30 Nunjuk Doa Kanggo Taun Anyar 2020

14
51410

Jabur 24: 7-10:
7 Angkat sirah anjeun, wah panto; sareng kedah anjeun angkat, anjeun panto langgeng; sareng Raja kamulyaan bakal sumping. 8 Saha Raja anu Maha Suci ieu? PANGERAN kuat tur perkasa, Pangéran perkasa dina perang. 9 Anggerkeun sirah anjeun, wahai gerbang; malah angkatna, ye panto langgeng; sareng Raja kamulyaan bakal sumping. 10 Saha Raja anu Maha Suci ieu? PANGERAN sarwa pisan, anjeunna Raja anu Maha Suci. Selah.

Éta salawasna hal anu hadé pikeun ngamimitian na taun énggal kalayan ngado'a. Nalika urang komitmen taun-taun ka Gusti, Anjeunna mastikeun terobosan gaib dina sataun. Unggal taun kakandungan tina saé anu saé sareng hébat, janten urang kedah ngadoakeun yén bapa sawarga urang ngalindungan kami tina jahat sareng ngadatangkeun kahadéan ka imah kami. Unggal taun pinuh ku kaputusan, urang kedah ngadoakeun sumanget pikeun ngabantosan sumanget anu leres pikeun urang suksés dina taun énggal. Unggal taun ngeusi sagala jinis jalma, urang kedah ngadoakeun yén roh suci bakal nungtun urang ka jalma-jalma anu leres ambéh urang bakal top. Sadaya alesan ieu sareng seueur deui naha kuring nyusun 30 titik doa pikeun taun anyar 2020.

Titik doa ieu bakal nyetél anjeun dina jalan suksés nalika anjeun ngado'a. Éta ngan ukur jalma anu cukup hinaan pikeun ménta petunjuk anu bakal dipimpin ku Gusti. Anjeun kedah ngartos yén anu ngado'a Kristen moal pernah jadi korban sareng iblis sareng agén-agénna. Jantenna nalika anjeun ngawitan taun anjeun kalayan sholat, para malaikat para Pangéran maju payun anjeun kana taun sareng ngadamel unggal jalan bengkok langsung dina nami Yesus. Kuring ningali titik doa pikeun taun anyar mawa anjeun kasuksésan anu hébat dina nami Yesus.

30 Nunjuk Doa Kanggo Taun Anyar 2020

1. Bapa, kuring hatur nuhun kana kahadéan sareng kahadéan anu hadé dina kahirupan anjeun dina taun 2019.

2. Ya Gusti, nyampurnakeun sagala hal anu saé perkawis kuring taun 2020 ieu.

3. Hayu Allah janten Gusti dina kahirupan kuring dina taun ieu 2020, dina nami Yesus.

4. Hayu Gusti timbul sareng ngiringan unggal kakuatan anu nangtang Gusti dina kahirupan kuring dina taun ieu 2020 dina nami Yesus.

5. Hayu sadaya kuciwaku janten pasini ilahi dina kahirupan kuring taun ieu dina nami Yesus.

6. sasambat sadaya angin sareng badai sétanik dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

7. Anjeun gusti anu ngawitan anyar, ngamimitian diménsi anyar kaajaiban dina kahirupan kuring taun ieu, dina nami Yesus.

8. Kénging anu ngahalangan kuring tina keagungan ditambek, dina nami Yesus.

9. sasambat unggal anti anti-terobosan abdi teu dirusak, ku nami Yesus.

10. sasambat kanggo terobosan rohani turun kana kuring, dina nami Yesus.

11. Jungjunan, nungtun abdi janten di tempat anu leres dina waktos anu leres.

12. Anjeun gusti anu anyar, awalna muka panto kamakmuran kanggo kuring, dina nami Yesus.

13. Nun Gusti, pasihan abdi ide anu diurapi sareng citakan ka jalan anyar berkah, dina nami Yesus.

14. Kéngingkeun sadaya taun kuring sareng usaha kuring disimpen deui ka sababaraha berkah, dina nami Yesus.

15. Kauangan kuring moal lebet kana kalaparan kauangan finansial taun ieu, dina nami Yesus.

16. Kuring nampik unggal sumanget isin finansial, dina nami Yesus.

17. Nun Gusti, ngaluarkeun kado tina batu pikeun kuring sareng sasambat ku kuring milari jalan anu nyarios lalaki teu aya deui jalan.

18. Kuring ngumumkeun batal sareng batal sadaya kecap-kecap jahat anu ku kuring parantos nyarios kana kahirupan kuring, bumi, pagawéan, sareng sajabana, tina rékaman syetan, dina nami Yesus.

19. Taun ieu, kuring moal nyerah di tepi mujijat kuring, dina ngaran Yesus.

20. Sawatang arsitek gething, permusuhan sareng konflik di bumi beto, dina nami Yesus.

21. Kuring paréntah unggal watesan Iblis pikeun kaséhatan kuring jeung kauangan dikaluarkeun, dina nami Yesus.

22. sasambat sadaya watesan anu diwariskeun pikeun kéngingkeun barang-barang anu saé, dina nami Yesus.

23. Dhuh Gusti, hudang sareng ngageungkeun unggal kakuatan anu nangtang ka gusti kuring.

24. Di nami Yesus, sasana unggal dengkul tina sujud syetan.

25. Kuring nampik tuang roti duka taun ieu, dina nami Yesus.

26. Kuring ngancurkeun unggal oposisi spiritual dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

27. Angkat wetan sareng lumpuh sareng ngerep sadaya rohani urang spiritual sareng Mesir, dina nami Yesus.

28. Ngalakukeun hiji hal dina kahirupan kuring dina sesi doa ieu anu bakal ngarobih kahirupan abdi pikeun saé, dina nami Yesus.

29. Gusti, nyalurkeun kuring tina sagala jahat dina taun anyar ieu dina nami Yesus.

30. Kuring moal minta artos atanapi pikeun naon waé bulan ieu dina nami Yesus

Hatur nuhun pikeun ngajawab do'a.

advertisements
artikel saméméhna40 Nunjuk Nunjuk Nunjukkeun kana Pekan.
artikel salajengna30 Titik Sholat Dina Ngalamun
Nami abdi nyaéta Pastor Ikechukwu Chinedum, i am a God of God, Anu Maha gemar ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten terakhir. Kuring yakin yén Gusti parantos nguatkeun unggal mukmin ku tatanan anéh anéh pikeun nunjukkeun kakuatan Roh Suci. Kuring yakin yén teu aya Kristen anu kudu ditindas ku Iblis, urang boga Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngaliwatan Doa sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi kaunseling langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungi kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Chat ku kuring dina WhatsApp And Telegram di +2347032533703. Ogé abdi bakal resep ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Doa Kuat urang 24 Jam di Telegram. Klik tautan ieu pikeun gabung Kiwari, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

komentar 14

  1. Abdi pendeta Seongbae ti Liberia, hatur nuhun pikeun doa anu dikandung ku spiritual anjeun. Pamiji kuring nyaéta ahli waris aranjeunna.

    • Alhamdulilah anjeun pastor, muga-muga Gusti Allah makmurkeun palayanan anjeun sareng salamet jutaan jiwa ngalangkungan anjeun. Dina nami Yesus.

  2. Hatur nuhun pisan tuan .. Dina nami Yesus, abdi ketok tina pucian anjeun ka nu hebatna taun ieu 2019 .. Kalayan doa ieu, panto nutup tina kabeungharan, agung, terobosan bakal kabuka pikeun kuring cicing.

  3. Diurutan ku Gusti Kuring ngaberkahan tina senjata spiritual ieu, kuring mangrupikeun pastor awéwé ti Liberia anu nekad ningali gerak Gusti Allah dina kahirupan kuring pelayanan urang anu mupihkeun ti hal-hal doa ieu sareng kami lapar langkung seueur ka Gusti muga-muga nambahanana anjeun langkung Tuan. Hatur nuhun.

  4. Diahakut ku ALLAH di Swaziland sareng pandita, muga-muga anjeun kaberkahan manusaeun Gusti Allah nyalira anjeun ngaleungitkeun senjata teuing pikeun setan anu ditolak.kita anu nalukkeun dunya pikeun Yesus Kristus amin

  5. Komentar: Hatur nuhun ka Pendeta tercinta abdi pikeun nyayogikeun poin doa anu kuring mendakan mangpaat pisan sareng sumber berkah pikeun kahirupan kuring. Muga Pangéran anu saé urang terus-terusan ngagunakeun anjeun kalayan kuat pikeun damel Karajaan-Na, Amin.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu