10 ayat Alkitab ngeunaan kecanduan

0
2879

Aranjeunna nyebatkeun teu mungkin pikeun ngabebaskeun tina kecanduan, nanging anjeunna anu Putra bébas gratis téh mang. Ayat Alkitab ngeunaan kecanduan pasti bakal ngalaan anjeun tina unggal kabiasaan jahat dina kahirupan anjeun ayeuna dina nami Yesus.

Kecanduan mangrupikeun dosa anu parantos janten cucuk dina daging urang, urang kedah terang yén sapertos paul rasul, rahmat Tuhan langkung cekap pikeun urang, iraha waé iraha waé.

Ayat alkitab ieu bakal ngabuka panon anjeun kana paham ningali perdebatan anu parantos dilakukeun ku Gusti pikeun total kabebasan. Ayat Alkitab ngeunaan kecanduan ieu bakal ngosongkeun urang ku sumanget dina kecap éta. Maca éta, ngapalkeun aranjeunna teraskeun ngalangkunganana kana kahirupan anjeun sareng ngarepkeun mujijat. Anjeun bakal bébas ayeuna.

10 ayat Alkitab ngeunaan kecanduan.

1). Rum 6: 5-6:
5 Pikeun upami urang parantos diparéntahkeun sareng sasarengan pupusna, urang ogé bakal janten sasarenganna kabangkitan: 6 Nyaho ieu, yén jalma kolot urang disalib sareng anjeunna, yén awak dosa bisa dirusak, anu ti ayeuna urang henteu kedah ngalayanan dosa.

2). 1 Korinta 6: 12:
12 Sagala hal anu halal ku kuring, tapi sagala hal henteu mustahil: sagala hal anu halal pikeun kuring, tapi kuring moal dibawa dina kakawasaan nanaon.

3). 1 Korinta 10: 13:
13 Teu aya godaan anu dicandak anjeun tapi sapertos anu lumrah pikeun manusa: tapi Allah satia, anu moal nyababkeun anjeun ka ngagoda di luhur anu anjeun sanggup; tapi bakal ku godaan oge ngajantenkeun jalan ngalangkungan, supaya anjeun tiasa tahan.

4). Galatia 5:1:
1 Janten sareng sasarengan dina kamerdikaan anu Al Masih marantoskeun urang bébas, sareng henteu kaserang deui kalayan jodo budakna.

5). Titus 2: 11-12:
11 Pikeun rahmat Allah anu mawa kasalametan parantos muncul ka sadaya manusa, 12 Ngajarkeun yén urang, nampik kajahatan sareng hawa nafsu duniawi, urang kedah soleh, soleh, sareng amal saleh, di dunya ayeuna ieu;

6). Yakobus 1: 3:
3 Nyaho ieu, yén nyobian iman anjeun ngalaksanakeun sabar.

7). Yakobus 4: 7:
7 Kukituna ku anjeun ka Allah. Nolak Iblis, anjeunna bakal ngungsi ti anjeun.

8). Mateus 26: 41:
41 Watch sareng neneda, supados henteu lebet kana godaan: sumanget pisan daék, tapi dagingna lemah.

9). 1 Yohanes 2:16:
16 Kanggo sadaya anu aya di dunya, nafsu daging, sareng nafsu panon, sareng kareueus kahirupan, henteu ti Bapa, tapi tina dunya.

10). Mateus 6: 13:
13 Sareng anjeun ngiringan kami teu ngagoda, tapi ngaluarkeun kami tina jahat: Kanggo milik anjeun nyaéta karajaan, sareng kakuatan, sareng kamulyaan. Amin.

advertisements
artikel saméméhna50 Doa Perang perang nunjukkeun kamiskinan.
artikel salajengnaAyat Babari kjv
Nami abdi Pendeta Ikechukwu Chinedum, abdi mangrupikeun Manusa Gusti, Anu Gairah ngeunaan pamindahan Gusti dina dinten-dinten akhir ieu. Kuring yakin yén Gusti parantos maparin kakuatan ka unggal jalma anu iman ku susunan rahmat anu anéh pikeun ngawujudkeun kakawasaan Roh Suci. Kuring yakin yén henteu aya Kristen anu kedah ditindas ku setan, urang ngagaduhan Kakuatan hirup sareng leumpang dina kakawasaan ngalangkungan Do'a sareng Firman. Kanggo inpormasi atanapi konsultasi langkung lengkep, anjeun tiasa ngahubungan kuring di chinedumadmob@gmail.com atanapi Ngobrol kuring dina WhatsApp Sareng Telegram di +2347032533703. Ogé kuring bakal resep Ngajak Anjeun pikeun ngiringan Grup Solat 24 Jam Kuat dina Telegram. Pencét tautan ieu pikeun gabung Ayeuna, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Allah ngaberkahan anjeun.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu