30 Nunjuk Doa tengah wengi Pikeun narabas

36
39360

Jabur 84:11:
11 Kanggo Gusti Alloh mangrupakeun panonpoé jeung tameng: Gusti bakal masihan kurnia sareng kamulyaan: henteu aya hal anu saé bakal anjeunna ngabantah aranjeunna anu bertemuk.

nu peuting pisan jam mangrupikeun waktos anu paling efektif pikeun milari payuneun Gusti. Ieu dina tengah wengi yén paul sareng Silas ngadoakeun jalan kaluar tina perbudakan, Kisangan 16:25, éta dina tengah wengi yén peter dileupaskeun nalika garéja ngadoakeun, Kisah 12: 6-19, Mateus 13:25 nyarioskeun yén urang bari sare lalaki , musuh nyubur lebar. Urang kedah ngamangpaatkeun jam tengah wengi ngadoakeun diri urang kaluar tina perbudakan. Dinten ieu urang milarian dina 30 doa poin pikeun terobosan kauangan. Urang kedah ngartos yén ngado'a pikeun terobosan finansial penting pisan. Memang leres anjeun moal janten beunghar ku ngan ukur sholat sadinten tanpa damel, tapi nalika urang ngadoakeun, urang lungsur ka alam gaib pikeun ngabantosan usaha alami kami. Doa nyababkeun kakuatan Gusti pikeun ngabantosan kami dina petualangan kauangan dina kahirupan. Ogé nalika urang neneda, Dewata cinta ngeusi haté urang sahingga janten sesah cinta cinta duit ngaruksak kahirupan urang.

Doa tengah wengi ieu pikeun terobosan finansial bakal muka panto keuangan pikeun anjeun, nalika anjeun neneda kalayan iman, maksimalkeun jam tengah wengi, anjeun bakal ningali kakuatan Tuhan anu timbul pikeun kahadean anjeun dina pagawéan anjeun. Allah bakal nyababkeun naon waé bisnis anu anjeun laksanakeun pikeun makmur, bahkan kajadian kaayaan acak bakal sukatan anjeun. PANGERAN bakal ditulungan ku panangan-Na anu leres sareng janten anjeun janten kepala dina industri anjeun. Nalika anjeun nenedakeun doa ieu, pangéran bakal masihan ideu anu seger anu bakal ngajantenkeun anjeun tokoh global sahingga ngagunakeun anjeun pikeun ngajantenkeun dunya tempat anu langkung saé. Kuring yakin ayeuna yén doa ieu bakal ngakibatkeun terobosan kauangan anjeun dina nami Yesus.

30 Nunjuk Doa tengah wengi Pikeun narabas

1. Kuring paréntah sagala halangan demokrasi pikeun terobosan kauangan kuring janten lumpuh, dina nami Yesus.

2. sasambat unggal akun tabungan setan ngajaga kauangan abdi janten musnah sareng kuring paréntah sagala kauangan kuring dikaluarkeun ayeuna !!!, dina nami Yesus.
3. Kuring meungkeut unggal jelema anu kuat nangtung antara kuring sareng terobosan kauangan kuring, dina nami Yesus.

4. Kuring ngagaduhan sadayana milik abdi tina panangan musuh, dina nami Yesus.

5. Kuring ngejat sareng ngabebaskeun diri tina unggal kutukan perbudakan finansial sareng kamiskinan, dina nami Yesus.

6. Kuring ngaleupaskeun diri tina unggal perjanjian sadar sareng teu sadar ku sumanget kamiskinan, dina nami Yesus.

7. Anggapna Gusti hudang sareng unggal musuh anu direncanakeun artos kasebar,. dina nami Yesus.

8. Ya Gusti, mulangkeun sadayana taun kuring sareng usaha-usaha sareng ngarobahna kana terobosan kauangan kuring, dina nami Yesus.

9. Hayu sumanget rahmat finacial janten ka kuring dimana wae kuring lebet sareng nami Yesus.

10. Bapa, kuring nyuhungkeun ka Anjeun, dina nami Yesus, ngintun roh-roh palayanan pikeun ngahubungkeun kuring ka anu ngabantosan takdir kauangan ku nami Yesus.

11. Kéngingkeun lalaki ngaberkahan ka kuring di mana waé kuring ka mana, ku nami Yesus.

12. Kuring ngaluarkeun artos kuring tina macét lapar finansial, dina nami Yesus.

13. Kuring malaikat malaikat, dina nami perkasa Yesus, nuju sareng nyiptakeun nikmat kanggo kauangan kuring.

14. Kénging sadaya panyawat keuangan anu nangtung dina cara kuring dihapus, dina nami Yesus.

15. Kuring ngaluarkeun nami sareng kulawarga kuring tina buku bangkrut finansial, dina nami Yesus.

16. Roh Suci, janten pasangan senior kuring dina kauangan.

17. Saban hal anu saé ayeuna ngalahirkeun terobosan keuangan kuring mimiti ngalir ka ayeuna !!! dina nami perkasa Yesus.

18. Kuring nampik unggal sumanget ngalamun kauangan sareng isin, dina nami Yesus.

19. Bapa, blokkeun unggal bocorna pikeun kauangan kuring, dina nami perkasa Yesus.

20. Kéngingkeun kauangan kuring janten panas teuing pikeun ngadamel maling sareng konsumén setan, dina nami Yesus.

21. Hayu kakuatan magnét spiritual anu narik sareng ngajaga kabeungharan disimpen dina kauangan kuring, dina nami Yesus.

22. Kuring ngaluarkeun artos kuring tina pangaruh, kontrol, sareng panguasaan kejahatan rumah tangga, dina nami Yesus.

23. Kéngingkeun sadaya malaikat syetan anu ngabédakeun berkah jauh ti kuring parantos lumpuh, dina nami Yesus.

24. sasambat pangaruh jahat tina artos anéh anu kuring nampi atanapi keuna nétralisasi, dina nami Yesus.

25. Nun Gusti, ngajarkeun ka rahasia ilahi kamakmuran.

26. Kéngingkeun kabagjaan musuh pikeun kahirupan finansial kuring dirobih janten ngenes, dina nami Yesus.

27. Hayu sadayana berkah abdi dicekel tawanan lokal atanapi internasional dileupaskeun ka kuring, ku nami Yesus.

28. Kuring ngiket unggal kakuatan anti karaharjaan, dina nami Yesus.

29. Hayu kauangan kuring teuing panas pikeun sagala kakuatan jahat anu calik, dina nami Yesus.

30. Bapa sim kuring hatur nuhun pikeun ngajantenkeun abdi janten jalma anu beunghar / awéwé dina nami Yesus.

advertisements

komentar 36

  1. DankUwel voor uw geweldige zegenbede!
    U bengkok eorbidder!
    Een strijder van licht en ruimte!
    Uw gebeden hebben een weerklank op aarde en di de hemel.
    U kunt gevangenen ketenen los bidden en bevrijden.
    U leert mij de grootheid van God te zien en erkennen.
    Om total volledige erkentenis der waarheid komentar.

    Ngelut kerung Margret😍❤️

  2. Doa ieu kuring nyarios ayeuna kedah muka panto kauangan kauangan pikeun kuring sareng ogé doa ieu bakal ngajantenkeun kuring mindahkeun tina kamulyaan sareng Maha Suci dina ngaran Yesus Amin

  3. Wah ! Ieu pisan kuat sareng abdi kaberkahan sareng langkung kalayan ngado'a ieu. Sadayana damel diangkat pikeun kabogoh kuring ti ayeuna dina nami Yesus, Amin.Tasih pisan kanggo do’a anjeun.

  4. Wah! Kuring jadi kaberkahan sareng disukai ku solat ieu. Sadayana damel pikeun karesep kuring dina nami Yesus, Amin. Hatur nuhun abdi tina alloh Gusti.

  5. Hatur nuhun pisan Pak, muga-muga Gusti ngajaga kakuatan anjeun dina anjeunna.i bakal ngalakukeun doa, sareng percanten panto kauangan tos parantos dibuka

  6. Assalamu'alaikum Gusti mangga tulung kuring kuring parantos berjuang dina kahirupan kuring pikeun rupees hutang ribut 3lakhs mangga bantosan abdi Gusti.

  7. Kalayan Gusti ngadangu kuring ceurik nalika kuring wani sasarengan tahta anjeun kusabab kuring terang yén anjeun Gusti anu Maha Kawasa anu ngutus ngan ukur anjeun hiji putra anu maot pikeun dosa-dosa kuring sareng kuring bakal salamet hatur nuhun sareng ngahargaan ngaran anjeun sabab anjeun Lord of Matahari. Kuring kneel sateuacan anjeun pikeun Anjeun nguping ceurik abdi…
    Amin

  8. Assalamu’alaikum God..I datang ka anjeun salaku dosa salaku Kami. Ngamukahan rahmat sareng rahmat anjeun .begging pikeun pipilueun anjeun dina kauanganan kuring .. bosen hutang, bosen kamiskinan, kuring kedah mulangkeun kabeungharan finansial sareng ngancurkeun perjangjian anu ngahalang kuring tina kamakmuran finansial..its waktos pikeun kuring naékna luhur musuh kuring sareng ngaku sadaya kakayaan finansial kuring .. nami Yesus kuring nampi am kuring kekayaan deui sarébu lipatan… ku seuneu gost suci… ..Amen..for parantos rengse

  9. Gusti anu beunghar ngaberkahan anjeun jalma Gusti, tetep diberkahan, kuring yakin, kuring nampi kurnia ku iman, ka Yesus nami perkawis Nasaret. Amin

  10. Kuring yakin kana kakawasaan Gusti anu paling luhur sareng kuring ayeuna yén nalika kuring neneda anjeunna parantos ngajawab kuring hatur nuhun Yesus

  11. Almighty God I appreciate you for you have answered my prayers and I know that everything will be ok in my financial life in the mighty Name of Jesus Christ 🙏🙏🙏

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu