50 Doa Kuat Ngalawan Karajaan Gelap

0
7768

Efesus 1: 19-23:
19 Sareng naon kakuatan-kakuatanna pikeun urang-urang anu percaya, numutkeun kana kakuatan kakuatan-Na, 20 anu anjeunna damel dina Kristus, nalika anjeunna ngangkat anjeunna ti maot, sareng netepkeun anjeunna di sisi katuhu na sorangan tempat-tempat surga, 21 Jauh di luhur sadaya kapurutan, sareng kakuatan, sareng kakuatan, sareng panguasaan, sareng unggal nami anu namina, henteu ngan ukur di dunya ieu, tapi ogé dina anu bakal datang: 22 Sareng kedah nempatkeun sadaya hal dina kaayaan suku na , sareng masihan anjeunna janten kepala kana sagala hal pikeun garéja, 23 anu awakna, kasampurnaan Anjeunna anu ngeusian sadayana dina sagala.

Kuring sok seuri nalika aya batur nyoba ngawartosan kumaha kuatna iblis, anaking Gusti, anjeun jauh luhur kapribadian sareng kakuatan, tukang sihir sareng tukang sihir, unggal anu dilahirkeun deui ku anakna Gusti jauh luhur Iblis. Nalika anjeun ngartos bebeneran ieu, anjeun bakal hirup dina kahirupan anu suksés. Dinten ayeuna urang badé milarian 50 doa anu kuat ngalawan karajaan gelap, Iblis nyaéta sumanget nekad, kanyataan yén anjeun linggih di luhur anjeunna teu ngeureunkeun anjeunna tina nyobian anjeun. Nyatana Iblis masih ngagoda Yesus dina sadaya daérah, sanaos anjeunna terang yén Isa éta putra Allah, Ibrani 4:15. Maka Iblis bakal tetep nyobian anjeun, anjeunna masih bakal ngirim panah spiritualna ka arah anjeun, panah gagal, mandul, panyakit, gagal, teu pati maot, sareng sajabana. Hiji-hijina jalan pikeun ngatasi Iblis nyaéta ku kakuatan iman anu dieusi solat.

Upami anjeun hoyong ningali Iblis ngungsi tina kahirupan anjeun, anjeun kedah dipasihan do'a. Teu aya jumlah pamiarsa tiasa ngosongkeun anjeun, anjeun kedah naékna sareng ngabela kasalametan anjeun. The karajaan gelap nyata, karajaan ahli sihir sareng ahli sihir, sareng Iblis bakal ngeureunkeun nanaon pikeun nolak anjeun. Tapi kuring ningali anjeun ngagaduhan kameunangan ka Iblis dina nami Yesus. Doa Kuat ieu Ngalawan Karajaan Gelap mangrupikeun senjata anu pohara bahaya anu terikat pikeun ngancurkeun kakawasaan gelap anu mangaruhan kahirupan anjeun, Kuring ajak anjeun ngalaksanakeun doa ieu kalayan haté anjeun, kuring ningali anjeun ningalikeun kasaksian dina nami Yesus.

Nunjuk Poin

1. Saban masalah dina kahirupan kuring, anu asalna ti karajaan gelap nampi solusi ilahi instan, dina nami Yesus.

2. Sagala karusakan anu dilakukeun pikeun kahirupan ku karajaan gelap, tiasa dibaatkeun, dina nami Yesus.

3. Tiap berkah, nyita ku karajaan gelap, dileupaskeun, dina nami Yesus.

4. Satiap kakuatan sihir, ditugaskeun pikeun kahirupan kuring sareng perkawinan, katampi. .

5. Kuring leupas diri tina sagala kakuatan sihir, dina nami Yesus.

6. Saban kakuatan sihir, kumpul ngalawan kamakmuran kuring, turun sareng maot, ku nami Yesus.

7. Saban pot tina karajaan gelap, damel ngalawan kuring, kuring ngadatangkeun hukuman ka Allah atas anjeun, dina nami Yesus

8. Saban pot elmu sihir, nganggo kadali jauh ngalawan kasehatan abdi janten potongan, dina nami Yesus.

9. Penentangan sihir, nampi hujan tina kasiksa, dina nami Yesus.

10. Kuring paréntah unggal roh serangan sihir sareng roh-jiwa akrab pikeun kuring, maot, ku nami Yesus.

11. Kuring nyandak kahirupan sareng takdir ti leungeun sihir rumah tangga, dina nami Yesus.

12. Kuring ngabebaskeun kakawasaan gaib, sihir sareng sumanget dalit, dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

13. Ku nami Yesus, kuring ngabebaskeun tina sagala musibat jahat, ranté, mantra, jinx, sihir, sihir atanapi sihir anu parantos dipasihkeun ku kuring.

14. Ku guntur Gusti, maluruh sareng ngabongkar tahta sihir dina rumah tangga kuring, dina nami Yesus.

15. Saban kursi tukang sihir di rumah tangga mah, dibakar kalayan seuneu Allah, dina nami Yesus.

16. Saban altar sihir dina kulawarga kuring, manggang, dina nami Yesus

17. Guruh guntur Gusti, nyebarkeun pondasi sihir dina kulawarga kuring saluareun panebusan, dina nami Yesus.

18. Satiap benteng pangungsian kulawarga rumah tangga kuring, dirusak, dina nami Yesus.

19. Satiap tempat nyumput sareng tempat rusiah tukang sihir di kulawarga kuring, janten dipeungpeuk ku seuneu, dina nami Yesus.

20. Satiap jaringan sihir lokal sareng internasional para ahli sihir rumah tangga kuring, dirobih, dina nami Yesus.

21. Satiap sistem komunikasi kulawarga tukang sihir kuring, matak frustasi, dina nami Yesus.

22. Anu pikasieuneun seuneu Gusti, nganggo cara angkutan barang sihir rumah tangga kuring, dina nami Yesus

23. Satiap agén, ngaladenan di altar sihir di kulawarga kuring, turun sareng maot, ku nami Yesus.

24. Guntur sareng seuneu Allah, mendakan toko-toko na ruang kuat tina mana-mana sihir somah, nyayogikeun berkah kuring sareng tarik ka handap, dina nami Yesus.

25. Naon waé kutuk sihir, digawé ngalawan kuring, dicabut ku getih Yesus.

26. Satiap kaputusan, sumpah sareng perjanjian sihir rumah tangga, mangaruhan kuring, bakal dibatalkeun ku getih Yesus.

27. Kuring musnah kalayan seuneu Allah, unggal senjata sihir anu dianggo ngalawan kuring, dina nami Yesus

28. Sakur bahan anu dicandak tina awak kuring sareng ayeuna disimpen dina altar sihir, dipanggang ku seuneu Allah, dina nami Yesus

29. Kuring ngabalikeun unggal kuburan sihir, busana ngalawan kuring, dina nami Yesus.

30. Saban bubu, diatur ku kuring tukang sihir, mimiti nyekel juragan anjeun, dina nami Yesus.

31. Satiap padlock sihir, modis ngalawan sagala daérah hirup kuring, manggang, nami inésés '.

32. Ya PANGERAN, hayu hikmah para ahli sihir rumah tangga dirobih kana kabodoan, dina nami Yesus

33. Nun PANGERAN, mugi-mugi kajahatan abdi-musuh ngangkut musuhna, dina nami Yesus.

34. Kuring ngusir jiwa abdi tina unggal sihir sihir, dina nami Yesus.

35. Sakur manuk dukun, ngalayang demi kuring, murag, maot sareng manggang kana abu, dina nami Yesus.

36. Sakur anu aya tina berkah kuring, anu parantos didagang ku tukang sihir rumah tangga, dipulangkeun ka kuring, ku nami Yesus.

37. Sakur berkah sareng kasaksian kuring, ditelan ku tukang sihir, dirobih janten batu api seuneu anu murub sareng diruntah, dina nami Yesus.

38. Kuring ngabatalkeun tina unggal pangawulan perjanjian sihir, dina nami Yesus.

39. Sakur sihir, dimana aya berkah anu disumputkeun, dibakar ku seuneu Allah, dina nami Yesus.

40. Satiap perkebunan roh sihir, polusi, titipan sareng bahan dina awak kuring, ngalembereh ku seuneu Allah sareng dibentos ku getih Yesus.

41. Satiap kejahatan, anu kantos dilakukeun ka abdi ku serangan sihir, dibalikeun, dina nami Yesus.

42. Satiap tukang sihir, penanaman siki jahat dina kahirupan kuring ngalangkungan serangan impian, siram sareng kaduruk ka lebu, dina nami Yesus.

43. Satiap halangan sareng halangan, nempatkeun jalan ka mujijat sareng kasuksésan anu dipikahoyong, dipiceun ku angin wétaneun Gusti, ku nami Yesus.

44. Tiap sihir ngalantun, ngéjah sareng proyéksi, diarahkeun ka kuring, kuring ngabeungkeut sareng mareuman anjeun
nu gaduh Anjeun, dina nami Yesus.

45. Kuring ngagagalkeun unggal parangkat plot, skéma sareng ramalan sihir, dirancang pikeun ngarawat sagala widang kahirupan kuring, dina nami Yesus.

46. ​​Sakur sihir, ngajadwalkeun dirina kana awak sato naon waé, supados ngarugikeun kuring, kajebak dina awak sato sapertos kieu salamina, dina nami Yesus.

47. Sakur susur getih kuring, disedot ku tukang sihir ayeuna dikenyang ayeuna, dina nami Yesus.

48. Sakur mana-mana ti kuring, dibagikeun di luar para ahli sihir rumah tangga / kampung, kuring pulih duka, dina nami Yesus.

49. Sagala organ awak kuring, anu parantos disilihtukeurkeun kanggo anu sanés ngaliwatan operasi sihir, tiasa diganti ayeuna, dina nami Yesus.

50. Kuring cageur naon ogé kabiasaan / berkah kuring dibagikeun di antara désa / ahli sihir kulawarga, dina nami Yesus.

Bapa, kuring ngahatur nuhun ngawalon sholat abdi nganggo nami jesus.

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu