20 Titik Doa Perang Pikeun Perlindungan sareng Kasalametan

0
9360

Roma 8: 31-37:
31 Naon anu urang teras nyarios ka perkawis ieu? Upami Gusti janten pikeun urang, saha anu tiasa ngalawan urang? 32 Anjeunna anu teu nyayogikeun Putra-Na nyalira, tapi anu dikirimkeun anjeunna pikeun urang sadayana, kumaha kedah anjeunna henteu nganggo anjeunna ogé masihan sagala hal? 33 Saha anu bakal nolak kawajiban umat-umat Allah? Éta mangrupikeun Gusti anu menerkeun. 34 Saha manéhna anu ngahukum? Nya éta Kristus anu tiwas, leres pisan, anu timbul deui, anu bahkan di sisi katuhu Allah, anu ogé ngadamel syafaat pikeun urang. 35 Saha anu bakal misahkeun urang tina cinta Kristus? kasiksa, atanapi kasedihan, atanapi kasusah, atanapi kalaparan, atanapi kaayaan, atanapi peril, atanapi pedang? 36 Sakumaha anu ditulis, Demi anjeun dipaehan sadinten sadinten; kami dianggap salaku domba pikeun meuncit. 37 Sané, dina sagala hal ieu kami langkung ti ukur panakol ku Anjeunna anu dipikacinta urang.

Satiap anak Allah anu berhak perlindungan ketuhanan. Doa doa perang 20 ayeuna pikeun panangtayungan sareng kaamanan mangrupikeun hudang pikeun sadayana urang Kristen nonton sareng ngadoa. Iblis anu anjeun henteu nolak moal kabur ti anjeun. Dina kahirupan, aya seueur panah ngalayang ngalawan murangkalih Déwa. Jabur 91 nyarioskeun ka urang ngeunaan panah anu ngalir siang, panyakit anu nyerang peuting sareng karusakan anu limbah dina beurang. Urang kedah sholat upami urang kedah nungkulan serangan setan.

Doa perang ieu nunjuk pikeun panyalindungan sareng kaamanan bakal pituduh anjeun nalika anjeun ngalawan gelut iman anu saé. Éta bakal pituduh anjeun pikeun ngadoakeun diri anjeun kana benteng gaib. Hiji doa doa Christi anu teu pantes. Doakeun doa ieu sareng iman ayeuna sareng anjeun bakal kaberkahan.

20 Titik Doa Perang Pikeun Perlindungan sareng Kasalametan

1. Bapa, tiap-tiap rencana syaitan tina kakuatan setan ngalawan kahirupan kuring dijalankeun sacara batal sareng batal, dina nami Yesus.

2. Rama, hayu unggal kakuatan naraka sasaran pikeun ngarusak visi kuring, impian sareng kementerian nampi kuciwa total, dina nami Yesus.

3. Ayah, sasambat unggal perangkap setan anu diaturkeun kana kahirupan kuring sareng takdir anu dirobih, dina nami Yesus.

4. Bapa, hayu sadaya réréncangan anu ngempur dina kahirupan kuring, nampi kekirangan sareng teu teratur, dina nami Yesus

5. Bapa PANGERAN, mugi hirup kuring, pelayanan sareng kahirupan doa janten bahaya pisan pikeun Karajaan naraka, dina nami Yesus

6. Bapa sareng Gusti ngantepkeun saban upaya nyobian abdi tarik, janten kosong sareng batal, dina nami Yesus.

7. PANGERAN abdi sareng Gusti abdi, ngangkat para syafaat pikeun nangtung dina sela kuring salawasna, dina nami Yesus.

8. Kuring nampik unggal wujud duka sareng kasep dina kahirupan kuring dina nami Yesus.

9. Bapa PANGERAN, terus ngajagaan abdi sareng masihan kasalametan abdi nalika ngudag tugas ketuhanan abdi dina kahirupan, dina nami Yesus.

10. Kuring paréntah sagala pasukan anu gelap diatur tina kahirupan kuring henteu teratur ayeuna !!! Jeung musnah dina nami Yesus.

11. Sadaya jaringan anu dikerjakeun sacara demokrasi ngalawan ambisi spiritual sareng fisik kuring, janten isin, ku nami Yesus.

12. Kuring paréntah sadaya kaca spion sareng alat ngawaskeun ngalawan kahirupan spiritual kuring pikeun rengat, dina nami Yesus Kristus.

13. Bapa, kuring soak sorangan dina getih Yesus sareng dina seuneu Roh Suci dina nami Yesus

14. Saban usaha anu jahat pikeun kahirupan kuring bakal nyerang mundur dina tujuh kali dina nami Yesus.

15. Kuring dibewarakeun ayeuna yén guruna anu nulungan kuring, abdi moal sieun naon anu manusa tiasa lakukeun ka kuring dina nami Yesus.

16. sasambat unggal walungan anu jahat tina tim gelap ngalawan kahirupan kuring dipotong sareng diteraskeun henteu efektif, dina nami Yesus.

17. Kuring nutupan diri, kulawarga kuring sareng getih Yesus.

18. Kuring api deui ka pangirim saha waé panah jahat anu direncanakeun ka kuring dina nami Yesus.

19. Nun Gusti, mugi awak kuring, jiwa sareng sumanget janten janten batu bara seuneu panas teuing pikeun Iblis dina nami Yesus.

20. Kuring ngalumpuhkeun sareng ngadamel impotasi pidato négatip, diajak kutuk sareng masker pernyataan jahat ngalawan kahirupan kuring dina nami Yesus.

Hatur nuhun Yesus.

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu