20 Titik Doa MFM Ngalawan hutang Hutang

0
6416

Jabur 68: 1-2:
1 Hayu Gusti parantos jumeneng, satru-baling musuhna kasebar: eta oge anu ngajantenkeun anjeunna ngungsi sateuacanna. 2 Sakumaha haseup dihalau, ngaungkeun aranjeunna ogé: sakumaha lilin lebur sateuacan seuneu, maka si duraka binasa di payuneun Gusti.

Dinten ayeuna, urang badé ngiringan 20 Tunjuk doa mfm ngalawan hutang karuhun, ieu doa mfm poin diideuan ku bapa di Gusti, Dr Olukoya tina gunung seuneu sareng mukmin kaajaiban. Sawat anu nyekel jin karuhun kana kahirupan anjeun kedah dirobat ku seuneu dina nami Yesus. Naon hutang hutang karuhun? Ieu mangrupikeun panjagaan setan anu disimpen dina karuhun urang nalika aranjeunna ngabdi iblis dina jamanna, tungtutan ieu dimana patepang ku bapa urang sareng aranjeunna dimana anu kedahna pasrahkeun ka generasi anu salajengna sareng saterasna deui, tapi ayeuna generasi ayeuna henteu aya deui. ngalayanan berhala, seueur di antarana ayeuna boh Nasrani atanapi kafir. Salaku hasil ieu, sumanget karuhun ieu mimitian nyerang generasi ayeuna kusabab aranjeunna hutang ka aranjeunna. Dugi dugi aranjeunna mayar hutang karuhun, ngepung ka kulawarga anu diteruskeun. Jalur anu dahsyat ngeunaan kaayaan ieu nyaéta, seueur kali generasi ayeuna bahkan henteu terang nanaon ngeunaan hutang hutang karuhun, tapi siga aranjeunna nyarios, teu terang hukum tina sanés alesan.

Kaseueuran tantangan dina kulawarga ayeuna, ditelusuri pikeun aya karuhun, seueur kulawarga anu parantos didedikasikeun ka badan-badan démokrasi anu tangtu dina nami dewa, mangtaun-taun kapengker, sareng kakuatan-kakuatan setan anu masih nyekel anggota-anggota kulawarga anu terikat, kalayan sagala jinis bencana , bahkan jalma anu dilahirkeun deui henteu dikaluarkeun, Iblis masih bakal nyerang aranjeunna, tapi kuring ngagaduhan warta anu hadé pikeun anjeun ayeuna, nalika anjeun ngiringan doa ieu mfm nunjuk ngalawan hutang karuhun, unggal hutang anu anjeun atanapi karuhun anjeun bakal ngahutang sétan. batal dina nami Yesus. Dengekeun abdi anak Allah, anjeun ngagaduhan sétan euweuh, anjeun parantos ngagaleuh harga, 1 Korinta 6:20. Kristus mayar sadaya hutang anjeun dina salib, janten anjeun henteu ngagaduhan sétan euweuh, unggal kakuatan karuhun anu nyepeng anjeun sareng anggota kulawarga anjeun, aranjeunna bakal dihancurkan ku seuneu dina nami Yesus.

Bangkit sareng ngabela diri sacara rohani, ulah ngantunkeun setan anjeun nyorong, Sétan bakal teras-teras ngagungkeun kana jahiliah anjeun, teu aya kakuatan sapertos kakawasaan dina nami Yesus, Ngadeg sareng ngadoakeun, neneda jalan kaluar tina unggal hutang karuhun. ngaleupaskeun seuneu Allah pikeun ngabakar jeung ngancurkeun unggal altar karuhun anu digedékeun ngalawan anjeun sareng anggota kulawarga. Kuring yakin yén ieu doa mfm poin ngalawan hutang karuhun bakal salamina ngosongkeun anjeun dina ngaran Yesus. Kuring ningali anjeun ngagungkeun kabébasan anjeun dina ngaran Yesus. berkah berkah anjeun.

Nunjuk Poin

1. Bapa, kuring hatur nuhun kanggo kuring ditutupan ku getih Yesus.

2. Bapa, ku kakuatan dina nami Yesus, kuring ngancurkeun unggal kakuatan anu bakal tahan pikeun nolak doa ieu.

3. Kuring nyatakeun yén unggal hutang jahat timbul tina ibadah karuhun ti allah karuhun kuring pikeun kahirupan kuring sareng kulawarga, dipotong ku seuneu, dina nami Yesus.

4. Saban hutang kuring gaduh roh cai, roh gurun, roh sihir, roh-roh di tangkal suci anu jahat, jin di jero handapeun batu suci, dewa kulawarga, roh wali kulawarga jahat, kulawarga kulawarga roh jahat, arwah masquerade, roh arwah anu diwariskeun. dibatalkeun ayeuna !!! ku getih Yesus.

5. Satiap jiwa anu teu sadar sadar-ngabeungkeut sareng perjanjian sareng roh karuhunna dirobat ku getih Yesus.

6. Satiap kaputusan, sumpah atanapi jangji anu dilakukeun ku karuhun kuring tibalik kana takdir ilahi, ngabantosan anjeun ku seuneu, dina nami Yesus.

7. Satiap hukum hukum anu boga roh karuhun / wali dina kahirupan kuring, dihancurkan ku getih Yesus.

8. Satiap kutukan generik tina Gusti hasil tina dosa nyembah ka karuhun kuring, dikumbah bersih ku getih Yesus, dina nami Yesus ..

9. Saban misal-mesjid karuhun anu nyarioskeun ka kuring, dijentrekeun ku getih Yesus dina nami Yesus.

10. Satiap manipulasi karuhun di kahirupan kuring, dibalikkeun, dina nami Yesus.

11. Saban pola kahirupan karuhun anu jahat dirancang pikeun kuring ngalangkungan sumpah, janji sareng perjanjian, janten rusak, dina nami Yesus.

12. Saban nyekel sagala pangorbanan anu pernah ditawarkeun dina kulawarga kuring atanapi pikeun namina kuring, kuring ngarusak kakuatan anjeun dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

13. Sakur getih karuhun sato, atanapi manusa anu mangaruhan kuring, ngeculkeun anjeun ku getih Yesus.

14. Sakur kutuk disimpen dina garis karuhun kuring ku saha waé anu ditipu, maltreated atanapi dina maotna, pegatna ayeuna, dina nami Yesus.

15. Tiap ageman karuhun, kalemahan, panyakit, panyakit, teu pati maot, kamiskinan, kufur, teu hina, isin sareng gagal dina ujung mukjizat turun ka generasi kuring, dibatalkeun ku getih jesus dina nami Yesus.

16. Saban jalma kuat leluhur jahat di kulawarga kuring, abdi dipotong anjeun, ku nami Yesus.

17. Saban watek leluhur anu jahat sareng kalemahan gagal moral dina kahirupan kuring, lepaskeun cengkraman anjeun sareng ngaleupaskeun kuring ayeuna, dina ngaran Yesus.

18. Sakur kakuatan tina kasang tukang kulawarga kuring anu badé ngajantenkeun karéta kahirupan kuring sareng pelayanan, dihancur ku seuneu Allah, dina nami Yesus.

19. Saban amarah sareng rampokan roh karuhun sareng kulawarga akibat kuring mah lahir deui, dipeungpeuk ku seuneu cair Allah, dina nami Yesus.

20. Sakur kakuatan karuhun anu ngagagalkeun widang naon waé kahirupan kuring dina raraga ngiringan kuring tina nuturkeun Kristus, nampi karusakan sababaraha kali, dina nami Yesus.

Hatur nuhun pikeun ngawalon do'a abdi dina nami Yesus.

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu