50 titik doa pikeun terobosan finansial sareng ayat-ayat Alkitab

3
22538

Kamakmuran finansial nyata, sanaos artos henteu turun tina langit, urang kedah masihan nilai nyata dina barang sareng jasa kanggo ningali artos artos ka urang. Doa henteu ngagantikeun damel, do’a ngan ukur ngabimbing anjeun dina jalan damel. Doa nyababkeun ideu sareng ideu kreatif pikeun masihan anjeun gancang dina damel anjeun. Nalika urang ngadoa urang paréntah kakuatan spiritual pikeun ngabantosan urang dina urusan urang.Kami parantos nyusun 50 titik doa kanggo narabas finansial kalayan ayat-ayat Alkitab pikeun ngabéréskeun mukmin pikeun kamakmuran finansial.

Émut yén kami kaberkahan minangka berkah, Allah ogé hoyong anjeun janten panyalindungan déwa kabeungharan. Jadi ngado'a doa ieu kalayan iman sareng diajarkeun ayat-ayat Alkitab pikeun pamahaman anu ditangtoskeun. Ningali anjeun di luhur.

50 titik doa pikeun terobosan finansial sareng ayat-ayat Alkitab

1). Duh Gusti, kuring nyuhunkeun hikmah kanggo leumpang dina kamakmuran kauangan ayeuna dina nami Yesus

2). Duh Gusti! Jantenkeun abdi bangsa anu hébat; ngaberkahan kuring sareng ngajantenkeun nami kuring sareng kuring bakal janten berkah di generasi ieu dina nami Yesus.

3). Duh Gusti! Berkah saha anu ngaberkahan kuring sareng sumpah saha anu kutukan kuring. Di kuring sadaya kulawarga bumi bakal kaberkahan dina generasi ieu dina nami Yesus.

4). Kuring nampik sumanget kamiskinan, kakurangan sareng hoyong dina nami Yesus.

5). Kuring ngudag, nyusul sareng pulih sadayana sumber anu dipaling ku abdi ayeuna dina nami Yesus.

6). Duh Gusti, kuring nyatakeun yén kuring leumpang dina perjanjian anyar pendalian ayeuna dina nami Yesus.

7). Duh Gusti, kuring nyatakeun yén kuring bakal kaberkahan dina sagala hal saatos parentah Abraham dina nami Yesus.

8). Duh Gusti! Saatos doa ieu, kuring bakal mimiti makmur, sareng teras makmur dugi ka kuring janten pisan makmur dina nami Yesus.

9) .Ah Gusti, abdi ngahubungkeun diri kuring tina unggal ngaran anu aya kana kamiskinan, kuring ti ayeuna bakal dipasihkeun nami anyar dihubungkeun sareng kamakmuran dina nami Yesus.

10). Duh Gusti, buka pikiran kuring ka ideu kreatif anu bakal ngajantenkeun kuring makmur dina nami Yesus

11). Duh Gusti! Bimbing kuring dina planét kuring mah jalan pikeun kamakmuran dina nami Yesus.

12). Duh Gusti! Kurniakeun kuring ayeuna pikeun kasajah kekayaan ku kituna kuring bakal teraskeun maju karajaan anjeun dina nami Yesus.

13). Duh Gusti, moal ngantep jalmi anu bakal nyalira putus kuring liwat sésana dugi ka anjeunna parantos ngalaksanakeunana dina nami Yesus.

14). Duh Gusti, pasihan abdi aksés ka cahaya (pengetahuan tepat waktu) anu bakal ngajantenkeun kuring terang diantara lalaki dina nami Yesus.

15). Duh Gusti, ku panangan perkasa anjeun nyababkeun kuring janten di puncak dina padamelan kuring, bisnis sareng carreer dina nami Yesus.

16). Yesus beunghar, tapi pikeun kuring Anjeunna janten miskin anu ngaliwat kamiskinan-Na mah janten beunghar, kuring nyatakeun yén kamakmuran kuring netep.

17). Duh Gusti, ngajantenkeun jalma anu ngajanjikeun kuring nedunan janji-janji dina bulan ieu dina nami Yesus.

18) .Oh Gusti, nyababkeun kaayaan sareng kaayaan pikeun kuring nikmat sareng ngajantenkeun kuring makmur dina nami Yesus.

19). Bapa, di tengah-tengah kasusah, nyababkeun kuring makmur sasadiaan hijiac dina ngaran Yesus.

20). Kuring nyarios bisnis kuring !!! Mimiti kuring meureun sakedik tapi ti ayeuna bakal mimiti ngalaman hebat pisan dina nami Yesus.

21). Bapa, abdi maréntahkeun usaha kuring teraskeun nyebarkeun akar-akar dina cai kahirupan dina nami Yesus.

22). Kuring dibewarakeun ayeuna yén kuring kedah nampi telepon sareng pesen téks ngeunaan goodnews dina nami Yesus.

23). Duh Gusti, kuring melak karya-karya leungeun kuring di sisi walungan berkah dinten anu sanés deui pikeun ngahasilkeun buah-buahan di usum Yesus dina nami Yesus.

24). Duh Gusti, kuring dibewarakeun yén sadaya musuh kamakmuran kuring dethroned dina nami Yesus

25). Duh Gusti, sasambat kuring ngilikan bumi kuring dina ngaran Yesus.

26). Duh Gusti kuring nampik sumanget pikeun digawé kalayan henteu nunjukkeun éta pikeun nami Yesus.

27). Duh Gusti, jalankeun kuring kana jalan kakayaan anu gedé ku kituna kuring tiasa janten distributor kabeungharan dina nami Yesus.

28). Gusti, kuring ngaku ayeuna yén kuring ngalaksanakeun berkah generasional. Ngahapus kamiskinan sareng mundur ti abdi dina nami Yesus.

29). Pangéran anu naékkeun goréng ti hiji gunung dung sareng nyababkeun anjeunna salametan sareng bangsawan parantos narjamahkeun kuring tina kamiskinan ka harta anu hébat dina nami Yesus.

30). Duh Gusti, bapa urang (Abraham, Ishak sareng Yakub) percanten ka anjeun sareng anjeun makmur aranjeunna. Pasihan abdi sadaya kamakmuran buleud dinten ieu ku kituna kuring bakal janten pamuji dina nami Yesus.

31). Duh Gusti, bapa perjanjian urang (Abraham, Ishak sareng Yakub) henteu ngalaman hal-hal anu saé. Ti dinten ayeuna, kuring moal kakurangan unggal hal-hal anu saé dina nami Yesus.

32). Duh Gusti, kuring ngan ukur hoyong janten beunghar hirup, abdi hoyong ngalaksanakeun tujuan anu anjeun ngawangun kuring dina rahim ibu-ibu kuring, bantosan abdi minuhan takdir dina nami Yesus.

33). Bapa nunjukkeun kuring jalan kuring sorangan pikeun kamakmuran langgeng sareng kabeungharan hébat dina nami Yesus.

34). Gusti, hayu roh-roh Kasajaman sareng Rahmat, janten pangawal kuring ti ayeuna dina nami Yesus.

35). Duh Gusti, kuring nyatakeun yén sagala kabecikan sareng berkah anu dimaksud pikeun kuring di tanah ieu maluruh kuring ayeuna dina ngaran Yesus.

36). Duh Gusti, kuring ngaluarkeun instrumen pati pikeun ngalawan unggal musuh ku kamajuan kuring dina ngaran Yesus.

37). Duh Gusti, kuring ngaluarkeun instrumen maot pikeun unggal musuh ku kamajuan kuring ti imah bapa kuring dina nami Yesus.

38). Duh Gusti, kuring ngaluarkeun instrumen pupus anu maot unggal agén manusa setan anu bertanding sareng kamajuan kuring dina nami Yesus.

39) .Oh Gusti, tarik kuring tina wéb mundur dina nami Yesus.

40). Duh Gusti, siapkeun kuring pikeun méja dimaksudkan pikeun raja-raja sareng pangéran. Sambung kuring ka tempat luhur ku kurnia anjeun dina nami Yesus.

41). Duh Gusti, ku roh suci anjeun, ngajarkeun kuring sareng pituduh ka jalan kamakmuran dina nami Yesus.

42). Duh Gusti, ngajentrekeun kuring sareng kaahlian manajemén kauangan kalayan nyababkeun kuring kana kabeungharan hébat dina nami Yesus.

43). Jabur 65: 9 - Duh Gusti, buka panon kuring ningali masalah di dunya ayeuna, janten kuring ngalaksanakeun solusi, sahingga ngajantenkeun kabeungharan abdi dina nami Yesus.

44). Duh gusti, unggal jalma anu makmur dina bibel ieu sanés abdi budak, nyalametkeun abdi tina ieu padamelan panggero dina nami Yesus.

45). Abdi nyatakeun yén ngalangkungan kanyaho anu pas mah kedah leumpang dina kandang héjo héjo
dina nami Yesus.

46). Duh gusti, nunjukkeun ka kuring buku-buku anu leres pikeun dibaca, supados janten pinunjul di finansial dina nami Yesus.

47). Kuring ngaku ayeuna yén kuring bakal makmur dina sagala hal material, dina kasehatan sareng roh dina nami Yesus.

48). Kuring nyatakeun yén kuring bakal ngalakukeun jauh leuwih hadé tibatan bapa kuring dina kahirupan dina ngaran Yesus.

49). Kuring nyatakeun dina nami Yesus yén kuring bakal janten distributor kabeungharan global dina nami Yesus.

50). Kuring nubuat ka diri kuring, kuring bakal ngarajah dunya kamakmuran sareng henteu kaleungitan jiwa abdi ka Iblis dina nami Yesus.
Hatur nuhun Yesus.

10 ayat Alkitab pikeun terobosan kauangan

Ieu mangrupikeun 10 ayat Alkitab pikeun terobosan finansial, ayat-ayat Alkitab ieu bakal nungtun anjeun nalika anjeun ngalaksanakeun jalan kaluar kamiskinan ka kamakmuran.

1). Ulangan 28: 11-12:
11 Sareng PANGERAN bakal ngajadikeun anjeun loba barang, dina buah awak anjeun, sareng dina sato sato anjeun, sareng dina hasil bumi anjeun, di bumi anu dipasihkeun Gusti pikeun bapa-bapa ka Anjeun pikeun masihan anjeun. 12 PANGERAN bakal muka ka anjeun harta anu saé, langit pikeun masihan hujan ka tanah thy di musimna, sareng ngaberkahan sadaya padamelan panangan anjeun; sareng anjeun wajib nginjeumkeun ka seueur bangsa sareng henteu nginjeum.

2). Pamindo 28: 6:
6 Diperkirakeun janten anjeun nalika anjeun lebet, sareng kaberkahan anjeun janten nalika anjeun angkat.

3). Rum 8: 32:
32 Anjeunna anu luput teu Putra-Na sorangan, tapi dikirimkeun anjeunna nepi pikeun urang sadayana, kumaha wajib anjeunna henteu babarenganana ogé kalawan bébas masihan urang sagala hal?

4). Siloka 10: 22:
22 Rahmat PANGERAN, éta ngajadikeun beunghar, sareng anjeunna henteu nambihan kasedih.

5). Jabur 68: 19:
19 Pinujia Gusti, anu unggal dinten muatan kami manpaat, malah Allah kasalametan urang. Selah.

6). Jabur 145: 16:
16 Anjeun muka leungeun anjeun, sareng unggal kahayang hirup aya.

7). Pilipus 4:19:
19 Tapi Allah abdi bakal nyayogikeun sagala kabutuhan anjeun numutkeun kana kasugihan-kamulyaan ku Kristus Yesus.

8). Ayub 22:21:
21 Kukituna ayeuna sareng anjeunna, sareng tengtrem: saé anu hadé bakal sumping.

9). 2 Korinta 9: 9-11:
9 (Sakumaha anu ditulis, Anjeunna parantos sumebar ka luar negeri; anjeunna masihan ka jalma miskin: kabeneran-Na tetep salamina. buah-kecap kabébasan anjeun;) 10 Anu diperkirakeun dina unggal hal ka sadaya kurniaan, anu ngalangkungan urang syukur ka Gusti.

10). Yoel 2: 18-19:
18 Maka PANGERAN bakal timburu pikeun nagarana-Na, sareng karunyaan umat-Na. 19 Leres, PANGERAN bakal ngawalon sareng nyarios ka umat-Na, Lah, kuring bakal ngutus anjeun jagong, anggur, sareng minyak, sareng anjeun bakal diparemahan: sareng Abdi moal deui ngajadikeun anjeun fitnah di antara kafir.

advertisements

komentar 3

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu