20 Nunjukkeun doa pikeun padamelan nguntungkeun

4
8461

Jabur 113: 7-8:
7 Anjeunna ngécékeun bangsat tina lebu, sareng ngangkat miskin anu nyandak tina dunghill; 8 Supaya anjeunna ditetepkeun anjeunna sareng pangéran, malah bareng para pangeran umat-Na.

Kami ngaladénan ka Gusti Allah nguntungkeun pagawean, sababna urang ngalamun 20 tempat sholat ieu kanggo padamelan nguntungkeun. Titik doa ieu bakal ngarobih status pagawean anjeun upami anjeun ngan ukur neneda aranjeunna kalayan iman. Gusti kami mangrupikeun kaajaiban ka Gusti anu terang, Anjeunna terang kumaha ngarobah kaayaan urang tina jukut ka rahmat. Nalika urang nyauran ka Anjeunna dina doa Anjeunna timbul pikeun pertahanan urang sareng kéngingkeun kaayaan urang pikeun bageur. Naha anjeun miharep padamelan anu nguntungkeun? Naha anjeun bosen Ayana anu tos aya? Upami enya, luhk sareng sholat anjeun. Ngartos yén anjeun peryogi tangan Gusti Allah pikeun ngamankeun kahadean dina kahirupan sareng takdir anjeun. Hatur nuhun ka Gusti pikeun kualifikasi akademik anjeun, jalma-jalma hébat tapi butuh ku Gusti pikeun ngahubungkeun anjeun ka raja-raja bumi. Yusuf henteu kantos ngagaduhan kapercayaan tapi Gusti ngahubungkeun anjeunna, dugi ka luhur. Allah ogé tiasa nyambungkeun anjeun ka luhur ngan ukur anjeun percanten ka Anjeunna sareng nyauran ka Anjeunna dina doa.

Doa ieu nunjuk pikeun padamelan nguntungkeun bakal muka panto nikmat pikeun anjeun dina kahirupan karir. Nalika anjeun ngiringan doa ieu, abdi ningali Gusti padamelan anu nguntungkeun, nyambungkeun anjeun ka jangkungna anu hadé dina kahirupan karir. Entong nyerah ka Allah, euweuh urusan kumaha waé anjeun ayeuna, malah anjeun henteu ngagaduhan padamelan pikeun dilaksanakeun ayeuna, tapi nalika anjeun ngiringan doa-doa ieu ayeuna, Gusti bakal timbul atas nama anjeun sareng nyababkeun lalaki sareng awéwé éta masalah pikeun anjeun. Anjeun bakal gaduh padamelan mujijat anjeun ayeuna sareng nami Gusti bakal dimulyakeun. Abdi ngarep pisan maca kasaksian anjeun.

20 Nunjukkeun doa pikeun padamelan nguntungkeun

1. Bapa, kuring nganuhunkeun ka Ayah ka Ayub dina nami Yesus.

2. Ya Gusti, nyababkeun kuring nikmat ka sadayana anu bakal mutuskeun padamelan abdi dina nami Yesus

3. Ya Jungjunan, teu katingali saha waé anu linggih dina kalungguhan kuring ayeuna, hayu aya substansi ilahi dina nami Yesus.

4. Kuring nampik sumanget buntut sareng ngaku sumanget sirah, dina nami Yesus.

5. Kuring dibewarakeun yén saha waé anu bakal ngabantosan padamelan abdi janten dipecat bakal dipiceun sareng dipiceun ka tempat sanés, dina nami Yesus.

6. Ya Gusti, mindahkeun, miceun atanapi robih sadaya agén manusa anu ditumpuk dina liren padamelan abdi.

7. Kuring nampi pélasan pikeun pinunjul ku luhur kontemporari kuring, dina nami Yesus.

8. Jungjunan, sawala ka tempat kuring ka luhur sapertos Sadérék pikeun Yusuf di tanah Mesir dina nami Yesus.

9. Kuring ngabeungitkeun unggal jalma anu ditugaskeun pikeun ngahambat kamajuan kuring, dina nami Yesus.

10. Ya Gusti, nyungkeun malaikat-malaikat anjeun pikeun ngelek unggal-unggal halangan pikeun padamelan kuring dina ngaran Yesus.

11. Kuring ngabeungkeut sareng nganggur sumanget sindrom anu suksés dina nami Yesus anu kawasa.

12. Kuring ngaku posisi (nyebut posisi anu dipikahoyong ku iman) dina nami perkasa Yesus

13. Jungjunan, palu perkawis abdi kana pikiran jalma anu bakal ngabantosan abdi supados aranjeunna henteu sangsara sareng leungitna setan ingetan dina nami Yesus
14. Kuring ngalumpuhkeun réréncangan imah nahan musuh sareng agén setan dina karir kuring, dina nami Yesus.

15. sasambat sadaya padamelan kuring anu nguntungkeun janten isin, ku nami Yesus.

16. Kuring ngaku kakuatan pikeun ngatasi sareng langkung unggul diantara pesaingna, dina nami Yesus.

17. Kéngingkeun kaputusan naon waé ku panel padamelan naon waé pikeun kuring, dina nami Yesus.

18. Sadayana pesaing sareng kuring dina masalah ieu bakal manggih kekalahan kuring henteu tiasa dilaksanakeun, dina nami Yesus.

19. Bapa, kuring hatur nuhun kanggo pangaksian padamelan kuring

20. Bapa hatur nuhun pikeun ngawalon do'a abdi dina nami Yesus.

advertisements

komentar 4

  1. PANGERAN YESUS ngajurung kuring sareng nungtun sareng nyiapkeun kuring pikeun mulang anjeun ngajauhkeun kuring kaluarana sareng jauh tina musuh sareng jahat. Hayu Wilis anjeun dilakukeun dina ngaran JESUS. Amin

  2. Gusti ngajagaan kuring sareng kulawarga abdi dina waktos anu dahsyat ieu, Gusti Allah na rahmat kuring, buka unggal panto nutup, buka panto banjir anjeun, mugi aya keajaiban dina kahirupan kuring, muga anjeun ngabuka kuring kasempetan bisnis, kasempetan padamelan, perkawinan , muga pangersa anjeun bakal dilakukeun nalika hirup kuring di nami Gusti anu kawasa ku kuring. Amin

  3. Kalayan Gusti, pasrahkeun kuring ka padamelan permanén kuring sareng janten dina panel wawancara ..
    Kuring ngaku posisi ieu dina nami Yesus Kristus .. Amin

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu