20 Nunjuk Nunjuk Nunjuk Pangeran Pangeran Persia

4
5712

Efesus 1: 19-23:
19 Sareng naon kakuatan-kakuatanna pikeun urang-urang anu percaya, numutkeun kana kakuatan kakuatan-Na, 20 anu anjeunna damel dina Kristus, nalika anjeunna ngangkat anjeunna ti maot, sareng netepkeun anjeunna di sisi katuhu na sorangan tempat-tempat surga, 21 Jauh di luhur sadaya kapurutan, sareng kakuatan, sareng kakuatan, sareng panguasaan, sareng unggal nami anu namina, henteu ngan ukur di dunya ieu, tapi ogé dina anu bakal datang: 22 Sareng kedah nempatkeun sadaya hal dina kaayaan suku na , sareng masihan anjeunna janten kepala kana sagala hal pikeun garéja, 23 anu awakna, kasampurnaan Anjeunna anu ngeusian sadayana dina sagala.

Pangéran Persia Kakuatan wilayah, maranéhna nyaéta kakuatan tina gelap anu ngatur lingkungan anu ditangtukeun atanapi lokasi geografis. Kakuatan wilayah nyaéta kakuatan jahat anu tanggung jawab kana kagiatan jahat di daérah anu ditangtukeun. Salaku conto, aya sababaraha daérah anu cidra kana kajahatan, sagala rupa kekejaman anu dilakukeun di daérah éta, kajahatan sapertos, perampokan bersenjata, gangsterism, kultus, perkosa, obat keras dina urusan, nyulik panyawat internét sareng sajabana. kakawasaan wilayah. Batinna tetep ngatur fisik, ku sabab nalika kakuatan jahat ieu nyababkeun lingkungan naon, mimiti ngawitan nunjukkeun diri dina kahirupan jalma-jalma. Sodok sareng Gomora dimana handapeun pangaruh kakawasaan wilayah, anu kengingna dirusak ku Gusti nyalira. Hiji-hijina jalan pikeun ngatasi kakuatan wilayah ieu nyaéta ngaliwatan doa, sareng ayeuna urang ngalakukeun 20 titik doa ngalawan pangeran persia, poin doa ieu bakal nganonaktipkeun sakabeh kagiatan syaitan di daérah anjeun dina nami Yesus.

Dina buku Daniel 10: 13-21, urang ningali carita kumaha pangéran Persia, iblis wilayah anu ngatur Parsi ngalahkeun malaikat Malaikat Jibril tina ngabawa daniel jawaban pikeun do’a. Tapi wartos anu saé nyaéta daniel mangrupikeun tentara doa anu teras-terasan, anjeunna henteu pernah ngeureunkeun sholat, anjeunna teras-teras neneda salami 21 dinten deui sareng teu badé lirén, dugi ka Gusti ngintunkeun djaga langit anu dipimpin ku Malaikat Malaikat Michael dugi ka nyalametkeun Jibril , sareng daniel nampi jawaban tina do’a. Kakuatan wilayah nyaéta ngaganggu arwah, aranjeunna bakal tetep nangtung dina kamajuan masarakat dina lingkungan anu dipasihan, contona dina sababaraha pasulayan, aranjeunna kaserang dina kamiskinan, sababaraha anu kaserang mabok sareng pelacuran, teu aya anu lumayan, ieu mangrupikeun karya-kakuatan damel di lingkunganana, naha éta urang kedah naék sareng ngado'a. Henteu aya urusan di mana anjeun perenahna, nyaéta kakuatan wilayah di tempat kerja di lingkungan éta, anjeun kedah ngauntungan doa ieu ngalawan pangéran persia pikeun ngatasi aranjeunna. Anjeun kedah ngeureunkeun aranjeunna sateuacan ngeureunkeun anjeun, aya sababaraha tempat, anu garéja teu tiasa tumbuh, teu aya masalah naon anu anjeun dakwah, tapi palor bir sareng brothel sami-sami berkembang, ieu mangrupikeun kakuatan kakuatan wilayah, urang kedah ngiringan doa telenges pikeun ngarampokan séhat ieu kakuatan, dugi ka urang ngadoakeun surga moal campur, nalika urang naékkeun sareng nentang pasukan-pasukan syaitan ayeuna, kuring ningali lingkungan anjeun sanitized ku jurig suci dina nami jesus.

Kalibet ieu titik solat jeung kapercayaan ayeuna, nutupan sakuriling anjeun kalayan getih Yesus, nolak sétan-sétan nu tiasa damel di lingkunganana, ogé ngadoakeun yén firman PANGERAN bakal maluruh di lingkungan anjeun, sahingga ngakibatkeun kasalametan masif jiwa sareng kirang kajahatan sadayana pikeun kamulyaan Gusti. Doa doa anu efektif tina hiji jalma tiasa nganteurkeun sadayana komunitas. Kuring ningali Gusti nganteurkeun wilayahna ayeuna dina ngaran Yesus.

Nunjuk Poin

1. Bapa, kuring hatur nuhun pikeun nempatkeun kuring di tempat anu luhur dina Kristus Yesus.

2. Bapa, kuring nganuhunkeun anjeun pikeun ngajantenkeun kuring langkung seueur ti anu nalukkeun Kristus

3. Bapa, kuring nganuhunkeun anjeun pikeun ngajantenkeun kuring kawenangan ka Kristus

4. Bapa, kuring hatur nuhun kanggo masihan wewenang kuring pikeun setan dina nami Yesus

5. Kuring di ditu pikeun nyandak wibawa pikeun tiap pangéran Pérsia (anjeun tiasa ngagentos Persia nganggo nami komunitas atanapi dimana anjeun cicing) dina nami Yesus

6. Kuring nangtung ngalawan sagala kakuatan wilayah anu beroperasi di daérah ieu dina nami Yesus

7. Kuring ngaleupaskeun saréréa dina kaayaan pangawasa wilayah anu aya di daérah ngaran Jesus.

8. Ku Kakuatan Roh Suci anu damel di kuring, kuring ngagagalkeun unggal méwah tina gelap operasional di daérah abdi dina ngaran Yesus.

9. Ku getih Yesus, kuring ngumbah lingkungan kuring beresih sareng kuring ngucapkeunana dina nami Yesus

10. Kuring dibewarakeun yén ti dinten ka hareup, firman PANGERAN bakal lumaku di daérah abdi dina nami Yesus.

11. Bapa, kéngingkeun panguasaan gereja di daérah ieu ngawitan nyarios dina nami Yesus.

12. Nguatkeun sakumna garéja-daérah di daérah ieu pikeun jiwa-jiwa anu parantos menang dina nami Gusti

13. Kuring pareum unggal usaha syaitan di daérah ieu dina nami Yesus

14. Kuring ditutupkeun sadayana nginum sendi, chalets, brothels sareng rokok sareng mendi hemp India dina nami Yesus.

15. Kuring nganteurkeun komunitas ieu tina daptar daptar jéntré dina nami Yesus

16. Kuring nganteurkeun komunitas ieu tina sumanget mabok dina nami Yesus

17. Kuring nganteurkeun komunitas ieu tina sumanget kamiskinan, kakurangan sareng hoyong dina nami Yesus

18. Kuring nganteurkeun komunitas ieu tina sumanget karesep ngarah kana maok, rampog, nyulik, penculikan, perkosa jsb dina ngaran Yesus

19. Bapa, ngabuka manah jalma-jalma di daérah ieu nampi Injil putra anjeun Yesus Kristus

20. Bapa, kuring hatur nuhun pikeun ngadatangan wilayah kuring dina nami Yesus.

advertisements

komentar 4

  1. Kuring ayeuna sok dipecat ku hal-hal doa anu kuat ieu, doa ieu henteu kantun kanggo kuring anu ngaléngkah janten trafo.

  2. Nuhun ka Gusti,
    Anu anjeun pendeta masihan alesan anu goréng sareng kosong pikeun nebus.
    Anjeun PANGERAN anu nyandak abdi ngaliwatan badai,
    Perang ieu ngalawan musuh di kampung ieu kuring cicing di.
    Iblis teu boga hak nyarios atanapi ngahukum, musuh sareng sadayana karyana bakal dibunuh sareng musnah di daérah ieu.
    Hatur nuhun pastor pikeun ngabagi niat sareng doa pangsaéna anjeun!
    Éta bener-bener ngawangun kuring sareng ngayakinkeun kuring yén musuhna maling, musuh mangrupikeun pembunuh polos.
    Iblis bakal ditarik dina seuneu, ngadu naraka.
    Dimana bau bau pisan, sareng anjeunna henteu gaduh pilihan sareng sora henteu deui.
    Sora éta angkat ka jalma anu suci, soleh.
    Sareng anjeun Gusti ngabantosan urang sareng masihan kami visi sareng hak pikeun nangtung kuat sareng ngatasi gelap.
    Éta kusabab panangan leres anjeun leres !!!!
    Anjeun nangtoskeun sareng ngahukum pembohong sareng maling dina ngaran Yesus Anu Maha Kawasa.

    cinta,
    Margret

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu