50 Titik Doa Perang Pikeun ngalawan kakuatan tina gelap.

5
43464

Mugi jahat anu jahat digolongkeun dina aranjeunna. Dinten kuring parantos nyusun 50 titik doa perang kakuatan tina gelap. Urang kedah nyandak perang spiritual ka kémah musuh. Sétan éta jahat sareng misi hirupna nyaéta pikeun maok, maéhan sareng ngancurkeun, urang kedah henteu ngantepkeun anjeunna, urang kedah naék sareng nolak anjeunna dina doa perang. Urang kedah ngaleupaskeun seuneu Gusti pikeun ngirangan sagala kagiatan agén gelap dina kahirupan urang.

Nalika anjeun henteu solat, anjeun janten mangsa pikeun Iblis. Doa perang ieu nunjuk ngalawan kakuatan gelap bakal ngeureunkeun unggal bunderan kagiatan iblis anu teu aya sajajalan dina kahirupan anjeun. Kuring ajak anjeun nganyatakeun puasa nalika anjeun ngadoakeun doa ieu sareng neneda aranjeunna kalayan iman kanggo hasil anu maksimal. Sadaya musuh anjeun kedah sujud ayeuna dina nami Yesus.

50 Titik Doa Perang Pikeun ngalawan kakuatan tina gelap.

1). Kuring nyarios terang kana unggal gelap setan anu berlegar dina kahirupan kuring ayeuna dina nami Yesus.

2). Duh Gusti! Kuring paréntah unggal agén setan gelut ngalawan kuring pikeun murag sareng maot dina ngaran Yesus.

3) .Oh Gusti, abdi nyegelkeun diri tina unggal poék atanapi poék anu poék kuring tiasa nyerang sareng teu terang atanapi teu sadar dina nami Yesus.

4). Unggal idola rumah tangga disembah ku karuhun kuring, sareng masih keneh berjuang sareng takdir, abdi paréntah aranjeunna dihakan ku seuneu hantu suci dina nami Yesus.

5). Kuring datang ngalawan unggal dewa-dewa setan militan ngalawan kuring sareng kulawarga kuring, dihakan ku Roh Suci dina seuneu Yesus dina ngaran.

6) .Aku paréntah sadaya raja rohani Mesir (hamba budak spiritual), supaya teu aya anu hirup dina kahirupan kuring ayeuna ku getih Yesus dina ngaran Yesus.

7). Duh Gusti! Gelut ngalawan jalma-jalma anu ngalawan kuring, hudang duh Gusti sareng nyerang panyiksa kuring kalayan bala-bala rupa-rupa sapertos dinten-dinten moses sareng pharoah dina nami Yesus.

8). Sagala tukang sihir, wizard sareng akrab anu beroperasi di wewengkon kuring perenahna sareng musnah ku seuneu Roh Suci dina nami Yesus.

9) .Langkung raksasa hirup kuring, narik kuring ka handap sareng linggih dina takdir kuring kedah turun sareng maot dina nami Yesus.

10). Ngadenge firman Gusti sadaya raksasa hirup kuring, tumiba henteu naék deui deui dina ngaran Yesus.

11). Duh Gusti, mugi-mugi kajahatan jalma-jalma jahat dina kahirupan kuring dihurungkeun ngalawan aranjeunna ayeuna dina nami Yesus.

12). Kuring maréntah yén dina nami Yesus, yén rumah tangga kuring bakal panas teuing pikeun Iblis sareng agén setan-Na tetep cicing dina nami Yesus.

13). Kuring ngabatalkeun sadayana putusan syetan pikeun kahirupan kuring sareng takdir dina nami Yesus.

14). Gusti! Ku getih tina prajanjian langgeng, Sumpah unggal basa jahat tina agén setan poék nyarioskeun kahirupan kuring dina ngaran Yesus.

15). Saban penjaga dina karajaan gelap dina kahirupan kuring, kuring ngaleupaskeun malaikat karusakan pikeun nyebarkeun aranjeunna dina ngaran Yesus.

16). Duh Gusti, kuring ngaleupaskeun seuneu jurig Suci pikeun meakeun sareng ngancurkeun unggal kagiatan karajaan gelap dina kahirupan kuring dina nami Yesus.

17). Duh Gusti, Sing saha anu milari hirup kuring dihancurkan pikeun demi kuring dina nami Yesus.

18). Satiap plot jahat pikeun takdir kuring bakal dilakukeun sareng batal dina nami Yesus.

19). Sadaya tukang sihir sareng pamaréntahan gelap kedah dilongok ku seuneu Roh Suci dina nami Yesus.

20). Duh Gusti, ngantepkeun pertuhanan ilahi anjeun dina unggal lalaki atanapi awéwé jahat anu ngalawan ngalawan takdir kuring dina nami Yesus.

21). Kuring paréntah yén sadaya agén anu digunakeun ku kakawasaan gelap ngalawan kuring bakal tumiba kana liang kubur anu digali pikeun kuring kaasup aranjeunna sareng aya rumah tangga dina nami Yesus.

22). Duh Gusti! Kasulitan sadayana jalma anu ngarobih kahirupan kuring ti ayeuna dina nami Yesus.

23). Sadaya jalma-jalma jahat anu tempatna di tewak kanggo kuring bakal ditumbuk ku malaikat PANGERAN dina ngaran Yesus.

24). Gusti, pegatna panangan kuat unggal manusa anu kuat dina kahirupan kuring ayeuna, ngajadikeun aranjeunna lumpuh dina nami Yesus.

25). Satiap lalaki lalaki atanapi awewe anu parantos nempatkeun panyembuhan atanapi kutukan ka kuring bakal dikutuk ku Gusti Abdi ayeuna, sareng saha Gusti Allah ngutuk teu aya anu tiasa ngaberkahan dina nami Yesus.

26). Duh Gusti, unggal liang anu digali pikeun kuring ku ahli sihir sareng agén gelap, kuring dibewarakeun yén sadaya aranjeunna bakal tumiba kana ngaran Yesus.

27). Kuring maréntahkeun dinten yén kuring sadayana bébas tina kakawasaan gelap. Kuring ngumumkeun yén éta téh ngaréndéng pikeun aranjeunna ngabagi sareng meakeun daging kuring dina nami Yesus.

28). Duh Gusti, kuring nubuat yén sadaya jalma anu ngajalankeun ka dokter sihir atanapi nabi palsu pikeun kuring kedahna kasulitan dina ngalikeun nami Yesus.

29). Kuring ngucapkeun kalayan wani yén kuring aya dina cahaya, gelap henteu deui ngagaduhan bagian dina kuring, ku kituna kuring henteu tiasa dipercaya pikeun karajaan gelap dina nami Yesus.

30). Duh Gusti Pangéran sarwa, cek kuring sakedik sareng tawis sadayana poék anu nyumput dina kahirupan kuring. Ngalaan aranjeunna sareng ngancurkeun aranjeunna dina nami Yesus.

31). Duh Gusti, nyalametkeun kuring tina leungeun lalaki jahat sareng teu lumrah dina ngaran Yesus.

32). Kuring dibewarakeun yén naon-naon tukang sihir dimana ngaran-ngaran kuring dicandak bakal dikonsumsi ku seuneu dina nami Yesus.

33). Sagala lalaki atanapi awéwé anu telenges anu ditindas kuring bakal dihakan pisan ku seuneu Allah dina nami Yesus.

34). Gusti, unggal tempat suci anu jahat damel sareng kahirupan sareng takdir kuring kedah dikonsumsi ku seuneu dina Yesus.

35). Saha waé anu parantos nyarios, salami cicing, kuring moal bakal makmur bakal terus hirup dina éra salamina sakumaha kuring makmur sateuacan aya panon dina nami Yesus.

36). Duh Gusti, kuring paréntah panon unggal roh anu teu tiasa ngawaskeun takdir ku buta dina nami Yesus.

37). Duh Gusti, neda ku seuneu sadaya karya sihir dina kahirupan kuring dina nami Yesus.

38). Satiap panah spiritual anu dikirim ka kuring ku karajaan gelap kedah wangsul ka pangirim dina nami Gusti.

39) .Oh Gusti, datang sareng jumeneng di kahirupan kuring ti ayeuna dugi kakawasaan gelap moal ngadominasi kuring deui dina nami Yesus.

40). Duh Gusti, nguatkeun kuring ayeuna supados kuring tiasa tahan ngalawan kakuatan anu gelut ngalawan kuring dina nami Yesus.

41). Duh Gusti, tarik kuring tina wéb anu kakawasaan gelap dina nami Yesus.

42). Duh Gusti, hampang anjeun terang hurung sareng caang dina kahirupan kuring, ngaluarkeun unggal gelap musuh dina kahirupan kuring dina nami Yesus.

43). Duh Gusti, mugi lalaki atanapi awewe jahat mah hirup ka kubur ujug-ujug dina nami Yesus.

44). Saban naséhat sareng rencana bangsa (karajaan gelap) dina kahirupan kuring bakal nganggur dina nami Yesus.

45). Duh Gusti, unggal pembimbing jahat anu masihan pituah jahat ngalawan kahirupan kuring bakal dihancurkan dina nami Yesus.

46). Duh Gusti, angkat sareng abdi malaikat anjeun anu dahsyat ka kakawasaan gelap dina nami Yesus.

47). Duh Gusti, atur host surga ngalawan jalma anu ngalawan kuring dina nami Yesus.

48). Sadaya jalma anu ngaku anu perkasa anu ngantosan kuring bakal ujug-ujug ngambek sareng dibinasakeun ku host surga dina nami Yesus.

49). Kuring dibewarakeun dinten yén unggal manusa anu nyangkup salaku Gusti dina kahirupan kuring bakal diserang ku malaikat ku gusti na ngaran Yesus.

50). Bapa ngantunkeun musuh-musuh kuring perkawis kuring janten aya bagean 7 kali dina nami Yesus.

advertisements

komentar 5

  1. Mathew 24 vs 10
    Dina waktos éta seueur
    bakal tobat tina iman sareng bakal ngahianat sareng silih benci, sareng seueur nabi palsu anu bakal.

    ilaing ilaing. sareng sadulur ngantep ati-ati tina setan-corona virus ieu

  2. Hatur nuhun pikeun do'a ieu. Kuring panasaran naha aya anu tiasa ngadoa pikeun indung kuring sareng kuring. Urang cicing di hiji komunitas sareng kuring ngaraos jalma-jalma ieu nargétkeun jalma-jalma lajang. Kuring parantos cicing sareng indung kuring saminggu sabab kuring sieun ninggalkeun anjeunna sabab jalma-jalma ieu ngalakukeun sihir sareng sieun aranjeunna ngalakukeun naon-naon ka anjeunna tiasa saha punten ngadoa pikeun kuring. Hatur nuhun pisan.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu