30 Titik Sholat Dina Ngalamun

0
7364

Jabur 8: 1-2:
1 Wahai Pangéran PANGERAN kami, kumaha saé ngaran anjeun di sadayana bumi! anu parantos netepkeun kamulyaan anjeun di luhur langit. 2 Tina sungut babut-jabang bayi sareng nyusu-nyurih parantos ngajantenkeun kakuatan kusabab musuh-musuh anjeun, supados anjeun masih kénéh musuh sareng pembalasan.

Nalika lalaki mimiti ngoyak anjeun, girang !!! Kusabab Gusti bakal ngadamel anjeun. Dinten kuring ngagaduhan 30 doa nunjuk kana ngabungkem mockers. Gusti anu urang dilayanan nyaéta Gusti anu ngabungkem tukang ojeg. Dina Siloka 21: 1, urang ningal yén Gusti nganjang ka Ibrahim sareng Sarah ku putra anu disebat Ishak anu hartosna seuri pikeun ngabungkem di dinya anu moyok, Dina buku 1 Samuel 1: 1-28, urang ningali kumaha Gusti ngajempékeun sungut peninah ku masihan Hana hiji putra bahkan lima murangkalih anu sanés (Putra sareng putri). Urang ngawula ka Gusti anu terang kumaha nutupkeun mulut jalma moyok. Kuring henteu terang dimana atanapi saha anu moyok anjeun ayeuna, nalika anjeun neneda doa ieu nunjuk dinten ayeuna Gusti bakal ngabobodo sadayana anu moyok anjeun dina nami Isa.

Eureun ceurik !!!! Sareng mimitian ngadoa !!!! Ceurik entong méréskeun masalah, ngadoa henteu. Bangkitna sapertos Hana sareng ngadu perkara anjeun di payuneun gusti, ceurik ka Anjeunna ku sadayana haté ulah ngantep jalma anu moyok anjeun ngalemeskeun anjeun, émut, sanés ngan anjeun anu aranjeunna moyok, tapi aranjeunna ogé moyok Gusti anjeun. Émut carita Hiskia sareng raja Sennacherib urang Asiria, kumaha raja Asyur moyok ka Dewa Isreal, anjeunna nyarios seueur kecap fitnah ngalawan Dewa Isreal sareng ogé moyok ka urang Israil. Tapi naon anu dilakukeun ku Hiskia? Anjeunna angkat ka Bait Allah sareng nampilkeun serat pitenah sareng ejekan ti raja Asiria ka Gusti sareng nangis ka Gusti dina doa, naon anu kajantenan saatos kitu? Gusti urang jumeneng sareng ngan ukur hiji malaikat, langkung ti 185,000 prajurit dimana musnah sapeupeuting sareng raja Asyur dibunuh énjingna ku prajuritna nyalira. Tingali 2 Raja 18: 1-37, 2 Raja 19: 1-37.

Kuring ngagaduhan carita ngeunaan awéwé anu teras-terasan nginjilan sareng nalika anjeunna da'wah dina hiji dinten tatangga anu nutup ngaganggu anjeunna sareng nyarios, "upami ieu Yesus anjeun Gusti, naha anjeun masih awéwé mandul anu teu ngagaduhan budak. Naha Isa anjeun tiasa masihan anjeun murangkalih? " Sareng awéwé éta angkat kalayan haté anu hoream teras malik ka Yesus nyarios, "Yesus ieu anjeun anu naroskeun, punten waler aranjeunna" sareng ka Gusti nyalira janten sadayana kamuliaan, awéwé anu mandul dikandung taun éta sareng ngagaduhan budak kembar dua budak lalaki sareng budak awéwé. Gusti urang mangrupikeun "moyok ngabungkem Gusti". Kalebet titik doa ieu kalayan iman sareng ngarepkeun kaajaiban anjeun kana nami Isa.

30 Titik Sholat Dina Ngalamun

1. Duh gusti, hudang sareng tiiseun unggal moyok kuring dina ngaran Yesus

2. Bapa, timbul sareng ngabantosan abdi, kéngingkeun éra sareng fitnah tina kahirupan kuring dina nami Yesus

3. Bapa ku getih anjeun ngahapus stigma ieu (sebatkeun aranjeunna) tina kahirupan kuring dina nami Yesus.

4. Bapa, ngabalukarkeun jalma-jalma anu seuri di kuring ditumbuk ku kasaksian ku nami Yesus

5. Bapa kéngingkeun kuring tina alam karunya ka alam iri ka dina nami Yesus

6. Bapa henteu ngantepkeun kahirupan kuring kanggo ngiringan kubur dina nami Yesus

7. Yéhuwa, Allah perang, bajoang sadaya perang kahirupan kuring dina nami Yesus.

8. Bapa, ku kakuatan dina nami Yesus, kuring misahkeun diri tina unggal hubungan Iblis dina ngaran Yesus

9. Bapa, lakukeun hal anu anyar dina kahirupan kuring anu bakal ngarobih status kuring dina nami Yesus

10. Bapa masihan kuring kabungahan haté (nyebut aranjeunna) dina nami Yesus.

11. Kuring dibewarakeun yén henteu aya senjata anu ngajantenkeun kuring bakal makmur dina nami Yesus

12. Kuring paréntah yén kuring bakal dibebaskeun tina sadaya sarap seuneu musuh dina nami Yesus

13. Kuring paréntah yén sadaya jalma anu seuri kuring bakal datang sareng seuri sareng kuring dina nami Yesus

14. Kuring mutuskeun yén kasaksian abdi bakal ngajantenkeun sadayana anu moyok abdi sumping ka Yesus nganggo nami Isa

15. Kuring dibewarakeun yén teu mungkin bakal dilakukeun dina kahirupan kuring dina nami Yesus

16. Kuring nyatakeun yén kuring wajib ngabagikeun kasaksian sadaya tangtangan kuring dina nami Yesus.

17. Kuring nyatakeun yén perkawis masalah hirup kuring, kuring bakal seuri dina ngaran Yesus

18. Kuring maréntah yén sadaya jalma anu ngajauhkeun kuring ayeuna bakal enggal-enggal ngamimitian ngajalankeun saatos kuring pikeun pitulung dina nami Yesus

19. Kuring mutuskeun yén kuring bakal janten sora dina kulawarga kuring dina nami Yesus.

20. Kuring paréntah yén sétan teu bakal kabeneran ngalawan kuring anu berhasil dina nami Yesus.

21. Bapa ngantepkeun sadayana jalma anu nolak kamajuan kuring dihapus dina nami Yesus

22. sasaha jalma anu ningal ka kuring ayeuna ngawitan milarian ka abdi dina nami Yesus

23. Bapa ngadedetkeun kuring ka pengker dina ngaran Yesus

24. Bapa, kasulitan kuring aya di ngaran Yesus

25. Bapa gelut ngalawan jalma anu ngalawan kuring.

26. Bapa ngudag abdi anu ngungudag sareng ngangkut aranjeunna dina nami Yesus

27. Bapa, kéngingkeun unggal naséhat jahat ku musuh kuring ngalawan kuring kana kabodoan dina nami Yesus.

28. Bapa timbul sareng ngabantosan abdi tina panangan anu jahat

29. Duh Gusti ngantepkeun kajahatan anu jahat cokne dina tungtung dina kahirupan kuring dina nami Yesus

30. Bapa hatur nuhun pikeun ngalamun tukang bohak kuring dina nami Yesus.

advertisements
artikel saméméhna30 Nunjuk Doa Kanggo Taun Anyar 2020
artikel salajengna80 Poin Doa Perang ti Buku Jabur
Nami abdi Pendeta Ikechukwu Chinedum, abdi mangrupikeun Manusa Gusti, Anu Gairah ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten-dinten akhir ieu. Kuring yakin yén Gusti parantos maparin kakuatan ka unggal jalma anu iman ku susunan rahmat anu anéh pikeun ngawujudkeun kakawasaan Roh Suci. Kuring yakin yén henteu aya Kristen anu kedah ditindas ku setan, urang ngagaduhan Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngalangkungan Do'a sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi konsultasi langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungan kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Ngobrol kuring dina WhatsApp Sareng Telegram di +2347032533703. Ogé kuring bakal resep Ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Solat 24 Jam Kuat dina Telegram. Pencét tautan ieu pikeun gabung Ayeuna, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu