22 Ayat Alkitab ngeunaan masihan pasapuluh sareng pisungsung

0
5995

Masihan téh hirup. Ieu 22 ayat Alkitab ngeunaan masihan prasepuluhan sareng kurban anu bakal nguatkeun kahirupan masihan anjeun. Tujuan nyata masihan mangrupikeun berkah. Salaku percanten kana karep sareng prasepuluhan urang ngabantu dina ngalaksanakeun padamel Gusti ka payun. Urang masihan bantosan dina nyebarkeun Injil ka tungtung bumi. Ayat Alkitab tesis bakal ngabuka panon anjeun ningali kabutuhan pikeun masihan gerakan garéja.

Nanging urang kedah terang yén urang henteu masihan pikeun kaberkahan, urang parantos kaberkahan dina Kristus Yesus, rada urang masihan barokah. Masihan teu kedah katingali salaku transaksi bisnis sareng Gusti kalayan tujuan nampi saratus ratus kali, tapi éta kedah ditingal salaku kalakuan cinta saratna. Ngan sapertos jinis cinta anu ngadorong Gusti pikeun ngirim putrana Yesus Kristus. Ayat Alkitab ngeunaan méré tithes sareng kurban henteu kedah dijantenkeun hukum, tapi kedahna katingali salaku peringatan anu saé tina Alkitab. Baca aranjeunna kalayan haté teras ngantepkeun roh suci ngajar anjeun ngeunaan masihan ayeuna dina nami Yesus.

22 Ayat Alkitab ngeunaan masihan pasapuluh sareng pisungsung

1). Korinta 9: 7:
7 Unggal lalaki nurutkeun sakumaha anjeunna purposeth dina haténa, jadi hayu anjeunna masihan; moal grudgingly, atawa tina kabutuhan: Allah loveth a giver riang.

2). Siloka 18: 16
16 Hadiah saurang lalaki ngajantenkeun kamar pikeun anjeunna, sareng parantos ngarepkeun ka payuneun jalma-jalma hébat.

3). 1 Babad 29:14:
14 Tapi saha kuring, sareng naon umat kuring, yén urang kedah tiasa nawiskeun kalayan rela? pikeun sadaya hal asal anjeun, tina suku bangsa anjeun ogé kami masihankeun.

4). Siloka 11: 25:
25 Jiwa liberal bakal dijantenkeun gajih: sareng anu caian ogé bakal disiram ogé.

5). 2 Korinta 8: 12:
12 Pikeun upami aya anu sanés mikiran ati, éta ditampi dumasarkeun yén hiji jalma ngagaduhan, sareng henteu sasauran anu henteu ngagaduhan anjeunna.

6). Lukas 6:38:
38 Pasihan, sareng bakal dipasihan anjeun; ukuran anu alus, dipencet ka handap, sareng digeterkeun babarengan, teras diocokan, kedahna lalaki masihan kana dada anjeun. Pikeun ku ukuran anu sami sareng meteal anjeun bakal diukur deui ka anjeun.

7). Siloka 3: 9:
9 ngahargaan PANGERAN ku zat thy, sareng kebangkitan tina sadaya kanaékan thine:

8). 2 Korinta 9: 10:
10 Ayeuna anjeunna bibit nu ministereth ka sower duanana roti menteri keur dahareun anjeun, sarta kalikeun cikal Anjeun sown, sarta ngaronjatkeun bubuahan tina amal saleh anjeun;)

9). Siloka 3: 27:
27 Henteu nampi anu saé tina saha waé éta, kapan éta dina kakawasaan tangan anjeun pikeun ngalakukeunana.

10). 2 Korinta 9: 8:
8 Jeung Allah bisa nyieun sagala kurnia abound arah anjeun; yen maraneh, salawasna ngabogaan sakabéh sembada dina sagala hal, bisa abound mun unggal gawe alus:

11). Mateus 6: 2:
2 Ku sabab éta nalika ngalakukeun amal séhat, teu aya soraan tarompét di payuneun anjeun, sapertos anu kaapék-apakan dina sinagoga sareng di jalan-jalan, supados aranjeunna gaduh kamulyaan manusa. Saur Kuring nyarios ka anjeun, Aranjeunna gaduh ganjaran.

12). 2 Korinta 9: 11:
11 Keur enriched dina unggal hal ka sadaya bountifulness nu causeth ngaliwatan urang sukur ka Allah.

13). Lukas 6:30:
30 Masihan ka unggal jalma anu ménta ka anjeun; sareng saha anu ngajauhan barang anjeun moal naroskeun deui.

14). Malachi 3:10:
10 Bawa maraneh sakabeh tithes kana storehouse, nu meureun aya daging di imah milik, sarta ngabuktikeun kuring ayeuna herewith, saith Gusti tina sarwa, upami abdi moal buka Anjeun jandela Sawarga, jeung tuang anjeun kaluar berkah, anu aya teu kudu jadi kamar cukup pikeun nampa eta.

15). Jabur 37: 4:
4 Bungah diri ogé di PANGERAN; sarta anjeunna bakal masihan anjeun kahayang haté anjeun.

16). 1 Korinta 13: 3:
3 Sanaos kuring masihan sadayana barang kuring pikeun nyusahkeun ka miskin, sanaos kuring masihan awakna kanggo kabakar, sareng henteu amal, éta henteu aya gunana kanggo kuring.

17). Siloka 21: 26:
26 Anjeunna mikacinta sacara sakedik sadinten, tapi anu soleh sareng masihan.

18). Mateus 19: 21:
21 Saur Isa ka Anjeunna, Upami anjeun bakal sampurna, angkat sareng jual anu kagungan, sareng pasihkeun ka anu miskin, sareng anjeun bakal ngagaduhan harta di surga: teras sumping sareng turutan ka kuring.

19). Mateus 10: 8:
8 Dudungkeun anu gering, ngabersihkeun kusta, maotkeun mayit, kaluarkeun setan: kalawan bébas anjeun nampi, gratis masihan.

20). Jabur 37: 21:
21 Anu jahat nginjeum, sareng moal mayar deui: tapi orang soleh nunjukkeun kaasih sareng masihan.

21). Nehemia 8:10:
10 Lajeng saur anjeunna ka aranjeunna, Buangna, tuang gajih, sareng nginum anu manis, sareng kirimkeun bagian ka aranjeunna pikeun anu teu siap-siap: sabab dinten ieu suci ka Pangéran urang: henteu ogé hapunten; pikeun kabagjaan PANGERAN mangrupakeun kakuatan anjeun.

22). Siloka 31: 9:
9 Bukak sungut anjeun, pareng leres, sareng ngabantahkeun jalma miskin sareng fakir.

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu