45 doa nunjuk ngalawan panah maot

5
25916

Jabur 91:16:

16 Kalayan panjang umur kuring bakal nyugemakeun anjeunna, sareng nunjukkeun kasalametan abdi.

pati prématur sanes bagian tina mukmin. Dinten ku pamimpin roh suci, kuring parantos nyusun 45 poin doa ngalawan panah tilar dunya, poin doa ieu bakal nungtun anjeun nalika anjeun ngarang perang spiritual ngalawan sumanget pati. Misi Iblis nyaéta pikeun maok, maéhan sareng ngancurkeun, tapi urang kedah nolak anjeunna ku neneda anjeunna kaluar tina kahirupan urang sareng kulawarga. Urang kedah ngado'a doa ngalawan maot sareng cilaka.

Kersa Pangéran anu urang hirup panjang di dunya ieu, tapi dugi ka urang ngalaksanakeun doa ieu, détan masih tiasa ngamangpaatkeun jahiliah urang. Doa ieu nunjuk ngalawan panah maot bakal ngancurkeun unggal panah jahat sareng senjata cilaka iblis parantos naroskeun ka arah urang. Nalika urang ngadoakeun doa ieu, unggal rencana maot ku Iblis sareng agén-agénna bakal uih deui ka pangirim dina nami Yesus.

45 doa nunjuk ngalawan panah maot

1). Duh Gusti! Kuring nubuat dinten yén kuring moal bakal ngubur salah sahiji barudak kuring dina nami Yesus.

2). Duh Gusti, pupus maot sareng sieun maot tina kahirupan kuring dina nami Yesus.

3). Bapa, ku kakuatan pembersihan getih Yesus, kuring ngumbah unggal anggota kulawarga kuring anu parantos ditandaan maot maot ayeuna dina nami Yesus.

3). Sakur musibah anu bakal ngajadikeun jalma ceurik ngambek keur kuring henteu kalebet dina ngaran Yesus.

4). Duh Gusti, kuring ngarobih sumanget pikeun prématur maot anu ngala-ngala anggota kulawarga kuring dina nami Yesus.

5). Duh Gusti, jaga jiwa kuring tina kubur, sareng jaga kahirupan kuring ti binasa ku pedang dina nami Yesus.

6). Kuring ngaku yén panyalindungan kuring aya di tangan Gusti sareng kuring nyumput dina kaayaan jangjang-Na! Hayu maot prématur aya salamina ti kuring sareng kulawarga kuring dina nami Yesus.

7). Gusti, Kéngingkeun maot ngadadak parebutkeun agén setan anu anu milari kahirupan kuring ayeuna dina nami Yesus.

8). Tuhanna rahmat! Mugi-mugi rahmat kuring ayeuna sareng hayu rahmat anjeun nangkep kuring tina jalma anu milari pupus abdi dina nami Yesus.

9). Duh Gusti! Saban senjata maot anu musuh anu parantos diarahkeun kuring ngancurkeun kahirupan kuring, kuring ngiringan aranjeunna mulang deui ka pangirim dina nami Yesus.

10). Duh gusti Tuhan anu ngajaga! Jaga abdi sareng kulawarga abdi sareng panangan anu kawasa sareng nami Yesus.

11). Duh Gusti, hancurkeun unggal peti anu disimpen sateuacan kulawarga kuring dina tukang sihir tukang sihir dina nami Yesus.

12). Duh Gusti, dina sadaya perjalanan kuring, hawa, darat, rel sareng laut, kuring moal janten korban kacilakaan anu parah dina nami Yesus.

13). Duh Gusti, sasambat malaikat-malaikat anjeun ngepung kuring sareng sakulawarga abdi dina nami Yesus.

14). Duh Gusti, sadaya musuh anu naliti kuring sareng milari cara pikeun ngancurkeun takdir kuring kudu dihakan ku seuneu Roh Suci dina nami Yesus.

15). Duh Gusti, abdi paréntah unggal sato jahat anu badé ngancurkeun kahirupan kuring rasana ku seuneu dina nami Yesus.

16). Duh Gusti, kuring nyatakeun yén anjeun téh batu sareng bénténg kuring sareng panyalindungan; Allah abdi, ngajentrekeun, saha kuring percanten; tameng kuring sareng tanduk kasalametan kuring, kubu kuat dina nami Yesus.

17). Duh Gusti, ngahapus maot sareng kubur ti kulawarga kuring dina nami Yesus.

18). Duh Gusti, kuring nyatakeun yén kuring moal maot di tangan musuh kuring, kuring bakal hirup ningali barudak barudak kuring pikeun generasi kaopat sareng kalima nami Yesus.

19). Duh Gusti, kuring nyatakeun yén moal aya anggota kulawarga kuring anu bakal maot ngora dina ngaran Yesus.

20). Duh Gusti, ngajagaan bumi abdi, jaga bumi sareng ngantepkeun kakuatan kakuatan Paskah pikeun urang nalika malaikat maot maot ku nami Yesus.

21). Duh Gusti, sabab anjeun anu masihan kahirupan kuring, kuring uihkeun deui ka anjeun pikeun panyalindungan total tina maot prématur di kulawarga kuring dina nami Yesus.

22). Duh Gusti, hayu rencana anjeun pikeun hirup kuring di luhur pikeun ngarencanakeun musuh-musuh kuring pikeun nami Yesus.

23). Duh Gusti, nyalametkeun jiwa abdi tina maot ngadadak dina nami Yesus.

24). Sadaya jalma anu nyumput jaring kuring pikeun liang kuring bakal turun ka jero kubur kubur anu ngagali kuring dina nami Yesus.

25). Kusabab kuring milih leumpang di payuneun Allah di bumi anu hirup, jiwa ku abdi dipasihan tina maot prématur dina nami Yesus.

26). Kuring nubuat unggal pujian Iblis sareng agén-agénnya pikeun nyandak kahirupan kuring dumadakan bakal balik seuneu dina sirahna dina ngaran Yesus.

27). Duh Gusti, pasihan rahmat anjeun nyalametkeun jiwa abdi tina kuburan dina nami Yesus.

28). Unggal janjian sareng pupusna dina kulawarga kuring kalayan kieu langsung langsung tétéla pikeun nguciwakeun dina nami Yesus.

29) .Saha waé anu aya dina barisan maot dina kulawarga kuring dileupaskeun sacara tanpa syarat dina nami Yesus.

30). Duh Gusti, unggal ranté gelap sareng maot pikeun kulawarga kuring rusak kana nami Yesus.

31). Di kulawarga kuring, kami dikirimkeun tina maot, duka sareng tina unggal jinis kanalangsaan dina nami Yesus.

32). Kuring maréntahkeun yén euweuh urusan naon waé, kuring moal maot saméméh waktuna dina nami Yesus.

33). Duh Gusti, péngkolan abdi tina jalan anu luhur anu nuju kana maot dina nami Isa.

34). Duh Gusti, kirimkeun jalma-jalma anu ngagolér pikeun dibantai ku musuh, pegat kana térah aya musuh dina nami Yesus.

35). Kuring nubuat dinten yén kuring mangrupikeun ciptaan énggal sareng kuring parantos ngawasa pupusna, kuring mendakan yén kuring kedah wareg sareng kahirupan anu panjang dina nami Yesus.

36). Di kulawarga kuring, maot prématur geus ditelan nepi kameunangan salilana dina nami Yesus.

37). Kuring dibewarakeun ayeuna yén sadaya perjanjian pupus kahirupan kuring dibatalkeun sareng wajib nangtung dina nami Yesus.

38). Duh Gusti, sabab mayit teu tiasa muji anjeun, hayu kuring cicing supados kuring muji anjeun sateuacan jamaah hébat bahkan dina nyanghareupan musuh kuring dina nami Yesus.

39). Kusabab Allah teu aya karesep dina maot kuring, ku kituna kuring bakal tobat sareng cicing dina nami Yesus.

40). Duh Gusti, kéngingkeun dinten anu ditunjuk pikeun berkabung dina kahirupan kuring ka dinten anu hébat nari, muji sareng syukur dina nami Yesus.

41). Kuring nubuat kana kahirupan kuring ayeuna yén maot sareng hades (kuburan) moal kéngingkeun kameunangan ka kuring dina nami Yesus.

42). Saban kasieun pupus sareng perbudakan dina kulawarga kuring leres-leres rusak dina nami Yesus.

43). Kuring ngumumkeun ayeuna yén teu aya anggota kulawarga kuring, kalebet kuring wajib cicing di handap 90 taun dina nami Yesus.

44). Kuring nyatakeun yén umur kolot bakal sinonim ka kuring sareng generasi kuring dina nami Yesus.

45). Bapa kuring ngahatur nuhun pikeun ngajawab doa kuring dina nami Yesus.

20 Kitab Suci pikeun ngadoakeun ngalawan maot

Ieu sababaraha tulisan anu kuat pikeun solat ngalawan maot. Nalika anjeun perang perang spiritual ngalawan sumanget maot, hayu kitab-kitab ieu pituduh anjeun nalika anjeun neneda. Sinau aranjeunna, tapa dina aranjeunna sareng tetep ngabebaskeun aranjeunna dina kahirupan anjeun sareng kulawarga. Maca sareng barokah.

1). Jabur 68: 20
20 Anjeunna anu Allah urang nyaéta Allah kasalametan; sareng ka Allah PANGERAN kagungan masalah tina maot.

2). Siloka10: 2:
2 Harta kajahatan henteu aya gunana: tapi kabeneran ngahémat tina maot.

3). Siloka 11: 4:
4 Kabeungharan henteu nguntungkeun dina dinten murka: tapi kabeneran ngahemat tina maot.

4). Hosea 13:14:
14 Kuring bakal nebus aranjeunna tina kakawasaan kubur; Abdi bakal ngabebaskeun aranjeunna tina maot: O maot, abdi bakal janten bala-bala Paduka; O kubur, kuring bakal cilaka anjeun: tobat kedah disumputkeun tina panon kuring.

5). Kisangan 2:27:
27 Kusabab anjeun moal ngantepkeun jiwa kuring di naraka, moal ogé anjeun bakal ngorbankeun Yang Suci pikeun ningali korupsi.

6). Ibrani 5: 7:
7 Anu dina dinten-na tina daging-Na, nalika anjeunna parantos nyayogikeun doa sareng pangémutan kalayan tangis kuat sareng duka ka anjeunna anu tiasa nyalametkeun anjeunna tina maot, sareng kadenge dina anjeunna kasieun;

7). Kisangan 2:31:
31 Anjeunna ningali ieu sateuacan nyarios kebangkitan Kristus, yén jiwana henteu ditinggalkeun di naraka, sareng dagingna henteu ningali korupsi.

8). Rum 6: 9:
9 Nyaho yén Al Masih diangkat ti nu maot ogé teu maot deui; pupusna teu aya pangaruh deui pikeun anjeunna.

9). 2 Korinta 5: 1:
1 Pikeun urang terang yén upami kémah bumi urang ieu dibubarkeun, urang ngagaduhan gedong Allah, bumi anu teu didamel ku panangan, langgeng di langit.

10). Wahyu 1:18:
18 I am anu hirup, sareng maot; jeung, lah, kuring hirup salamina, Amin; sareng gaduh konci tina naraka sareng maot.

11). 2 Timoteus 1:10:
10 Nanging ayeuna parantos diungkabkeun ku panémbalan Jurusalamet urang Yesus Kristus, anu ngaleungitkeun pati, sareng parantos ngadamel kahirupan sareng kalanggengan pikeun terang ngaliwatan Injil:

12). Ibrani 2: 14:
14 Forasmuch lajeng salaku barudak anu partakers tina daging jeung getih, anjeunna ogé dirina ogé nyandak bagian tina sami; nu liwat maot manehna bisa ngancurkeun anjeunna nu tadi kakawasaan maot, nyaeta, Iblis;

13). Mateus 16: 18:
18 Sareng kuring ogé nyarioskeun ka anjeun, yén anjeun Peter, sareng kana batu ieu abdi bakal ngawangun gereja abdi; sareng gerbang naraka moal menang ngalawan éta.

14). 1 Korinta 15: 26:
26 Musuh anu terakhir anu bakal dibinasakeun nyaéta maot.

15). Yesaya 25: 8:
8 Anjeunna bakal ngelek pati di kameunangan; sarta PANGERAN ALLAH bakal ngusir luh ti sakumna beungeut; jeung teguran umat-Na bakal Anjeunna ngajauhan ti sadayana bumi; sabab PANGERAN parantos dicarioskeun.

16). 1 Korinta 15: 54:
54 Maka nalika rusak ieu rusak kudu ditunda kaleresan, sareng fana fana ieu kedah ngagemkeun kalanggengan, maka bakal dilakukeun paribasa anu ditulis, Pupusna ditelan dina kameunangan.

17). 1 Korinta 15: 55:
55 O maot, mana timah mu? Wahai kubur, dimana kameunangan anjeun?

18). Wahyu 21:4:
4 Sareng Allah bakal ngusir sadaya lawon tina panonna; sareng moal aya deui maot, henteu kasedih, atanapi nangis, sareng moal aya deui nyeri: sabab tilas perkawis kasorang.

19). Wahyu 20:13:
13 teras laut nyerah mayit anu aya di dinya; sareng maot sareng naraka masihan maot anu aya di antarana: sareng aranjeunna dihukum tiap-tiap jalma dumasar kana karya na.

20). Wahyu 20:14:
14 Sareng maot sareng naraka tuang kana lautan seuneu. Ieu maot kadua.

advertisements
artikel saméméhnaBacaan Kitab Suci poean 17 Oktober 2018
artikel salajengna50 ayat Alkitab ngeunaan buahan rahim.
Nami abdi Pendeta Ikechukwu Chinedum, abdi mangrupikeun Manusa Gusti, Anu Gairah ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten-dinten akhir ieu. Kuring yakin yén Gusti parantos maparin kakuatan ka unggal jalma anu iman ku susunan rahmat anu anéh pikeun ngawujudkeun kakawasaan Roh Suci. Kuring yakin yén henteu aya Kristen anu kedah ditindas ku setan, urang ngagaduhan Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngalangkungan Do'a sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi konsultasi langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungan kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Ngobrol kuring dina WhatsApp Sareng Telegram di +2347032533703. Ogé kuring bakal resep Ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Solat 24 Jam Kuat dina Telegram. Pencét tautan ieu pikeun gabung Ayeuna, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

komentar 5

  1. Amin Amin n Amin sukur ka Yesus, kuring sareng kulawarga abdi dipasrahkeun tina maotna anu maot dina nami Yesus, kamulyaan ka Gusti.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu