50 Titik Doa Ngalawan Pembunuh Takdir

0
10630

Naha hal-hal henteu gerak dina kahirupan anjeun? , naha anjeun ngaraosan geng syaitan ngalawan nasib anjeun?, naha hirup anjeun dipinuhan ku kuciwa, frustrasi, gagal sareng penyesalan? Awaskeun eta, pembunuh takdir nuju damel. Kuring parantos disusun 50 titik doa ngalawan takdir pembunuh. Ieu agén setan anu dikirim ku syetan pikeun ngeureunkeun kamajuan anjeun. Anjeun kedah naék ngado'a sareng ngado'a jalan kaluar tina unggal gelap iblis anu parantos dipasang anjeun.

Pembunuh takdir aya dimana-mana, aranjeunna dianggo ku iblis pikeun ngeureunkeun anjeun tina ngalaksanakeun sauran anjeun dina kahirupan. Anjeun kedah naék sareng ngado'a, doa ieu nunjuk ngalawan pembunuh takdir bakal nguatkeun anjeun pikeun ngempur perang ka kemah musuh. Nalika anjeun neneda ayeuna, Gusti bakal ngalaan pembunuh takdir dina kahirupan anjeun sareng masarakat ngageungkeun aranjeunna dina nami Yesus. Abdi kedah ningali anjeun di luhur.

50 Titik Doa Ngalawan Pembunuh Takdir

1. Kuring ngancurkeun nahan unggal pembunuh takdir dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

2. Sadayana kuring ngabebaskeun diri tina unggal agén setan anu nyepeng kuring, ku nami Yesus.

3. Bapa ku getih Yesus, kuring ngancurkeun unggal agén setan anu nangtung dina takdir kuring dina ngaran Yesus.

4. Bapa, kuring nyatakeun unggal lalaki jahat atawa awéwé ngawaskeun takdir kuring lumpuh dina nami Yesus.

5. Ku seuneu hantu suci, abdi ngancurkeun perwakilan jahat dina kahirupan kuring dina nami Yesus.

6. Gusti, mugi roh suci janten pituduh anjeun dina lalampahan kuring anu saleresna! Izjng takdir

7. Kuring ngumumkeun tujuh restorasi ganda pikeun sadayana kuring éléh pikeun pembunuh takdir dina nami Yesus.

8. Kuring paréntah unggal kakuatan, tarung ngalawan takdir kuring musnah, dina nami Yesus.

9. Duh gusti dendam, hudang sareng males ka kuring tina pembunuh takdir dina nami Yesus.

10. Bapa timbul sareng nyerang sadayana jalma anu ngajantenkeun kuring tanpa sabab dina nami Yesus.

11.O alloh, manjangkeun kuring sareng nganyatakeun kakuatan kuring, dina nami Yesus.

12.Holy Roh, buka panon kuring ningali ka luar katingali sareng ngajantenkeun kawih anu nyata ka kuring, dina nami Yesus.

13. Silih, ngahambat nasib ku seuneu anjeun.

14.Mantenkeun takdir kuring nampi kakuatan Tuhan ngalawan kontaminasi naon waé, dina nami Yesus.

15.Holy Roh, buka panon kuring sareng masihan ka arah kumaha pikeun minuhan takdir kuring, dina nami Yesus.

16.O Gusti, ngabebaskeun sumanget kuring sareng nungtun Roh Suci dina nami Yesus

17. Kuring nampi panyalindungan sawarga dina perjalanan kuring pikeun ngalaksanakeun nasib kuring, kalayan nami Yesus.

18. Kuring ngaku yén kahirupan sareng takdir kuring bakal mancarkeun sapanjang kahirupan kuring, dina nami Yesus.

19.Holy Roh, ngajarkeun kuring sholat ngalangkungan masalah tinimbang ngadoakeun ngeunaan éta, dina nami Yesus.

20.O Gusti, nyalira kuring tina unggal kabiasaan jahat anu mangaruhan négatip takdir kuring dina nami Yesus.

21.Entitas padlock rohani sareng ranté anu matak ngaganggu kamajuan kuring dina kahirupan sareng takdirna rusak ku ramo Gusti dina nami Yesus.

22.Aku nyangking unggal sumanget spiritual anu buta sareng buta dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

23.O Gusti, nyalametkeun abdi tina tuduhan pembunuh takdir dina nami Yesus.

24.O Gusti, ngawasa kuring pikeun nolak syaitan sahingga anjeunna bakal ngungsi tina kuring salilana dina nami Yesus

25. Kuring ngabeungkeut jelema anu kuat di tukangeun buta spiritual kuring sareng pireu sareng lumpuh operasi na dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

26. Kuring nutupan diri pikeun perlindungan ilahi sareng getih Yesus.

27. Kuring milih percanten kana laporan PANGERAN sareng anu sanés, ngeunaan takdir dina nami Yesus.

28. Hayu seuneu Roh Suci ngalembereh perlawanan kuring, dina nami Yesus.

29.O Gusti, malikkeun taun kuring wasted dina nami Yesus.

30.Lord, pasihkeun kuring sareng sumanget panyuwun supaya henteu stabil dina doa abdi dina nami Yesus

31. Hayu seuneu Roh Suci ngabantingkeun unggal lalaki atanapi awéwé anu nyamar salaku déwa dina kahirupan kuring dina nami Yesus.

32.O PANGERAN, panurutan kuring neneda tanpa eureun.

33. Kuring ngirim seuneu Allah ngancurkeun unggal titipan setan dina kahirupan kuring sareng takdir dina nami Yesus

34. Duh Gusti, buka panon spiritual kuring pikeun ningali musuh-musuh di sabudeureun kuring anu nyamar salaku babaturan kuring dina ngaran Yesus.

35. Dina nami Yesus, kuring nangkep unggal kakuatan tukangeun sadaya buta spiritual kuring sareng pireu dina kahirupan kuring dina nami Yesus

36. Duh Gusti, nguatkeun kuring rohani pikeun ngajalankeun balapan takdir kuring succesfuiin nami Yesus

37. Holy Roh, hujan ka kuring ayeuna, dina nami Yesus.

38.Holy Roh, ngungkabkeun rusiah poék kuring, dina nami Yesus.

39. Anjeun sumanget kabingungan, leupas anjeun nyekel kahirupan kuring, ku nami Yesus

40. Dina kakawasaan Roh Suci, kuring nolak kakawasaan setan dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

41. Holy Roh, tuang kakuatan penyembuhan anjeun dina kuring, dina nami Yesus.

42. Kéangan cai hirup siram unggal urang asing anu teu dihoyongkeun dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

43. Anjeun musuh takdir, lumpuh, dina ngaran Yesus.

44.O Gusti, ngawitan ngabersihkeun tina kahirupan abdi sadaya anu teu ngagambarkeun Anjeun.

45. L Jesus Jesus, kuku kuring ka salib anjeun.

46. ​​Kuring nolak unggal polusi spiritual, dina nami Yesus.

47. Lord Jesus, break me, melt me, mold me, eusian kuring sareng pake ku kakuatan sumanget anjeun.

48.O Gusti, kuring kaleungitan diri kuring.

49. Seuneu Roh Suci, hurungkeun kuring pikeun kamuliaan Gusti, dina nami Gusti Yesus.

50.O PANGERAN, kéngingkeun panebusan tina Roh Suci ngarobih sadaya jodo mundur dina kahirupan kuring, dina nami Yesus.

Hatur nuhun Yesus pikeun ngosongkeun kuring dina ngaran Yesus.

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu