30 Nunjuk Doa tengah wengi Pikeun narabas

37
42192

Jabur 84:11:
11 Kanggo Gusti Alloh mangrupakeun panonpoé jeung tameng: Gusti bakal masihan kurnia sareng kamulyaan: henteu aya hal anu saé bakal anjeunna ngabantah aranjeunna anu bertemuk.

nu peuting pisan jam mangrupikeun waktos anu pang épéktasi pikeun milari wajah Gusti. Ieu di tengah wengi anu Paulus sareng Silas ngado'a di dinya jauh tina perbudakan, Rasul 16:25, éta dina tengah wengi peter dileupaskeun nalika garéja ngadoa, Rasul 12: 6-19, Mateus 13:25 nyarioskeun yén nalika lalaki bobo , musuh nyéépkeun tarés. Urang kedah ngamangpaatkeun jam tengah wengi kanggo ngadoa diri nyalira tina kasundaan. Dinten ieu kami ningali 30 titik doa tengah wengi pikeun terobosan finansial. Urang kedah ngartos yén ngado'a pikeun terobosan finansial penting pisan. Leres anjeun henteu beunghar ku ngan ukur sholat sadidinten tanpa damel, tapi nalika urang ngadoa, urang turunkeun alam gaib pikeun ngabantosan usaha alami urang. Solat nyababkeun kakuatan Gusti pikeun ngabantosan urang dina petualangan kauangan dina kahirupan. Ogé nalika urang ngadoa, cinta Déwa ngeusi haté urang sahingga nyusahkeun cinta artos pikeun ngarusak kahirupan urang.

Doa tengah wengi ieu pikeun terobosan finansial bakal muka panto keuangan pikeun anjeun, nalika anjeun neneda kalayan iman, maksimalkeun jam tengah wengi, anjeun bakal ningali kakuatan Tuhan anu timbul pikeun kahadean anjeun dina pagawéan anjeun. Allah bakal nyababkeun naon waé bisnis anu anjeun laksanakeun pikeun makmur, bahkan kajadian kaayaan acak bakal sukatan anjeun. PANGERAN bakal ditulungan ku panangan-Na anu leres sareng janten anjeun janten kepala dina industri anjeun. Nalika anjeun nenedakeun doa ieu, pangéran bakal masihan ideu anu seger anu bakal ngajantenkeun anjeun tokoh global sahingga ngagunakeun anjeun pikeun ngajantenkeun dunya tempat anu langkung saé. Kuring yakin ayeuna yén doa ieu bakal ngakibatkeun terobosan kauangan anjeun dina nami Yesus.

30 Nunjuk Doa tengah wengi Pikeun narabas

1. Kuring paréntah sagala halangan demokrasi pikeun terobosan kauangan kuring janten lumpuh, dina nami Yesus.

2. sasambat unggal akun tabungan setan ngajaga kauangan abdi janten musnah sareng kuring paréntah sagala kauangan kuring dikaluarkeun ayeuna !!!, dina nami Yesus.
3. Kuring ngabeungkeutkeun unggal jalma anu kuat antara kuring sareng terobosan finansial kuring, dina nami Yesus.

4. Kuring ngagaduhan sadayana milik abdi tina panangan musuh, dina nami Yesus.

5. Kuring ngejat sareng ngabebaskeun diri tina unggal kutukan perbudakan finansial sareng kamiskinan, dina nami Yesus.

6. Kuring ngaleupaskeun diri tina unggal perjanjian sadar sareng teu sadar ku sumanget kamiskinan, dina nami Yesus.

7. Anggapna Gusti hudang sareng unggal musuh anu direncanakeun artos kasebar,. dina nami Yesus.

8. Ya Gusti, mulangkeun sadayana taun kuring sareng usaha-usaha sareng ngarobahna kana terobosan kauangan kuring, dina nami Yesus.

9. Hayu sumanget rahmat finacial janten ka kuring dimana wae kuring lebet sareng nami Yesus.

10. Bapa, kuring nyuhungkeun ka Anjeun, dina nami Yesus, ngintun roh-roh palayanan pikeun ngahubungkeun kuring ka anu ngabantosan takdir kauangan ku nami Yesus.

11. Kéngingkeun lalaki ngaberkahan ka kuring di mana waé kuring ka mana, ku nami Yesus.

12. Kuring ngaluarkeun artos kuring tina macét lapar finansial, dina nami Yesus.

13. Kuring malaikat malaikat, dina nami perkasa Yesus, nuju sareng nyiptakeun nikmat kanggo kauangan kuring.

14. Kénging sadaya panyawat keuangan anu nangtung dina cara kuring dihapus, dina nami Yesus.

15. Kuring ngaluarkeun nami sareng kulawarga kuring tina buku bangkrut finansial, dina nami Yesus.

16. Roh Suci, janten pasangan senior kuring dina kauangan.

17. Saban hal anu saé ayeuna ngalahirkeun terobosan keuangan kuring mimiti ngalir ka ayeuna !!! dina nami perkasa Yesus.

18. Kuring nolak unggal sumanget ngahinakeun kauangan sareng isin, ku nami Isa.

19. Bapa, blokkeun unggal bocorna pikeun kauangan kuring, dina nami perkasa Yesus.

20. Kéngingkeun kauangan kuring janten panas teuing pikeun ngadamel maling sareng konsumén setan, dina nami Yesus.

21. Hayu kakuatan magnét spiritual anu narik sareng ngajaga kabeungharan disimpen dina kauangan kuring, dina nami Yesus.

22. Kuring ngaluarkeun artos kuring tina pangaruh, kontrol, sareng panguasaan kejahatan rumah tangga, dina nami Yesus.

23. Kéngingkeun sadaya malaikat syetan anu ngabédakeun berkah jauh ti kuring parantos lumpuh, dina nami Yesus.

24. sasambat pangaruh jahat tina artos anéh anu kuring nampi atanapi keuna nétralisasi, dina nami Yesus.

25. Nun Gusti, ngajarkeun ka rahasia ilahi kamakmuran.

26. Kéngingkeun kabagjaan musuh pikeun kahirupan finansial kuring dirobih janten ngenes, dina nami Yesus.

27. Hayu sadayana berkah abdi dicekel tawanan lokal atanapi internasional dileupaskeun ka kuring, ku nami Yesus.

28. Kuring ngiket unggal kakuatan anti karaharjaan, dina nami Yesus.

29. Hayu kauangan kuring teuing panas pikeun sagala kakuatan jahat anu calik, dina nami Yesus.

30. Bapa sim kuring hatur nuhun pikeun ngajantenkeun abdi janten jalma anu beunghar / awéwé dina nami Yesus.

 

advertisements

komentar 37

  1. DankUwel voor uw geweldige zegenbede!
    U bengkok eorbidder!
    Een strijder van licht en ruimte!
    Uw gebeden hebben een weerklank op aarde en di de hemel.
    U kunt gevangenen ketenen los bidden en bevrijden.
    U leert mij de grootheid van God te zien en erkennen.
    Om total volledige erkentenis der waarheid komentar.

    Ngelut kerung Margret😍❤️

  2. Doa ieu kuring nyarios ayeuna kedah muka panto kauangan kauangan pikeun kuring sareng ogé doa ieu bakal ngajantenkeun kuring mindahkeun tina kamulyaan sareng Maha Suci dina ngaran Yesus Amin

  3. Wah ! Ieu pisan kuat sareng abdi kaberkahan sareng langkung kalayan ngado'a ieu. Sadayana damel diangkat pikeun kabogoh kuring ti ayeuna dina nami Yesus, Amin.Tasih pisan kanggo do’a anjeun.

  4. Wah! Kuring jadi kaberkahan sareng disukai ku solat ieu. Sadayana damel pikeun karesep kuring dina nami Yesus, Amin. Hatur nuhun abdi tina alloh Gusti.

  5. Hatur nuhun pisan Pak, muga-muga Gusti ngajaga kakuatan anjeun dina anjeunna.i bakal ngalakukeun doa, sareng percanten panto kauangan tos parantos dibuka

  6. Ya Allah abdi punten bantosan kuring kuring nuju berjuang pisan dina kahirupan kuring pikeun hutang rupia 3lakhs punten bantosan abdi Gusti.

  7. Duh Gusti sing nguping ceurik kuring nalika kuring datang kandel sateuacan tahta anjeun sabab kuring terang yén anjeun Gusti anu maha kawasa anu ngutus putra hiji-hiji anjeun maot pikeun dosa-dosa kuring sareng kuring salamina hatur nuhun sareng ngahargaan nami anjeun sabab anjeun Lord of Host. Kuring tuur payuneun anjeun kanggo Anjeun pikeun nguping ceurik kuring ...
    Amin

  8. Duh Gusti..Kuring sumping ka anjeun sakumaha dosa sakumaha kuring. Nyuhungkeun Rahmat sareng rahmat anjeun .begging intervensi anjeun dina kauangan kuring..Ieu bosen hutang, bosen kamiskinan, kuring kedah mulangkeun kabeungharan finansial kuring sareng ngancurkeun sagala perjanjian anu ngalarang kuring tina kamakmuran finansial.. waktos na pikeun kuring naék luhur musuh-musuh kuring sareng ngaku-ngaku deui kabeungharan finansial kuring..Anjeun Yesus nami abdi nampi kabeungharan kuring deui sarébu kali ... ku seuneu anu suci ... ..Amm..kanggo éta parantos

  9. Gusti anu beunghar ngaberkahan anjeun jalma Gusti, tetep diberkahan, kuring yakin, kuring nampi kurnia ku iman, ka Yesus nami perkawis Nasaret. Amin

  10. Kuring yakin kana kakawasaan Gusti anu paling luhur sareng kuring ayeuna yén nalika kuring neneda anjeunna parantos ngajawab kuring hatur nuhun Yesus

  11. Gusti anu Maha Kawasa kuring ngahargaan anjeun pikeun anjeun parantos ngaos doa kuring sareng kuring terang yén sadayana bakal ok dina kahirupan kauangan ku Asma Yesus Kristus anu kawasa

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu