20 Titik Doa Nganteurkeun Ngalawan Nami

0
5137

Yesaya 62:2:
2 Sareng bangsa-bangsa kapir bakal ningali kaadilan anjeun, sareng sadaya raja-raja kamulyaan anjeun; sareng anjeun bakal disauran ku nami anu anyar, anu bakal namina PANGERAN.

Ngaran aya konci spiritual pikeun takdir tina unggal manusa. Salaku anaking Gusti, nami-nami anjeun janten penting pisan pikeun kaluar tina takdir anjeun. Dinten ieu kami badé ngiringan 20 titik doa pangiriman ngalawan nami-nama jahat. Ieu doa titik panganteur nyaéta bakal nguatkeun anjeun pikeun nyéépkeun unggal ngaran jahat dina kahirupan anjeun sareng ogé ngabatalkeun sagala akibat tina ngaran jahat dina kahirupan anjeun. Sholat kieu doa pangiriman ngan moal ngirimkeun anjeun lengkep, anjeun kedah maju pikeun ngarobih ngaran anjeun ka nami Alkitabiah sareng Tuhan. Tina kitab suci, urang ningal yén Gusti museurkeun nami, urang badé nguji bibir pikeun ningali kumaha Tuhan ngagentos pentingna pikeun ngaran sareng ogé pentingna nami.

Ayat Alkitab ngeunaan Pentingna Ngaran:

1. Yesaya 9: 6-7:
6 Kanggo kami saurang anak dilahirkeun, pikeun kami putra dipasihkeun: sareng pamaréntahan kedah aya dina taktakna: sareng namina kedah disebut Wonderful, Counselor, Gusti anu kawasa, Rama anu langgeng, Pangeran Damai. 7 Tina paningkatan pamrentahan sareng katengtreman moal aya tungtung, kana tahta Daud, sareng kana karajaan, ngalaksanakeunna, sareng netepkeunana kalayan kaputusan sareng kaadilan ti ayeuna ka pengker. Tenaga Pangéran sarwa waé bakal ngalaksanakeun ieu.

2. Kajadian 32:28:
28 Saur saurna, Ngaran anjeun moal disebut deui Yakub, tapi Israil: sabab salaku pangeran parantos kagungan kakuatan sareng Gusti Allah sareng manusa, sareng parantos ngaleungitkeun.

3. Kajadian 17: 15-16:
15 Saur Gusti ngalahir ka Abraham, Demi Sarai, garwa anjeun, moal namina namina Sarai, tapi Sarah kedahna namina. 16 Sareng kuring bakal ngaberkahan anjeunna, sareng masihan anjeun putra ogé tina dirina: ya, kuring bakal ngaberkahan anjeunna, sarta anjeunna bakal janten ibu bangsa; raja-jalma sadérék pasti tina dirina.

4. 1 Samuel 4: 21:
21 Sareng anjeunna namina murangkalih I-chabod, saurna, Maha Suci dipisahkeun ti Israél: sabab bahwu Gusti dikepung, sareng margi ipar sareng salakina.

5. Lukas 1: 5-25:
5 Aya dina jaman Hérodus, raja Yudea, hiji imam anu namina Zakaria, tangtosna tina Abia: sareng garwa ti putri-putri Harun, sareng nami Elisabétina. 6 Sareng duanana sasarengan di payuneun Gusti, leumpang dina sagala paréntah sareng tata cara PANGERAN cacad. 7 Sareng aranjeunna henteu ngagaduhan anak, sabab éta Elisabeth mandul, sareng aranjeunna duanana ayeuna parah-marengan taun. 8 Kitu ogé, anu nalika anjeunna ngalaksanakeun jabatan imam di payuneun Gusti kalayan ngerjakeunana, 9 Numutkeun adat padamelan imam, seueur pisan nyaoskeun menyan nalika anjeunna angkat ka Bait Allah. 10 Sareng sadaya umatna ngadoakeun tanpa waktos di menyan. 11 Tur aya malaékat PANGERAN anu nangtung di sisi katuhu altar menyan. 12 Jeung nalika Zakharia ningali anjeunna, anjeunna kaganggu, sareng kasieun kasieun anjeunna. 13 Tapi malaikat nyarios ka anjeunna, ulah sieun, Zakharia: sabab doa anjeun didangu; sareng pamajikan anjeun Elisabeth bakal ngiringan putra anjeun, sareng anjeun kedah nyebat nami John. 14 Sareng maraneh bakal kabagjaan tur bungah; sareng seueur bakal gumbira dina kalahiran anjeunna. 15 Pikeun anjeunna bakal pinunjul di payuneun Gusti, sareng moal nginum anggur atanapi inuman anu kuat; tur anjeunna bakal ngeusi Roh Suci, malah ti rahim indungna. 16 Sareng seueur urang Israil bakal kéngingkeun kana Pangéran Allahna. 17 Sareng anjeunna bakal sateuacan payuneun anjeunna dina sumanget sareng kakawasaan Élia, pikeun ngahirupkeun manah bapa ka barudak, sareng anu henteu patuh kana hikmah tina adil; pikeun nyiapkeun umat-umat anu disiapkeun pikeun PANGERAN. 18 Sareng Zakaria saurna ka malaikat, Ku mana éta kuring kedah terang ieu? pikeun kuring saurang lalaki kolot, sareng pamajikan kuring rada weléh di taun. 19 Sareng Malaikat ngawalon saurna, saurna kuring Jibril, anu nangtung di payuneun Gusti; sareng abdi diutus nyarios ka anjeun, sareng ngawartosan ieu warta anu saé ieu. 20 Sareng, ningal, anjeun bakal bisu, sareng teu tiasa nyarios, dugi ka dinten anu janten hal-hal ieu kedah dilakukeun, margi henteu percanten kana kecap-kecap kuring, anu bakal ditetepkeun dina musimna. 21 Sareng jalma ngantosan Zakaria, sareng kagum yén anjeunna lila-lila anjeunna di kuil. 22 Sareng anjeunna kaluar, anjeunna teu tiasa nyarios ka aranjeunna: sareng aranjeunna sadar yén anjeunna ningali panempoan di kuil: sabab anjeunna nyarios ka aranjeunna, sareng tetep teu tiasa dianggo. 23 Jantenna,, nalika-dintenna kalebet pelayananana, anjeunna angkat ka imahna. 24 Sareng saatos-dinten éta, garwana Élisabeth dikandung, sareng nyumput dirina lima bulan, nyarios, 25 Ku sabab kitu Gusti parantos ngurus kuring dina dinten-dinten dina anjeunna ningal kuring, pikeun ngaleungitkeun cacad kuring di antara lalaki.

6. Lukas 1: 26-38:
26 Sareng bulan anu kagenep malaikat Jibril diutus ti Gusti Allah ka hiji kota Galilea, namina Nasaret, 27 Pikeun parawan anu dikandung dina saurang lalaki anu nami Yusuf, tina kulawarga Daud; sareng parawan éta nami Maryam. 28 Malaikat anu sumping kana anjeunna, saurna, Salam, kau anu disukai, Gusti parantos diiring ku anjeun: rahayu anu dipimilik ku awéwé. 29 Sareng nalika ningali anjeunna, anjeunna kaganggu ku saurna, teras ngémutan kana pikiran naon jinis salam ieu. 30 Malaikat anu ngadawuh ka anjeunna, ulah sieun, Maryam: sabab enggeus anjeun parantos nampi nikmat ka Gusti 31 Sareng, ningal, anjeun bakal hamil dina rahim anjeun, sareng ngaluarkeun putra, sareng anjeun badé nyebat IESUS. 32 Anjeunna bakal pinunjul, sareng bakal disebat Anak Putra Anu Luhur: sareng Pangéran Allah bakal masihan tahta ramana Daud, bapakna: 33 Anjeunna bakal ngasta raja di Yakub salamina; sareng karajaan na moal aya tungtungna. 34 Terus saur Mary ka malaikat, Kumaha ieu kedahna, ku manéh kuring teu kenal lalaki? 35 Malaikat atos ngawaler, saurna, Roh Suci bakal sumping ka anjeun, jeung kakawasaan anu Maha Agung bakal ngalayangkeun Dalem: ku kituna ogé hal suci anu bakal lahir ti anjeun bakal disebut Putra Allah. 36 Sareng, dulur misan anjeun Elisabeth, anjeunna ogé parantos ngandung putra dina umur kolotna: sareng ieu mangrupikeun bulan kagenep sareng anjeunna, anu disauran mandul. 37 Pikeun sareng Allah moal aya anu mustahil. 38 saur Mary, Kéngingkeun abdi-abdi Gusti; janten kana kuring nurutkeun kecap anjeun. Sareng malaikat angkat ti dirina.

7. Mateus 1:21:
21 Anjeunna bakal ngalahirkeun lalaki sareng anjeun kedah nyauran namina IESUS: sabab anjeunna bakal nyalametkeun umat-Na tina dosa-dosa na.

Anu diluhur ayat Alkitab jelas nunjukkeun kami pentingna nami, saha waé anu kapangaruhan ku nami-namina. Ngan sakumaha nami alus mangaruhan urang positip, nami jahat ogé mangaruhan urang négatip. Pangiriman doa ieu nunjuk ngalawan ngaran jahat bakal ngabatalkeun unggal kutukan ngaran-ngaran jahat dina kahirupan anjeun dina nami Yesus. Ogé kuring ajak anjeun mariksa akar makna nami anjeun sareng terang upami éta suci sareng gaduh hartos anu saé. Upami namina anjeun henteu suci, mangga robihna, sabab doa ieu ngirimkeun henteu hadé upami anjeun henteu ngarobih nami jahat na. Aya seueur nami anu urang nanggung hartos jahat, contona dina bahasa ibo, nami sapertos Njoku, (dewa festival yam), Nwosu (dewa OSU), henteu hadé ngaran, ngaran Inggris sapertos Linda (ula), mary (pait), jsb aya ngaran anu kudu dirobih. Kuring ningali Gusti masihan ngaran anyar sareng ogé ngabatalkeun unggal nami jahat anu napel ka anjeun dinten ieu dina nami Yesus.

Nunjuk Poin

1. Bapa, kuring ngahatur nuhun kanggo ngabuka pamahaman kuring ngeunaan masalah ieu.

2. Bapa, Abdi ngahatur nuhun kanggo murangkalih anu anyar sareng namina namina saur kuring.

3. Kuring nolak unggal nami setan anu napel ka kuring sareng kulawarga, dina nami Yesus.

4. Abdi ngabebaskeun kahirupan kuring tina unggal nami anu dipasihkeun ka kuring dina kaayaan panebusan syetan, dina nami Yesus.

5. sasambat unggal akibat tina ngaran jahat ieu dibatalkeun dina kahirupan kuring dina nami Yesus

6. Kuring ngancurkeun unggal kutukan anu napel dina unggal ngaran jahat dina kahirupan kuring, dina nami Yesus

7. Kuring ngarobih aliran walungan anu mana waé anu asup kana kahirupan kuring ngalangkungan nami anu teu nguntungkeun dina nami Yesus ieu.

8. Kuring ngabatalkeun unggal pangaruh brahala kulawarga anu napel ku nami-nami ieu, dina nami Yesus.

9. Anjeun ngaran jahat (nyebut ngaran) kuring nyungkeun anjeun. Kuring nampik anjeun. Abdi nampik anjeun. Anjeun moal ngagaduhan tempat badarat dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

10. Satiap agén manusa setan tukangeun nami jahat ieu, kaluar tina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

11. Kuring nolak bakal didaptarkeun sareng panguasaan naon-naon ngaran syetan, dina nami Yesus.

12. Satiap tukang sihir anu namina, dileungitkeun tina kanjeng kuring ??? sirah sareng bujal, dina nami Yesus.

13. Roh Suci, ngontrol sagala kaayaan négatip anu parantos disababkeun ku ngaran Yesus.

14. nami anyar abdi. . (sebatkeun deui) bakal ngabeungkeut kuring kana getih Yesus sareng kamakmuran, dina nami Yesus.

15. Kudus seuneu, meakeun unggal labél jahat, tandaan, perangko atanapi ordinasi jahat anu napel ku ngaran-ngaran kuring anu asli, dina nami Yesus.

16. Kuring nampi segel Roh Suci nalika kahirupan kuring, dina nami Yesus.

17. Saban nami anu disumputkeun atanapi jempe anu dipasihan ku abdi pikeun ngancurkeun takdir dina nami nami kuring, kuring ngabatosan anjeun, dina nami Yesus.

18. Kuring nampi panyalindungan tina unggal kandang syaitan diciptakeun kanggo kuring ku nami nama jahat, dina nami Yesus.

19. Saban hal-hal anu alus ieu nami anu ngancurkeun dina kahirupan kuring, disimpen deui tujuh kali, dina nami Yesus.

20. Kuring ngaranan kuring sorangan sapertos kieu. . (sebatkeun nami anjeun), dina nami Rama, ngeunaan Putra sareng Sang Roh Suci.
Hatur nuhun Yesus pikeun masihan kuring nami anyar.

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu