20 Nunjuk doa pikeun nyalurkeun tina kutukan generasional

0
7127
Doa nunjuk ngalawan kutuk generasional

Kutuk Generational mangrupikeun kakuatan jahat tina garis karuhun urang anu ngempur pikeun takdir. Seueur jalma korban tina kutukan generasional. Ieu mangrupikeun pola jahat anu ngulang diri sorangan dina unggal generasi. Sababaraha kulawarga kakurangan tina maot anu teu pati maotna, masalah fruitful, perkawinan telat, kamiskinan, tanaga gawé, cerai jrrd. Ieu sadayana ngambah masalah generasional. Tapi warta anu saé nya éta, urang parantos nyusun 20 titik doa pikeun angkat tina kutukan generasional. Titik doa ieu bakal pituduh anjeun nalika anjeun ngalaksanakeun jalan kaluar tina perangkap sambungan karuhun.

Doa ieu bakal ngabantosan anjeun ngaleupaskeun diri tina unggal pola jahat anu aya dina kulawarga anjeun. Nalika anjeun ngacung-énggalkeun sholat panyebaran poin, anjeun kedah ngaleupaskeun diri anjeun tina dosa-bapa anjeun sarta anjeun bakal bébas bébas salamina dina nami Yesus. Doakeun doa ieu kalayan iman sareng tampil kasaksian anjeun.

20 Nunjuk doa pikeun nyalurkeun tina kutukan generasional

1. Bapa, sim kuring hatur nuhun kanggo nyayogikeun panyalindungan pikeun abdi tina sagala jinis perbudakan.

2. Bapa, ku rahmat anjeun, ngahapus unggal dosa kuring sareng dosa karuhun kuring, anu parantos nyababkeun budak ieu dina nami Yesus.

3. Kuring nutupan diri ku getih Yesus.

4. Kuring ngaluarkeun diri tina sagala budak anu diwariskeun, dina nami Yesus.

5. Ya Gusti, kirimkeun kapak seuneu anjeun kana pondasi hirup kuring sareng ngancurkeun unggal perkebunan jahat dina kahirupan kuring dina nami Yesus.

6. Hayu getih Yesus ngiringan kaluar tina sistem kuring unggal titipan setan anu diwariskeun, dina nami Yesus.

7. Kuring ngaleupaskeun diri tina cengkraman sagala masalah anu ditransfer kana kahirupan kuring ti rahim, dina nami Yesus.

8. Hayu getih Yesus sareng seuneu Roh Suci ngabersihkeun unggal organ dina awak kuring, dina nami Yesus.

9. Kuring ngejat sareng ngabebaskeun diri tina unggal perjanjian jahat anu diwariskeun, dina nami Yesus.

10.Aku ngejat sareng ngabebaskeun diri tina unggal kutukan jahat anu diwariskeun, dina nami Yesus.

11. Kuring muntah unggal konsumsi jahat anu ku kuring parantos disajikan ku murangkalih, dina nami Yesus.

12. Kuring paréntah sadaya jalma kuat anu napel dina kahirupan kuring lumpuh, dina nami Yesus.

13.Langgakeun anu mana-mana tukang jahat anu bangkit ngalawan kulawarga salaki kulawarga kuring bakal dianggap teu kuat pikeun kuring, dina nami Yesus.

14.Aku ngabatalkeun akibat tina naon anu aya ngaran lokal anu napel dina jalma kuring, di

15. Kuring paréntah unggal pangaruh anu cilaka poligami pikeun leupas dina kahirupan kuring dina Yesus nwme

16. Anjeun perkebunan dadasar jahat, kaluar tina kahirupan kuring sareng sadayana akar anjeun, dina nami Yesus.

17. Kuring ngejat sareng ngabebaskeun diri tina unggal bentuk sihir sihir, dina nami Yesus.

18. Kuring ngaleupaskeun diri tina unggal panguasaan sareng kontrol anu jahat, dina nami Yesus.

19. Hayu getih Yesus bakal diusir janten bejana getih kuring.

20. sasambat unggal gapura dibuka ka musuh ku pondasi kuring ditutup salamina kalayan getih Yesus.

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu