20 Doa Kasuksesan sareng Kasuksesan

1
9969

Daniel 1: 17-20:
17 Kanggo opat barudak ieu, Allah masihan aranjeunna pangaweruh sareng kaahlian dina sadaya pangajaran sareng hikmah: sareng Daniel gaduh pamahaman dina sadaya visi sareng impian. 18 Ayeuna dina tungtungna dinten anu parantos disarioskeun ku raja, anjeunna kedah nyangking aranjeunna, maka pangéran seratan dibawa ka payuneun Nebukadnezar. 19 Sareng raja komunikasi sareng aranjeunna; sareng diantara aranjeunna sadayana teu aya anu kapanggih sapertos Daniel, Hananya, Misaél, sareng Azariah: janten ngadeg aranjeunna di payuneun raja. 20 Sareng dina sagala hal ngeunaan hikmah sareng pangertian, yén raja naroskeun ka aranjeunna, anjeunna mendakan aranjeunna sapuluh kali langkung saé tibatan sadayana tukang sihir sareng ahli nujum anu aya di sadayana karajaanna.

Unggal Anak Allah gaduh pikiran Kristus. Aya intelijen anu super dina anjeun. Teu kéngingkeun saha waé anu ngaraoskeun janten bangsat. Kasuksésan dina kahirupan dihubungkeun sareng kabiasaan ménak. Yesus Kristus Gusti urang henteu kirang dina dinten-Na di bumi kusabab Anjeunna terang naon anu kedah dilakukeun. Anjeunna henteu ideu pondok ideu., Katelu budak-budak Ibrani sareng Daniel dina naskah pambuka, janten suksés di Babul, kumargi Gusti masihan akal saé, 10 kali langkung saé tibatan pasangan. Kuring parantos ngarangkep 20 doa pikeun suksés sareng kamakmuran. Doa ieu bakal ngeset tingkat biasa sukses dina kahirupan anjeun sareng pelayanan. Hikmah mangrupikeun indung kasuksésan sareng kamakmuran, sareng Gusti mangrupikeun sumber hikmah. Saur anjeunna dina kitab Yakobus, upami anjeun kakurangan hikmah sapertos kuring sareng kuring bakal masihan ka anjeun (Yakobus 1: 5 paraphrased). Doa ieu pikeun kasuksésan sareng kamakmuran bakal masihan anjeun hikmah aneh pikeun kasuksesan gaib.

Doakeun doa ieu kalayan iman, percaya ka Gusti pikeun kasuksesan gaib sareng kamakmuran. Salami anjeun damel ragu dina haté anjeun, anjeun moal tiasa gaduh naon anu anjeun nyarios, Markus 11: 23-24. Anjeun kedah percanten ka Pangéran suksés sareng kamakmuran nalika anjeun ngalaksanakeun solat ieu. Kuring yakin yén doa ieu pikeun kasuksésan sareng kamakmuran bakal masihan anjeun kamakmuran anu hadé sareng kasuksesan anu saé.

20 Doa Kasuksesan sareng Kasuksesan

1. Kuring ngagaduhan pipikiran Kristus, janten kuring nyatakeun yén kuring langkung ngartos tibatan guru-guru kuring sabab kasaksian Gusti mangrupikeun tapa kuring, dina nami Yesus.

2. Gusti, pasihan abdi pamahaman sareng hikmah dina nami Yesus.

3. Kuring nampi hikmah, pangaweruh sareng pangertosan dina sadaya atos kuring dina nami Yesus

4. Kuring dibewarakeun yén kuring bakal di puncak salawasna dina usaha, karir sareng akademisi ku nami Yesus.

5. Rama Gusti, ngucap karya-karya panangan abdi pikeun kasuksesan, dina nami Yesus.

6. Kuring nampi hikmah ilahi pikeun ngabéréskeun masalah susah, ku kituna ningkatkeun paménta kuring, dina nami Yesus.

7. Kuring unggul batur sapagawean kuring sapuluh kali sapertos Daniel, dina nami Yesus.

8. Abdi bakal nampi nikmat sateuacan sadayana panel, dina nami Yesus.

9. Ya Gusti, nyampurnakeun sadayana perkawis bisnis kuring, karir sareng akadémik dina nami Yesus.

10. Kuring ngabeungkeut sareng ngajantenkeun nanaon unggal sumanget kasieunan, dina nami Yesus.

11. Kuring ngaleupaskeun diri tina unggal galau kabingungan sareng kasalahan, dina nami Yesus ..

12. Rama PANGERAN, iklaskeun leungeun seuneu anjeun kana ingetan kuring sareng pasihan abdi ingetan dina nami Yesus.

13. Gusti, endue kuring sareng sumanget rajin pikeun alus teuing dina sadaya padamelan abdi dina nami Yesus

14. Bapa, abdi ngahaturanan sadayana fakultas mental kuring ka anjeun, dina nami Yesus.

15. Kénging sadaya mékanisme syetanik pikeun ngarobah takdir abdi frustasi, dina nami Yesus.

16. Sadayana sadayana panyiar anu henteu nguntungkeun tina kahadéan abdi tiasa cicingeun, dina nami Yesus.

17. sasat tina berkah abdi dirampas ku roh sihir dileupaskeun, dina nami Yesus.

18. Saha unggal berkah abdi dirampas ku roh-roh dalit dileupaskeun, dina nami Yesus.

19. Saha unggal berkah abdi dirampas ku roh karuhun dileupaskeun, dina nami Yesus.

20. sasambat kaberkahan abdi dirampas ku timburu musuh dibebaskeun, dina nami Yesus.

Hatur nuhun bapa pikeun ngajawab doa kuring dina nami Yesus.

advertisements

1 comment

  1. Wilujeng énjing, abdi Gusti, hatur nuhun pikeun sadayana neneda yén gusti parantos ngantunkeun anjeun pikeun kami, sabulan katukang kuring mendakan anjeun di Google, ti saprak éta kuring nuturkeun anjeun dina YouTube. Ngaran tube anjeun nyaéta Amizokay.
    Punten manusa Gusti Kuring nyungkeun doa pikeun kulawarga khususna di bumi indung kuring. Punten sr.barang henteu katingali saé.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu