Dinten 21 Doa sareng sholat puasa pikeun Garéja 2020

0
8427

Mateus 16: 18:

18 Sareng kuring ogé nyarioskeun ka anjeun, yén anjeun Peter, sareng kana batu ieu abdi bakal ngawangun gereja abdi; sareng gerbang naraka moal menang ngalawan éta.

Tumuwuh garéja mangrupikeun perang spiritual. Salaku mukmin urang kedah ngartos yén neneda sareng ibadah puasa pikeun kamekaran sareng ngadegna garéja anu sami sareng ngadoakeun pikeun diri urang sorangan. Garéja henteu gedong atanapi aula, gareja henteu kubah, garéja ogé anjeun sareng kuring. Urang téh awak Kristus, urang gereja, garéja mangrupikeun awak anu hirup, anu mangrupikeun jalma-jalma anu kagungan Kristus ngagaleuh ku getih-Na. Maka nalika anjeun ngadoakeun sareng puasa pikeun garéja anjeun nuju ngadoakeun sareng ibadah puasa pikeun jalma. Dinten ayeuna urang badé ngiringan doa sareng 21 doa pikeun sholat 2020. Pikeun garéja ngalaman panguasaan di taun ieu, garéja kedah timbul sareng digarap dina salat.

Teu aya pengganti doa dina bibli, sareng sholat sareng puasa mangrupikeun senjata anu unggul tina perang spiritual anu ngatasi gerbang naraka. Kuring ajak anjeun kalibet 21 dinten sholat sareng ibadah shaum pikeun garéja ieu. Nalika anjeun neneda sareng gancang iman, kuring ningali sagala halangan anu nangtung dina jalan anjeun ancur dina nami Yesus. Garéja ngado'a mangrupikeun garéja anu unggul, hiji garéja ngadoakeun anu garéja ngembang, ku sabab kuring ajak sadaya para penganut utamina khususna pendeta hungkul sareng ngadoakeun kamekaran gereja-gereja, ngadoakeun pendirian anggota, neneda yén sadaya anggota anjeun kalebet anyar ngarobah sareng tim panginten kedah gaduh patepungan ketuhanan anu bakal ngakibatkeun ngadegna spiritualna.

Neneda supaya Gusti bakal masihan aranjeunna jawaban anu instan pikeun sadaya anu aya doa sareng hawa nafsu. Kadesmatan Iblis sareng neneda yén sabda Allah langkung seueur kana dosa sareng Iblis di garéja anjeun. Satiap garéja anu nuju ngado'a henteu kantos lungsur, nalika anjeun ngalamar doa sareng 21 dinten pikeun sholat anjeun, anu garéja anjeun henteu kantos lungsur dina nami Yesus. Neneda kalayan iman ayeuna sareng nikmati tetep garéja kamekaran sareng kasaksian dina nami Yesus.

Nunjuk Poin.

minggu 1

Dinten 1:

1: Bapa, dina nami Yesus, hatur nuhun pikeun mastikeun agenda nubuatan Anjeun 2018 di Gereja-gereja urang Di sakuliah dunya - 1 Raja 8:15

2: Bapa, ku wahyu tina kecap anjeun, nyepetkeun katetepan kecap sunnat 2019 dina kahirupan kuring dina nami Yesus - Yeremia.1: 12

3: Bapa, ku nami Yesus, ngaleupaskeun dimensi wahyu anu anyar ti misbyah kami taun ieu, nyababkeun seueur jelema ngalir kana gereja-gereja urang di sakuliah dunya, nyababkeun Dominion urang salaku garéja - Éfesus 3: 1-5 / Is. 2: 1-3

4: Bapa, dina nami Yesus, hayu garéja ieu ngalaman tatanan pertumbuhan wilayah-taun ieu, ku kituna mertahankeun dirina salaku kota anu kantos ngembang tanpa tembok - Zakaria. 2: 4-5

5: Bapa, dina nami Yesus, mikeun unggal anggota gereja ieu anugrah pikeun taat anu teu jelas, nyababkeun pinuh ku manifestasi putusan Dominion taun dina kahirupan unggal anggota gereja ieu - Ulangan. 28: 1

6: Bapa, dina nami Yesus, hayu unggal perdebatan naraka ngalawan kabébasan anu lumangsung dina gareja ieu dilongok kalayan dendam ilahi, nyababkeun panyebaran jalma-jalma dina ngarobih-nyumput dina garéja ieu taun ieu - Yesaya49: 25-26

7: Bapa, kami maréntahkeun yén minyak kana hamba anjeun, Rosululloh pikeun ieu Garéja tetep tetep seger sareng ngantepkeun anjeunna teraskeun ngalaman panebusan anu kantos ningkat - Ezk. 47: 1-5

Dinten 2:

1: Bapa, dina nami Yesus, hatur nuhun kanggo waleran ka sadaya doa urang kamari, duanana salaku Garéja sareng salaku individu - Jabur 118: 23

2: Bapa, dina nami Yesus, buka panon unggal anggota gareja ieu kana kanyataan sasadiaan kenabian anu sayogi pikeun urang taun ieu - Efesus. 1:18

3: Bapa, kalayan nami Yesus, mugi aya kasaksian anu miring dina sadaya gereja-gereja urang di sakuliah dunya, nyababkeun pengumpulan wilayah-wilayah Dominika sareng tetep dina taun-taun ieu. 5: 12-15

4: Bapa, ku getih Yesus, buka segel pangandika anjeun ka pendeta kami, puncak dina wahyu anu teu biasa anu bakal nyababkeun serangan ka jalma-jalma kana sadaya gereja urang di dunya-taun ieu Wahyu. 5: 4-5

5: Bapa, ku nami Yesus, teras ngintunkeun hujan ka Sabda saé anjeun anu bakal ngajantenkeun tatanan kasaksian diantara umat anjeun taun ieu - Hb. 6: 5

6: Bapa, dina nami Yesus, ngabela cukang gareja ieu sareng perang ngalawan aranjeunna anu tarung ngalawan tumuhuna nyababkeun panyaluran catetan-pegawe sareng jalma-jalma anu tetep di taun ieu. Mazmur 35: 1

7: Bapa, dina nami Yesus, hayu garéja ieu ngalaman tatanan pertumbuhan wilayah-taun ieu, ku kituna mertahankeun anjeunna salaku kota anu kantos ngembang tanpa tembok - Zak. 2: 4-5

Dinten 3:

1: Bapa, dina nami Yesus, hatur nuhun kanggo waleran ka sadaya doa urang kamari, duanana salaku Garéja sareng salaku individu - Jabur 118: 1

2: Bapa, dina nami Yesus, ngabaptis unggal anggota garéja ieu kalayan Roh nurut, pikeun nungtut nubuat kenalan taun, ku kituna ngalaman realitas jaman Dominika - Ezekiel 36:27

3: Bapa, kalayan nami Yesus, hayu Jemaat ieu neraskeun ngalaman kamakmuran gaib saatos sauran Kisah Para Rasul, ku kituna ngarobih garéja ieu salaku kota tanpa tembok sadayana di sapanjang taun ieu sareng saluareun - Rasul 13:44

4: Rama, nguatkeun hamba anjeun, Rosululloh pikeun ieu Garéja, pikeun ngudag-ngudag agenda kenari Dominion kalayan hasil anu luar biasa - Mazmur 89: 20-21

5: Bapa, dina nami Yesus, ngungkabkeun cinta anjeun ka luar negeri dina haté kuring, boh ka anjeun sareng kapentingan karajaan anjeun, ku kituna hirup kuring bakal tetep kejutan spring di antawis lalaki taun ieu - 1 Korinta. 2: 9

6: Bapa, ku nami Yesus, urang maréntahkeun pengadilan terhadap dewa-dewa bumi sareng sadaya manipulasi syetanik anu sasarengan dina pikasieuneun gereja ieu nyababkeun serangan ka jalma-jalma dina taun ieu - Pangentasan 12:12.

7: Bapa, kalayan nami Yesus, mugi aya paningkatan gaib gereja taun ieu, sakumaha anjeun ngadegkeun Dominion gereja ieu di jagat raya - Yérémia. 30:19

Dinten 4:

1: Rama, dina nami Yesus, hatur nuhun kanggo waleran ka sadaya doa urang kamari, duanana salaku Garéja sareng salaku individu - Jabur. 118: 23

2: Bapa, teras ngaleupaskeun rahasia ketuhanan ka unggal anggota gareja ieu, sahingga kami nungtun makmur sapanjang taun ieu - Kajadian. 41: 38-41

3: Rama, dina nami Yesus, urang nyauran pamalesan Roh Suci nalika sagala nolak tina setan ngalawan kasalametan jiwa anu kaleungitan di luar kebon panen kami, nyababkeun nyerang salami seueur taun sapanjang taun ieu - Mazmur 94: 1.

4 Bapa, dina nami Yesus, netepkeun segel panyalindungan sadaya anggota kami sareng kulawargana pikeun ngalawan sagala jinis serangan anu kaserang salami taun ieu sareng saluareun- Mazmur. 125: 3-5.
5: Bapa, dina nami Yesus, hayu Sang Roh Suci nyapu sawah kami kalayan gelombang kuat anu disangka, ku kituna ngagambar-gugahna riungan ka-gereja ieu dina taun ieu - Yohanes. 16: 7-8.

6: Bapa, dina nami Yesus sareng ku Misteri Darah Paskah, hayu unggal tawanan dirobih pikeun hirup abadi taun ieu dileupaskeun sareng didirikeun dina ieu garéja - Rasul 13:48

7: Bapa, ku nami Yesus, supernaturally nyumponan kabutuhan saha waé anu nyayogikeun jasa-jasa urang taun ieu, ku kituna ngajantenkeun aranjeunna tetep di Gereja ieu pikeun kahirupan - Jabur. 23: 6

dinten 5

1: Bapa, kalayan nami Yesus, hatur nuhun pikeun ngajawab do’a kuring saprak ieu doa sareng 21 puasa dimimitian - Yoh. 11:41

2: Bapa, dina nami Yesus, nyumponan kabutuhan unggal anggota garéja ieu taun ieu, ku kituna narik batur ka Kristus - Zch. 8:23

3: Bapa, dina nami Yesus, hayu garéja ieu ngalikeun minimum dua kali taun ieu pikeun kamulyaan anjeun dina nami Yesus - Pangentasan. 1: 7

4: Bapa, dina nami Yesus, muka takdir anu mulya unggal jalma parantos anyar taun ieu, ku sabab ngajalajakeun seueur anu sanés deui ka garéja ieu - Zakaria. 8:23

5: Bapa, dina nami Yesus, ngabebaskeun malaikat-malaikat anjeun pikeun nguasaan kebon panen kami, muncul ka sadaya anu henteu kabebas dina visi sareng wahyu, sahingga ngarobih aranjeunna kana ieu Garéja sadayana salami taun ieu - Kisah 10: 3 / 34- 35

6: Bapa, dina nami Yesus, nganteurkeun unggal anggota gareja ieu anu tiasa ditindas tina Iblis sareng netepkeun kabébasan sacara gaib - Kisah Para Rasul 10:38

7: Bapa, dina nami Yesus sareng ku Domba Domba, urang nyungkeun unggal sato-sato jahat anu badé ngamanipulasi parantos anyar sareng anggota-anggota énggal tina didirikeun di ieu Garéja sadayana salami taun ieu - Ezekiel. 34:25

Dinten 6:

1: Bapa, dina nami Yesus, kéngingkeun sadaya parobihan anyar kami janten tanda sareng keajaiban ku Firman-Ku, sahingga netepkeun aranjeunna di Garéja ieu kanggo kahirupan - Pangentasan. 4:17

2: Bapa, dina nami Yesus, api-arus kana rajin anjeun kana manah unggal anggota sapanjang taun ieu - Jabur. 69: 9

3: Bapa, ku nami Yesus, ku Roh Suci, alihan léngkah tina unggal anggota anu dipasihan deui ka garéja ieu taun ieu sareng masihan masing-masing sahijina pakét sambutan- Yesaya. 51:11

4: Bapa, dina nami Yesus, nyerang ka nu jahat sareng nyalurkeun sadaya anggota anu ditantang ieu garéja, parobihan anyar sareng anggota anyar tina jahatna, ku kituna netepkeun aranjeunna di ieu Garéja - Jabur 7: 9

5: Bapa, kalayan nami Yesus, mugi aya écésan tina tatanan paméréan tanda-tanda, keajaiban sareng perbuatan-perbuatan di jasa-jasa kami sapanjang taun ieu, nyababkeun panyebaran jiwa-jiwa anu nyababkeun kana Gereja ieu - Kisangan 5: 12/14

6: Bapa, dina nami Yesus, tiiseun sadaya pembimbing jahat, ngamanipulasi parantos anyar ti kami didirikeun di ieu Garéja sareng ngantepkeun kasaksian sadayana salami taun - Pangentosan. 11: 1

7: Bapa, dina nami Yesus, meakeun sadaya parobihan anyar sareng anggota énggal ku zina Gusti, supaya aranjeunna tiasa ngabagi Injil sareng anu sanés, sahingga kaberkahan balik - Yohanes 4:36

Dinten 7:

1: Bapa, dina nami Yesus, masihan sadaya parobel anyar sareng anggota énggal di Garéja ieu mangrupikeun kasaksian ngeunaan "sakali kuring buta, ayeuna kuring tiasa ningali '', ngarah tiasa didirikeun dina iman sareng di ieu Garéja - John. 9:25

2: Bapa, dina nami Yesus, nyababkeun unggal anggota pikeun nampi kahadean gaib taun ieu, nyababkeun terobosan anu henteu kabayang - Jabur. 75: 6

3: Bapa, ku nami Yesus, hayu Firman anjeun ngagaduhan jalan gratis sareng dipuji dina kahirupan sadaya parantos anyar sareng anggota anyar, ku kituna ngagambar seueur deui ka garéja ieu taun ieu - 2Tesalonians. 3: 1

4: Bapa, dina nami Yesus, urang ngancurkeun unggal rencana sareng tujuan naraka ngalawan Agenda Pertambangan Garéja kanggo taun sareng ngantepkeun pangaruh di sadayana jasa kami sapanjang taun - Yesaya. 14:24

5: Bapa, dina nami Yesus, hayu Roh Suci teraskeun 'Wisisi' nyeblokkeun médan kami anu ngempalaken nyandak jalma-jalma kana gereja ieu dina dinten Minggu ieu - Yesaya. 5:26

6: Bapa, dina nami Yesus sareng ku Misteri Darah Paskah, hayu unggal tawanan dirobih pikeun hirup abadi ngalangkungan panen kami di taun ieu dileupaskeun, disimpen sareng didirikeun dina ieu Garéja - Kisah Para Rasul 13:48

7: Bapa, dina nami Yesus, muka takdir anu mulya unggal jalma parantos anyar taun ieu, ku sabab ngajalajakeun seueur anu sanés deui ka garéja ieu - Zakaria. 8:23

MINGGU 2

Dinten 8:

1: Bapa, ku nami Yesus, hatur nuhun pikeun ngempelkeun seueur jalma kana jasa kami (kamari) sareng pikeun tiap-tiap ibadah nyembah sagala rupa ku kecap anjeun - Yesaya. 9: 8

2: Bapa, ku nami Yesus, teras ngintunkeun hujan ka uang-rahmat tina rahmat anjeun sapanjang taun ieu anu bakal nampi aksés ka warisan unggal anggota - Kisah Para Rasul 20:32

3: Bapa, ku getih Yesus, urang ngancurkeun sagala interaksi sareng Iblis ngalawan kamekaran anu terus-terusan gereja ieu sapanjang taun ieu sareng saluareun nami Yesus - Wahyu. 12:11

4: Bapa, ku getih Yesus, buka segel pangandika anjeun ka para pastor kami, pucukan dina wahyu anu teu biasa anu bakal nyababkeun paningkatan murid-murid di sakumna garéja kami di sadunya - Kisjuran. 6: 7

5: Bapa, dina nami Yesus, hujan kana sadaya agén setan anu ninggali gareja sareng anggota kami, jiret, seuneu sareng walirang, sahingga didamel salamina - Jabur 11: 6

6: Bapa, dina nami Yesus, hayu guruna anjeun ngagaleuh malaikat, tuang sabit seukeut kana médan kami, kanggo ngabéréskeun unggal jiwa anu disiapkeun pikeun kasalametan salami taun ieu - Wahyu. 14: 14/16

7: Bapa, dina nami Yesus, ngeureunkeun pamimpin kami di sadaya tingkatan dina ieu Garéja sareng hikmah ti luhur pikeun efektifitas dina ngalaksanakeun tanggung jawabna nyababkeun ngembangkeun Dominion gereja ieu - Yesaya. 33: 6

Dinten 9:

1: Bapa, dina nami Yesus, hatur nuhun kanggo waleran ka sadaya doa urang kamari, duanana salaku Garéja sareng salaku individu - Jabur 118: 23

2: Bapa, dina nami Yesus, ngadamel unggal anggota garéja ieu pikeun dimensi gaib tina terobosan taun ieu, anu bakal unggal masing-masing jadi heran hirup - Yesaya 45: 1-3

3: Bapa, ku nami Yesus, teraskeun kami ngirimkeun seuneu tina kecap anjeun pikeun kobong dina unggal kotoran dina kahirupan unggal anggota taun ieu - Yeremia 23:29

4: Rama, samentawisna panyalindungan anjeun janten kuat di sekitar abdi anjeun, Rosululloh pikeun gereja ieu, sareng kulawargana sareng tiap panah disasarkeun pikeun aranjeunna uih deui ka pangirim-Saluran 89: 20-22.

5: Bapa, ku nami Yesus, urang maréntahkeun pengadilan kana sagala sato-sato jahat di bumi anu badé nyebarkeun domba Kristus dina gereja ieu taun ieu - Ezekiel 34:25

6: Bapa, ku nami Yesus, nyababkeun perbuatan anjeun dina garéja ieu janten ribut di mancanagara sapertos dina dinten Pentekosta, sahingga nyusun jalma-jalma kana garéja ieu sapanjang usum nubuat ieu - Kisjis 2: 6/41

7: Bapa, ku nami Yesus, mugi sadayana anu datang ka jasa-jasa urang sadayana taun ieu gaduh patepungan pasti sareng Firman-Ku, sahingga nyababkeun aranjeunna matuh di ieu Garéja pikeun hirup-John. 6:68

Dinten 10:

1: Bapa, dina nami Yesus, hatur nuhun kanggo waleran ka sadaya doa kami kamari, duanana salaku Komisi sareng salaku individu - Yesaya 58: 9

2: Rama, dina nami Yesus, nguatkeun unggal anggota leumpang dina terang kecap anjeun, ku kituna ngalaksanakeun kaayaanana gaib taun ieu - 2 Kor. 9: 7-8

3: Bapa, ku nami Yesus, kami ngaluarkeun sékrési Parantos anyar sareng ngarobih hirup dina sagala jasa urang, anu bakal ngumpul sareng nahan karuméan di gereja ieu sapanjang taun ieu - Hal. 23: 2

4: Bapa, dina nami Yesus, ngomean rahmat nabi kanggo abdi anjeun, Rosululloh pikeun ieu Garéja, sadayana ngalangkungan taun ieu nalika anjeun mastikeun unggal kecap tina sungutna - Yesaya. 44:26

5: Bapa, ku nami Yesus, urang maréntahkeun pemusnahan unggal jampi, kutukan sareng enchantment ngalawan takdir anu mulya unggal anggota gereja ieu, kalebet sadayana parobihan anyar kami di taun ieu - Kolose 2: 14-15

6: Bapa, dina nami Yesus, ngabéla sadaya Majelis urang di dunya sareng moal aya kajadian anu jahat di mana waé sapanjang taun - Zakaria. 2: 8

7: Bapa, kalayan nami Yesus, mugi aya tumbuhan gaib sareng réplika silaturahmi sél dina gereja ieu taun ieu, ku sabab Ngadominasi bumi sateuacan urang - Keluaran. 1: 7

Dinten 11:

1: Bapa, dina nami Yesus, hatur nuhun kanggo waleran ka sadaya doa kami kamari, sapertos Churvh sareng salaku individu - Yeremia 33: 3

2: Bapa, dina nami Yesus, hayu unggal anggota ngalaman dimensi spiritual dina kamekaran luhur taun ieu, nyababkeun terobosan gaib dina sagala widang kahirupan - Galatia 4: 1

3: Bapa, ku nami Yesus, mugi aya najisana tina kecap anu terus-terusan tina altar urang sapanjang taun ieu, ngarah ka pertumbuhan gaib sareng paningkatan gereja ieu - Kisjis 6: 7
4: Bapa, ku nami Yesus, teras-terasan pikeun nyayogikeun pola hirup ieu pikeun abdi anjeun, Rosululloh ngalangkungan gereja ieu, nalika anjeunna mingpin domba taun ieu - Ibrani. 8: 5

5: Bapa, dina nami Yesus, masihan hikmah gaib ka pastor sareng pamimpin urang di unggal tingkat, nyababkeun kamekaran sareng kamekaran garéja ieu- Siloka 24: 3-5

6: Bapa, dina nami Yesus, sareng ku Roh Suci, ngempékeun unggal sora anu milari ngamanipulasi jalma-jalma tina datang ka Kristus sareng gareja ieu, sahingga nyababkeun kakalian gaib gereja ieu taun ieu - Titus 1: 10-11

7: Bapa, dina nami Yesus, hayu garéja ieu ngalaman tatanan pertumbuhan wilayah-taun ieu, ku kituna mertahankeun dirina salaku kota anu kantos ngembang tanpa tembok - Zakaria. 2: 4-5

Dinten 12:

1: Bapa, dina nami Yesus, hatur nuhun waleran ka sadaya doa abdi ti saminggu mimiti - Yesaya. 58: 9

2: Bapa, dina nami Yesus, kéngingkeun sél ieu janten pusat solusi anu diémutan unggal anggota peryogi gaib - Zephaniah. 3:17

3: Bapa, dina nami Yesus, hayu jiwa urang ngusahakeun upaya dina hubungan sélulér urang bakal mangaruhan pisan taun ieu, ngarah tumambat sareng réplikasi sél - Yohanes 6:44.

4: Bapa, kalayan nami Yesus, kaget deui kami di jasa-garéja urang kalayan panyebaran jiwa-jiwa anu ageung, jinis anu kami henteu kantos kantos ningali, ku kituna ngarobih garéja ieu salaku kota anu kantos ningkat-témbok - Zakaria. 2: 4

5: Bapa, dina nami Yesus, urang maréntahkeun kaayaan cuaca anu sampurna, sateuacan, salami sareng saatos jasa kami enjing dinten Minggu, hasilna kumpul-ubaran seueur anu biasa - Ayub 22:28

6: Bapa, dina nami Yesus, kami marentah gerakan bébas-hentakan pikeun sadaya jamaah asup sareng kaluar garéja énjing Minggu - Jabur. 105: 13-15

7: Bapa, dina nami Yesus, urang maréntahkeun kaayaan cuaca anu sampurna, sateuacan, salami sareng saatos jasa kami enjing dinten Minggu, hasilna kumpul-ubaran seueur anu biasa - Ayub 22:28

8: Bapa, dina nami Yesus, ngaleupaskeun malaikat-malaikat anjeun pikeun ngantosan sadaya parobihan anyar kami sareng unggal anggota anu ditantang, ngerjakeun aranjeunna muncul dina ieu Gréja énjing dinten, pikeun restorasi sareng terobosanna - Mateus. 26:53

Dinten 13:

1: Bapa, dina nami Yesus, hatur nuhun kanggo ngempelkeun karesahan anu ageung sareng tetep kana jasa kamari sareng pikeun netepkeun kasaksian unggal panyembah ku kecap nubuat - Mazmur. 118: 23

2: Bapa, ku nami Yesus, urang maréntahkeun pengadilan kana sagala sato-sato jahat di bumi anu badé nyebarkeun domba Kristus dina ieu garéja taun ieu - Yésaya. 34:25

3: Bapa, sawarga sadaya anu bakal ngaladinkeun dina ieu garéja taun ieu dibuka pikeun wahyu anu teu biasa, sahingga masihan rahmat ka sadaya anggota dina nami Yesus - Kisah Para Rasul 19:20

4: Bapa, ku nami Yesus, nguatkeun kuring pikeun ngarobih parobahan tingkat teras tina wahyu Firman anjeun di - Siloka 4: 18

5: Bapa, kirimkeun ka kami dina ngarobih kahirupan anjeun unggal dinten jasa dina gareja ieu, anu bakal muka bab-bab anu anyar pikeun kahirupan sadayana pamilon - 2 Korinta 3:18

6: Bapa, dina nami Yesus, nyalametkeun unggal anggota Gareja ieu tina sagala panyiksaan Iblis sareng ngadegkeun kabébasan ayeuna - Kisah Para Rasul 10:38

7: Bapa, kalayan nami Yesus, ngahambat dina kami kalayan seuneu seger kana megar doa unggal anggota gareja ieu, ku kituna nguatkeun angkasa langkung ageung taun ieu - Levetivus.6: 12-13

MINGGU 3

Dinten 15:

1: Bapa, ku nami Yesus, hatur nuhun pikeun ngempelkeun balarea anu ageung kana jasa kami (kamari) sareng pikeun tiap-tiap ibadah nyembah rupa anu ditepungan ku pangandika anjeun - Yesaya 9: 8

2: Bapa, ku nami Yesus, sareng ku kakuatan ucap anjeun nyageurkeun unggal anggota anu janten korban kaayaan anu ngahambat sareng ngantepkeun aranjeunna kaajaiban anak-anak taun ieu - Kajadian. 21: 1-3

3: Bapa, dina nami Yesus, nyungkabkeun kecap anu pas pikeun umat anjeun dina unggal jasa ieu salami taun, nyababkeun kasaksian balik pikeun unggal ibadah - Ayub 6:25

4: Bapa, dina nami Yesus, hayu malaikat-malaikat anjeun muncul ka sadaya anu kabangkungan anu nyayogikeun dina panénian kami dina visi sareng impian wengi, nunjukkeun aranjeunna ka garéja ieu pikeun kasalametan maranéhna - Kisah Para Rasul 10: 3 / 34-35

5: Bapa, dina nami Yesus, hayu sadayana moyokkeun takdir anu kamulyaan unggal anggota gareja ieu dihukum - 2Ping 2: 23-24

6: Bapa, ku nami Yesus, sasambatna ilahi dipaparin ku para pendeta urang, ngarah kana kamekaran gaib ku garéja sadayana di taun ieu - Kisah Para Rasul 6: 7

7: Bapa, kalayan nami Yesus, mugi aya tumbuhan gaib sareng réplikasi sél-sél di garéja ieu taun ieu, kukituna Ngalangkungan bumi sateuacan urang - Pangentasan. 1: 7

Dinten 16:

1: Bapa, ku nami Yesus, hatur nuhun kanggo waleran ka sadaya doa urang kamari, duanana salaku Komisi sareng salaku individu - Psa. 118: 23

2: Bapa, ku Roh Suci, ngusirkeun unggal jampé kulawarga anu teu direncanakeun dina kahirupan umat anjeun, nyababkeun restorasi sareng rezeki harmoni di unggal bumi - Nomer.23: 23

3: Rama, dina nami Yesus sareng ku Roh Suci, hayu kecap anjeun gaduh kursus gratis sareng dipasihankeun di antawis urang tanda sareng kaajaiban sadayana di taun ieu - 2Tesalonians 3: 1

4: Bapa, ngaleupaskeun anu kapemimpinan kapamimpinan ieu sareng Roh ka hikmah sareng wahyu pikeun cocog sareng tungtutan taun - Efesus. 1: 17-18

5: Bapa, dina nami Yesus, ngantepkeun Roh Suci 'Wirid' nyebrang kami hasil panen, teras nyababkeun pengumpulan jalma-jalma kana garéja ieu sapanjang taun ieu - Yesaya. 5:26

6: Bapa, dina nami Yesus, kami maréntahkeun pemusnahan unggal agén iblis sareng kutu-kémo ngalawan pangiriman lengkep tina Agenda Pertambangan Gereja Dominion pikeun taun, nyababkeun serangan ka seueur jalma anu teu pernah ngalaman dina sadaya jasa kami taun ieu - Padamelan. 22:27

7: Bapa, ku nami Yesus, mugi sadayana anu datang ka jasa-jasa urang sadayana salami taun ieu gaduh patepungan pasti sareng Firman-Ku, anu teras nyababkeun aranjeunna tetep di Gereja ieu pikeun hirup - Yohanes. 6:68

Dinten 17:

1: Bapa, dina nami Yesus, hatur nuhun kanggo waleran ka sadaya doa urang kamari, duanana salaku Garéja sareng salaku individu - Jabur 118: 1

2: Bapa, nyababkeun saha waé anu mikahayang bakal nikah di antawis urang di kulawarga Pemenang tiasa nyambung kaambungan sareng takdirna taun ieu - Kajadian. 24: 13-21

3: Rama, nguatkeun sadaya parobihan anyar sareng anggota anyar ku Roh Suci, sahingga aranjeunna tiasa hirup kahirupan Kristen anu suksés - Zakaria. 4: 6

4: Bapa, dina nami Yesus, ngeureunkeun pamimpin kami di sadaya tingkatan dina Komisi ieu kalayan hikmah ti luhur pikeun efektifitas dina ngalaksanakeun tanggung jawabna nyababkeun Dominion gereja ieu ngembang - Yesaya. 33: 6

5: Bapa, ku nami Yesus, urang maréntahkeun bisnis sareng usaha terobosan karir pikeun unggal anggota sadayana taun ieu - Yesaya 60: 1-3

6 Bapa, dina nami Yesus, hayu seuneu Roh Suci meakeun unggal agén setan anu nguping ngagagalkeun pangiriman Agenda Pertumbuhan Gereja Dominion pikeun taun ieu - Ibrani 12:29

7: Bapa, ku Roh Suci, nyegerkeun sumanget abdi anjeun, Rosululloh pikeun ieu Garéja kanggo ningkatkeun sensitipitas kana unggal pituduh Roh Suci - Nyaéta. 50: 4

Dinten 18:

1: Bapa, dina nami Yesus, hatur nuhun waleran ka sadaya doa kami sapanjang 21 dinten sholat sareng puasa - Yesaya. 58: 9

2: Bapa, hatur nuhun pikeun ngabalikeunkeun total kaséhatan ka sadayana dina garéja ieu pikeun ngarespon doa urang taun ieu - Yesaya 58: 8

3: Bapa, ku nami Yesus, hatur nuhun pikeun muka takdir anu mulya unggal anggota gareja ieu sanaos 21 dinten sholat sareng puasa - Isa. 58: 6/8

4: Rama, hatur nuhun pikeun masihan abdi Abdi, Rosululloh pikeun ieu Garéja, ucapan-ucapan gaib sadayana salami sataun ieu dina ngaresponkeun doa kami, nalika anjeunna teras-terasan ngumumkeun misteri karajaan - Ef. 6:19

5: Bapa, hatur nuhun pikeun macem-macem kunjungan anu urang, boh salaku garéja sareng salaku jalma sadayana ngalangkungan doa sareng usum puasa ieu. 21: 1

6: Rama, hatur nuhun pikeun nguatkeun kami pikeun angkat tina kakuatan ka kakuatan saprak ieu 21 dinten sholat sareng puasa dimimitian - Jabur. 84: 7

7: Bapa, kalayan nami Yesus, mugi aya paningkatan ghaib gereja di garéja ieu taun ieu, sakumaha anjeun ngadegkeun Dominion gereja ieu di sakuliah jagat - Yérémia. 30:19

Dinten 19:
1: Bapa, ku nami Yesus, hatur nuhun waleran ka sadaya doa kami saprak taun ieu doa 21 sareng puasa dimimitian - Isa. 58: 9

2: Bapa, dina nami Yesus, hatur nuhun pikeun ngajantenkeun tiap anggota sél ieu ngajantenkeun keajaiban anu hirup, ku kituna ngarobih seueur janten Kristus sareng sél ieu - Zakaria. 8:23

3: Bapa, dina nami Yesus, hatur nuhun pikeun patepang hirup anu dirobih unggal-unggal anggota dina doa 21 dinten sareng puasa ieu, kalayan netepkeun pangiriman dina Paket Dominion urang - Yesaya. 43: 18-19

4: Bapa, dina Yesus, muka bab-bab anyar ka sadaya anggota gareja ieu dina sagala widang kahirupan dina taun 2019 - 2 Korinta. 3:18

5: Bapa, dina nami Yesus, masihan kakuatan ketuhanan ka abdi-abdi sadaya taun 2019 - Efesus. 3:16

6: Bapa, ngalangkungan taun 2019, ngaluncurkeun Gareja ieu kana realitas dunya anu langkung luhur - Kajadian. 22: 16-18

7: Bapa, dina nami Yesus sareng ku Roh Suci, nguatkeun sadaya parobihan anyar sareng anggota énggal urang pikeun nurutkeun pedoman naskah anu aya, dugi ka jalan Subuh Anyar terobosan di taun-Ulangan ieu. 28: 1-3

Dinten 20:

1: Bapa, ku nami Yesus, urang maréntahkeun pemusnahan unggal jampi, kutukan sareng enchantment ngalawan takdir anu mulya unggal anggota garéja ieu taun-Kolosal 2: 14-15

2: Bapa, nunjukkeun ka diri anu kuat sareng perkasa dina kahirupan sadayana pamilon taun 2019, dina sakumna garéja kami di sakuliah dunya. - Zeph. 3:17

3: Bapa, nyababkeun hiji tentara tukang dunya anu muncul ti Jemaat ieu ngalangkungan rupa-rupa patepungan taun 2019 - Obadiah 1:21

4: Bapa, dina nami Yesus, mikeun unggal panyembah patepungan sareng kakuatan anjeun dina jasa midweek wengi ayeuna, nyababkeun kasaksian balikkeun gaib, sahingga ngarobih seueur anu sanés ka Kristus sareng Garéja ieu - Zakaria. 8:23

5: Bapa, dina nami Yesus, kami maréntahkeun kabébasan sadaya parantos énggal-énggal tina sagala bentuk mantra, enchantments sareng kutukan generik, ngarah tiasa matuh di ieu Garéja pikeun kahirupan - Nomer. 23:23

6: Bapa, ku nami Yesus, nungtun Kéngingatan anjeun dina Garéja ieu janten ribut di mancanagara sapertos dina dinten Pentekosta, teras nyusun jalma-jalma manjing kana ieu Gereja sapanjang taun ieu - Kisjis 2: 6/41

7: Bapa, ngaleupaskeun rahmat seger ka unggal anggota anu bakal nguatkeun kami pikeun ngalangkungan dominan ngalangkungan rupa-rupa patepungan sareng Firman anjeun dina taun 2019 - Ezekiel. 2: 2

dinten 21

1: Bapa, ku Roh Suci, alihan léngkah tina unggal anggota anu dipasihan deui ka gereja ieu énjing dinten Minggu, sareng uih deui, kéngingkeun aranjeunna paket bageur kasaksian anu pikaresepeun - Yesaya 51:11

2: Bapa, dina nami Yesus, ngabebaskeun malaikat-malaikat anjeun pikeun nguasaan kebon panen kami, muncul ka sadaya anu henteu kabebas dina wawasan sareng wahyu, sahingga ngarobih aranjeunna ka ieu garéja saptu enjing - Kisah Para Rasul 10: 3 / 34-35

3: Bapa, kami maréntahkeun kaayaan cuaca anu saé, sateuacan, salami sareng saatos jasa kami enjing dinten Minggu, hasilna catetan-pegatan pengumpulan seueur - Pilipus. 2:11

4: Bapa, kami maréntahkeun gerak-gerak bébas pikeun sadaya jamaah ka asup sareng kaluar garéja énjing dinten Minggu - Mazmur 105: 13-15

5: Bapa, dina nami Yesus, kumpulkeun jalma-jalma anu teu pernah kantos sareng tetep pikeun jasa urang énjing dinten Minggu sareng marepkeun unggal panyembah patepungan hirup salami kalayan kecap anjeun pikeun jalanna anu dipikahoyong - Yesaya 9: 8

6: Bapa, konfirmasi deui taun ayeuna ku ngabéré aksés sadayana ka warisan anu ditunggu-lami - Yosua. 18: 3

7: Bapa, tiap-tiap bentuk 'kubur' anu nyekel hostage jalma anjeun dibuka taun 2019 - Ezekiel 37:12

advertisements
artikel saméméhna50 Doa Kuat Ngalawan Karajaan Gelap
artikel salajengna31 Doa Poin Pikeun Tumuwuh Garéja
Nami abdi nyaéta Pastor Ikechukwu Chinedum, i am a God of God, Anu Maha gemar ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten terakhir. Kuring yakin yén Gusti parantos nguatkeun unggal mukmin ku tatanan anéh anéh pikeun nunjukkeun kakuatan Roh Suci. Kuring yakin yén teu aya Kristen anu kudu ditindas ku Iblis, urang boga Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngaliwatan Doa sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi kaunseling langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungi kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Chat ku kuring dina WhatsApp And Telegram di +2347032533703. Ogé abdi bakal resep ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Doa Kuat urang 24 Jam di Telegram. Klik tautan ieu pikeun gabung Kiwari, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu