawan perdamaian abdi, abdi paréntah ngaleungitkeun ka anjeun dina nami Yesus.

46. Saban perang, siap ngalawan perdamaian kuring, Kuring paréntah huru-hara ka anjeun, ku nami Yesus.

47. Saban perang, siap ngalawan perdamaian kuring, kuring paréntah pandemonium ka anjeun, dina nami Yesus.

48. Saban perang, siap ngalawan perdamaian kuring, kuring paréntah musibah ka anjeun, dina nami Yesus.

49. Saban perang, siap ngalawan perdamaian kuring, Kuring paréntah kabingungan ka anjeun, ku nami Yesus.

50. Tiap perang, siap ngalawan perdamaian kuring, paréntah asam spiritual ka anjeun, dina nami Yesus.

51. Saban perang, siap ngalawan perdamaian kuring, kuring paréntah ngarusak ka anjeun, ku nami Yesus.

52. Unggal perang, disiapkeun ngalawan karapihan abdi, abdi paréntah tanduk Gusti ka anjeun, dina nami Yesus.

53. Saban perang, siap ngalawan perdamaian abdi, Kuring paréntah walirang sareng hujan batu ka anjeun, ku nami Yesus.

54. Kuring ngagagalkeun unggal putusan syetan, anu dikaluarkeun ka abdi, ku nami Yesus

55. Kaunda ramo, pamalesan, kasedihan, amarah, kasieun, murka, sumenget sareng ngaduruk pengadilan Allah, dileupaskeun ngalawan musuh-musuh kuring, dina nami Yesus.

56. Saban kakuatan, nyegah pangersa sampurna tina Gusti dilakukeun dina kahirupan kuring, nampi kagagalan sareng kekalahan, dina nami Yesus.

57. Anjeun ngaleungitkeun malaikat sareng Roh Allah, gugah sareng kasebar unggal kumpul jahat anu disponsoran ngalawan kuring, dina nami Yesus

58. Kuring ingkar tina setan naon waé anu diprogram ku warisan kana kahirupan kuring, dina nami Yesus.

59. Kuring ngabeungkeut sareng miceun unggal kakuatan anu nyababkeun perang internal, ku nami Yesus.

60. Satiap penjaga gawang setan, ngonci barang-barang anu saé ti kuring, lumpuh ku seuneu, dina nami Yesus.

Ayah, kuring hatur nuhun pikeun ngémutan syetan pikeun kahirupan kuring sareng kulawarga dina nami Yesus.

advertisements

1 comment

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu