10 Doa Perang Pikeun Ngarangna Panyakit

1
10583

Ulangan 7:15:
15 Sareng PANGERAN bakal nyingkirkeun sagala panyakit anjeun, sareng moal nempatkeun salah sahiji panyakit jahat Mesir, anu ku anjeun terang; tapi bakal ngorbankeun aranjeunna ka sadaya anu ngabenci ka Mu.

Panyakit sareng panyakit mangrupikeun pangersa Pangéran pikeun naon waé barudak-Na, Gusti henteu menderita murangkalih sareng kasakit sareng panyakit. Saban panyakit mangrupikeun penindasan Iblis 10:38. Ku sabab eta urang kedah nguping perang spiritual, ayeuna urang parantos nyusun 10 perang perang ngalawan panyakit. Doa perang ieu bakal nguatkeun urang pikeun nolak unggal beban jahat tina kahirupan urang. Alhamdulilah pikeun prakték médis, tapi urang kedah ngartos yén unggal panyakit gaduh akar spiritual sareng ngan ukur rohani anu tiasa ngancurkeun sacara permanén.

Doa perang ieu ngalawan panyawat ogé pikeun jalma anu kaserang anu parantos dirawat pangobatan médis, anjeun parantos angkat ka seueur rumah sakit sareng aranjeunna dokter henteu tiasa mendiagnosis panyawat anjeun, ieu mangrupikeun padamelan iblis, nalika anjeun ngalaksanakeun doa perang ieu ayeuna. ngaharepkeun Allah campur tangan dina kaayaan anjeun sareng masihan anjeun kameunangan ayeuna dina nami Yesus.

10 Doa Perang Pikeun Ngarangna Panyakit

1. Kuring ngaku unggal dosa anu bakal nanggung jawab kana panyawat demit ieu dina nami Yesus.

2. Bapa, kéngingkeun rahmat anu sarat pikeun ngalangkungan sadayana pengadilan setan dina kahirupan kuring dina nami Yesus

3. Di ngaran Yesus, unggal dengkul kedah sujud, janten abdi paréntah ku panyawat (nyebut namina) janten angkat dina kahirupan kuring ku nami Yesus.
4. Dina ngaran anu teu cocog Yesus Kristus, kuring musnahkeun unggal panyakit dina awak kuring tina akar ayeuna dina nami Yesus

5. Kuring dibewarakeun ku nami Yesus Kristus, yen kuring moal maot tina panyakit ieu dina nami Yesus.

6. Ku kakuatan HOLY GHOST abdi paréntah unggal rakit tina panyakit sareng panyakit dina kahirupan kuring bakal rusak sareng musnah salamina dina nami Yesus.
7. Kuring paréntah unggal sumanget kalemahan, menderita awak kuring kanggo ditungtungan ayeuna sareng salilana dina nami Yesus.

8. Bapa, dudung unggal karuksakan anu dilakukeun dina awak kuring di jero sareng di luar salaku akibat tina panyakit sareng panyakit dina nami Yesus

9. Bapa, kuring mulang unggal panah panyawat dikirim ka arah kuring ka anu ngirim dina ngaran Yesus

10. Bapa, kuring hatur nuhun pikeun nyageurkeun kuring dina nami Yesus.

advertisements

1 comment

  1. Abdi leres-leres kedah nyageurkeun tapi kuring yakin ka Gusti bakal kuring kasiksa nyeri haté di luhur alhamdulillah ku Gusti pikeun ngiringan kuring pikeun ngiringan doa-doa

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu