Rencana maca Alkitab sapisan KJV Oktober 15th 2018

0
1934

Rencana maca Alkitab sapopoé pikeun dinten ieu nyaéta tina buku Jabur 135: 1-21. Éta mangrupikeun puji pujian sareng syukur. Salaku mukmin urang kedah diajar masihan pujian ka Gusti pikeun saha anjeunna anu aya dina kahirupan urang. Hal-hal panginten henteu sampurna sareng anjeun, tapi anjeun kedah diajar ngahargaan Gusti pikeun kado kahirupan. Anjing hirupna leuwih hade tinimbang singa anu paéh.

Nalika urang muji ka Gusti, payuneun-Na katingali di satengahing urang, nalika urang muji ka Gusti, urang ngalakukeun ka Anjeunna pikeun ngalaksanakeun pagawéan anu kuat dina kahirupan urang, ngiluan urang pikeun muji Gusti kalayan maca Alkitab dina ieu sareng kaberkahan.

Rencana maca Alkitab sapopoé KJV

Jabur 135: 1-21

1 Puji ka Pangeran. Puji ka Pangeran! puji anjeunna, hamba abdi PANGERAN. 2 Hébar anu ngadeg di Bumi, di pelataran imah Allah, 3 Puji PANGERAN; pikeun PANGERAN alus: nyanyian pujian ka namina; sabab éta pikaresepeun. 4 Pikeun PANGERAN parantos milih Yakub ka dirina, sareng Israil pikeun harta anu lumayan. 5 Pikeun kuring terang yén PANGERAN agung, sarta PANGERAN urang langkung luhur sadaya allah. 6 Naon waé PANGERAN karep ku PANGERAN, éta anu dilakukeun ku anjeunna di sawarga, sareng di bumi, di sagara, sareng sadaya tempat anu jero. 7 Anjeunna nyababkeun uap-uap ti tungtung bumi; Anjeunna ngadamel kilat kanggo hujan; Anjeunna ngaluarkeun angin tina perbendaharaan-Na. 8 Anu nyerang putu urang Mesir, lalaki sareng sato. 9 Anu ngintunkeun tanda-tanda sareng kaajaiban ka tengah-tengah anjeun, Mesir, kana Firaun, sareng sadayana abdi-abdi. 10 Anu nyerang bangsa-bangsa anu hébat, sareng maehan raja-raja perkasa; 11 Sihon raja Amori, sareng Og raja Basan, sareng sadaya karajaan Kanaan: 12 sareng masihan tanahna janten pusaka, pusaka ka Israil umat-Na. 13 Nami Gusti, salamina salamina; sareng pangemut-Mu, Gusti, sadaya turun-tumurun. 14 Pikeun PANGERAN bakal ngadili umat-Na, sareng anjeunna bakal tobat dirina ngeunaan hamba-hambana. 15 The brahala-brahala kafir nyaéta pérak sareng emas, karya panangan lalaki. 16 Aranjeunna gaduh cangkem, tapi teu nyarios; panonna kagungan aranjeunna, tapi henteu ningali; 17 Aranjeunna gaduh ceuli, tapi aranjeunna henteu nguping; atawa teu aya napas dina sungutna. 18 Sing saha anu ngadamel aranjeunna janten sapertos aranjeunna: kitu ogé unggal anu percanten ka aranjeunna. 19 Berkah berkah TUHAN, umat Israil: berkah TUHAN, Bumi Harun: 20 Berkah berkah TUHAN, Bumi Lewi: yeuh anu takut ka PANGERAN, berkat Pangeran. 21 Pinujia Pangeran ti Sion, anu cicing di Yerusalem. Puji ka Pangeran.

Doa sapopoéna

Bapa, kuring muji anjeun ayeuna, pikeun saha anjeun, henteu ngan ukur naon anu anjeun lakukeun, hatur nuhun kana kado kahirupan, hatur nuhun pikeun kaasih anjeun sareng belas asih, hatur nuhun anjeun tetep aya pikeun kuring, kuring masihan anjeun sadaya kamulyan, kaagungan sareng pujian dina nami Yesus.

Pangakuan poean

Kuring nyatakeun yén kuring diaku dina unggal sisi dinten ieu dina nami Yesus
Sagala damel dina kahadean kuring dinten ieu dina nami Yesus
Kuring dibewarakeun yén di mana waé kuring indit, kuring wajib nurut kana nikmat lalaki sareng awéwé Dina nami Yesus
Hal-hal anu hadé bakal dipilampah ku abdi ayeuna dina nami Yesus.
Bapa hatur nuhun pikeun masihan kuring ngaran anyar dina nami Yesus.

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu