10 Titik Doa Agrésif Pikeun Élusi Kasalahan

0
7575

Jabur 142:7:
7 Bawa jiwa kuring tina panjara, supaya kuring muji ngaran ka batur: nu bener bakal dikepung kuring; pikeun maranehanana bakal bermanfaat sareng abdi.

Eleh sareng kagagalan sanes mangrupikeun jalan akhir pikeun anjeun, anu anjeun gagal dina jaman baheula atanapi bahkan dina mangsa ayeuna henteu hartosna yén anjeun ayeuna gagal. Injil nyarios ka urang yén jalma anu saleh tiasa murag tujuh kali tapi anjeunna bangkit deui, Wulang Bebasan 24:16. Dinten ieu kami bakal ngalaksanakeun 10 titik doa agrésif pikeun ngéléhkeun éléh. Tantangan sareng seueur anu percanten nyaéta aranjeunna gampang teuing nyerah, nalika aranjeunna nyobian anu énggal sareng gagal, nyebatkeun, sanés kersa Gusti pikeun aranjeunna ngalaksanakeun éta, tapi teu aya anu tiasa jauh tina bebeneran, ceuk Injil naon waé anu dipendakan ku panangan anjeun, laksanakeun ku sadayanya, Pdk. 9:10, Injil ogé nyarios yén Gusti Allah bakal nguntungkeun sagala padamelan anjeun, Ulangan 30: 9. Gusti henteu milih usaha sareng karir pikeun jalma, enya Anjeunna tiasa mere ilham sababaraha pamikiran dina anjeun, tapi pilihan anjeun tiasa dipilih. Gusti bakalan raharja naon waé hal hukum anu anjeun laksanakeun.

Anak Allah, ulah ngantunkeun sétan pikeun ngempur anjeun ku kasoran anjeun, kuring henteu pernah ningali jalma anu suksés anu teu pernah éléh perang sateuacanna, kaleungitan jalan anu menang, anjeun kedah diajar sapertos Daud pikeun ajak diri anjeun dina Gusti. Ieu titik solat agrésif pikeun eleh kalah bakal ngarusak permanén gagal gagal sareng éléh eling tina kahirupan anjeun dina nami Yesus.

POINTS PRAYER

1. Puji Pangeran pikeun kakuatan dina namina dimana unggal dengkul kedah sujud.

2. Ku kakuatan Gusti, abdi ngancurkeun unggal agén syetan sareng alat setan anu nyetél kana kahirupan kuring, dina nami Yesus.

3. Kuring ngaleupaskeun malaikat ngaleungitkeun malaikat pikeun unggal sato anu dibina pikeun kuring, ku nami Yesus.

4. Sagala kakuatan, nyobian ngubur kuring hirup, murag sareng maot, dina nami Yesus.

5. Unggal program saatos hirup abdi, ku kajahatan rumah tangga, ragrag sareng maot, dina nami Yesus.

6. Saban kakuatan, ngiderkeun nami abdi pikeun jahat, murag sareng maot, ku nami Yesus.

7. Saban kaputusan, dilaksanakeun ngalawan hirup ku roh-roh sihir, tumiba sareng maot, ku nami Yesus.

8. Unggal peti keur mayit internal, dipanggang ku seuneu, dina nami Yesus.

9. Unggal sato setan dina impian kuring, murag sareng maot, dina nami Yesus.

10. Anjeun anu ngagaduhan beban panyakit, bawa beban anjeun ayeuna, nganggo nami Isa.

Bapa, hatur nuhun pikeun ngawalon sadaya doa abdi dina nami Yesus

advertisements
artikel saméméhna20 Nunjuk Doa Pikeun Kakuatan spiritual
artikel salajengna30 Sholat Ngalawan Serangan Rohani
Nami abdi Pendeta Ikechukwu Chinedum, abdi mangrupikeun Manusa Gusti, Anu Gairah ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten-dinten akhir ieu. Kuring yakin yén Gusti parantos maparin kakuatan ka unggal jalma anu iman ku susunan rahmat anu anéh pikeun ngawujudkeun kakawasaan Roh Suci. Kuring yakin yén henteu aya Kristen anu kedah ditindas ku setan, urang ngagaduhan Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngalangkungan Do'a sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi konsultasi langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungan kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Ngobrol kuring dina WhatsApp Sareng Telegram di +2347032533703. Ogé kuring bakal resep Ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Solat 24 Jam Kuat dina Telegram. Pencét tautan ieu pikeun gabung Ayeuna, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu