50 ayat Alkitab ngeunaan kabeneran kjv

1
4420

Ayat Alkitab ngeunaan kabeneran KJV. Kabeneran mangrupikeun sifat Allah anu dikandung ku manusa ngalangkungan Al Masih Yesus. Éta ogé pendirian anu leres dina payuneun Gusti Kristus. Kamajuan anjeun dina kahirupan spiritual anjeun gumantung kana pamahaman anjeun ngeunaan kaadilan. Kaadilan henteu leres ngalakukeun, tapi kabeneran ngahasilkeun anu bener. Kaadilan leres-leres percanten. Percaya ka Yesus Kristus ngajantenkeun urang soleh di payuneun Gusti.
Ayat Alkitab ngeunaan kabeneran ieu bakal ngabuka panon anjeun ka status soleh anjeun dina Kristus. Éta bakal ngabantosan anjeun ngartos amal soleh sareng terang naon hartosna disebut kabeneran Allah dina Kristus. Kuring ajak anjeun maca, mesmer sareng tapa dina ayat Alkitab ieu pikeun kauntungan anu maksimal.

50 ayat Alkitab ngeunaan kabeneran KJV

1). Yesaya 46: 13:
13 Abdi mendingkeun kaadilan abdi; éta moal tebih, sareng kasalametan abdi moal sabar; sareng kuring bakal nempatkeun kasalametan di Sion pikeun kamulyaan Israél.

2). Yesaya 51: 5:
5 Kaadilan abdi caket; kasalametan abdi tos angkat, sareng panangan-panangan kuring bakal nangtoskeun umat; kapuloan kedah ngantosan ka kuring, sareng dina panangan abdi kedah aranjeunna percanten.
3). Yesaya 56: 1:
1 Ku sabab kitu saurna PANGERAN, Taksihna pdtungan, sareng lakukeun kaadilan: sabab kasalametan abdi parantos sumping, sareng kabeneran abdi bakal diturunkeun.

4). Rum 1: 17:
17 Pikeun di jerona kabeneran Allah diturunkeun tina iman ka iman: sakumaha ditulis, Bener bakal hirup ku iman.

5). Yesaya 54: 17:
17 Teu aya senjata anu dibentuk ngalawan ka Anjeun bakal makmur; sareng unggal basa anu bakal naék ngalawan ngalawan anjeun dina pertimbangan anjeun bakal ngahukum. Ieu mangrupikeun warisan abdi-abdi PANGERAN, sareng kabeneran abdi mangrupikeun, saur Pangéran.
6). Rum 4: 13:
13 Kanggo jangji éta, yén anjeunna kedah janten ahli waris dunya, henteu ka Abraham, atanapi ka turunan na, ngalereskeun Torét, tapi ngalangkungan kaadilan.

7). Rum 9: 30:
30 Naon anu bakal urang sebutkeun? Anu bangsa-bangsa kapir anu teu milu kabeneran, parantos kabeneran, malah kabeneran anu tina iman.

8). Rum 10: 6:
6 Tapi kabeneran anu tina iman nyarioskeun kieu, Saur teu aya dina haté anjeun, Saha anu naék kana sawarga? (nyaéta, lungsurkeun Kristus ti luhur:)

9). Rum 3: 21:
31 Naha urang teraskeun ngaleungitkeun hukum liwat iman? Henteu nyaram: leres, urang ngadegkeun hukum.

10). Rum 3: 22:
22 Malah kabeneran Allah anu ku iman Yesus Kristus ka sadayana sareng sadaya anu iman: sabab teu aya bedana:

11). 1 Korinta 1: 30:
30 Tapi manéhna nu ye di Kristus Yesus, anu ku Allah dijieun ka urang hikmah, jeung amal saleh, sarta sanctification, sarta panebusan:

12). 2 Korinta 5: 21:
21 Pikeun Anjeunna anu marantoskeun anjeunna janten dosa pikeun urang, anu teu terang dosa; anu ku urang janten kabeneran Allah dina Anjeunna.

13). Rum 10: 4:
4 Pikeun Kristus mangrupikeun tungtung Torét pikeun kabeneran pikeun unggal anu iman.

14). Yeremia 23:6:
6 Dina dinten-dinten Yéhuda bakal disimpen, sareng Israil bakal salamet;

15). Daniel 9: 24:
24 Tujuh minggu ditetepkeun ka umat-umat anjeun sareng kota suci anjeun, pikeun ngarengsekeun kaleresan, sareng ngeureunkeun kalepatan, sareng ngadamel rekonsiliasi pikeun kajahatan, sareng ngalaksanakeun kabeneran anu langgeng, sareng ngégélkeun visi sareng nubuat. sarta pikeun menebus Maha Suci.

16). Rum 5: 17:
17 Upami upami ku saurang jelema ngalanggar maot, saurang diparebut ku saurang; langkung seueur deui anu nampi kurnia sareng kurnia ngeunaan amal saleresna bakal mrentah dina kahirupan ku hiji, Yesus Kristus.)

17). Yesaya 51: 6:
6 Angkat panon anjeun ka langit, sareng ningali bumi di handap: kanggo langit moal sirna sapertos haseup, sareng bumi bakal lami sapertos baju, sareng jalma anu cicing di dinya bakal maot sapertos kitu: tapi kasalametan abdi bakal; janten salamina, sareng kabeneran abdi moal dihapus.

18). Rum 4: 5:
5 Tapi pikeun anu henteu damel, tapi percanten ka Anjeunna anu menerkeun perkara kafir, iman na diitung salaku kabeneran.

19). Yesaya 61: 10:
10 Kuring bakal gumbira pisan pikeun PANGERAN, jiwa kuring bakal girang di Allah kuring; sabab anjeunna parantos ngagemkeun kuring ku baju kasalametan, anjeunna parantos ditutupan ku kaétung kabeneran, sapertos panganten lalaki dek nyalira ku perhiasan, sareng salaku panganten awéwé nghias diri sareng perhiasanna.
20). Rum 5: 19:
19 Sabab sakumaha anu henteu patuh ku hiji lalaki seueur anu dilakukeun ku jalma dosa, ku kitu ogé ku anu nurut kana hiji jalma bakal dilakukeun bageur.

21). Rum 3: 26:
26 Pikeun nyatakeun, kuring nyarios, dina waktos ayeuna kabeneran-Nya: yén anjeunna bakal adil, sareng panyaksian ka Anjeunna anu iman ka Yesus.

22). Jabur 89: 16:
16 Dina ngaran anjeun bakal girang di sadinten; sareng kabeneran ka aranjeunna bakal diluhur.

23). Pilipus 3:9:
9 Sareng aya di Anjeunna, henteu ngagaduhan kaadilan sorangan, anu tina hukum, tapi anu ngalangkungan iman ka Kristus, kabeneran anu dipilampah ku Allah ku iman.

24). Yesaya 45: 24-25:
24 Pasti, bakal aya anu nyarios, dina PANGERAN parantos kuring kabeneran sareng kakuatan; malah pikeun Anjeunna bakal sumping; sareng sadaya anu kasaimbangan ngalawan anjeunna bakal isin. 25 Di PANGERAN wajib sadayana bani Israil diyakinkeun, sareng bakal Maha Suci.

27). Siloka 21: 21:
21 Saha anu nuturkeun karep sareng kasaksian mendakan kahirupan, kabeneran, sareng kaagungan.

28). Rum 2: 6:
6 Anu bakal masihan ka unggal jalma dumasar kana perbuatanana:

29). 1 Timoteus 6:11:
11 Tapi sanes, O Allah, ngungsi ku hal ieu; tur turutan saatos amal saleh, godliness, iman, cinta, kasabaran, damai.

30). Jabur 37: 28:
28 Kanggo PANGERAN suka asih, sarta henteu ngucian umat-Na; aranjeunna dilestarikan salamina: tapi si cikal bangsa jahat bakal dipotong.

31). Galatia 6:7:
7 Kudu moal deceived; Gusti henteu meledek: keur sama sekali lalaki hiji soweth, éta wajib anjeunna ogé Fedi.

32). Siloka 21: 2:
2 Saban jalan manusa bener dina panonna: tapi PANGERAN mikirkeun haté.

33). Jabur 112: 6:
6 Pasti anjeunna moal ngalih ka salamina: anu soleh bakal dzikir salamina.

34). Mateus 6: 33:
33 Tapi neangan heula anu Karajaan Allah, sareng amal saleh anu; jeung sagala hal ieu bakal ditambahkeun ka anjeun.

35). Siloka 21: 3:
3 Ngerjakeun kaadilan sareng pangadilan langkung ditampi ku PANGERAN ti korbanna.

36). Galatia 6:9:
9 Jeung hayu urang jadi weary di ogé lakukeun: keur di musim alatan kami wajib Fedi, upami urang teu kapaehan.

37). 1 Petrus 3: 14:
14 Nanging upami anjeun sangsara kusabab amal saleh, bagja aya yeuh: jeung ulah sieun terorna, moal kaganggu;

38). 1 Tesalonika 5:15:
15 Tingali yén moal aya anu ngabales kajahatan pikeun jalma anu jahat; tapi kantos ngiringan hal anu saé, boh di antara diri, sareng ka sadaya manusa.

39). Jabur 34: 15:
15 Panon PANGERAN asup ka jalma soleh, sareng kupingana dibuka kana ceurik na.

40). Pilipus 4:8:
8 Tungtungna, Dulur-dulur, sama sekali hal anu leres, sama sekali hal anu jujur, sama sekali hal anu ngan, sama sekali hal anu murni, sama sekali hal anu denok, sama sekali hal anu laporan alus; lamun aya jadi sagala kahadean, jeung lamun aya jadi puji sagala, pikir dina hal ieu.

41). Titus 2: 11-12:
11 Pikeun rahmat Allah anu mawa kasalametan parantos muncul ka sadaya manusa, 12 Ngajarkeun yén urang, nampik kajahatan sareng hawa nafsu duniawi, urang kedah soleh, soleh, sareng amal saleh, di dunya ayeuna ieu;

42). Siloka 10: 2:
2 Harta kajahatan henteu aya gunana: tapi kabeneran ngahémat tina maot.

43). Jabur 1: 1:
1 Rahayu jalma anu henteu leumpang dina nasihat jalma anu jahat, sareng henteu nangtung di jalan jalma nu dosa, atanapi calik di korsi anu kaolok.

44). Yakobus 3: 18:
18 Jeung buah amal saleh anu sown dina karapihan di antarana nu nyieun karapihan.

45). Lukas 6:33:
33 Sareng upami anjeun kadeueut ka anu ngabdi ka Anjeun, naon hatur nuhun? pikeun urang dosa ogé sami.

46). Siloka 11: 18:
18 Anu jahat ngagawe pagawean anu cidra; tapi ka Anjeunna anu ngahirupkeun kabeneran, bakal aya pahala anu pasti.

47). Yakobus 5: 16:
16 Ngakosa kalepatan anjeun ka karana, teras neneda hiji-hiji pikeun anu bakal disageurkeun. Doa doa anu hadé pikeun jalma anu soleh pisan.

48). Yakobus 4: 8:
8 Draw nigh ka Allah, sarta anjeunna bakal narik nigh ka anjeun. Cleanse leungeun, sinners ye anjeun; sarta purify hate anjeun, maraneh ganda dipikiran.

49). Jabur 119: 10:
10 Kalayan haténa abdi naroskeun ka anjeun: Obat atuh henteu ngumbara tina paréntah-Mu.

50). Jabur 37: 5-6:
5 Pasihan jalan ka Gusti; percanten ka Anjeunna ogé; teras anjeunna bakal ngangkut. 6 Sareng Anjeunna bakal ngaluarkeun kabeneran sakumaha cahaya, sareng pertimbangan-Mu salaku siang.

advertisements

1 comment

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu