100 Nganteurkeun Doa ngalawan jalma kuat tina bapa kuring sareng pola jahat

0
10455

Obadiah 1:17:
17 Tapi kana Gunung Sion bakal nganteurkeun, sareng kedah kasucian; jeung imah Yakub bakal mibanda possessions maranéhanana.

Dinten ieu urang milarian 100 Doa Nganteurkeun ngalawan jelema kuat bapa kuring sareng pola jahat. Urang moal pernah tiasa ngeureunkeun neneda ngalawan kuat lalaki jahat sareng pola jahat dina kulawarga urang. Kakuatan kuat nyaéta kakuatan setan di kulawarga, nahan aranjeunna sareng ngajaga dina kaayaan abadi tina kamiskinan, stagnation, nyeri, setback dll. Ngaliwatan kakawasaan dina nami Yesus, unggal jalma kuat tiasa kasoran sareng teu kasiksa. Salaku anaking Gusti, anjeun henteu kedah paduli kana alat-alat musuh, anjeun kedah ngado'a, anjeun kedah ngaungkeun diri nganggo doa ieu. Kuatana aya roh anu nekad, sareng aranjeunna ngan ukur tiasa dikéngingkeun ku iman nekad. Kalayan poin doa pengiriman ieu, kuring ningali anjeun ngariung orang kuat ti imah bapa anjeun dina nami Yesus.

Kadua urang gaduh pola jahat, ieu kagiatan épéktip négatip di kulawarga ti unggal generasi. Misalna sababaraha kulawarga sok maot maot anu teu kantos dugi ka opat puluh, sareng ieu diteruskeun ti generasi ka turunan, anu sanésna teu cicing dina pernikahan anu aya awéwé anu dikahwinkeun bakal ditungtungan ku tinggalkeun salaki, ieu ogé pola. Sababaraha mangrupikeun pola kamiskinan, gaduh anak luar pernikahan, nyangsang pernikahan, nyangsang konsepsi, jsb sadayana pola jahat ieu mangrupikeun karya iblis. Kuring ajak anjeun ngalebetkeun Doa Ngeunaan ieu ngalawan jalma kuat imah bapa kuring sareng pola jahat pikeun ngasingkeun diri tina pola jahat ieu. Saban pola jahat mangrupikeun bunderan jahat sareng éta tiasa dirusak ku kakuatan dina doa anjeun. Neneda kalayan iman ayeuna, nyalametkeun diri tina nahan jalma anu kuat sareng pola jahat sakali sareng salamina dina nami Yesus.

100 Nganteurkeun Doa ngalawan jalma kuat tina bapa kuring sareng pola jahat

1. Kuring paréntah ku jalma kuat sareng pola jahat dina kahirupan kuring pikeun indit sareng indit ayeuna, dina nami Yesus.

2. Kuring ngaluarkeun seuneu tina hantu suci ngalawan unggal lalaki anu jahat di imah bapa kuring dina nami Yesus.

3. Kuring ngarobih unggal pola pola jahat dina kahirupan kuring dina nami Yesus.

4. Kuring paréntah unggal bunderan jahat anu aya di kulawarga kuring janten pegat, dina nami Yesus.

5. sasambat unggal satru musuh pikeun ngeureunkeun mujijat-mujijat kuring janten pegat, dina nami Yesus.

6. Kénging getih getih Yesus ngahapus taneuh sah satru anu ngalawan ku kuring, dina nami Yesus.

7. Kuring nutup sadaya panto pikeun kamajuan kuring dibuka ka musuh salilana nganggo getih Yesus.

8. Kuring paréntah sagala benteng musuh dina kahirupan kuring dihapus, dina nami Yesus.

9. Kuring paréntah sadaya kecap bertentangan sareng kecap Allah anu diucapkeun ngalawan kuring labuh paéh kana taneuh sareng moal ngahasilkeun buah, dina nami Yesus.

10. Hayu létah musuh ku jiwa dirusak, dina nami Yesus.

11. Kuring misahkeun diri tina unggal hubungan karuhun ka psttern dina jahat dina nami Yesus.

12. Kuring utah unggal racun syetan dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

13. Hayu sadaya jalma jahat ti imah bapa kuring kumpul ngalawan kuring ngawitan paburencay sareng henteu deui regroup deui, dina nami Yesus.

14. sasambat sadaya pola jahat kuring anu hirup bakal kasebar ku guludug Gusti teras henteu ngahambat deui ka kuring, dina nami Yesus.

15. Kuring misahkeun diri tina unggal hubungan tina kakuatan karuhun di nami Yesus.

16. Kuring ngejat kakuatan mantra setan anu dikaluarkeun ngalawan kahirupan kuring, dina nami Yesus.

17. Kuring ngalumpuhkeun sagala kakuatan jahat anu ngalambatkeun kaajaiban kuring, dina nami Yesus.

18. Kéngingkeun panebus langkung ti réngkingkeun tumuh ka kahirupan kuring, dina nami Yesus.

19. Kétah ku janten instrumen kamulyaan Gusti, dina nami Yesus.

20. Hayu leungeun kuring janten instrumen kamakmuran ketuhanan, dina nami Yesus.

21. Hayu panon kuring janten alat wahyu ketuhanan, dina nami Yesus.

22. sasambat sadaya panyawat kuring nampi kusta tina ketuhanan, dina nami Yesus.

23. Kuring mundur nami abdi tina daptar maot anu teu pati maot, dina nami Yesus.

24. sasambat unggal konsumsi jahat dibeungitkeun tina sistem kuring, dina nami Yesus.

25. Anjeun gagah jahat, abdi paréntah ka anjeun dina nami Gusti Yesus Kristus, ngabebaskeun ditahan anjeun dina kahirupan kuring.

26. Anjeun pola jahat jahat, Kuring paréntah ku anjeun dina nami Gusti Yesus Kristus, ngabebaskeun nyekel anjeun dina kahirupan kuring.

27. Anjeun agén kamiskinan kuring paréntah ka anjeun dina nami Gusti Yesus Kristus, ngabebaskeun ditahan anjeun dina kahirupan kuring.

28. Anjeun agén sarat rohani, kuring paréntah ku anjeun dina nami Gusti Yesus Kristus, ngabebaskeun nyekel anjeun dina kahirupan kuring.

29. Anjeun agén kekalahan, abdi paréntah ka anjeun dina nami Gusti Yesus Kristus, ngabebaskeun nyekel awak anjeun.

30. Anjeun agén kalemahan, abdi paréntah ka anjeun dina nami Gusti Yesus Kristus, ngabebaskeun nyekel awak anjeun.

31. Anjeun agén-agén demokrasi, abdi paréntah ka anjeun dina nami Gusti Yesus Kristus, ngabongkarkeun anjeun dina kahirupan kuring.

32. Anjeun agén-telat anu telat, abdi paréntah ka anjeun dina nami Gusti Yesus Kristus, ngabebaskeun nyekel anjeun dina kahirupan kuring.

33. Anjeun agén kabingungan, kuring paréntah ka anjeun dina nami Gusti Yesus Kristus, ngabebaskeun ditahan anjeun dina kahirupan kuring.

34. Anjeun agén mundur, abdi paréntah ka anjeun, dina nami Gusti Yesus Kristus urang, leupas anjeun tahan dina kahirupan kuring.

35. Saban alat gagal gagal kuring ngalawan kuring, dirusak, dina nami Yesus.

36. Satiap alat-alat pakakas syaitan ngagem ku kuring, dirusak, dina nami Yesus.

37. Satiap alat maot maot kuring, dirusak, dina nami Yesus.

38. Saban alat satelitah satelit sareng kaméra ngagem diri kuring, dirusak, dina nami Yesus.

39. Satiap alat sétanic ngadalikeun jauh kuring ngalawan, janten dirusak, ku nami Yesus.

40. Tiap alat labél syetan sareng tanda ngalawan kuring, dirusak, dina nami Yesus.

41. Hayu seuneu Roh Suci mimiti ngalir kana aliran getih kuring, dina nami Yesus.

42. sasambat unggal setan anu ngalawan pedah abdi ngaluarkeun ayeuna, ku nami Yesus.

43. Kuring ngarambat unggal organ internal dina awak kuring tina unggal perjanjian jahat, dina nami Yesus.

44. Kuring ngaleungitkeun kahirupan kuring tina panangan sobat anu gaib, dina nami Yesus.

45. sasambat sadayana setan anu kaicalan tina konsumsi jahat ngalir kaluar sistem awak kuring ayeuna, dina nami Yesus.

46. ​​Dhuh Gusti, gancangkeun sabda abdi pikeun ngalakukeun éta dina kahirupan kuring dina nami Yesus.

47. Kuring netepkeun nungtut kana sagala berkah bocor dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

48. Kuring ngaluarkeun kuring tina naon waé hubungan jahat anu dioperasikeun ka kuring ku agén manusa anu sétan, dina nami Yesus.

49. Abdi ngaluarkeun kahirupan abdi tina naon waé perbudakan anu timbul tina kasalahan kapungkur, dina nami Yesus.

50. sasambat sadaya pangaruh jahat milari bantosan ti Mesir parantos dibantosan, dina nami Yesus.

51. sasambat kana sadaya panyawat jahat kana kahirupan kuring janten batal, dina nami Yesus.

52. sasambat sadaya bagian awak kuring nampi sentuhan ilahi sareng fungsina sampurna, dina nami Yesus.

53. Kuring nolak unggal sumanget teu saimbang, dina nami Yesus.

54. Kuring ngaluarkeun kuring tina pangawakan tina lampiran jahat, dina nami Yesus.

55. Ya Gusti, ngatur deui kahirupan kuring pikeun nampi sababaraha berkah di nami Yesus

56. Ya Gusti, buka nyawa abdi pikeun nampung kamulyaan anjeun dina nami jesus

57. Naon waé dina kahirupan kuring, sadar atawa sadar, ngareureuhkeun terobosan anu dipikahoyong, abdi bakal dirusak ayeuna dina nami Yesus.

58. Hayu nyawa abdi dileupaskeun tina unggal pola jahat anu aya dina nami Yesus.

59. Gusti, ngajantenkeun kahirupan kuring ngahasilkeun sareng ngaberkahan buah pagawean kuring dina nami Yesus.

60. Hayu sistem awak kuring ngalieurkeun musuh, dina nami Yesus.

61. Kuring nolak unggal sumanget isin finansial, dina ngaran Yesus.

62. Hayu kakuatan ngawitan ngarobah leungeun dina kauangan kuring, dina nami Yesus.

63. Kuring ngaleupaskeun diri tina satiap kulawarga pikeun nguatkeun masalah kauangan, dina nami Yesus.

64. Kuring ngaleungitkeun pangaruh jahat tina manipulasi finansial kuring, dina nami Yesus.

65. sasambat sadaya kakuatan anu gaduh keuangan kuring ngaleupaskeun aranjeunna ayeuna, dina nami Yesus.

66. Kuring ngaluarkeun artos kuring tina kandang tina pola jahat anu aya dina nami Yesus.

67. Kuring ngaluarkeun kuring tina naon waé anu mindahkeun roh jahat tina luhur sareng ka handap, dina nami Yesus.

68. Sasambat unggal program setan kanggo kahirupan kauangan kuring dihapus, dina nami Yesus.

69. Roh Suci, ningkatkeun kauangan kuring, dina nami Yesus.

70. Roh Suci, hayu atuh kuring ngalaman mudal tina kauangan kuring, dina nami Yesus.

71. Kuring nolak sumanget runtah dina kahirupan kuring dina nami Yesus.

72. Kuring sosialisasi ka diri kuring tina undangan naon ku babaturan-roh jahat, dina nami Yesus.

73. Kuring ngurilingan artos abdi kalayan seuneu Roh Suci, dina nami Yesus.

74. Ya PANGERAN, mugi kuring nampi nikmat di payuneun anjeun dina nami Yesus

75. Gusti, pasihan ka kuring wahyu spiritual anu bakal maju hirup abdi dina nami Yesus

76. Nun Gusti, guncang langit sareng bumi sareng nyababkeun mujijat kuring pikeun mendakan kuring ayeuna dina ngaran Yesus.

77. Nun Gusti, goncang langit sareng bumi sareng bawa ka kuring takdir anu ngabantosan abdi dina nami Yesus.

78. Kuring tuang unggal masalah kuring ka Laut Beureum, dina nami Yesus.

79. Nun Gusti, segerkeun sareng nguatkeun abdi dina nami Yesus

80. sasambat kanggo kasucian tumiba ka kuring, dina nami Yesus.

81. Kuring ngagaduhan gapura musuh ayeuna, dina nami Yesus.

82. Kuring ngaku sadaya kalangkungan kuring, dina nami Yesus.

83. Kuring dibewarakeun yén hikmah Allah damel di kuring dina nami Yesus.

84. Kuring dibewarakeun yén kuring bébas tina unggal jalma kuat sareng pola jahat dina nami Yesus.

85. Gusti, ngadamel pager api seuneu pikeun ngajagi kulawarga abdi, harta sareng milikana dina nami Yesus.

86. Gusti, kirimkeun malaikat-malaikat anjeun pikeun ngempur abdi pikeun ngiringan sadaya bunderan jahat anu nyerang dina kahirupan kuring dina nami Yesus.

87. Kuring nyatakeun yén Sadaya serangan sareng sarap musuh dina kahirupan kuring, janten frustasi, dina nami Yesus.

88. Kuring leumpang dina kasalametan ilahi sareng abdi nampik asup kana jaring musuh, dina nami Yesus.

89. Ya Allah, janten tempat nyumput kuring sareng ngajagi kuring tina jahat dina sagala widang kahirupan, dina nami Yesus.

90. Gusti, ngurilingan kuring sareng lagu-lagu pamiarsa, dina nami Yesus.

91. Kuring nalukkeun jahat kalayan hadé dina kahirupan kuring sareng di lingkungan kuring, dina nami Yesus.

92. Kuring nalukkeun kasieun ku iman dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

93. Kuring masihan sadaya tantangan jahat ti jalma anu kuat sareng pola jahat dina kahirupan kuring teu aya kakuatanana, dina nami Yesus.

94. Hayu seuneu anjeun ngancurkeun sareng ngaruksak kakuatan spiritual kuring ku jelema jahat jahat, dina nami Yesus.

95. Kuring dibewarakeun deui ka pangirim sadayana panah lalaki anu sasaran pikeun kahirupan kuring, dina nami Yesus.

96. Nun Gusti, hatur nuhun anjeun nyayogikeun kuring cara ngaleungitkeun kakuatan spiritual anu kuat sareng pola jahat dina nami Yesus.

97. Ya Gusti, kuring hatur nuhun pikeun total kuring ngaluarkeun tina jalma jahat sareng pola jahat anu aya dina ngaran Yesus

98. Ya Gusti, hatur nuhun kanggo kuring bébas tina unggal jalma jahat sareng sadaya pola jahat ti bapa bapa kuring dina nami Yesus

99. Hatur nuhun ka Yesus manis pikeun masihan kuring kameunangan.

100. Hatur nuhun bapa kanggo ngawalon do'a abdi atas nami Yesus.

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu