50 Doa Perang perang ngalawan panyawat sareng panyakit

0
6850

Titik doa perang ngalawan kasakit sareng panyakit. Unggal panyakit mangrupikeun penganiayaan setan. Pancén10: 38. Yesus sumping ngancurkeun karya setan sareng éta kalebet panyawat sareng panyakit. Doa perang ieu nunjuk ngalawan panyakit sareng panyakit badé nungtun anjeun nalika anjeun kalibet dina perang spiritual. Teu aya bagian awak anjeun anu dimaksud pikeun panyawat, maka anjeun kedah jengkar sareng tanggung jawab spiritual. Panyakit naon waé anu anjeun henteu buang, tetep dina awak anjeun. Dugi ka anjeun mimiti nolak, nyempad, ngusir sagala jinis panyakit dina awak anjeun anjeun moal pernah bébas.

Titik doa perang ieu bakal muka panon urang pikeun kauntungan spiritual urang tina panyakit. Sareng nalika urang ngadoakeun doa ieu, urang kedah tina Iblis dina ngaran Yesus.I ajak anjeun nyandak do'a ieu sacara serius, neneda kalayan 3 poé gancang, ogé diajarkeun ayat-ayat Alkitab dina nyageurkeun nalika anjeun neneda. Kuring ningali anjeun dikirimkeun tina sagala jinis panyakit sareng panyakit salamina. Amin.

50 Doa Perang perang ngalawan panyawat sareng panyakit

1). Duh Gusti, Anjeun napas kana adam sareng anjeunna janten mahluk anu hirup, napas napas kahirupan ka abdi Gusti sareng nyababkeun kuring janten meriah deui dina nami Yesus.

2). Duh Gusti! Kuring naroskeun nyepengan bumi abdi sareng getih Yesus, teu aya panyakit-conto na tina conto na bakal milarian jalan ka bumi abdi dina nami Yesus.

3). Bapa, Anjeun nyarios dina kecap anjeun yén nalika abdi nyayogikeun anjeun, Anjeun bakal ngiringan sagala panyawat tina kuring, kuring putra anjeun, sareng kuring ngabdi ka Gusti kuring, nyandak kasawat ieu kaluar tina kahirupan kuring dina nami Yesus.

4). Ngan sakumaha anak-anak anu realité katingali kana oray parunggu sareng aranjeunna mana cageur tina racun oray, sakumaha kuring neuteup ka Yesus Kristus ayeuna, unggal racun spiritual nyababkeun kuring laun-laun disaping tina awak kuring salilana dina nami Yesus.

5). Kuring nubuat kana panyakit garing kuring nu ditunggang awak ayeuna, ngadenge firman PANGERAN, Kudu pinuh ku daging ayeuna !!! dina nami Yesus.

6). Kuring medharkeun ka kahirupan kuring yen éta ogé mawa awak kuring, jiwa sareng sumanget dina nami Yesus.

8). Ngadenge firman PANGERAN sadaya panyawat dina awak kuring, kuring masihan anjeun ngaran anyar ayeuna. Anjeun asing di awak kuring sareng kuring ngiringan anjeun ayeuna sareng salamina dina nami Yesus.

9). Kuring yakin yén panyakit ieu dina awak kuring moal maéhan kuring, kakawasaan Allah dina Kristus Yesus parantos kuring ngiringan tina panyawat ieu dina ngaran Yesus.
10). Kuring ngaku ayeuna yén panebus kuring hirup sareng sabab Anjeunna hirup, kuring bakal hirup bagikeun kasaksian ngeunaan penyembuhan Ilahi dina nami Yesus.

11). Duh Gusti, dudungkeun kuring tina panyakit ieu sareng nulungan kuring tina unggal nyeri tina awak kuring dina nami Yesus.

12). Duh Gusti, paéh henteu tiasa muji anjeun, ngan ukur hirup anu tiasa, kuring nyatakeun yén kuring bakal hirup ningali kana tungtung panyakit ieu dina ngaran Yesus.

13). Ngaran Yesus mangrupikeun menara anu kuat, ku kuring katutup ku nami éta, kuring nyatakeun yén teu aya panyakit anu bakal ngalahir kuring dina nami Yesus.

14). Duh Gusti, miceun unggal panyawat sareng panyakit anu nyababkeun pati tina kahirupan kuring. Hayu penyembuhan anjeun tetep dina kahirupan kuring dina ngaran Yesus.

15). Kuring masihan sagala panyakit dina kahirupan kuring nami anyar, ku kuring namina namina "urang asing". Ku sabab éta Alkitab nyebatkeun: bangsa-bangsa asing bakal sirna, sareng sumping ka kasieun ti tempatna. Kuring paréntah unggal urang asing anu nyumput dina awak kuring nepi ka ayeuna, bungkus barang anjeun dina awak kuring dina nami Yesus.

16). Duh Gusti, nyalurkeun kuring tina panyakit ieu anu laun-laun dahar kuring, simpen kuring ayeuna duh Gusti dina nami Yesus.

17). Sagala panyakit sareng panyakit anu ngaung-énggalkeun kana awak kuring sareng ngalaan tulang abdi didukuhan ayeuna. Kuring nginum getih Yesus sareng iman sareng kuring nampi kasehatan kuring dina nami Yesus.

18). Duh Gusti, dudungkeun kuring ayeuna supados kuring badé némutan kasaksian di jamaah barudak Allah dina nami Yesus

19). Duh Gusti, kecap anjeun nyarios yén anjeun nguping ceurik tina sangsara. Dangukeun iman iman kuring sareng Gusti sareng ngirim kuring pikeun penyembuhan geuwat ku nami Yesus.
20). Duh Gusti, mawa karapihan sareng penyembuhan pikeun hirup kuring sareng ngiringan beurat tina panyakit tina kahirupan kuring dina ngaran Yesus.

21). Duh Gusti, kuring ceurik iman pikeun anjeun ayeuna, kirimkeun kuring geuwat penyembuhan dina nami Yesus

22). Duh Gusti, anjeun nalukkeun kakawasaan maot sareng kubur pikeun kuring, kuring nyatakeun yén kuring henteu tiwas tapi hirup pikeun nyatakeun karya-karya alus anjeun dina nami Yesus.

23). Duh Gusti Pangéran sarwa, Anjeun mangrupikeun Gusti anu kasieun dipuji, sakumaha kuring muji anjeun dinten ieu ngantep unggal panyakit dina kahirupan kuring lungsur salamina dina nami Yesus.
24) .Jesus Kristus bin Daud, ampun ka kuring, cageur kuring geuwat tina panyakit ieu dina ngaran Yesus.

25) .Oh Gusti, kéngingkeun panyawat ieu pikeun nyageurkeun dinten ayeuna dina nami Yesus.

26). Duh Gusti, tarik kuring kaluar tina bunderan ieu panyakit sareng panyakit dina nami Yesus.

27). Duh Gusti, moal nangtoskeun kuring ku ukur iman kuring kana panyakit kuring. Hayu hujan penyembuhan, kiriman sareng restorasi tumiba dina kuring dina nami Yesus.

28). Sadaya panyakit anu nyababkeun pupusna ngadangu sabda Pangeran. Leungit nahan anjeun tina kahirupan kuring dina nami Yesus.

29). Duh Gusti, Anjeun anu masihan napas kahirupan, pasihan abdi kahirupan anu lega dina dinten ieu ku kituna kuring bakal nampa penyembuhan permanén sareng restorasi dina nami Yesus.

30). Duh Gusti, bawa kuring kaluar tina liang panyakit sareng maot sareng hayu atuh nyanyian muji anjeun deui deui dina nami Yesus.

31). Duh Gusti, tebus jiwa abdi tina kakawasaan pati sareng kuburan. Dudung kuring lengkep tina panyakit kuring (disebatkeun) dina nami Yesus.

32). Duh Gusti, dudung awak abdi sadaya ngilu sareng miceun maot tina kuring dina nami Yesus.

33). Duh Gusti, jaga jiwa abdi diantara anu hirup sareng ulah ngantep suku abdi dieunakeun dina nami Yesus.

34). Dudungkeun kuring, Duh gusti Gusti abdi sareng nyalametkeun kuring numutkeun rahmat anjeun, hayu ieu panyakit disapear tina awak kuring salilana dina nami Yesus.

35). Kuring nubuat gancang tina awak kuring tina panyakit ieu dina ngaran Yesus.

36). Kuring nampi panghampura ayeuna tina unggal dosa kuring anu nyababkeun panyakit ieu, hapunten kuring sareng dudung ayeuna kuring dina nami Yesus.

37). Anjeun panyakit jahat, ngupingkeun firman PANGERAN !!! Kuring bakal dikirimkeun ti anjeun sacara permanen dina nami Yesus.

38). Duh Gusti, kirimkeun kecap penyembuhan anjeun ka abdi ayeuna, kecap anjeun anu bakal nyageurkeun kuring tina sagala panyakit kuring sareng nganteurkeun kahirupan abdi tina karusakan dina ngaran Yesus.

39) .Ah Gusti! Numutkeun kecap anjeun, mulangkeun deui ka abdi anu leungiteun kaséhatan sareng ngabentosan kuring ku panangan perkasa anjeun dina nami Yesus.

40). Kuring bakal naékna sareng pulih tina panyawat ieu kusabab kuring ngagaduhan sababaraha usaha Raja raja anu kuring kedah laksanakeun di bumi atas nami Yesus.
41). Kusabab kuring nampi hampura dina Calvary, unggal panyakit timbul tina dosa kuring dikumbah ku getih Domba dina nami Yesus.
42). Duh Gusti Nu Maha Kawasa, uih kuring kaserang panyawat tukang panyawat ieu dina nami Yesus.

43). Duh Gusti! Anjeun nyarios dina kecap anjeun, yén moal aya anu cicing di zion anu bakal nyarios "Kuring gering". Kudu rahmat ka kuring jeung dudung kuring ayeuna dina ngaran Yesus.

44). Duh Gusti, kuring dibewarakeun yén kuring sadayana lara ti unggal panyakit dina awak kuring anu timbul tina tuang dina impian atanapi dina fisik dina nami Yesus.

45). Duh Gusti, kasauran ka kuring. Boga rahmat pikeun kulawarga kuring sareng nageurkeun kuring dina ngaran Yesus.

46). Duh Gusti, kuring ngatur diri tina sagala karuhun di karuhun nami Yesus.

47). Duh Gusti, kuring netepkeun diri tina sagala karandapan turunan atanapi genetik dina nami Yesus

48). Duh Gusti, kuring ngabebaskeun diri tina unggal panyakit getih dina nami Yesus

49). Duh Gusti, kuring ngabebaskeun diri tina unggal panyebaran diri dina nami Yesus.

50). Bapa kuring ngahatur nuhun pikeun ngalereskeun kasehatan abdi dina nami Yesus.

 

 

advertisements

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu