100 Doa Kuat Kanggo Penyembuhan

5
7151

Mazmur 103:3:
3 Anu forgiveth sadaya iniquities thine; anu healeth sadaya kasakit thy;

Kami ngalayani Gusti anu pamustunganana museurkeun kesejahteraan urang, anu kalangkungan anjeun nyageurkeun. Gusti mikanyaah pisan ka urang sareng Anjeunna bakal salawasna anjeunna bakal nyageurkeun urang nalika urang naroskeun dina do'a. Dinten ayeuna urang badé ngiringan 100 doa anu kuat pikeun nyageurkeun. Doa ieu kuat sabab dumasarkeun kecap sareng inspirasi anu dituju. Sadaya ngalangkungan pelayanan Yesus, Anjeunna nyéépkeun waktos ngaleungitkeun anu sakit, ngabangkitkeun mayit sareng ngusir setan, Rasul 10:38. Yesus mayar harga pinunjul pikeun penyembuhan urang, Anjeunna nyandak kana sagala kaayaan panyawat sareng panyakit urang sareng dipalingkeun ka salibna.Isaiah 53: 4, Mateus 8:17. Yesus mayar harga pikeun penyembuhan urang, janten panyakit teu diidinan janten aya dina awak anjeun. Anjeun teu kéngingkeun janten korban kasakit sareng panyakit. Dinten ieu nalika urang ngalaksanakeun doa kuat ieu pikeun nyageurkeun, unggal panyakit dina kahirupan anjeun bakal teras-terasan salamina dina nami Yesus.

Kakuatan Iman Pikeun Penyembuhan Urang

Pikeun urang disageurkeun, urang kedah ngartos yén Gusti beroperasi di alam iman, nyaéta yén urang kedah percanten kana kaéduhan penyembuhan pikeun urang tiasa disageurkeun. Dugi ka iman urang aya dina tempat, kakuatan penyembuhan dewa-duga moal tiasa dianggo sacara efektif dina kahirupan anjeun. Saréréa Gusti Allah cageur dina bibel ngalaksanakeun iman dina kakuatan penyembuhan Allah. Yesus salawasna ngawartosan aranjeunna, "iman anjeun nyalurkeun ka anjeun", Lukas 17:19, Markus 5:34, Lukas 8:48. Iman kami nyaéta kakuatan magnét anu narik kakawasaan Allah di arah urang.

Doa Iman Pikeun Penyembuhan

Pikeun mikaresep kakuatan penyembuhan Allah, urang kedah diajar pikeun ngado'a doa iman. Doa iman mangrupikeun doa otorisasina. Dina doa ieu, anjeun paréntah panyakit dina awak anjeun kaluar dina nami Yesus. Saban panyakit mangrupikeun operasi setan, janten nalika anjeun neneda doa iman pikeun nyageurkeun anu gering, anjeun kedah paréntah yén panyawat dina nami Yesus. Sauran panyakit ku nami sareng bantosan dina nami Yesus. Naon waé panyakit anu anjeun ngusir jeung tolérkeun teu pernah tiasa ngantunkeun awak anjeun, naon waé anu anjeun pikaboseneun, anjeun moal tiasa nungtungan, ngeureunkeun panyakit anu ngusir dina awak anjeun, nolak sareng paréntah aranjeunna kaluar tina awak anjeun dina nami Yesus. Nalika éta nyageurkeun Anjeun, janten serius sareng janten telenges ngeunaan éta. Nalika Iblis ningali iman anjeun, anjeunna bakal angkat tina kahirupan anjeun langsung. Nalika anjeun ngiringan doa kuat ieu pikeun nyageurkeun, ngalaksanakeun éta kalayan iman telenges sareng nolak sumanget kalemahan tina kahirupan anjeun dina nami Yesus. Kuring ningali Gusti nyampurnakeun penyembuhan anjeun dina nami jésus.

Solat

1. Saban kakuatan, ngarencanakeun maéhan, maok sareng ngancurkeun awak kuring, ngabebaskeun ku seuneu, dina nami Yesus.

2. Satiap sumanget capé, ngaleupaskeun kuring, dina nami Yesus.

3. Unggal roh hiperténsi, kaluar tina awak kuring sareng sadaya akar anjeun, dina nami Yesus.

4. Satiap sumanget sumanget, pegat ku seuneu, dina nami Yesus.

5. Sakur kakuatan anu jahat, dijalankeun ku awak kuring, ngeculkeun anjeun, dina nami Yesus.

6. Saban kakuatan jahat, ngagelok kana uteuk kuring, ngaleupaskeun kuring, dina nami Yesus.

7. Saban roh anu mawa tentara ngagerakkeun dina awak kuring, kaluar ku seuneu, dina nami Yesus.

8. Saban roh migrain sareng nyeri sirah, kaluar ku seuneu, dina nami Yesus.

9. Saban roh gelap, damel ngalawan Karajaan Allah dina kahirupan kuring, kaluar ku seuneu, dina nami Yesus.

10. Saban kakuatan, damel dina panon kuring sareng ngirangan wawasan kuring, dihapus lengkep, dina nami Yesus.

11. Saban setan kakurangan insulin, angkat ti kuring ku seuneu, dina nami Yesus.

12. Unggal roh hipertensi, ngaleupaskeun ati kuring, dina nami Yesus.

13. Saban kakuatan jahat, ngarencanakeun pikeun amputat sukuna, kuring ngubur anjeun hirup, dina nami Yesus.

14. Unggal roh hiperténsi, ngaleupaskeun kandung kemih kuring, dina nami Yesus.

15. Unggal roh anu seueur urination, ngaleupaskeun kuring, dina nami Yesus.

16. Unggal roh hipertensi, ngaleupaskeun kulit sareng ceuli kuring, dina nami Yesus.

17. Saban roh gatal-gatal, angkat ti kuring, dina nami Yesus.

18. Unggal roh hiperténsi, ngaleupaskeun bayah kuring, dina nami Yesus.

19. Saban sumanget hiperténsi, ngaleupaskeun daérah réproduktif abdi, dina nami Yesus.

20. Kuring ngaleupaskeun diri tina unggal roh ngareureutan, sayah sareng visi cacat; Kuring ngabeungkeut anjeun sareng tuang anjeun, dina nami Yesus.

21. Saban sumanget kalemahan, nyababkeun sayah, ngecepkeunana, dina nami Yesus.

22. Saban roh haus jeung lapar kaleuleuwihan, kuring ngabeungkeut anjeun sareng tuang anjeun, dina nami Yesus.

23. Kuring ngiket unggal sumanget beurat, dina nami Yesus.

24. Kuring ngiket unggal roh rashes, dina nami Yesus.

25. Kuring ngabeungitkeun unggal roh anu nyageurkeun laun tina motong sareng lebam, dina nami Yesus.

26. Kuring ngiket unggal sumanget tina ranjang-baseuh, dina nami Yesus.

27. Kuring ngabeungitkeun unggal sumanget tina ati ati, dina nami Yesus.

28. Kuring ngiket unggal sumanget panyakit ginjal, dina nami Yesus.

29. Kuring ngiket unggal rohang sumbatan, dina nami Yesus.

30. Kuring ngiket unggal roh anu ngajentrekeun dina arteri, dina nami Yesus.

31. Kuring ngiket unggal roh kabingungan, ku nami Yesus.

32. Kuring ngiket unggal sumanget saban, dina nami Yesus.

33. Kuring ngiket unggal sumanget kaleungitan, dina nami Yesus.

34. Anjeun sumanget sieun maot, angkat tina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

35. Anjeun penjaga gawang jahat tina insulin, leupas nahan anjeun, dina nami Yesus.

36. Tiap kakuatan, ngancurkeun insulin dina awak kuring, kuring ngabeungkeut anjeun sareng tuang anjeun, dina nami Yesus.

37. Unggal kakuatan, ngahalangan koordinasi antara uteuk sareng sungut kuring, kuring ngabeungkeut anjeun sareng tuang anjeun kaluar, dina nami Yesus.

38. Saban roh panyiksaan, ngaleupaskeun kuring, dina ngaran Yesus.

39. Saban kakuatan, narajang gula getih kuring, bélok ditahan anjeun, dina nami Yesus.

40. Abdi ngala-ngala unggal kutukan tuangeun sareng nginum getih tina sapuluh turunan mundur dina dua sisi kulawarga kuring, dina nami Yesus.

41. Satiap panto, dibuka pikeun sumanget diabetes, caket ku getih Yesus.

42. Satiap panyakit getih anu diwariskeun, lepas anjeun tahan, dina nami Yesus.

43. Sadayana ngutuk getih, pegat, dina nami Yesus.

44. Satiap kutukan kuring ngejat kulit kuring sacara teu adil, ngejat, ku nami Yesus.

45. Kuring ngabeungitkeun sareng tuang unggal sétan dina pankréas kuring, dina nami Yesus.

46. ​​Sakur kakuatan, mangaruhan kana visi kuring, kuring ngabeungkeut anjeun, dina nami Yesus.

47. Satiap panah iblis dina pembuluh getih kuring, kaluar ku seuneu, dina nami Yesus.

48. Unggal sétan stroke, kaluar tina kahirupan kuring sareng sadaya akar anjeun, dina nami Yesus.

49. Satiap sumanget kabingungan, bencong nyekel kahirupan kuring, dina nami Yesus.

50. Naon waé anu ngahambat pangabisa abdi pikeun maca sareng tapa dina firman Allah, dibedol, dina nami Yesus.

51. Kuring ngabeungkeut sareng tuang unggal sumanget (kejutan - masalah beuteung - sieun - kaliru - putus asa - teu sabar - palsy - sato - candor - bengkak - setrés - hariwang - kahariwang - duka - tekanan darah tinggi-cilaka cilaka - karusakan ginjal) , dina nami Yesus.

52. Kuring ngabeungkeut sareng kaluar, jin dalit anu ngalangkungan getih kulawarga nganiaya abdi sareng hiperténsi sareng panyakit sanés, dina nami Yesus.

53. Saban perkebunan jahat dina kahirupan kuring: Kaluar sareng sadayana akar anjeun dina nami Yesus! (Tugaskeun leungeun anjeun dina beuteung anjeun sareng teras diulang deui bagian anu nekenkeun.)

54. Kuring batuk sareng utah naon waé anu didahar tina méja syetan, dina nami Yesus. (Batuk sareng utah aranjeunna dina iman. Perdana anu diusir.)

55. Sadaya bahan négatip, ngiderkeun dina aliran getih kuring, diungsikeun, dina nami Yesus.

56. Kuring nginum getih Yesus. (Ngelek ngelek sareng nginum dina iman. Teras laksanakeun ieu kanggo sababaraha waktos.)

57. (Iklaskeun hiji leungeun kana sirah anjeun sareng anu sanésna peurih atanapi bujangna sareng ngawitan ngado'a sapertos kieu): Kudus Kudus, ngabeuleum tina luhur sirah kuring ka dampal suku kuring. (Ngawitan disebatkeun unggal organ awak anjeun; ati ginjal, peujit sareng sajabana. Anjeun kedah henteu buru-buru di tingkat ieu, sabab seuneu leres-leres bakal sumping, sareng anjeun tiasa mimiti ngaraosan panas).

58. Getih Yesus, diusir janten pembuluh getih kuring; dina nami Yesus.

59. Unggal agén panyakit dina getih sareng awak kuring, maot, dina nami Yesus.

60. Getih abdi, nolak unggal badan entitas jahat, dina nami Yesus.

61. Roh suci, nyarioskeun panyalindungan sareng penyembuhan kana kahirupan kuring, dina nami Yesus.

62. Getih Yesus, nyarios ngaleungit ka unggal kalemahan dina kahirupan kuring.

63. Kuring nahan getih Yesus ngalawan anjeun sumanget anjeun. . . (sebutkeun naon anu ngaganggu ka anjeun). Anjeun kedah ngungsi.

64. Dhuh Gusti, mugi leungeun panyembuhan anjeun dialungkeun kana kahirupan kuring ayeuna.

65. Ya PANGERAN, mugi kéngingkeun mujijat tangan anjeun dina kahirupan kuring ayeuna.

66. Ya PANGERAN, mugi kéngingkeun panyerahan anjeun ngaleungitkeun kana kahirupan kuring ayeuna.

67. Abdi ngabatalkeun unggal patepungan sareng sumanget maot, dina nami Yesus.

68. Kuring nolak unggal pangungsian panyakit, dina nami Yesus.

69. Kuring ngancurkeun cengkraman sareng operasi panyakit kana kahirupan kuring, dina nami Yesus.

70. Unggal dengkul kalemahan dina kahirupan kuring, ruku, dina nami Yesus.

71. Dhuh Gusti, sumangga negatip abdi dirobih kana positipna.

72. Kuring paréntah maot kana sagala panyakit dina daérah hirup kuring, dina nami Yesus.

73. Abdi moal ningali panyawat abdi deui, dina nami Yesus.

74. Bapa PANGERAN, kéngingkeun angin ribut Gusti nyurikeun unggal kapal anu disépakeun ngalawan kahirupan kuring, dina nami Yesus.

75. Saban roh, ngahambat panyembuhan kuring sampurna, tumiba sareng maot ayeuna, ku nami Yesus.

76. Bapa PANGERAN, sasambat sadaya kontraktor maot mimiti maéhan diri, dina nami Yesus.

77. Bapa PANGERAN, hayu unggal kuman kalemahan dina awak kuring maot, ku nami Yesus.

78. Bapa PANGERAN, sasambat unggal agén gering damel ngalawan kaséhatan kuring ngaleungit, dina nami Yesus.

79. Satiap mancur teu karasaeun dina kahirupan kuring, garing ayeuna, dina nami Yesus.

80. Unggal organ anu paéh dina awak kuring, nampi hirup ayeuna, dina nami Yesus.

81. Bapa PANGERAN, hayu getih kuring diusir sareng getih Yesus pikeun mangaruhan kasehatan kuring anu sampurna, dina nami Yesus.

82. Masing-masing kareguhan batin, nampi tatanan, dina nami Yesus.

83. Unggal kalemahan, kaluar sareng sadayana akar anjeun, dina nami Yesus.

84. Kuring mundur unggal gawé sadar sareng teu sadar sadar ku panyakit, dina nami Yesus.

85. Ya PANGERAN, hayu angin ribut Gusti nyembirkeun unggal angin raga ngajauhan.

86. Kuring ngaluarkeun awak kuring tina unggal kutukan kalemahan, dina nami Yesus.

87. Nun Gusti, mugi getih Yesus nyirepkeun unggal setor jahat tina getih kuring.

88. Kuring pulih, unggal organ awak kuring tina unggal altar jahat, dina nami Yesus.

89. Kuring mundur awak tina manipulasi unggal kalapa gelap, dina nami Yesus.

90. Kudus seuneu, ngancurkeun unggal agén anu nekad panyakit dina awak kuring, dina nami Yesus.

91. Kuring nangkep unggal sétan panyakit terminal, dina nami Yesus.

92. Kuring ngabatalkeun unggal ramalan klinis ngeunaan kahirupan kuring, dina nami Yesus.

93. seuneu Kudus, bisul unggal kalemahan kaluar tina sistem kuring, dina nami Yesus.

94. Kuring ngabatalkeun unggal putusan sihir dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

95. Bumi, utah naon waé anu dikubur di jero anjeun ngalawan kaséhatan kuring, ku nami Yesus.

96. Tangkal tangkal anu parantos nandur dina getih kuring, dihapus ku seuneu, dina nami Yesus.

97. Sati tukang sihir, angkat ti _ _ _ (ari tulang tonggong - limpa - navel - manah - tikoro - panon - irung - sirah), dina nami Yesus.

98. Kuring ngabeungkeut unggal ayana jahat dina sistem (réproduktif, pencernaan, engapan, gugup, rangka, otot, sirkulasi, endokrin, ekskresi) sistem, dina nami Yesus.

99. Kuring ngarobih tulang tonggong sareng ngancurkeun akar unggal roh anu nyarioskeun ngalawan kuring, dina nami Yesus.

100. Mimiti ngalamun Gusti pikeun nyageurkeun Anjeun

advertisements
artikel saméméhnaDoa Kanggo Perlindungan
artikel salajengna80 Doa Nganteurkeun Ti Nipah Kulawarga
Nami abdi nyaéta Pastor Ikechukwu Chinedum, i am a God of God, Anu Maha gemar ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten terakhir. Kuring yakin yén Gusti parantos nguatkeun unggal mukmin ku tatanan anéh anéh pikeun nunjukkeun kakuatan Roh Suci. Kuring yakin yén teu aya Kristen anu kudu ditindas ku Iblis, urang boga Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngaliwatan Doa sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi kaunseling langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungi kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Chat ku kuring dina WhatsApp And Telegram di +2347032533703. Ogé abdi bakal resep ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Doa Kuat urang 24 Jam di Telegram. Klik tautan ieu pikeun gabung Kiwari, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

komentar 5

  1. Kuring pohara kaberkahan ku titik doa anjeun dikaluarkeun dina surat abdi, hoyong ngarepkeun seueur deui.
    Punten émut kuring dina waktos sepi anjeun kalayan Gusti, pikeun padumukan anu nyaman sareng permanén, eksplorasi visi kuring pikeun tugas karajaan, kawicaksanan, pengetahuan sareng pangertian, kaunggulan akademik, kaséhatan anu hadé sareng umur panjang.Joga berkah nuhun tuan.
    Putra spiritual anjeun; Cyril

  2. Hatur nuhun pisan kanggo ngintunkeun doa ieu !!!

    Kuring ngaharepkeun ngalebetkeun salaku sakedik dina kelas anu kuring bakal ngajarkeun ngeunaan Penyembuhan sareng Deliverance di Garéja salami Konvokasi Suci taun ieu.

    Kuring bakal nunjukkeun yén doa sumping ti anjeun - Amin

  3. Hatur nuhun pisan kanggo do'a ieu pak. Abdi hoyong langkung ti éta pikeun kamekaran spiritual kuring dina Kristus punten. Langkung rahmat sareng hikmah Pak.

  4. hai hatur nuhun pendeta pikeun sadaya do'a anjeun kuring leres-leres meryogikeun yén kuring terang enimies nyobian ngajebak kuring deui ngado'a kuring sareng murangkalih abdi ngadoa kami dijagaan sareng ditutupan ku getih Yesus nami abdi dorothy tetep ngadoa pikeun kami ….

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu