30 Titik Doakeun Perang Pikeun Ngabunuh Pembunuh Takdir

2
7319

Jabur 62: 2
2 Anjeunna ngan ukur batu sareng kasalametan abdi; anjeunna mangrupikeun panjagaan kuring; Abdi moal kedah digentos pisan.

Unggal anakna kagungan Gusti takdir anu mulya. Teu aya putrana allah diciptakeun anu biasa dina kahirupan. Anjeun mangrupikeun anak takdir, masa depan anjeun terang, sabab Allah nyalira ngajantenkeunana. Urang kedah ngartos yén Iblis nyaéta musuh musuh manusa sareng anjeunna bakal ngalakukeun sadayana anu mungkin pikeun ngancurkeun takdir anjeun. Takdir tiasa dihartikeun salaku tujuan anjeun ditunjukkeun ku Gusti dina kahirupan. Dina Yeremia 29:11, Allah ngajangjikeun urang anu Maha Suci sareng anu diharepkeun. Takdir anjeun anu mulya moal kabagjaan sanés ku anjeun narilep leungeun sareng ngalakukeun nanaon, anjeun kedah ngagaduhan impian sacara fisik ku ngudagana sareng rohani ku kalibet tempat solat perang. Kuring parantos nyusun 30 titik doa perang ngalawan pembunuh takdir, pembunuh takdir ieu rohani sareng agén manusa tina gelap anu dikirim ku Iblis pikeun ngeureunkeun anjeun tina merealisasikan impian anjeun. Anjeun kedah nolak aranjeunna dina doa.

Kahirupan mangrupikeun perang, anjeun kedah ngalawan gelut iman supados sukses dina kahirupan. Henteu aya anu tiasa ngeureunkeun doa Kristen. Teu aya setan anu tiasa nangtung dina jalan anu suksés. Anjeun kedah naékna sareng tarung pikeun takdir anjeun anu mulya. Takdir anjeun henteu aya di tangan manusa, bahkan henteu di sisi Allah, nya di panangan anjeun. Dugi ka anjeun ngalaksanakeun léngkah, teu aya kajadian. Kanggo anjeun pikeun nolak pembunuh takdir anjeun kedah naékna sacara fisik sareng lebet pikeun impian anjeun, ulah digentos ku moyok anjeun, ulah ngantepkeun Tobias sareng sanballats dunya ieu henteu ngalemaskeun anjeun, sapertos Nehemia dina bibli na kantos ngalahirkeun impian anjeun. Ogé kalibet perang-perang doa ieu ngalawan pembunuh takdir pikeun ngadamel aranjeunna spiritual sareng fisik. Teu kéngingkeun ku jahat, tibatan ngalahkeun anu jahat ku anu saé, sareng nalika anjeun ngalaksanakeun perang ieu doa, anjeun damel anu saé ku Gusti. Kuring ningali Allah ngahina sagala pembunuh takdir dina cara anjeun dina nami Yesus.

30 Titik Doakeun Perang Pikeun Ngabunuh Pembunuh Takdir

1. Ya Allah hudang sareng paburencay sadaya musuh kuring dina nami Yesus

2. Bapa, abdi maréntahkeun jumlah hina pikeun sadayana pembunuh takdir dina cara kuring dina ngaran Yesus

3. Teu aya senjata anu teu nyepokkeun gaya kuring anu kudu kuring makmur dina nami Yesus.

4. Kuring ngahukum unggal basa anu nyarios kana takdir kuring dina nami Yesus

5. Muga sadayana anu milu éra abdi dipasihan ka éra umum dina pepéstasina dina nami Yesus

6. Muga-muga sadaya jalma anu gumbira nalika turun kuring dibaptis kalayan ngenes dina nami Yesus

7. Muga sadayana jalma anu saatos hirup abdi digolongkeun demi nami kuring dina nami Yesus

8. Hayu leungeun perkasa anjeun ngarobih tulang tonggong tina takdir kuring dina nami Yesus

9. Hayu sadaya jalma anu nyerang kuring diserang ku malaikat perang dina nami Yesus

10. sasambat unggal manusa anu nyangkup salaku Gusti dina kahirupan kuring dethroned dina nami Yesus.

11. Kuring paréntah yén kuring bakal dibere luhur di kahirupan dina nami Yesus

12. Kuring paréntah yén henteu aya tanah anu sesah teuing pikeun kuring nalukkeun dina nami Yesus

13. Kuring paréntah yén musuh-musuh kuring bakal ngawula ka kuring dina kahirupan ieu dina nami Yesus

14. Kuring paréntah yén henteu aya senjata anu kabentuk ngalawan kuring sareng takdir kuring bakal makmur dina nami Yesus

15. Kuring mutuskeun yén kagagalan teu tiasa ngeureunkeun kuring dina nami Yesus

16. Kuring mutuskeun yén Abdi teu stabil dina kahirupan dina nami Yesus

17. Kuring maréntah yén kuring téh teu tiasa dipercaya dina nami Yesus

18. Kuring maréntahkeun yén kuring teu kaadilan dina nami Yesus

19. Kuring paréntah yén teu aya jalma anu tiasa tahan ngalawan kuring dina sagala dinten dina kahirupan kuring dina nami Yesus.

20. Kuring paréntah yén kuring bakal ngadominasi sareng ngatur di satengahing musuh ku nami Yesus.

21. Kuring dibewarakeun yén sakumaha éta dina dinten Yusup, sadaya pembunuh takdir kuring bakal sumping sareng sujud ka kuring dina nami Yesus

22. Kuring nangtung ngalawan unggal kakuatan tahan kana narabas kuring dina nami Yesus

23. Kuring nangtung ngalawan unggal tukang setan ti madeg kuring dina nami Yesus

24. Kuring netepkeun lirén pikeun kabiasaan boros anu tarung ngalawan takdir kuring dina nami Yesus

25. Kuring soak sorangan baseuh ku getih Yesus

26. Ku getih Yesus, kuring ngumbah diri! F ngabersihan tina unggal sambungan karuhun dina nami Yesus

27. Ku getih Yesus, kuring nungkulan unggal kakuatan résistansi ngalawan takdir kuring dina nami Yesus

28. Kuring nguatkeun diri ku jurig suci dina nami Yesus

29. Kuring nguatkeun rumah tangga kuring sareng jurig suci dina nami Yesus

30. Kuring mutuskeun yén masa depan kuring terang dina nami Yesus.

Hatur nuhun Yesus.

advertisements

komentar 2

  1. Duh Gusti punten kuring nyadangkeun dina doa. Punten ngadoakeun kuring pikeun pembunuh takdir, masalah dasar, pemusnah impian, lalaki & awéwé anu kuat di kulawarga kuring. Alhamdulilah anjeun sapertos anu anjeun laksanakeun.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu