70 Titik Doa Pangiriman Ngalawan Angkatan Naraka

0
5905

Rum 9: 33:
33 Sakumaha naskahna ditulis: Lah, kuring ngagungkeun di Sion angker sareng batu anu ngalanggar.

nu gaya naraka nyata, ieu mangrupikeun kakuatan setan anu dikirim ti liang poék naraka pikeun ngalawan kamajuan murangkalih para Dewa. Angkatan syetanis ieu ogé dikirim ku Iblis pikeun ngagoda loba mukmin kaluar tina iman. Hiji-hijina jalan pikeun nolak iblis sareng host satanikna nyaéta ngalangkungan solat. Dinten kuring parantos nyusun 70 poin pangiriman doa ngalawan kakuatan naraka. Titik sholawat ieu bakal ngirimkeun anjeun. Kuring hoyong anjeun terang yén, salaku anaking Gusti, anjeun moal bisa dieureunkeun, Iblis teu boga kakuatan pikeun nahan anjeun. Anjeun mangrupikeun ciptaan énggal, anu dilahirkeun ku Allah sahingga janten langkung luhur iblis.

Pangetahuan ieu penting, sahingga nalika anjeun ngadoa, anjeun neneda kalayan ngarti pisan saha anjeun aya dina Kristus. Éta ningkatkeun iman anjeun ka Gusti anjeun nalika anjeun ngadoa. Seueur urang Kristen ngadoa, tapi anu ngadoa kusabab sieun, aranjeunna ngado'a sabab anu milari akar kabur. Doa sapertos kitu moal tiasa ngabantosan anjeun. Nyaho saha anjeun aya dina Kristus pasti bakal ngarobah pola pikir anjeun dina solat. Kami henteu ngadoa kusabab sieun, urang ngado'a kusabab urang hoyong komunikasi sareng bapak surga urang. Iblis sanés faktor, nalika urang pendakan setan, urang ngan ukur ngusir aranjeunna nganggo nami Yesus. Mangsa.

Kanggo anjeun pikeun malahan kakuatan naraka, anjeun kedah ngagaduhan kompleks kaunggulan, anjeun kedah terang yén sadaya setan aya dina suku anjeun. Anjeun kedah terang yén henteu aya senjata anu disangka anjeun ngalawan sétan-sétan bakal makmur, upami ieu kabentuk dina haté anjeun, teu aya kaayaan anu teu tiasa diatasi. Nalika anjeun neneda, anjeun kedah mendakan jawaban anu gancang. Kuring yakin panyawat doa ieu bakal ngalaan anjeun salamina dina nami Yesus.

70 Titik Doa Pangiriman Ngalawan Angkatan Naraka

1. sasambatan unggal konspirasi sarwa host naraka ngalawan kahirupan kuring dirobihkeun, dina nami Yesus.

2. Kuring paréntah sagala bentuk gelap anu dialihkeun kana kahirupan kuring ngalangkungan sambungan syetan supaya ditumpes ku seuneu, dina nami Yesus.

3. Tiap panah syetanik anu dituju pikeun ngancurkeun visi, impian sareng pelayanan, uih deui ka pangirim dina nami Yesus.

4. sasambat unggal perangkap syetanis kana kahirupan kuring dirobih, dina nami Yesus.

5. Kuring paréntah sadaya kagiatan iblis ngalawan nyauran abdi nampi aib sareng kaributan, dina nami Yesus.

6. Sagala agén gelap ngempur dina kahirupan kuring, abdi cicingeun anjeun salamina dina nami Yesus.

7. Bapa PANGERAN, hayu hirup kuring, pelayanan sareng kahirupan doa janten bahaya pisan pikeun pasukan naraka dina nami Yesus.

8. Sadaya rencana halus syaitan tina kakuatan naraka pikeun narik kuring ka handap kedah dipasihan kosong sareng batal, dina nami Yesus.

9. Rama PANGERAN, nunjukkeun kaasih sareng saratna dina unggal poe dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

10. Rama Gusti, tong nungtun tugas spiritual ilahiyah kuring di bumi tapi bantosan kuring pikeun ngalaksanakeunana, dina nami Gusti Yesus.

11. PANGERAN abdi sareng Gusti abdi, ngiringan para syafaat pikeun nangtung dina sela kuring salawasna, dina nami Yesus.

12. Bapa PANGERAN, ngawasa kuring pikeun maksimalkeun sareng ngalaksanakeun poténsial kuring, dina nami Yesus.

13. Kuring nampik sadaya tangis anu teu terkawal, beurat sareng penyesalan, dina nami Yesus.

14. Bapa PANGERAN, tulungkeun kuring supados tugas rohani abdi henteu kedah dialihkeun ka jalmi sanés, dina nami Yesus.

15. Kuring paréntah sadaya pasukan anu gelap diatur ku kahirupan kuring pikeun nampi kekirangan, kilat sareng guruh, dina nami Yesus.

16. Kuring paréntah jaringan anu diaturan setan ngalawan cita-cita spiritual sareng fisik kuring, janten éra, dina nami Yesus.

17. Kuring paréntah sadaya kaca spion sareng alat ngawaskeun ngalawan kahirupan spiritual kuring pikeun rengat, dina nami Yesus.

18. sasambat unggal roh anu ngawaskeun milari ngalawan kahirupan kuring nampi cilaka, dina nami Yesus.

19. Bapa, entong nyanggakeun kuring henteu cocog pikeun padamelan Anjeun, ku nami Yesus.

20. Bapa, entong nyabut nyawa kuring sateuacan kuring ngalaksanakeun pelayanan, ku nami Isa.

21. Satiap lancah spiritual masalah masalah dina kahirupan kuring, maot, dina nami Yesus.

22. Kuring ngaleupaskeun sadayana kulawarga abdi tina unggal jaringan syetan, dina nami Yesus.

23. Sagala gadget syetan anu dianggo pikeun ngawas kamajuan kuring, dihancurkan ku seuneu guruh Allah, dina nami Yesus.

24. Kuring maréntahkeun unggal siklus jahat dina kahirupan mah pikeun pegat, potongan dina ngaran Yesus.

25. Saban wawakil setan tina jaringan syetanik dina kahirupan kuring, lumpuh, dina nami Yesus.

26. Satiap jaringan syetan damel sareng musuh kulawarga, janten éra, dina nami Yesus.

27. Sadaya jaringan syaitan ngahalang narabas kuring, seuneu ku Gusti meakeun aranjeunna, dina nami Yesus.

28. Sadaya sumber kakuatan tina unggal padamelan jahat, dipeungpeuk dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

29. Kuring lumpuh unggal jaringan jahat diatur ngalawan hirup abdi, dina nami Yesus.

30. Sadaya jaringan setan diatur ngalawan kuring pikeun sesa kahirupan kuring, kuring paréntah anjeun gagal hanjakalna, dina nami Yesus.

31. Kabeh kendaraan pembimbing jahat anu ngalaksanakeun aranjeunna kanggo naséhat jahat, dirusak, dina nami Yesus.

32. Hayu sumanget madness dina sadaya pituah jahat kuring dina kahirupan, dina nami Yesus.

33. Saha waé anu leumpang sareng pembimbing jahat ngalawan kahirupan abdi nampi sumanget kamiskinan, dina nami Yesus.

34. Hayu sadaya kakuatan anu damel sareng pembimbing jahat perkawis masalah kahirupan kuring nampi karusakan total dina nami Yesus.

35. PANGERAN, kéngingkeun pembimbing jahat sareng pituahna pikeun ngalamun abdi ayeuna.

36. Hayu sumanget maot, asup kana unggal pembimbing jahat nyandak pituah jahat pikeun kahirupan kuring sareng kulawarga, dina nami Yesus.

37. Anjeun sumanget doraka, lebet di satengahing sadaya pembimbing jahat ayeuna sareng bujengna, dina nami Yesus.

38. Pangéran, mugi sumanget kabingungan aya kana satengahna pembimbing jahat sareng nyetél kabingungan di tengahna, dina nami Yesus.

39. Anjeun pembimbing jahat, mimiti tuang roti duka ti ayeuna ti ayeuna, dina nami Yesus.

40. Saban hal anu saé anu dibantahkeun ku pembimbing jahat dina kahirupan kuring, tiasa diperpulihan ti ayeuna, dina nami Yesus.

41. Hayu jahat ditugaskeun kana kahirupan kuring ruku sareng ngantepkeun kahirupanna disingkat, dina nami perkasa Yesus.

42. The jahat para jahat bakal ngelek aranjeunna, dina nami Yesus.

43. Kuring mutuskeun yén tempat tinggal rumah tangga kuring bakal kabeungkeut, dina nami Yesus.

44. Kuring paréntah angin sumanget nyapu jalma jahat, dina ngaran Yesus.

45. Ya Gusti, hayu anu jahat sujud sareng tiwas ku jahat, dina nami Yesus.

46. ​​Anjeun kakuatan jahat ngaganggu kahirupan sareng takdir kuring, nampi pedang seukeut Gusti sareng cicingeun di alam kubur, dina nami Yesus.

47. Ya Gusti, hujan seuneu anjeun tina amarah ka jalma jahat, dina nami Yesus.

48. Hayu sadaya anu jahat berjuang sareng kuring ruku sareng binasa, ku nami Yesus.

49. Nun PANGERAN, piceun amarah ka jalma-jalma jahat jeung meakeun aranjeunna.

50. Sagala agén panyakit anu hirup dina awak kuring ayeuna, maot, nganggo nami Isa.

51. Kuring moal nyandak sareng ngagem agem ilicit baju di aranjeunna nami Yesus.

52. sasambat unggal épék goréng tina naon anu setan anu parantos didahar dihapus, ku nami Yesus.

53. Teu aya anu bakal mindahkeun panyakit naon waé kana kahirupan kuring, ku nami Isa.

54. Nun Gusti, pasihan abdi imunisasi nyalira, dina nami Yesus.

55. Kuring nampik ngagereman panyakit genetik, dina nami Yesus.

56. Ya Jungjunan, nangkurkeun abdi sareng getih Yesus.

57. Kuring nampik jadi bewitched, dina nami Yesus.

58. sasambat sadaya cacing syaitan dina awak kuring maot, ku nami Yesus.

59. Kaséhatan kuring moal ngucurkeun artos abdi, dina nami Yesus.

60. Kuring ngarobih tulang tonggong sadaya brahala kulawarga kuring, dina nami Yesus.

61. Kuring ngalumpuhkeun unggal jalma kuat anu ngalaksanakeun kakuatan setan ngalawan kahirupan kuring, dina nami Yesus.

62. Abdi nolak janten calon anjeun, kulawarga kulawarga idola, ku nami Yesus.

63. Kuring nampik unggal transfer setan ti ku kulawarga kulawarga kuring, dina nami Yesus.

64. Kuring nolak dikawasa jarak jauh ti kampung kuring, kalayan nami Yesus.

65. Hayu sadayana brahala kulawarga kuring dikubur dina liang jero, dina nami Yesus.

66. Sapertos ti ayeuna, kuring janten panas teuing pikeun ditangan ku naon waé kakuatan naraka dina ngaran Yesus.

67. Hayu guntur ofvG nyerang sareng ngancurkeun unggal kakuatan naraka dina nami Yesus.

68. Rama, kuring hatur nuhun kanggo kuring bébas tina unggal perjangjian négatip dina nami Yesus.

69. Bapa, kuring hatur nuhun parantos ngarobih tingkat kuring dina nami Yesus.

70. Hatur nuhun parantos ngawaler doa.

advertisements
artikel saméméhna100 Doa Nunjuk Pikeun Upliftment Ilahi
artikel salajengna70 Titik Doa Dina Yayasan Leungit
Nami abdi Pendeta Ikechukwu Chinedum, abdi mangrupikeun Manusa Gusti, Anu Gairah ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten-dinten akhir ieu. Kuring yakin yén Gusti parantos maparin kakuatan ka unggal jalma anu iman ku susunan rahmat anu anéh pikeun ngawujudkeun kakawasaan Roh Suci. Kuring yakin yén henteu aya Kristen anu kedah ditindas ku setan, urang ngagaduhan Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngalangkungan Do'a sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi konsultasi langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungan kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Ngobrol kuring dina WhatsApp Sareng Telegram di +2347032533703. Ogé kuring bakal resep Ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Solat 24 Jam Kuat dina Telegram. Pencét tautan ieu pikeun gabung Ayeuna, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu