50 Béntang abdi Kedah nunjuk Doa

1
9370

Yesaya 60: 1-2:
1 Gugah, caang; pikeun terang anjeun parantos sumping, sareng kamulyaan PANGERAN parantos najis. 2 Kanggo, ningal, gelap bakal nutupan bumi, sareng poék anu poék;

Unggal anak Tuhan ditunjuk janten bintang di bumi, bentang anjeun mangrupikeun takdir anjeun, tujuan Tuhan anjeun netep pikeun hirup, nalika anjeun minuhan takdir, anjeun mer bentang ka méja. Dinten ayeuna urang badé ngiringan sababaraha doa anu kuring atos caption, Béntang kuring kedah terang poin. Titik doa ieu kedah difokuskeun kana nyucapkeun kakuatan tina gelap ngalawan ngalawan minuhan takdir anjeun. Dunya urang cicing di alam ku pepeteng, sareng gapurana naraka bakal ngeureunkeun nanaon lamun datang ka nolak dewa-dewa Gusti. Salaku anaking Gusti, pikeun ngalaksanakeun takdir anjeun dina kahirupan, anjeun peryogi panyalindungan perlindungan dewa-dewa, sareng anu ngan ukur tiasa ngalangkungan doa.

Titik doa anu urang bakal tiasa laksanakeun dina dinten ieu bakal museurkeun kana ngancurkeun kakuatan-kakuatan karajaan gelut ngalawan kapal takdirna, urang bakal ngarang perang rohani ngalawan unggal pasukan syaitan anu bakal nyobian nolak urang nalika urang kamajuan dina kahirupan . Titik doa ieu bakal nguatkeun anjeun pikeun ngancurkeun kakawasaan anu penghancur takdir dina kahirupan anjeun, jalma anu bakal ngalakukeun sagala pikeun ngalemahkeun anjeun tina kamajuan. Jalma anu cicingeun ngarencanakeun anjeun pikeun ningali yén sadaya usaha anjeun lumpuh, nalika anjeun ngalaksanakeun doa ieu ayeuna, Gusti bakal ngalaan aranjeunna sareng masihan kameunangan gaib. Béntang abdi kedah terangkeun doa nunjuk anu bakal nguatkeun anjeun pikeun ngancurkeun unggal halangan anu ngadeg antara anjeun sareng minuhan takdir anjeun dina nami Yesus. Mateus 17:20 nyarioskeun ka urang yén urang gaduh otoritas pikeun ngancurkeun unggal kakuatan Iblis, nalika anjeun ngado'a doa ieu ayeuna, kuring ningali sagala kakuatan kakawasaan gelut anjeun salilana dihancurkan dina nami Yesus.

POINTS PRAYER

1. Ya Gusti, mugi seueur kakuatan gelap sareng sakumna sistem awak tukang sihir kuring anu bajoang tarung takdir ku di panonpoé dina beurang sareng bulan di wengi dina ngaran Yesus.

2. Ya Tuhan, tiap hambalan musuh-musuh ku kamajuan abdi ngiring aranjeunna nuju karusakan langkung ageung, dina nami Yesus.

3. Tapi kanggo kuring, Gusti, hayu atuh cicing di kerung panangan anjeun, dina nami Yesus.

4. Ya PANGERAN, mugi karep sareng sih-rahmat Gusti ayeuna ngaleuleuskeun kuring, dina nami Yesus.

5. Sakur sihir anu busana handapeun cai naon waé dina kahirupan mah, nampi kaputusan langsung saharita, dina nami Yesus.

6. Tiap kakuatan kakuatan sihir, anu parantos ngenalkeun salaki roh / istri atanapi murangkalih kana impian kuring, dipanggang ku seuneu, dina nami Yesus.

7. Satiap agén kakuatan sihir, ngawujud salaku salaki kuring, pamajikan atanapi murangkalih dina impian kuring, dipanggang ku seuneu, dina nami Yesus.

8. Satiap agén kakuatan sihir, anu napel perkawinan abdi, janten frustasi, turun sareng binasa ayeuna, ku nami Yesus.

9. Tiap agén kakuatan sihir, ditugaskeun pikeun nyerang finansial ku impian, murag sareng binasa, dina nami Yesus.

10. Guludug Gusti, maluruh sareng ngancurkeun unggal sihir tukang sihir dimana musyawarah sareng kaputusan anu disusun ku kuring, dina nami Yesus.

11. Sakur roh cai ti kampung kuring atanapi di tempat kuring lahir, ngalaksanakeun ilmu sihir ngalawan kuring sareng kulawarga kuring, dipasihan ku kecap Allah, ku nami Yesus.

12. Sakur kakuatan sihir, nyepengkeun berkah abdi dina perbudakan, nampi seuneu Allah sareng ngaleupaskeun éta, dina nami Yesus.

13. Kuring ngaleungitkeun pikiran sareng jiwa tina perbudakan ti tukang sihir laut, dina nami Yesus.

14. Sakur ranté sihir anu ngariungkeun leungeun sareng suku kuring tina makmur, istirahat sareng meupeuskeun kana potongan, dina nami Yesus.

15. Tiap panah, ditembak kana kahirupan kuring tina handapeun cai sihir, kaluar tina kuring sareng balik ka pangirim anjeun, dina nami Yesus.

16. Sakur bahan jahat, ditransfer kana awak kuring ku ngahubungan ka agén gelap anu dibakar ku seuneu, dina nami Yesus.

17. Sakur anu jahat anu dilakukeun ngalawan kuring salami penindasan sareng manipulasi, dibalikeun ku getih Yesus.

18. Kuring ngabeungkeut unggal sihir anu ngadalikeun sareng sumanget-ngaco roh, dina nami Yesus.

19. Kuring ngaluarkeun unggal panah sihir anu mangaruhan panca indra kuring (paningalian, bau, rasa, pangrungu), dina nami Yesus.

20. Kuring paréntah unggal élmu sihir pikeun mijil tina awak kuring ayeuna dina ngaran Yesus

21. Darah Yesus, ngabersihkeun abdi tina unggal bahan sihir anu matak kontaminasi, dina nami Yesus.

22. Kuring ngancurkeun leungeun para dukun-dokter anu damel ka kuring, ku nami Yesus.

23. Satiap tukang sihir, ngusahakeun ngawangun témbok ngalawan takdir, tumiba sareng maot, dina nami Yesus.

24. Kuring ngusir hujan kasusah kana unggal kakuatan sihir anu damel ngalawan kuring, dina nami Yesus.

25. Wahai matahari, bulan, béntang, bumi, cai sareng unsur-unsur ciptaan séjén, utah unggal enchantment anu ngalawan kuring, dina nami Yesus.

26. Saban kakuatan, nganggona, langit-langit ngalawan kuring, murag sareng janten hina, dina nami Yesus.

27. Nun PANGERAN, mugi bintang-bintang surga mimiti perang pikeun kuring, dina nami Yesus.

28. Ya Allah, gugah sareng bubur unggal konspirasi ngalawan kuring di jalan-jalan, dina nami Yesus.

29. Kuring ngejat sareng getih Yesus, sadaya kalepatan roh jahat mangaruhan kahirupan kuring, dina nami Yesus.

30. Roh ti Allah anu hirup, sumping kana kahirupan kuring sareng nempatkeun tameng panyalindungan di sabudeureun kuring, dina nami Yesus.

31. Satiap ranté ahli sihir anu diwariskeun dina kulawarga kuring, pegat, dina nami Yesus.

32. Saban tangga, dianggo ku tukang sihir ngalawan kuring, manggang, dina nami Yesus.

33. ​​Sakur panto anu ku kuring parantos dibuka ka tukang sihir di daérah hirup kuring, ditutup salamina ku getih Yesus.

34 Kuring ngaleungitkeun unggal putusan sihir dina kahirupan kawin kuring, dina nami Yesus.

35. Kuring ngirim kabingungan kana kémah sihir rumah tangga, dina nami Yesus.

36. Dukun gagah, ngaleupaskeun kuring, dina nami Yesus.

37. Tiap kakuatan sihir, damel ngalawan takdir kuring, murag sareng maot, ku nami Yesus.

38. Saban karangan, ritual sareng kakuatan sihir ngalawan nasib kuring, tumiba sareng maot, dina nami Yesus.

39. Kuring ngejat kakuatan gaib, sihir sareng roh-jiwa dalit dina kahirupan kuring dina ngaran Yesus.

40. Penentangan sihir, nampi hujan tina kasiksa, dina nami Yesus

41. Kuring ngabatalkeun unggal putusan sihir ngalawan kahirupan kuring, dina nami Yesus

42. Satiap panah sihir dina kahirupan kuring, kaluar sareng sadayana akar anjeun, dina nami Yesus

43. Tiap elmu sihir, nganggo kadali jauh ngalawan kaséhatan kuring, janten pegat, dina nami Yesus.

44. Kuring ngawartosan mantra tina pot sihir dina beuheung kuring, dina nami Yesus.

45. Kuring ngarobih unggal pot sihir dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

46. ​​Satiap dewan sihir, damel ngalawan kuring moal makmur, dina nami Yesus.
47. Kuring ngabingungkeun sareng kulawarga kuring tina unggal kandang sihir sareng pot, dina nami Yesus.
48. Kuring nyandak integritas kuring tina panangan sihir tina rumah tangga, dina nami Yesus.

49. Satiap tukang sihir, penanaman siki jahat dina kahirupan kuring ngalangkungan serangan impian, siram sareng kaduruk ka lebu, dina nami Yesus.

50. Ya PANGERAN, mugi sadaya kakuatan sihir anu ramah ditingali sareng hina, dina nami Yesus.

Bapa hatur nuhun pikeun ngajawab doa kuring dina nami Yesus.

advertisements
artikel saméméhnaPangiriman Tina Poé Doa Ti Kemiskinan
artikel salajengnaNunjuk Doa Pikeun Penyediaan Ghaib
Nami abdi nyaéta Pastor Ikechukwu Chinedum, i am a God of God, Anu Maha gemar ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten terakhir. Kuring yakin yén Gusti parantos nguatkeun unggal mukmin ku tatanan anéh anéh pikeun nunjukkeun kakuatan Roh Suci. Kuring yakin yén teu aya Kristen anu kudu ditindas ku Iblis, urang boga Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngaliwatan Doa sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi kaunseling langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungi kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Chat ku kuring dina WhatsApp And Telegram di +2347032533703. Ogé abdi bakal resep ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Doa Kuat urang 24 Jam di Telegram. Klik tautan ieu pikeun gabung Kiwari, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

1 comment

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu