50 Ayat Alkitab ngeunaan kahirupan

0
2935

Ieu aya 50 ayat Alkitab ngeunaan kahirupan. Ieu Alkitab ayat bakal ngarobih cara anjeun hirup di kahirupan. Nalika urang ngadeukeutan kahirupan ti sudut pandang Dewata, urang tiasa langkung mangaruhan. Gusti hoyong urang ngabdi ka Anjeunna ku mikasihkeun karana sapertos Anjeunna anu dipikacinta ka urang, dipikacinta jalma sacara tanpa syarat mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun hirup anjeun. Asih nyaéta kautamana anu pangageungna sabab cinta téh hirup. Baca ayat-ayat Alkitab ieu kalayan sadayana haté ayeuna sareng hayu cinta Kristus ngarobihkeun kahirupan anjeun.

50 Ayat Alkitab ngeunaan kahirupan

1. Jabur 121: 7-8:
7 PANGERAN bakal ngajaga anjeun tina sagala piala: Anjeunna bakal ngajaga jiwa anjeun. 8 PANGERAN bakal ngajagaan pamilikan anjeun kaluar sareng waktos anjeun lebet ti ayeuna dugi ka kalanggengan.

2. Epesus 5: 15-16:
15 Tingali tuluy anjeun leumpang sacara sasarengan, henteu sakumaha jelema bodo, tapi sakumaha wijaksana, 16 Panémbalan waktosna, sabab dinten-ayeuna aya anu jahat.

3. Kolosana 3: 23-24:
23 Sareng naon anu anjeun laksanakeun, lakukeun kalayan sumerep, sakumaha ka PANGERAN, sareng henteu ka lalaki; 24 Nyaho yén ngeunaan PANGERAN anjeun bakal nampi ganjaran tina paninggalan: sabab anjeun ngawula ka PANGERAN Kristus.

4 Siloka 21:21:
21 Saha anu nuturkeun karep sareng kasaksian mendakan kahirupan, kabeneran, sareng kaagungan.

5. Markus 8:36:
36 Pikeun naon bakal aya kauntungan pikeun jalma, lamun bakal ngaraosan sakabeh dunya, sareng leungit nyalira?

6. 2 Korinta 5:7:
7 (Kanggo urang jalan ku iman, henteu ku payuneun :)

7 Siloka 27:19:
19 Sapertos dina cai rupaning ngawaler mayunan, ogé manah manusa ka manusa.

8. Jabur 73:26:
26 Daging sareng haté kuring gagal, tapi Gusti mangrupikeun kakuatan haté, sareng porsi abdi salamina.

9. 1 Petrus 3: 10-11:
10 Pikeun anjeunna anu bakal cinta hirup, sareng ningali dinten-dinten anu saé, ngantepkeun létah tina daékna, sareng biwirna yén aranjeunna nyarios teu tipu daya: 11 Kéngingkeun anjeunna ngiringan jahat, sareng ngalakukeun anu saé; hayu anjeunna neangan karapihan, sareng diperjuikeunana.

10. Jabur 31:3:
3 Kanggo anjeun mangrupikeun batu kuring sareng bénténg kuring; ku sabab margi nami anjeun petunjuk abdi, sareng petunjuk abdi.

11. Jabur 25:4:
4 Saha anu ngagaduhan leungeun anu bersih, sareng manah murni; Saha anu henteu ngasuhkeun nyalira kana kasombongan, atanapi henteu sumpah fitnah.

12 Siloka 4:23:
23 Jaga ati anjeun ku rajin; pikeun kaluar tina éta mangrupikeun masalah kahirupan.

13. Roma 12:2:
2 Jeung jadi teu conformed ka dunya ieu: tapi jadi ye robah ku renewing pikiran anjeun, nu ye bisa ngabuktikeun naon nu alus, sarta bisa ditarima, sarta sampurna, bakal Allah.

14. Jabur 37:7:
7 Kateraskeun dina Gusti, teras sabar nyarios ka Mantenna: ulah rajin nyalira margi anjeunna anu makmur dina jalanna, ku sabab jalma anu ngaleungitkeun alat jahat.

15. Yohanes 6:35:
35 Saur Isa ka aranjeunna, Kami teh roti hirup: saha anu datang ka kuring moal pernah lapar; jeung saha anu iman ka kuring, moal pernah haus.

16 Siloka 13:3:
3 Saha anu ngajaga sungutna bakal ngajaga nyawana: tapi sing ngabukaan ku biwir bakal gaduh karusakan.

17. Ulangan 30: 16:
16 Dina éta kuring paréntah ka anjeun dinten ieu pikeun bogoh ka PANGERAN Allah anjeun, leumpang dina jalan-Na, sareng netepi paréntah-Na sareng aturan-hukum na hukum-Na, supados anjeun hirup sareng kalikeunana; lahan dimana anjeun badé kéngingkeun.

18. Jabur 23:6:
6 Pasti kahadéan sareng rahmat bakal nuturkeun abdi sadaya dinten hirup abdi: sareng kuring bakal cicing di bumi Gusti salamina.

19. Pandita 3: 1:
1 Ka unggal hal aya usum, sareng waktos unggal tujuan di handapeun Langit:

20. Ibrani 12: 14:
14 Tuturkeun karapihan sareng sadaya manusa, sareng kasucian, tanpa anu teu aya anu tiasa ningali Gusti:

21: Yakobus 3:13:
13 Saha jalma anu wijaksana sareng ditungtut ku kanyaho di antawisna? hayu anjeunna nunjukkeun tina paguneman anu saé dianggo kalayan kaéndahan kaasih.

22 Siloka 10:17:
17 Anjeunna di jalan hirup anu ngajaga piwulang: tapi sing nampik teguran bakal éléh.

23 Siloka 19:8:
8 Saha anu gaduh hikmah mikanyaah nyalira nyalira: saha anu ngajaga pangertian bakal mendakan kahadéan.

24. Galih 2: 20:
20 Abdi disalib sareng Kristus: sanajan kitu kuring cicing; sanes kuring, tapi Kristus cicing di kuring: sareng hirup anu ku kuring ayeuna hirup dina daging kuring hirup ku iman kana Putra Allah, anu dipikacinta kuring, sareng masihan nyalira pikeun kuring.

23. Yohanes 7:38:
38 Saha anu percaya ka kuring, sakumaha anu dituliskeun ku Kitab Suci, tina beuteungna bakal ngalir aliran cai hirup.

24. Mateus 16:25:
25 Pikeun saha waé anu nyalametkeun nyawana bakal éléh: sareng saha waé anu bakal kaleungitan nyawana pikeun kuring bakal mendakanana.

25. Pandita 7: 10:
10 Saur teu kedah anjeun, Naon sababna anu baheula dinten langkung saé tibatan ieu? pikeun Engkang henteu naros sacara bijil ngeunaan ieu.

26. Jabur 37: 5-6:
5 Pasihan jalan ka Gusti; percanten ka Anjeunna ogé; teras anjeunna bakal ngangkut. 6 Sareng Anjeunna bakal ngaluarkeun kabeneran sakumaha cahaya, sareng pertimbangan-Mu salaku siang.

27. Mateus 6:34:
34 Kukituna teu dipikirkeun pikeun énjing: pikeun énjingna kudu mikirkeun barang anu nyalira. Cekap dugi ka dinten nyaéta jahatna.

28. 1 Yohanes 4:9:
9 Dina ieu dibuktikeun cinta ka Allah ka urang, sabab yén Gusti ngutus Putra-Na ngan ukur ka dunya, supados urang hirup liwat Anjeunna.

29. 1 Timoteus 4:12:
12 Aja aya saurang anu ngala pamuda anjeun; tapi percanten ka urang mukmin, dina kecap, dina paguneman, amal, di roh, iman, di kasucian.

30. Pilipus 2: 14-16:
12 Janten, anu dipikacinta, sapertos anu anjeun parantos nurut, henteu sapertos ayana kuring, tapi ayeuna langkung seueur di henteuna mah, jalankeun kasalametan anjeun nyalira ku kasieun sareng gemet. 13 sabab éta mangrupikeun Allah anu damel di anjeun boh pikeun laksanakeun sareng ngalaksanakeun nikmat anu saé. 14 Ngalakukeun sagala hal tanpa murmur sareng pertengkepan: 15 Supaya anjeun tiasa cacad sareng teu bahaya, para putra Allah, tanpa didukungan, di tengah-tengah bangsa anu bengkok sareng jahat, diantara anu anjeun terang salaku lampu di dunya; 16 Ngabenerkeun kecap hirup; yén kuring ogé bungah dina dinten Kristus, yén kuring henteu bébérangan, moal ogé digarap hargana.

31. 1 Korinta 15:22:
22 Pikeun sakumaha dina Adam sadaya maot, maka ogé dina Kristus bakal kabeh hirup.

32. Jabur 118:24:
24 Ieu mangrupikeun dinten anu dilakukeun ku Pangéran; urang bakal bungah jeung bungah di dinya.

33. Mateus 6:25:
25 Ku sabab éta kuring nyarios ka anjeun, Henteu mikirkeun hirup anjeun, naon anu anjeun wajib tuang, atanapi naon anu anjeun wajib nginum; atanapi henteu pikeun awak anjeun, naon anu anjeun wajib ditunda. Naha henteu hirup langkung seueur tibatan daging, sareng awak tibatan pakéan?

34. Yeremia 17: 9-10:
9 Ati anu cidra di luhur sadaya sadaya hal, sareng duka pisan: saha anu tiasa terang? 10 Kuring PANGERAN milarian manah, kuring nyobian réins, bahkan pikeun masihan unggal jalma dumasar kana jalan-jalanna, sareng numutkeun kana perbuatan-Na.

35. Lukas 11: 28:
28 Tapi saur anjeunna, Leres, rahayu jalma anu ngadangukeun firman Allah sareng ngajaga eta.

36. 2 Timoteus 3: 16-17:
16 Sakabeh naskah dirumuskeun ku ilham tina Gusti, sareng nguntungkeun pikeun ajaran, pikeun ngawartosan, pikeun koréksi, pikeun pitunjuk dina kabeneran: 17 Supaya manusa Allah kudu sampurna, dipasihan ku sagala karya anu saé.

37. Galih 5: 25:
25 Upami urang hirup dina Roh, hayu urang ogé leumpang di Roh.

38. Yohanes 14:6:
6 Yesus ngalahir ka anjeunna, Kami jalan, kaleresan, sareng kahirupan: teu aya anu sumping ka Rama, tapi ku Kami.

39. Siloka 3: 1-2:
1 Anak kuring, tong hilap Torét kuring; tapi ngantepkeun ati anjeun tetepkeun perintah-Ku: 2 Pikeun panjang poe, sareng umur panjang, sareng katenangan, maka aranjeunna kedah nambihan ka anjeun. 3 Ulah ngantepkeun rahmat sareng kabeneran ngantepkeun anjeun: ngabeungkeutana ngeunaan beuheung anjeun; nyerat aranjeunna kana méja manah anjeun:

40. Mateus 16:26:
26 Pikeun naon kauntungan anu didamel ku manusa, lamun anjeunna bakal nampi dunya sadayana, sareng ngaleungit nyalira? atanapi naon anu kedah dipasihkeun ku manusa pikeun nyalira?

41. Jabur 16:11:
11 Anjeun bakal nunjukkeun ka abdi jalan hirup: di payuneun anjeun mangrupikeun kabagjaan; di beulah katuhu anjeun aya kenikmatan salamina.

42. Pilipus 1: 21:
21 Pikeun kuring hirup nyaéta Kristus, jeung tilem téh meunang kauntungan.

43. Yakobus 1:12:
12 Rahayu jalma anu nyabarkeun godaan: kanggo nalika anjeunna dicobian, anjeunna bakal nampi makuta kahirupan anu parantos jangji ku PANGERAN anu mikaasih.

44. 1 Yohanes 4:15:
15 Saha waé anu bakal ngaku yén Yesus téh Putra Allah, Allah cicing di Anjeunna, sareng anjeunna aya di Allah.

45 Siloka 13:12:
12 Pangarep-arep anu diturutan ngajadikeun manah sakitar: tapi lamun kahayangna sumping, éta tangkal hirup.

50. Roma 14:8:
8 Pikeun naha urang hirup, urang hirup ka PANGERAN; sareng naha urang maot, urang maot ka PANGERAN: naha urang hirup, atanapi maot, urang Gusti.

46. Mateus 5:14:
14 Anjeun mangrupikeun terang dunya. Kota anu disetel di hiji bukit teu tiasa disumputkeun.

47. 1 Korinta 6: 19-20:
19 Naon? teu terang anjeun yén awak anjeun nyaéta kuil Roh Suci anu aya dina anjeun, anu anjeun ngagaduhan Gusti, sareng anjeun henteu gaduh? 20 Pikeun marani anu dipésér ku harga: maka muji Gusti dina awak anjeun, sareng dina roh anjeun, anu kagungan Gusti.

48 Siloka 10:9:
9 Saha anu leumpang jujur ​​leumpang pasti: tapi anu ngabalikeun dalan bakal dikenal.

49. Wahyu 3: 19:
19 Saloba anu kuring dipikacinta, kuring rebuke sareng disiplin: janten rajin, sareng tobat.

50. Pandita 7:14:
14 Dina dinten kamakmuran janten gumbira, tapi dina dinten kabugaran mertimbangkeun: Allah ogé parantos netepkeun hiji deui anu ngalawan, pikeun anu henteu kantos mendakan saha waé.

advertisements
artikel saméméhnaTop 10 Do'a Kanggo Pasangan Barudak Urang Kahareup
artikel salajengna30 Ayat Alkitab ngeunaan Kakuatan
Nami abdi Pendeta Ikechukwu Chinedum, abdi mangrupikeun Manusa Gusti, Anu Gairah ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten-dinten akhir ieu. Kuring yakin yén Gusti parantos maparin kakuatan ka unggal jalma anu iman ku susunan rahmat anu anéh pikeun ngawujudkeun kakawasaan Roh Suci. Kuring yakin yén henteu aya Kristen anu kedah ditindas ku setan, urang ngagaduhan Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngalangkungan Do'a sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi konsultasi langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungan kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Ngobrol kuring dina WhatsApp Sareng Telegram di +2347032533703. Ogé kuring bakal resep Ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Solat 24 Jam Kuat dina Telegram. Pencét tautan ieu pikeun gabung Ayeuna, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu