30 Nunjukkeun Doa Pikeun Néangan Pembantosan Nasib kuring

7
20730

Yesaya 60: 10-11:
10 Sareng putra-putri anu sanés badé ngawangun témbok-témbok, sareng raja-raja sami badé ngaladénan; 11 Ku sababana gapura-gapura bakal kabuka terus; aranjeunna moal ditutup beurang atanapi wengi; supaya lalaki bisa ngasongkeun kakuatan ka bangsa-bangsa ka bangsa-bangsa anu kaala.

Takdir ngabantosan nyaéta lalaki sareng awéwé anu parantos diposisikeun Gusti pikeun ngabantosan anjeun dina kahirupan. Anjeun naékna atanapi ragrag dina kahirupan mangrupikeun jalma-jalma anu sumping kana kahirupan anjeun. Henteu aya anu suksés dina kahirupan tanpa bantosan, bahkan Yesus ngutus kami anu sanés anu mangrupikeun roh suci, nyaéta Roh suci mangrupikeun pembantu takdir urang, ogé Allah ogé parantos masihan jalma anu sanés pikeun ngalangkungan jalur urang pikeun ngabantosan kami takdir. Kuring parantos nyusun 30 poin doa pikeun nulungan takdir anu ngabantosan, titik doa ieu bakal ngamungkinkeun Roh Suci pikeun nungtun anjeun nalika anjeun nyambung ka pembantuna ditakdirkan ku Gusti.

Punca doa ieu penting pisan sabab, sakumaha ogé anu ngabantosan takdir, aya ogé penghancur takdir, nalika anjeun henteu ngadoakeun pikeun anu ngabantosan takdir anjeun pikeun milarian anjeun, Iblis bakal ngirim nasib penghancur jalan anjeun, sareng ieu tiasa ngakibatkeun truncating takdir anjeun. Tapi doa anjeun pikeun anjeun mangrupikeun anjeun ngalamar doa ieu pikeun milarian abdi anu takdir, pembantosan takdir anjeun bakal mendakan anjeun dina nami Yesus. Amin.

POINTS PRAYER

1. Roh Suci, ngalakukeun padamelan dina kahirupan kuring ayeuna, dina nami Yesus.

2. Satiap penghancur takdir, ditugaskeun ngalawan kuring, ngaleungit, dina nami Yesus.

3. Getih Yesus, miceun unggal kutukan dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

4. Roh Suci, sambungkeun kuring sareng pembantosan takdir kuring dina nami Yesus.

5. Seuneu Gusti, ngabeledug dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

6. Saban jilbab syetan anu nutupan kuring tina pembantuna nasib kuring, dibakar ku seuneu dina nami Yesus.

7. Sekalian pikeun kamakmuran, tumiba ka kuring ayeuna, dina nami Yesus.

8. Rahmat pikeun sambungan gaib mendakan kuring ayeuna !!! dina nami Yesus.

9. Saban otoritas anu setan tarung nasib kuring rusak ayeuna !!!, dina nami Yesus.

10. Ya PANGERAN, sawarga langit dibuka ka kuring ayeuna, dina nami Yesus.

11. Saban kakuatan, damel ngalawan kamakmuran kuring, tumiba sareng maot, dina nami Yesus.

12. Saban kakuatan, anu hoyong mungkir kuring tina takdir, manggang, dina nami Yesus.

13. Parantos diserat perkawis kuring, yén kuring bakal ngabagi barang-barang permaénan bumi ku anu hebat sareng perkasa sareng bakal kitu, dina nami Yesus.

14. Kuring nubuat yén kuring bakal nyandak jabatan kuring di antara para panguasa dunya ieu, min ngaran Yesus.

15. Roh Suci, Anjeun mangrupikeun pembantu takdir kuring, sambungkeun kuring ka anu sanés nasib kuring anu sanés, dina nami Yesus.

16. Tiap kakuatan, anu moal matak kuring ngahontal poténsial kuring, manggang, dina nami Yesus.

17. Kakuatan nebus, saéangan kuring, dina nami Yesus.

18. Duh Gusti, Gusti kuring, sambungkeun kuring sareng kamulyaan kuring, dina nami Yesus.

19. Roh Suci, nyekel kakuatan naon waé anu hoyong mungkir kuring tina kamulyaan kuring, dina ngaran Yesus.

20. Duh surga, gelut pikeun kuring ngalawan kakuatan anu calik dina kamulyaan kuring, dina nami Yesus.

21. Sakur agén syetan, nganggo tanduk jahat pikeun nyiksa kahirupan kuring, disiksa, dina nami Yesus.

22. Nun PANGERAN, bijil tina tanduk jahat dipotong, ku nami Yesus.

23. Satiap tanduk setan, nyarioskeun ka nu hebat pisan, bakal cicingeun, dina nami Yesus.

24. Sétan-setan, anu ngadamel tanduk syetan, ditangkep, dina nami Yesus.

25. Satiap rohani spiritual, disimpen kana takdir, dihakan ku seuneu, dina nami Yesus.

26. Saban konspirasi jahat, ngalawan kahirupan kuring, ku manggang seuneu, dina nami Yesus.

27. Saban kakuatan, anu nyebutkeun yén kuring moal ngajantenkeun éta hirup, paburencay ku seuneu, dina nami Yesus.

28. Satiap konspirasi syetan, ngalawan kamulyaan kuring, paburencay ka ngiringan, dina nami Yesus.

29. Saban kakuatan, ningkatkeun dirina ngalawan kuring, ditarik ku seuneu, dina nami Yesus.

30. Kabeh jalma anu ngumpul ngalawan kamulyaan kuring, bakal janten isin, dina nami Yesus.

Hatur nuhun bapa pikeun ngajawab doa kuring dina nami Yesus.

advertisements

komentar 7

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu