20 Doa Kuat Kanggo Penyembuhan Kanggo Babatur

2
6318

Yeremia 30:17:
17 Pikeun kuring bakal ngalereskeun kasihatan ka anjeun, sareng kuring bakal nambihan anjeun tina tatu-ati anjeun, saur Gusti; sabab aranjeunna nyauran anjeun hiji Pemberdayaan, saurna, Ieu Sion, anu moal aya anu dipilari.

Dinten ieu urang bakal tiasa ngadamel 20 doa anu kuat pikeun nyageurkeun pikeun babaturan. Salaku anaking Gusti, hadiah pangageungna anu tiasa dipasihkeun ku réréncangan sayang anu kadoja tina do’a. Panyakit sareng panyakit sanés pangersa Gusti pikeun murangkalih barudak. Ku sabab kitu urang salaku urang Kristen kudu teras-terasan nampik panyakit sareng ngadoakeun anu gering di sakitar urang. Naha anjeun gaduh sobat anu kaserang panyawat naon? dinten ayeuna urang badé ngiringan acara a doa pikeun nyageurkeun pikeun aranjeunna. Nalika Yesus Kristus aya di bumi, Anjeunna teras-terasan damel anu saé sareng nyageurkeun sadaya tempat anu ditindas ku Iblis, Rasul 10:38. Jalma ieu dimana ditindas ku panyakit, ieu nunjukkeun yén panyawat nyaéta penindasan iblis. Pikeun urang pikeun ngatasi panyawat, urang kedah ngintunkeun supaya bérés dina nami Yesus.

Abdi hoyong anjeun terang yén, salaku anaking Gusti, Gusti parantos masihan kami kakuatan dina sagala bentuk panyakit sareng panyakit, saur Anjeunna dina nami na Kami bakal nyageurkeun anu gering, Rasul 16: 18-20. Anjeunna parantos masihan kami wewenang pikeun panyawat sagala jinis panyakit. Ku sabab anjeun badé bakal baduk yén panyakit anu parantos nyiksa babaturan anjeun ayeuna dina nami Yesus. Sawatara panyakit ngagaduhan nami sareng sadayana nami sujud ka nami Yesus Kristus. Janten sakumaha anjeun ditetepkeun ku réréncangan anjeun ayeuna, paréntah éta gering ku nami pikeun nyingkir tina awak éta dina nami Yesus. Doakeun doa ieu kalayan iman, sabab do'a imanna anu bakal ngubaran anu gering, Yakobus 5:15. Nalika anjeun ngadoakeun babaturan réréncangan anjeun ayeuna, nalika anjeun nganggo doa anu kuat pikeun nyageurkeun pikeun babaturan ayeuna, kuring ningali sobat anjeun disageurkeun langsung dina nami Yesus. Ningali kasaksian anjeun.

PRAYER

1). Ayah, kuring hatur nuhun kanggo saha anjeun terang kuring sok ngadangukeun kuring.

2). Candak sadayana kamulyaan Rama, kanggo anjeun salawasna ngajawab do’a

3). Bapa, Iet rahmat anjeun mimiti nyarioskeun ka sobat ieu (nyebut namina sareng naroskeun anjeunna ogé ngiringan anjeun dina ngado'a pikeun rahmat).

4). Bapa, dina nami Yesus, abdi paréntah panyawat ieu (nyebat nami) nyésér tina badan ieu dina nami Yesus

5). Ayah, hayu kakuatan penyembuhan anjeun mimitian mindahkeun buleud ieu badan dina nami Yesus

6). Ayah, hayu kakuatan penyembuhan anjeun ngalir sadaya / na getihna ayeuna dina nami Yesus

7). Kuring sumpah kasawat sareng panyakit ieu tina akar ayeuna dina nami jésus

8). Awak ieu geus dibeli ku Al Masih, ku margi, paréntah kuring anu aneh ieu dikaluarkeun tina awak ieu dina nami jesus.

9). Abdi nyatakeun yén panyawat ieu henteu bakal maot dugi ka nami Yesus

10). Kuring nyatakeun yén sobat ieu (nami nyebut) kedah dikirimkeun tina panyawat ieu ayeuna dina nami Yesus.

11). Anjeun sumanget ngintun kalemahan, abdi paréntah anjeun ngantepkeun jalma ayeuna !!! Dina nami Yesus

12). Anjeun ngintip sumebarna panyakit terminal, janten dibuang kaluar awak ieu sacara lengkep dina nami Yesus.

13). Kuring paréntah nyageurkeun dina awak anjeun ayeuna ku nami Yesus Kristus

14). Kuring paréntah nyageurkeun dina jiwa anjeun ayeuna ku nami Yesus Kristus

15). Kuring paréntah nyageurkeun dina getih anjeun ayeuna dina nami Yesus Kristus

16). Kuring paréntah nyageurkeun dina tulang anjeun sareng sendi anjeun ayeuna dina nami Yesus Kristus

17). Abdi nyatakeun total kabebasan anjeun tina kasakit sareng panyakit dina nami Yesus

18). Abdi dibewarakeun yén dina tujuh dinten ka hareup, anjeun wajib leres-leres didudut dina nami Yesus

19). Bapa kuring ngahatur nuhun pikeun nyageurkeun réréncangan ieu (nami ngaran) nami Yesus

20). Bapa, kuring nganuhunkeun anjeun pikeun ngajawab doa ku nami Yesus.

advertisements

komentar 2

  1. Hatur nuhun Kanggo Penyembuhan Virus Covid-19 ieu; Dina Ngaran Yesus; Penyembuhan di Jeanne; Perlindungan ngalangkungan Nuh & Indung; Penyembuhan Di Saban Sabar! Amin Hatur nuhun Gusti..Thank You Dina Ngaran Yesus!

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu