30 Poé Doa Awal Awal Pikeun Pamaréntahan Rohani.

0
12001

Mazmur 5: 2-3:
Dengekeun sora kuring ceurik, Raja, sareng Gusti kuring; 2 Suara kuring bakal dengar di isuk-isuk, ya Gusti; isuk-isuk kuring bakal ngarahkeun doa abdi ka anjeun, sareng bakal naék.

Perang spiritual nuju di énjing-énjing énjing-énjing. Naon anu biasana kami nelepon solat tengah wengi, sering ti mimiti solat subuh. Kajadian alkitita dihandap ieu kajantenan tengah wengi / jam awal beurang. Isreal dikirimkeun ti Mesir dina jam-awal wanci, Keluaran 12: 31-51, raja nyaéta Asyur dielem dina tengah wengi, 2 Raja-raja 19:35, Petrus dikirimkeun ti ranté di panjara dina wengi Para Rasul 12: 5 -17, paul sareng Silas dikirim dina tengah wengi, Kisah 16: 25-34. Anjeun tingali, sadaya pangiriman ieu kajantenan dina awal subuh, upami anjeun hoyong ningal panangan Gusti dina kahirupan anjeun, anjeun kedah ngalaksanakeun solat subuh subuh pikeun perang spiritual. Anjeun kedah timbul dina tengah wengi sareng nguping perang spiritual, anjeun kedah nyerang karajaan anu poék nalika ngado'a nalika anjeun nyokotkeun ku kakuatan.

Salaku pangagem, waktos pangsaéna pikeun nyauran nami Gusti anjeun pangiriman nyaéta dina tengah wengi atanapi énjing énjing. Juru Mazmur paham pentingna milari Tuhan awal, Mazmur 63: 1-2. Nalika urang hudang dina jam awal poé, pikeun ngerjakeun perang spiritual, surga ngadangu sareng ngajawab, ieu sabab unggal dinten sapertos slate kosong, ngantosan kami ngeusian éta kalayan pernyataan kami, nalika anjeun mimiti ngumumkeun naon anu anjeun pikahoyong ningali dina dinten anu khusus, langit mimiti nyatet sareng ningali yén éta dilaksanakeun dina kahirupan anjeun. Ku doa anjeun nyaéta anjeun nampi rahmat pikeun ngamangpaatkeun jalur doa subuh ieu pikeun perang rohani. Neneda doa ieu nunjuk tengah wengi sareng ngarep-ngarep ningali kakawasaan gelap dina kahirupan anjeun ditumpes dina nami Yesus.

POINTS PRAYER

1. Kuring nyandak otoritas dina dinten ieu, dina nami Yesus.

2. Kuring ngagambar kana sumber-sumber sawarga ayeuna, dina nami Yesus.

3. Kuring ngaku yén ieu téh dinten anu dilakukeun ku Gusti; Kuring bakal girang na bungah di dinya, dina nami Yesus.

4. Kuring paréntah yén sagala unsur dina dinten ieu bakal damel sareng abdi, dina nami Yesus.

5. Kuring paréntah yén kakuatan unsur ieu bakal nolak gawé bareng sareng musuh-musuh kuring ayeuna, dina nami Yesus.

6. Kuring nyarioskeun ka anjeun panonpoé, bulan sareng béntang: anjeun moal ngaraos kuring sareng kulawarga abdi ayeuna, dina nami Yesus.

7. Kuring tarikkeun unggal tanaga négatip, perencanaan pikeun ngajalankeun hirup kuring ayeuna, dina nami Yesus.

8. Kuring ngabongkar kakuatan naon waé anu nyéépkeun tanggapan pikeun néwak dinten ieu, dina nami Yesus.

9. Kuring nyababkeun réngsér sapertos doa syetan sareng kuring sareng kulawarga kuring teu batalan dina nami Yesus.

10. Kuring nampi dinten ieu tina panangan, ku nami Yesus.

11. Roh nikmat, pituah, kakuatan sareng kakuatan, datang ka kuring, dina nami Yesus.

12. Abdi kedah unggul dinten ieu sareng teu aya anu najis kuring, dina nami Yesus.

13. Kuring bakal ngagaduhan gapura musuh-musuh kuring, dina nami Yesus.

14. PANGERAN bakal meberkeun kuring kalayan minyak kabingahan di luhur batur, dina nami Yesus.

15. Seuneu musuh moal ngobong kuring, dina nami Yesus.

16. Ceuli kuring bakal nguping wartos anu saé; Abdi moal ngadangu sora musuh, dina nami Yesus.

17. Kapayunna abdi dijamin dina Kristus, dina nami Yesus.

18. Gusti parantos nyiptakeun kuring pikeun ngalakukeun jasa anu pasti. Anjeunna parantos komitmen kana tangan kuring sababaraha tugas anu Anjeunna henteu komitmen ka batur. Anjeunna henteu nyiptakeun kuring kanggo nanaon. Kuring kedah ngalakukeun alus. Ku wajib dilaksanakan. Kuring bakal janten agén katentreman. Kuring bakal percanten ka Anjeunna dina naon anu kuring laksanakeun jeung dimana waé kuring. Kuring henteu kantos dialungkeun atanapi diturunkeun, dina nami Yesus.

19. moal aya kamiskinan awak, jiwa sareng sumanget dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

20. Pecatan Gusti kana kahirupan kuring masihan kuring nikmat di mata Allah sareng manusa, sadaya dinten dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

21. Kuring moal ngerjakeun sia-sia, dina nami Yesus.

22. Kuring bakal leumpang dina kameunangan sareng kabebasan sumanget unggal dinten, dina nami Yesus.

23. Kuring nampi sungut sareng hikmah, anu ku musuh kuring henteu tiasa nolak, dina nami Yesus.

24. Tiap perang di langit-langit, bakal meunang kahadean para malaikat pikeun ngaberkahan berkah kuring ayeuna, dina nami Yesus.

25. Bapa kuring, naon-naon anu Anjeun henteu tandur di langit-langit, hayu waé dirobih, dina nami Yesus.

26. Nun PANGERAN, mugi jalma-jalma jahat digentos kaluar tina langit kuring, dina nami Yesus.

27. Heh panonpoé, nalika anjeun kaluar ayeuna, ngabongkar unggal jahat anu disasarkeun dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

28. Abdi program berkah ka matahari pikeun kahirupan kuring, dina nami Yesus.

29. Wahun matahari, kuring parantos naros sateuacan anjeun, ngabatalkeun unggal program jahat, digambarkeun ka anjeun ngalawan kahirupan kuring ku kakuatan jahat, dina nami Yesus.

30. Anjeun dinten ieu, anjeun moal ngancurkeun kamakmuran kuring, dina nami Yesus.

Hatur nuhun Yesus.

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu