20 Nunjukkeun doa ngalawan kutuk karuhun

0
4118

Kutuk leluhur mangrupikeun akibat anu urang mendakan akibat tina dosa panuhun urang. Teu kasasar, kutukan ieu nyata. Seueur kulawarga parah diserang masalah generasional sareng aranjeunna parantos dicekel ku Iblis. Tapi kuring ngagaduhan warta anu saé, ayeuna ieu 20 doa poin ngalawan kutukan karuhun bakal nyalabarkeun anjeun. Kéngingkeun ieu, anjeun mangrupikeun panyipta anyar, hal-hal anu baheula parantos jauh jeung sagala hal parantos janten anyar. Anjeun terang langkung lami kedah sangsara pikeun dosa sareng kekerasan bapa-bapa anjeun. Dina Ezekiel 18: 1-32, Allah nerangkeun yén moal aya deui anak-anakna menderita dosa di dinya bapa. Anjeunna ngungkabkeun jiwa anu ngalakukeun dosa bakal maot.

Ku sabab kitu sadulur-saderek anjeun kedah naék ngado'a sareng nampik beban karuhun, pakéna doa-doa ieu ngalawan kutukan karuhun pikeun nguping perang spiritual. Iblis nyaéta roh anu galak, anjeunna bakal tetep sumping ka anjeun dugi ka anjeun nolak sina ganas. Anjeun kedah ngalawan telahan dina Iblis dina solat, sareng doa ieu nunjukkeun cara anu hadé pikeun ngamimitian. Doakeun éta kalayan iman anu anjeun gaduh, tetep nyatakeun kabébasan anjeun tina unggal kutukan karuhun sareng kutukan umum. Tetepkeun iman anjeun dina iman sareng ningali Gusti anjeun masihan anjeun kameunangan.

20 Nunjukkeun doa ngalawan kutuk karuhun

1. Kuring ngaleupaskeun diri tina unggal kutukan karuhun, dina nami Yesus.

2. Kuring ngaleupaskeun diri tina unggal kutukan karuhun anu asalna tina agama kolot, ku ngaran Yesus.

3. Kuring ngaleupaskeun diri tina unggal kutukan karuhun anu timbul tina kuring teu terlibat dina agama iblis, dina ngaran Yesus.

4. Abdi istirahat sareng ngabongkar diri tina unggal brahala sareng ibadah anu aya hubungan di imah bapa kuring, dina nami Yesus.

5. Kuring ngaleupaskeun diri tina unggal kutukan karuhun tina impian, dina nami Yesus.

6. Hayu unggal serangan syetan ngalawan hirup kuring dina impian kuring mangaruhan kahirupan kuring négatip musnah ayeuna dina nami Yesus.,

7. sasat sadaya kakuatan karuhun anu ditanam di kulawarga abdi ayeuna dirobih ku rahayu Gusti anu nami Gusti.

8. Kuring paréntah unggal siki demonic dina kahirupan kuring kaluar tina akarna, dina nami Yesus!

9. Sadaya jalma-jalma jahat dina awak kuring, kaluar tina tempat nyumput anjeun, dina nami Yesus.

10. Kuring misahkeun diri tina naon hubungan jahat anu kuring bagikeun sareng karuhun kuring, dina nami Yesus.

11.Dengan getih Yesus, kuring siram sistem kuring tina unggal racun spiritual sareng fisik dina nami Yesus.

12.Aku batuk kaluar sareng utah katuangan anu didahar tina méja syetan, dina nami Yesus.

13.Mikeun sadayana bahan négatip anu sumebar dina aliran getih kuring, diungsikeun, dina nami Yesus.

14. Kuring nutupan diri ku getih Yesus, pikeun tiap kutukan karuhun dina nami Yesus

15.Holy Ghost seuneu, bakar tina luhur sirah kuring ka dampal suku kuring, nganteurkeun kuring tina unggal kutukan karuhun dina nami Yesus.

16. Kuring ngiringan diri tina unggal roh kamiskinan ti garis karuhun kuring dina nami Yesus.

17. Kuring neukteuk diri tina unggal roh suku sareng kutukan, dina nami Yesus.

18. Kuring ngiringan diri tina unggal roh sareng kutukan diwengku, dina nami Yesus.

20. Kuring ngaku panyabutan kuring lengkep tina sumanget mundur dina nami Yesus.

Hatur nuhun Yesus.

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu