70 Nunjuk Po'a Pikeun Ngabatesan Halangan

1
11691

Zakharia 4: 7:
7 Saha engkang anjeun, gunung gede? sateuacan Zérobabel, anjeun bakal janten dataran: sareng anjeunna bakal ngaluarkeun batu permulaan ku jerit, nangis, Rahmat, rahmat.

Unggal halangan anu nangtung dina jalan ka nu hebat pisan kedah sujud ayeuna dina nami Yesus. Dinten kuring parantos nyusun 70 poin solat pikeun ngalangi halangan. Kuring henteu terang naon anu ngahalang sétan anu disimpen dina kahirupan anjeun ayeuna, aranjeunna bakal musnah nalika anjeun kalibet dina doa ieu. Naon anu jadi penghalang? Halangan tiasa dihartikeun salaku halangan pikeun suksés. Halangan tiasa fisik sareng Rohani.

Halangan jasmani nyaéta pertarungan salaku hasil tina sababaraha kakurangan dina kahirupan anjeun, contona, anjeun henteu gaduh pendidikan, sepuh anjeun maot, anjeun henteu maéhan, anjeun cacad. Upami anjeun gaduh halangan fisik, ulah hariwang, aranjeunna gusti anu angkatna joseph di bumi anu anéh bakal nganjang anjeun nalika anjeun ngalebetkeun doa ieu ayeuna. Gusti kami moal tiasa dibatesan ku halangan fisik, Anjeunna tiasa masihan padamelan anjeun tanpa kualifikasi, anjeunna tiasa netepkeun anjeun tanpa pamatuhan kakurangan fisik anjeun. Sadaya anu anjeun parantos percanten, percanten yén Anjeunna tiasa ngalakukeun éta sareng Anjeunna bakal ngalakukeun nalika anjeun neneda ka Anjeunna ayeuna.

Halangan spiritual mangrupikeun halangan disimpen dina kahirupan anjeun ku agén syetan, tukang sihir sareng ahli sihir, strongmen spiritual, sarta kakuatan karuhun. Halangan ieu tiasa pisan pikasieuneun upami anjeun henteu solat. Aya seueur mukmin ayeuna anu ngepung satanic salaku halangan spiritual ieu. Sagala jinis halangan, halangan perkawinan, kamiskinan, mandul, sareng sajabana halangan spiritual ieu tiasa ditangani sacara rohani. Anjeun kedah naék sareng ngado'a jalan kaluar tina unggal nyekel setan dina kahirupan anjeun. Iblis tanggung jawab pikeun halangan dina kahirupan anjeun, sareng pikeun ngatasi anjeunna, anjeun kedah nyandak tanggung jawab. Doa anu nanggung tanggung jawab, Iblis sareng agénna ngan saukur bakal ngaréspon kana kakirangan anjeun dina altar doa.

Sétan teu tiasa ngeureunkeun kamajuan para mukmin ka Kristus, upami anjeun dilahirkeun deui, anjeun henteu kalangkung, anjeun gaduh otoritas pikeun nempatkeun Iblis anu kagungan. Nalika anjeun nangtung di platform solat, unggal Iblis sujud di suku anjeun. Doa doa ieu pikeun ngiringan halangan bakal ngiringan sagala halangan syetan anu nangtung dina jalan ayeuna. Nalika anjeun ngiringan doa ieu, unggal gunung anu ngadeg sateuacan anjeun kedah biasa. PANGERAN Gusti anjeun bakal timbul atas nama anjeun, nyandak perang anjeun sareng masihan kameunangan dina nami Yesus. Kuring henteu paduli naon waé halangan anjeun anu dihadapi dinten ayeuna, percanten ka Allah nalika anjeun kalibet ieu titik solat sareng anjeun bakal tiasa katingali kahadéan Gusti dina hirup anjeun.

70 Nunjuk Po'a Pikeun Ngabatesan Halangan

1. Bapa Gusti, kuring nyerahkeun kahirupan kauangan kuring ka Anjeun, dina nami Yesus.

2. Satiap halangan syetan anu teu hirup dina kahirupan mah, janten gulung deui ku nami Yesus.

3. Kuring maréntahkeun sadayana musuh ku kamajuan kuring pikeun nampa kunjungan spiritual ayeuna, dina nami Yesus.

4. sasambat sadaya agén setan ngarencanakeun ngalawan kahirupan kuring dihurungkeun pikeun promosi ketuhanan kuring, dina nami Yesus.

5. Sagala pembimbing jahat, dikubur di gurun, dina nami Yesus.

6. Kuring paréntah unggal halangan spiritual ngaleyurkeun langsung dina nami Yesus.

7. Kabéh musuh kuring bakal ngegel ramo dina hanjakal, dina nami Yesus.

8. sasambat unggal agén syetan ngurilingan nami kuring pikeun jahat murag sareng maot ayeuna, ku nami Yesus.

9. Ya PANGERAN, males pamalesan musuh-musuh kuring gancang dina nami Yesus.

10. sasambat unggal ahli sihir sareng sihir, ngalawan hirup sareng takdir kuring batal, dina nami Yesus.

11. sasambat unggal kahayang jahat sareng pengarepan ngalawan kuring sareng kulawarga kuring gagal ku hanjakalna, dina nami Yesus.

12. Hayu karya-karya kuat jahat dina kahirupan kuring matak frustasi, dina nami Yesus.

13. Kuring murub tina panah ngalamar ka tempat kemah musuh kuring, dina nami Yesus.

14. Kuring moal isin, tapi musuh kuring bakal nginum sacangkir wirang, dina nami Yesus.

15. Hayu sadaya kutukan anu dikaluarkeun ngalawan kuring bakal dirobihkeun berkah, dina nami Yesus.

16. Roh Suci, ngiklankeun Yesus dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

17. Naha Iblis resep atanapi henteu, kahadéan sareng rahmat bakal nuturkeun abdi, dina nami Yesus.

18. Kuring nampi pélok hasilna pikeun ngalawan sagala odds saatos dina urutan Nehemia, dina nami Yesus.

19. Kuring nampi sumanget hikmah sareng kaunggulan pikeun ngabingungkeun panyaku kuring, dina nami Yesus.

20. Abdi bakal seuri musuh-musuh kuring ka ejekan, dina nami Yesus.

21. Tiap basa anu jahat naék ngalawan kuring dina pangadilan, nampi guludug seuneu Allah, dina nami Yesus.

22. Kuring paréntah unggal jalma perkawinan anti nikah pikeun turun sareng maot, ku nami Yesus.

23. Bapa PANGERAN, ngancurkeun jodoh kebencian sareng kabingahan dina nikah kuring, dina nami Yesus.

24. Abdi ngalumpuhkeun kakuatan-kakuatan sabalik unggal wujud gangguan kawin, dina nami Yesus.

25. Dhuh Gusti, nimbulkeun gangguan kuring ogé lirén dina perkawinan abdi.

26. Kuring ngagungkeun rahang tina unggal kakuatan anu nentang pernikahan kuring, dina nami Yesus.

27. Hayu panonpoé nikah abdi naékna kakuatan pinuh, dina nami Yesus.

28. Jungjunan, nimbulkeun sora kamulyaan anjeun tina karapihan janten uninga dina pernikahan abdi.

29. Kuring paréntah unggal jambatan anti kamajuan dina kahirupan kuring ngala-ngorékeun, dina nami Yesus.

30. Kuring ngarobih unggal nyekel sihir anu damel kana takdir kuring dina nami Yesus.

31. Kénging unggal halangan spiritual nyepeng kuring dina perhambatan pikeun ngejat, dina nami Yesus.

32. Gusti, kéngingkeun enchantment sareng ramalan musuh kuring pikeun angin sareng kabingungan dina nami Yesus.

33. Kéngingkeun angin ribut-ributing Gusti dina murangkalih unggal jalma anu kuat dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

34. Gusti, ngagentos kahayang jahat urang asing kana usaha kuring, karir sareng kawin dina nami Yesus.

35. Tembok jahat dina busines, karir sareng pernikahan abdi, dirobih, dina nami Yesus.

36. Kuring nyandak otoritas pikeun unggal penghancur nikah, dina nami Yesus.

37. Kuring paréntah unggal angin pait sareng pajoang dina pernikahan abdi lirén langsung, dina nami Yesus.

38. Hayu serangan-serangan ku juragan rumah tangga dihapus sareng batal ku getih Yesus, dina nami Yesus.

39. Hayu getih Yesus ngancurkeun dasarna masalah sareng kagagalan dina usaha kuring, karir sareng perkawinan, dina nami Yesus.

40. Kuring ngucapkeun berkah Tuhan kana bisnis kuring, karir sareng perkawinan, dina nami Yesus.

41. Bapa Gusti, dudangkeun nikah mah sareng mulangkeun kabagjaan ka bumi kuring, dina nami Yesus.

42. Matahari perkawinan kuring moal diatur, dina nami Yesus.

43. Gandungan asih dina kahirupan kuring moal leueur, dina nami Yesus.

44. Kaluhuran hirup kuring moal sirna, dina nami Yesus.

45. Kuring nganggo getih Yesus pikeun unseat unggal kakuatan anu calik dina promosi kuring, dina nami Yesus.

46. ​​Abdi nganggo getih Yesus pikeun ngabeungkeut sagala panyakit misterius anu disumputkeun dina kahirupan kuring, dina ngaran Yesus.

47. Ku kakuatan dina getih Yesus, kuring ngancurkeun unggal halangan syetan tina mundur, dina nami Yesus.

48. Ya Gusti, ngajantenkeun abdi berkah dinten ieu dina sagala widang kahirupan kuring dina nami Yesus.

49. Kuring make getih Yesus pikeun ngabebaskeun diri tina unggal roh anu aya di kuring anu sanes roh Gusti, dina nami Yesus.

50. Ku getih Yesus, kuring nyandak wewenang, sareng mesen anu ngariung, anu kuat dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

51. Kuring ngiket unggal roh anu teu percanten dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

52. Kuring nganggo getih Yesus pikeun ngirim kabingungan ka kuburan musuh kamajuan kahirupan kuring, dina nami Yesus.

53. Ku rahmat Allah, abdi bakal ningal kahadéan PANGERAN di bumi anu hirup, dina nami Yesus.

54. Ya Gusti, amplop kuring sareng seuneu ti surga sareng ngajantenkeun abdi janten teu soca ka musuh-musuh kuring dina nami Yesus

55. Ya PANGERAN, ku kakuatan anjeun anu teu terang aya kagagalan, sasaha sadaya berkah anu kuring kaleungitan ku kaayaan teu percaya, dibalikeun deui ka kuring tujuh kali, ayeuna nami Yesus.

56. sasambat unggal jalan terobosan di buka ku tatanan gaib ayeuna, dina nami Yesus.

57. Hayu seuneu Roh Suci nyegerkeun kahirupan spiritual kuring, dina nami Yesus.

58. Bapa PANGERAN, sasambat sadaya jinis panyawat dina kahirupan kuring dihancurkan ku pebutan dina nami Yesus.

59. Hayu getih Yesus ngawitan miceun unggal panyakit anu disumputkeun dina awak kuring, dina nami Yesus.

60. Kuring marentah pisan sabab panyawat, buka atanapi nyumput, dina kahirupan kuring ninggalkeun ayeuna, dina nami Yesus.

61. Ya Gusti, ngalaksanakeun unggal operasi bedah anu dipikabutuh dina awak ayeuna, ku nami Yesus.

62. Dhuh Gusti, tuang minyak penyembuhan anjeun dina kahirupan kuring ayeuna kanggo turnaround instan

63. Rama, pasihan abdi nami anyar ayeuna, dina nami Yesus.

64. Hayu sadaya konspirator jahat ngumpul ngalawan kuring kasebar ku seuneu, dina nami Yesus.

65. Hayu sadaya sumpah jahat anu dicandak ka kuring dikaluarkeun sareng batal, dina nami Yesus.

66. sasambat sadaya seuneu Gusti dina kahirupan kuring dipeungpeuk ku seuneu Roh Suci, dina nami Yesus.

67. sasambat unggal masalah anu garut di daérah hirup kuring dirobih sareng rasana lebu, dina nami Yesus.

68. Kuring nampik unggal panguasaan jahat sareng perhambatan dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

69. Anjeun roh jahat nyiksa dina kahirupan kuring, kaluar sareng akar anjeun ayeuna, dina nami Yesus.

70. Kuring meungkeut jelema anu gagah sareng tuang senjata na, dina nami Yesus.

Bapa, hatur nuhun pikeun ngawalon sadaya doa abdi dina nami Yesus

advertisements

1 comment

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu